Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
Fisher GOLD пират врътка tesoro kupuvam prodavam nexus mask VANQUISH deus nokta Simplex miladinka Майнлаб нишани TEKNETICS Spectrum wave грунда маск Coil МЕТАЛОТЪРСАЧИ lorenz голден Minelab

КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ

Go down 
+15
кирката
BA4O KOLIO
stoio
QNUS
EXTERMINATE
pechkata
stan960
wallb2
sitalk
vvurbanov
miroslavmladenov
deultum
dante.bg977
jagler
alireza
19 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
АвторСъобщение
dante.bg977
Преторий
Преторий
dante.bg977

КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 7 EmptyЧет Юни 07, 2012 8:19 pm

аз есента ши ходя на едно място и дано да излезе нещо,всъщност със сигурност ще излезе Razz Very Happy

:yes: :yes: :yes:
Върнете се в началото Go down
alireza
Консул
Консул
alireza

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 7 EmptyПет Юни 08, 2012 8:16 am

е винаги бъди сигурен 99 процента но никога 100- 1 процент на страни .е дано има хлебец и за тебе.
dante.bg977
Преторий
Преторий
dante.bg977

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 7 EmptyПет Юни 08, 2012 5:56 pm

е да така е колега Very Happy

alireza
Консул
Консул
alireza

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 7 EmptyПет Юни 08, 2012 8:51 pm

доволен ли си от гаречето,аз навремето си вкарах такъв беше 2003-4 година не помня беше тъкмо излезъл 150 цата,доста работа ми свърши но за кратко,после смених и начина на работа.и така
EXTERMINATE
Про-Консул
Про-Консул
EXTERMINATE

ПисанеЗаглавие: (Без заглавие)   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 7 EmptyПет Юни 08, 2012 9:06 pm

дет са вика има място за всеки под слънцето и едно поздравче подстригах са като него Cool
alireza
Консул
Консул
alireza

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 7 EmptyПет Юни 08, 2012 9:26 pm

ние с шурката обичаме 100 кила,всеки път когато пътуваме до даден пациент ги слушаме.
dante.bg977
Преторий
Преторий
dante.bg977

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 7 EmptyПет Юни 08, 2012 9:37 pm

alireza написа:
доволен ли си от гаречето,аз навремето си вкарах такъв беше 2003-4 година не помня беше тъкмо излезъл 150 цата,доста работа ми свърши но за кратко,после смених и начина на работа.и така

да мн добра машинка колега и аз имам 150 и съм мн доволен

EXTERMINATE
Про-Консул
Про-Консул
EXTERMINATE

ПисанеЗаглавие: (Без заглавие)   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 7 EmptyПет Юни 08, 2012 9:44 pm

http://vicovete.eu/wp-content/uploads/2012/05/401759_442174882466365_148384928512030_1938777_1865203618_n.jpg аз ей така сам подструган от неска в хасково 5 пъти ма спират и викат 100 кила ти ли си we cheers Laughing Laughing
BA4O KOLIO
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 7 EmptyСъб Юни 09, 2012 2:35 am

EXTERMINATE написа:
http://vicovete.eu/wp-content/uploads/2012/05/401759_442174882466365_148384928512030_1938777_1865203618_n.jpg аз ей така сам подструган от неска в хасково 5 пъти ма спират и викат 100 кила ти ли си we cheers Laughing Laughing
Ей ЕКСТРЕМЕНТ ти си ОНЙАЛ ОНЕШРЪВАЗ.
EXTERMINATE
Про-Консул
Про-Консул
EXTERMINATE

ПисанеЗаглавие: (Без заглавие)   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 7 EmptyСъб Юни 09, 2012 11:51 am

ЕХ ми викай и на са научи да пишеш първо после обиждай
alireza
Консул
Консул
alireza

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 7 EmptyСъб Юни 09, 2012 8:53 pm

ама стоте кила май си отиде от този свят доста одавна.
EXTERMINATE
Про-Консул
Про-Консул
EXTERMINATE

ПисанеЗаглавие: (Без заглавие)   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 7 EmptyНед Юни 10, 2012 2:00 pm

ALIREZA 100K E жив бъркаш го с 2пак
топи
Цезар
Цезар
топи

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 7 EmptyНед Юни 10, 2012 5:08 pm

EXTERMINATE написа:
ALIREZA 100K E жив бъркаш го с 2пак
все мангал Razz
alireza
Консул
Консул
alireza

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 7 EmptyНед Юни 10, 2012 8:47 pm

аз нещо бъркам,както и да е.
milko
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: ббббббббббббббббб   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 7 EmptyПон Окт 15, 2012 6:55 pm

alireza написа:
виж човече съжалявам и се извинявам за грубоста си,тя не беше умишлена съжалявам моля да ме извините,но мога да те смачкам с този твой апарат,10 декара щеги мина за 15 или 20 минути, а на теб колко време щети отнеме,понеже повдигаш темата.
колега с ква машина минаваш 10 декара за 10 минути че ми е много чудно би ли дал някакви разяснения или ми пиши на лични имам нещо в предвид ако е така ще останеш доволен
TyT
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 7 EmptyСря Окт 31, 2012 9:40 pm

колега милко човека е екстра сензор,оставете си skype,колегата алиреза да го прочете и да ви пише,от колега разбрах ,че е изгонен и няма да може да ви пише тук.добър човек е от приятели съм чувал няма да ви обърне гръб,.

КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ
Върнете се в началото 
Страница 7 от 7Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Similar topics
-
» Колеги
» КОЛЕГИ
» Здр колеги

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: