Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Съб Май 26, 2012 8:47 pm
отделно
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Съб Май 26, 2012 9:09 pm
Що не си пишете на лични,о*****e цялата тема!
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Съб Май 26, 2012 9:22 pm
Защото това са благи приказки подфорум за спамене писане на маймуница и каквито си искате азбуки : : soif100: :
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Съб Май 26, 2012 9:29 pm
EXTERMINATE написа:
Защото това са благи приказки подфорум за спамене писане на маймуница и каквито си искате азбуки : : soif100: :
Много си малък,да ме поучаваш!Още с предишното си потребителско име,те прецених колко тежиш.
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Съб Май 26, 2012 9:37 pm
браво ама аз се уча бързо и не повтарям грешки
пс те питам какво 4е кае6 за Gret АТ РRO
QNUS Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Съб Май 26, 2012 9:50 pm
Мен пък ме кефят тия момчета-нека си пишат..лошо няма и не виждам защо трябва да се дразни някой.Нали всекиму е интересно да чете?Като оставим настрани че са комшии темите в кото се набутват са доста интересни и поучителни -не мислите ли?На Терминатора му слагам + днес ...на Алигиери -утре!
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Съб Май 26, 2012 9:56 pm
EXTERMINATE написа:
браво ама аз се уча бързо и не повтарям грешки
пс те питам какво 4е кае6 за Gret АТ РRO
чи знам ли 200 лв за пинпоинтер не е ли доста викам един фишер да си взема и това е кем малко хем добро качество както съм чувал
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Съб Май 26, 2012 10:16 pm
не разбирам мноого от тия джунджурийки ама по добре си земи едно фисшерче и си търкай цял ден ти си избира6
QNUS Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Съб Май 26, 2012 11:59 pm
alireza написа:
няма нищо лошо човек да помечтае
Алийка ,вземи ни открехни малко с багетките да си намерим поне по едно гърне със злато..нещо напоследък взема да даваш отбой????
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Нед Май 27, 2012 12:59 am
здравей скъпи колега дате светна по въпроса с багетите ще ти отговоря така,зада си отвориш вратата ти трябва ключа самоче не е в мен.
QNUS Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Нед Май 27, 2012 1:29 am
alireza написа:
здравей скъпи колега дате светна по въпроса с багетите ще ти отговоря така,зада си отвориш вратата ти трябва ключа самоче не е в мен.
Много ме кефиш колега АЛИРЕЗА!!!!Радва ме твоя оптимзъм ...но все така ще си загинеш като една ...муха....търсеща....и не намерила ... Нищо де.... за всеки има място под слънцето..
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Нед Май 27, 2012 12:56 pm
благодаряти за изчерпателният отговор,м/у другото разбрали защо,злобата в сърцето ти.
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Нед Май 27, 2012 2:19 pm
QNUS не бъди злобен за всекиго има място и нещо под слънцето дори и за буболечките човек не бъди HEYTAR
ps легионер сам вече пийте една и наздраве за мое здраве
а тва е поздрав за хейтарите в форума https://www.youtube.com/watch?v=ewQHQk9bBGU&feature=endscreen&NR=1
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Нед Май 27, 2012 8:31 pm
EXTERMINATE написа:
QNUS не бъди злобен за всекиго има място и нещо под слънцето дори и за буболечките човек не бъди HEYTAR
ps легионер сам вече пийте една и наздраве за мое здраве
а тва е поздрав за хейтарите в форума https://www.youtube.com/watch?v=ewQHQk9bBGU&feature=endscreen&NR=1
бре кога стана а честито
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Нед Май 27, 2012 9:10 pm
не знам ама кажи как са гласува за потребител в тоя форум и да чукаме чашите
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Нед Май 27, 2012 10:13 pm
вие двамката ще станете партйка,така като гледам имате единни интереси.кой от къде е,град или село.
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Нед Май 27, 2012 10:36 pm
reza прав си аз сам от хасково той от варна и тва лято може да се видим като ходя на почивка в варна и че е
QNUS Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пон Май 28, 2012 7:00 am
alireza написа:
благодаряти за изчерпателният отговор,м/у другото разбрали защо,злобата в сърцето ти.
Не ,не ме разбра правилно няма злоба само ми е интересно че вярваш в дядо Коледа-мечтите с хубаво нещо!
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пон Май 28, 2012 12:17 pm
EXTERMINATE написа:
reza прав си аз сам от хасково той от варна и тва лято може да се видим като ходя на почивка в варна и че е
ши скъсаме плажа само да не на изселят набързо униформените
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Пон Май 28, 2012 2:20 pm
не да ги скъсаме еми направо ще ги прекопам а за изселването ще сбъркат човека и ще си изпатят
а мене ли питаш дали вярвам в дядо коледа а ? аз вярвам ама в бог кой точно и аз незнам
jagler Про-Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пон Май 28, 2012 9:07 pm
До колегата Алийка,.....какво имаш предвид с това заглавие на темата?За кое да не се хабим?Нямаме ли право всеки поне двора си да провери?Защото не се знае нищо и какво престъпление ли е това?И какво да седим и да чакаме да падне от небето ли?Освен някоя коришка от птиче няма какво да падне...
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пон Май 28, 2012 10:08 pm
съгласен съм с теб,всеки има правото да работи вярва и пробва,всеки има своя късмет.хайдушките приказки, карти, легенди са отживелица, ако има 10 кг. се говори за казани,такаче 80 процента от нещата са преувеличени,а и доста трудно да се намери нещо от този тип.трудно е понеже количествата са изчерпани.
BA4O KOLIO Легионер
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пон Май 28, 2012 10:16 pm
jagler написа:
До колегата Алийка,.....какво имаш предвид с това заглавие на темата?За кое да не се хабим?Нямаме ли право всеки поне двора си да провери?Защото не се знае нищо и какво престъпление ли е това?И какво да седим и да чакаме да падне от небето ли?Освен някоя коришка от птиче няма какво да падне...
Като те чета ти и оня ЕKCTREMENT над теб какви пубертетски ги пишете бих казал че сте и двамата курешки. И то хубави курешки.
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Пон Май 28, 2012 10:35 pm
бачо кол ти живота ли мрази6 всички на света ли мразиш поясни какъв ти е проблема та да спреш да сереш обиди наляво и надясно