Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пон Май 28, 2012 11:19 pm
alireza написа:
съгласен съм с теб,всеки има правото да работи вярва и пробва,всеки има своя късмет.хайдушките приказки, карти, легенди са отживелица, ако има 10 кг. се говори за казани,такаче 80 процента от нещата са преувеличени,а и доста трудно да се намери нещо от този тип.трудно е понеже количествата са изчерпани.
добре щом са отживелица,защо миналото лято турци с карти от дядовците си бяха плъзнали като хлебарки из Стара планина да търсят заровените си иманета?Пишеше ги по вестниците...не ми се търси линка сега.
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.
QNUS Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пон Май 28, 2012 11:37 pm
BA4O KOLIO написа:
jagler написа:
До колегата Алийка,.....какво имаш предвид с това заглавие на темата?За кое да не се хабим?Нямаме ли право всеки поне двора си да провери?Защото не се знае нищо и какво престъпление ли е това?И какво да седим и да чакаме да падне от небето ли?Освен някоя коришка от птиче няма какво да падне...
Като те чета ти и оня ЕKCTREMENT над теб какви пубертетски ги пишете бих казал че сте и двамата курешки. И то хубави курешки.
Баси и на мен трудно ми се разбира че за малко да ми се разсърди Алийката ама и ти бай кольо не се траеш,недей така бре човек,като не харесваш не чети(или -не пиши)!
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пон Май 28, 2012 11:39 pm
о спрете се вече,онзи пръднал друг го подушил и какво от това,аз какво да кажа ,че дядоми е бил най богатия в град Ксанти и с картата нищо не намерихме,друг беше преди нас го ископал.така и тука след напускането на турците наще старци са бързали да намерят скритото.съмнявам се да ли са намерили нещо.ТЪРСЕТЕ НЕ СПИРАЙТЕ НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА.до новобранката научисе на отчтивост и бъди по любезен с хората в форума все пак сме колеги, нека се държиме колегиялно.
QNUS Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пон Май 28, 2012 11:57 pm
Правилно!
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пет Юни 01, 2012 5:12 pm
здравейте момчета къде се губите,как сте?
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пет Юни 01, 2012 6:09 pm
ми по работа някой друг лев да искараме по тая криза
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пет Юни 01, 2012 6:41 pm
такали аз мислех,че вече сте милионери,слаба работа значи.
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Пет Юни 01, 2012 6:42 pm
неска одих да търкам ви кажа само кфо намерих една дупка дълбока 3 4 метра и широка 2 метра а миналия ден я нямаше кажете тва с какво може да е изкопана със сигурност е изкопана вчера вечерта
както винаги сме си най веселата компания ХD
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пет Юни 01, 2012 7:55 pm
със сигорност е копано през ве4ерта все пак никой нормален няма да копае такваз яма през деня
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пет Юни 01, 2012 7:58 pm
доста е покопано,ами сигурно ще строят къща.ами с какво, някой въздохар се е възгордял и прекарал и други с него, залудо да копаят можели такова нещо.пълно е с аматиори,не се коси теренат ти е в безопасност.
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Пет Юни 01, 2012 8:18 pm
въпроса е там че мястото си го бях маркирал и ма ядосаха не е тяхна собственост а моя ако ги намеря че ги напълня с олово не са я заровили а аз неска в 4 сутринта паднах в нея едва не си чупих ръката
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пет Юни 01, 2012 11:15 pm
колега насписе и работи на светло за да няма изненади.не се ядосвай нищо неси загубил бъди сигурен в това.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Съб Юни 02, 2012 10:30 pm
dante.bg977 написа:
със сигорност е копано през ве4ерта все пак никой нормален няма да копае такваз яма през деня
-Със сигурност тия абдале са цела бригада щом са направиле такава яма за една нощ-Малко ми е трудно да повярвам за 3,4 м. дълбочина щот при 2м. ширина бая ша им е трудничко изхвърлянето на пръста,ма както и да е..............................
stan960 Джадай
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Съб Юни 02, 2012 11:14 pm
Путьо нещастен не ми са прави на ербап и не споменавай майка ми да не ти размажа псевдобачовата тиква -Ясно ли ти е бе кръжо..................................
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Съб Юни 02, 2012 11:18 pm
[quote="BA4O KOLIO"]
stan960 написа:
dante.bg977 написа:
-Със сигурност тия абдале са цела бригада щом са направиле такава яма за една нощ-Малко ми е трудно да повярвам за 3,4 м. дълбочина щот при 2м. ширина бая ша им е трудничко изхвърлянето на пръста,ма както и да е.............................. [/quo Какво си се разписал по всички теми бе умник? Майка те няма ли я да си говориш с нея ?
мн мразя такива малаумни провокатори като тоя тука
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Нед Юни 03, 2012 10:44 am
Стан идиота си е такъв,нему обръщай внимание ще си получи заслуженото.
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Пон Юни 04, 2012 11:36 pm
колю ако те фанем ми6ко знае6 ли кво мое се получи а ? в пирогов ще ходиш не обиждай хората наляво надясно че ше усетиш ключ размер 60 90 в главата
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Вто Юни 05, 2012 3:30 pm
а може и нещо по сериозно хе хе хе.
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Вто Юни 05, 2012 9:22 pm
a по сериозно не му трябва с тоя сме приспивали мутра перфектен е един и дотам след 2 дена става и го цепи глава и си вика тва кво е станало тир ли ма е праснал
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Вто Юни 05, 2012 9:33 pm
о не знам, и аз бих се замислил малко по сериозно, както и да е, тази тема е приключвам.
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Вто Юни 05, 2012 9:48 pm
прав си осрахме темата
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Вто Юни 05, 2012 9:50 pm
имали улов колега- Е
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Вто Юни 05, 2012 10:24 pm
само от време на време римски пирончета и други болуци ся да кажа ония дет са копали ги фанахме с едни авери и ги е***** от бой инче не са намерили нищо освен един куп стари боклуци дет даже нямат и 100 години
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Вто Юни 05, 2012 10:26 pm
и едно поздравче незнам такава музика ли слушате https://youtu.be/ruOAAoC-1E0 ама
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Чет Юни 07, 2012 8:14 pm
кога ще пипнеш голямото и тежкото металче,чакам тада почерпиш.ЕЕЕЕЕ