Заглавие: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Пет Ное 30, 2012 10:13 am
АЗ, от скоро се регистрирах в сайта.Но имам дългогодишен опит в монето търсенето.Ако може някой, който е работил с тези два модела да сподели кой е по добрия вариант.Изгледах доста клипове, но неми помогнаха много да взема решение.Само честотата ли ги различава, и на замърсен обект с железни сигнали кой от двата ще бърка по надълбоко. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НЯКОЙ, АКО ИЗКАЖЕ ДОСТОВЕРНО МНЕНИЕ
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Съб Дек 01, 2012 12:09 am
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
solid Легионер
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Съб Дек 01, 2012 4:41 pm
голд макса е за подребни прадмети за джи макса със ниската честота би трябвало да е подобър на по тежки почви и за по големи предмети но има хора които ги тунинговат и мисля че стават малко по добри
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Вто Дек 18, 2012 1:31 am
Като човек работил и с двата модела лично предпочитам г-макс2.
йосиф111 Новобранец
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Чет Яну 10, 2013 12:01 pm
Колега, тука чета из разни форуми, че GMAXX 2-TA изпускала по дребните монети, имали нещо вярно в това. Ако можеш сподели нещо повече. Доста клипове изгледах, ама си е друго някой, който е работил да изкаже мнение.Че вече 1 месец се чудя кой от двата модела да си взема.А за DEUS не ми се дават толкова пари.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Чет Яну 10, 2013 3:32 pm
С малката 22см. антена лови малките сигнали, стига да не са на прекалена дълбочина.С 27 също.общо взето с акчета ти такива неща няма проблем.
йосиф111 Новобранец
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Чет Яну 10, 2013 5:57 pm
Колега, извинявай ,че ти задавам толкова въпроси,ама не ми се дават излишни пари.Трябва ми монетар, който да работи в замърсени почви с железа, и да има горе-долу добра дълбочина. Затова се спрях на XP-то.Ако взема power с по-голяма антена,ще стопи ли разликата от G-MAXX2.Както прочетох си работил и с двете машини,коя си заслужава да се вземе.Както се казва да си дадеш парите и да чакаш избиване, ама не се знае кога.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Чет Яну 10, 2013 8:44 pm
И двете ги харесвам много, но може би мааалко клоня към гмакс2.. а ако избереш гмакс2 по-добре вземи адвентис2. имаш същите възможности на по-малко пари.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Чет Яну 10, 2013 10:56 pm
Aemilivs написа:
И двете ги харесвам много, но може би мааалко клоня към гмакс2.. а ако избереш гмакс2 по-добре вземи адвентис2. имаш същите възможности на по-малко пари.
Колега заинтересувах се и аз каква е разликата между XP G-Maxx 2 и XP Adventis 2 щото съм пред подобна дилема XP G-Maxx II или XP Gold Maxx Power местата на които ще работя са с доста високо ниво на минерализация и за допълнение доста керамика по селищата и железа УЖАС та съм се спрял на XP за сега двоумих се между XP и Fisher
който търси намира
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Пет Яну 11, 2013 4:44 pm
Не чакай чудеса от тази серия на ХР на висока минерализация. За деус вече не знам как е там.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Пет Яну 11, 2013 9:16 pm
Aemilivs написа:
Не чакай чудеса от тази серия на ХР на висока минерализация. За деус вече не знам как е там.
А кой уред ще ми препоръчаш за тежки почви
който търси намира
йосиф111 Новобранец
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Съб Яну 12, 2013 3:06 pm
Колега, кой от двата модела предлагаш да се вземе с по голяма антена, например с ULTIMATE - 33см. И дали си заслужава изобщо.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Съб Яну 12, 2013 3:45 pm
гмакс2 с 27см е убиец. може да имаш мааааааалки пропуски на много дребни сигнали.
solid Легионер
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Пон Яну 14, 2013 9:55 pm
xp gold maxxpower със 22-ката за малки предмети!а за големи38/30sef за големи!за минерализирани почви най-доброто за мен е jpx сериите!мое мнение!
solid Легионер
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Пон Яну 14, 2013 9:57 pm
xp gold maxxpower със 22-ката за малки предмети!а за големи38/30sef !за минерализирани почви най-доброто за мен е jpx сериите!мое мнение!
solid Легионер
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Пон Яну 14, 2013 9:58 pm
xp gold maxxpower със 22-ката за малки предмети!а за големи38/30sef.за минерализирани почви най-доброто за мен е jpx сериите,мое мнение!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Пон Яну 14, 2013 10:55 pm
каква е разликата между XP G-Maxx 2 и XP Adventis 2
който търси намира
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Вто Яну 15, 2013 7:43 pm
adventis2 има много готина двойна дискриминация, не е както при г-макс2 на iron treshold. също няма и iron volume.
eacan_ Новобранец
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Пон Мар 18, 2013 1:23 pm
xp gold maxxpower
solid Легионер
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Съб Май 04, 2013 7:09 pm
nasko75,на събора във крайморие,имаше еурека голд,мисля,че се справяше добре със черният пясък,и тежката почва,питай колегата/deultum/
бобо Джадай
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Съб Май 04, 2013 10:08 pm
solid написа:
nasko75,на събора във крайморие,имаше еурека голд,мисля,че се справяше добре със черният пясък,и тежката почва,питай колегата/deultum/
Да ама на замърсено ще е зле За орудено имам добри впечатления от г макс-а-много спокойна работа,горещо го препоръчвам.Нямах време да го проуча детайлно,но резултатите са повече от добри.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Нед Май 05, 2013 10:16 am
Тесоро Лобо май ще си остане най-универсалния апарат,работи навсякъде,включително и на замърсено...
solid Легионер
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Нед Май 05, 2013 3:13 pm
ако има колеги,да споделят,славитооо,работи със лобо,на крайморие беше със него.
бобо Джадай
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Пон Май 06, 2013 10:22 pm
solid написа:
ако има колеги,да споделят,славитооо,работи със лобо,на крайморие беше със него.
Аз тогава два часа си играх с него,но не можах да го накарам да ми даде цвят под случайно избрани 3 странджански камъка- -единия се оказа доста лют Доста ме съмнява,че за лошото впечатление,което остави у мен вина имаше неоригиналната сонда ултимейт,но както и да е,дотогава този апарат беше фаворит за мен,и смятах да го купувам,но някакси не си допаднахме.И все пак аз работих с него около 2 часа само,и имам сериозни съмнения,че шуменската сонда го издъни при моите тестове
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4 Пон Май 06, 2013 11:01 pm
Имаш право за сондите и аз мисля,че даден апарат трябва да работи само с оригиналните си сонди.
Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за XP GM2 V4 и XP GMP V4