да прав си тва е манджа с дробени извинявам се за жаргона
BA4O KOLIO Легионер
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Вто Май 22, 2012 9:25 pm
EXTERMINATE написа:
да прав си тва е манджа с дробени извинявам се за жаргона
Ти определено си някакъв изперкал олигофрен !
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Вто Май 22, 2012 9:27 pm
не съм изперкал аз сам реалист 20 000 за един уред като при условие 4е мое се оборудва цяла бригада с детектори за 20 000 а ся е криза
BA4O KOLIO Легионер
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Вто Май 22, 2012 9:31 pm
EXTERMINATE написа:
не съм изперкал аз сам реалист 20 000 за един уред като при условие 4е мое се оборудва цяла бригада с детектори за 20 000 а ся е криза
Не ти пиша за уреда -а въобще за теб .
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Вто Май 22, 2012 9:35 pm
аз да сам те обидил нещо извинявам се но нямам спомен да съм те обиждал
кажи защо се държи6 като
кирката Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Вто Май 22, 2012 9:36 pm
[quote="BA4O KOLIO"][quote="EXTERMINATE"]не съм изперкал аз сам реалист 20 000 за един уред като при условие 4е мое се оборудва цяла бригада с детектори за 20 000 а ся е криза [/quote] Не ти пиша за уреда -а въобще за теб .[/quote] Защо въобще му обръщаш внимание, не го ли виждаш че е тъп като галош
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Вто Май 22, 2012 9:41 pm
уреда е перфект ама от де 20 бона в тая криза
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Сря Май 23, 2012 4:59 pm
момчета да ви реша на бързо спора,20-30-40хиляди да вложите запитахтели се дали ще избиете инвестицията.много разочаровани има.
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Сря Май 23, 2012 5:04 pm
прав си
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Сря Май 23, 2012 5:25 pm
вложете 20-230-40 хиляди и нека да видиме за колко време ще си ги върнте, и дали изобщо ще успеете.
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Сря Май 23, 2012 5:37 pm
бая рисковано
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Сря Май 23, 2012 6:30 pm
виж ако имах терен и пари за уреда бих го взел ама ни терен ни 20 000 за прахосване ей така
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Сря Май 23, 2012 7:59 pm
то терени има много ама кинти йок
stan960 Джадай
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Чет Май 24, 2012 12:39 am
alireza написа:
вложете 20-230-40 хиляди и нека да видиме за колко време ще си ги върнте, и дали изобщо ще успеете.
-Алийкоо,по оптимистично бе брат -Един живот не стига да найдеш всичко -Не е стигнал на тези преди нас и на нас няма да стигне -И нека идващите след нас знаят че още има та да не погива откривателският човешки дух......................................
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Чет Май 24, 2012 12:55 am
stan960 написа:
alireza написа:
-Алийкоо,по оптимистично бе брат -Един живот не стига да найдеш всичко -Не е стигнал на тези преди нас и на нас няма да стигне -И нека идващите след нас знаят че още има та да не погива откривателският човешки дух......................................
винаги е имало и още ще има
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Чет Май 24, 2012 3:48 am
съгласен съм Стан,има истина в това което казваш, няма да свърши.
топи Цезар
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Чет Май 24, 2012 8:49 am
alireza написа:
момчета да ви реша на бързо спора,20-30-40хиляди да вложите запитахтели се дали ще избиете инвестицията.много разочаровани има.
ти ми намери уред където да работи на 100% на това където му пишат като характеристики пък за избиване не му мисли.даже и отгоре ще има
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Чет Май 24, 2012 9:01 am
топи написа:
alireza написа:
ти ми намери уред където да работи на 100% на това където му пишат като характеристики пък за избиване не му мисли.даже и отгоре ще има
да се надяваме щот по нататък с един фр можи да саберем пари за едно такова в по ефтин вариянт
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пет Май 25, 2012 10:41 pm
няма нищо лошо човек да помечтае
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Съб Май 26, 2012 5:51 pm
топи написа:
alireza написа:
прав си малко са тия уреди дето наистина работят така като са описани 4е работят
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Съб Май 26, 2012 6:40 pm
EXTERMINATE написа:
топи написа:
alireza написа:
прав си малко са тия уреди дето наистина работят така като са описани 4е работят
ми то това са основно скъпите бе колега
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Съб Май 26, 2012 7:16 pm
не всички от скъпите отговарят на показателите които са дадени че притежават
ps ти откога си легионер бе човек честито пий една бира и наздраве за мое здраве
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Съб Май 26, 2012 7:39 pm
EXTERMINATE написа:
не всички от скъпите отговарят на показателите които са дадени че притежават то тъй де ама в повечето слу4ай скъпите побеждават обаче кинти тряят за да си го купиш
ps ти откога си легионер бе човек честито пий една бира и наздраве за мое здраве
ши пия ама ракия
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Съб Май 26, 2012 7:55 pm
само така 1 2 3 4 бутилка бутам пета и къртя павета
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Съб Май 26, 2012 8:17 pm
ела да са присъединиш към мен тва в крагъ на шегата а ся някой може ли да ми каже къв свестен пинпоинтер да си взема