Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Нед Май 20, 2012 7:27 pm
alireza написа:
Стан какво да ти кажа,като ти сам знаеш отговорами,знам какво е разбирасе.дано е останало нещо,намери начин да провериш.
-Не съм точно сигурен брато та за туй та питам-Естествено че ш са в'очим с обекта -Имам позната екстрасенска която ми изпя на първо четене нещо за жена и че имало нещо точно срещу камъка в подножието на срещуположните скали(вероятно външно,макар че тя говореше за гроб) -пък там е едно дере не ти е работа,снегъ още седи -По стечение на обстоятелствата ша имам и багетист до мене та за туй са надах да кажеш нещо по определено...........................
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Нед Май 20, 2012 8:27 pm
вие нещо не моите са разберете багетите и металдетекторите си имат плюсове и минуси примерно с багети по лесно се работи на урудена почва и моеш намериш вода а металдетекторът не мое6 ама мойеш разбере6 злато ли е сребро итн взееми с тебе един багетист и задължително една рамка за по сигурно и ви стискам палци
deultum Цезар
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Нед Май 20, 2012 10:25 pm
EXTERMINATE написа:
вие нещо не моите са разберете багетите и металдетекторите си имат плюсове и минуси примерно с багети по лесно се работи на урудена почва и моеш намериш вода а металдетекторът не мое6 ама мойеш разбере6 злато ли е сребро итн взееми с тебе един багетист и задължително една рамка за по сигурно и ви стискам палци
Ще ме извиняваш ама кажи ми само един от плюсовете на багетите и докажи че работи че нещо не се сещам . Само не почвай и ти да разтягаш локуми като Алийката че претърсваш 40 декара за 10 минути че изглежда малко несериозно да не кажа глупаво . Алийка ти не се засягай от думите ми питам новодошлия да разкаже за радиестезията щом казва че има плюсове . Не казвам че не работи този принцип , но не е сигурен и не е доказан до сега . Мисля че всички гледаха предаването по бтв с ония гадатели забравих му името , колко познаваха с багети махала и други подобни ! Или ще кажете че те не са "професионалисти "
QNUS Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пон Май 21, 2012 7:08 am
Очертава се доста забавна тема!
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пон Май 21, 2012 9:26 am
ами не се засягам вече съм казал всеки мисли по своему,Стан да внимаваш,че един багетист може да ти каже;има може да каже и няма,да и доста такива кръсноречиви и упорити идиоти съм срещал.искай му дълбочина,ръстояние,количиство,метал,да разчертае,и най вече имали нещо.
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Пон Май 21, 2012 3:28 pm
за 20 мин може опитен багетист да мине 15 декара тва е пред очите ми направено а да ти кажа и аз че почвам с багети и металдетектор да търся
Последната промяна е направена от EXTERMINATE на Пон Май 21, 2012 3:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Пон Май 21, 2012 3:40 pm
поздрав за всички колеги неска имаме сбор да се напиете кат да се напием здраво ер
sorry za spama
pechkata Джадай
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пон Май 21, 2012 4:12 pm
alireza написа:
искай му дълбочина,ръстояние,количиство,метал,да разчертае,и най вече имали нещо.
За дълбочина и разтояние и вид метал приемам че може да се определи - макар и относително... Но да определиш количество на метален обект - не вярвам защото няма две еднакви стойности при мерене...
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Пон Май 21, 2012 5:38 pm
pechka ти си велик жадай и донякаде си прав само да беше жив човека да видиш кво праи казваше кво има в земята кат мине с багетите на ква дълбочина ама умря преди 2 години лека му пръст
stoio Новобранец
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пон Май 21, 2012 5:52 pm
Eeeee сбрахте са Жадаите, може групово да напазарувате Апчета с намаление
BA4O KOLIO Легионер
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пон Май 21, 2012 5:53 pm
EXTERMINATE написа:
pechka ти си велик жадай и донякаде си прав само да беше жив човека да видиш кво праи казваше кво има в земята кат мине с багетите на ква дълбочина ама умря преди 2 години лека му пръст
Пише се джадай - а не жадай -разбра ли уфсъ ?
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Пон Май 21, 2012 5:57 pm
стойо ти кви 4е искаш с олово за газа или с английска сол предлагаме и бойни 7,62х39 спец за тебе бронебойни
ps нарочно написах жадай ве не се ли сети
pechkata Джадай
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пон Май 21, 2012 6:08 pm
EXTERMINATE написа:
Ти въртиш ли багета - понеже писа "кат мене"...
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Пон Май 21, 2012 6:12 pm
pechka ти си велик жадай и донякаде си прав само да беше жив човека да видиш кво праи казваше кво има в земята кат МИНЕ с багетите на ква дълбочина ама умря преди 2 години лека му пръст
ти кюрав лиси ве печка
pechkata Джадай
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пон Май 21, 2012 6:21 pm
Е как е има ли сигнали...? Не съм кьорав - може и по вежливо да се обръщаш към другите...
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пон Май 21, 2012 6:26 pm
pechka да те питам,ти нали имаше един омнитрон продаде ли го?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пон Май 21, 2012 6:29 pm
dante.bg977 написа:
pechka да те питам,ти нали имаше един омнитрон продаде ли го?
Още го имам и не се продава - работя с него...
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Пон Май 21, 2012 6:30 pm
извинявам се за грубото отношение но написах като мине не като мене нещо и ти ли си
deultum Цезар
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пон Май 21, 2012 6:35 pm
EXTERMINATE написа:
за 20 мин може опитен багетист да мине 15 декара тва е пред очите ми направено а да ти кажа и аз че почвам с багети и металдетектор да търся
Добре сега може и аз да съм тъп , но като ги "мина" тия ми ти декари с тия багети , какво намери , че толкова го хвалиш , щото и аз мога да мина с поглед една нива и да кажа че нищо няма . Похвали го какво намери пред очите ти !
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пон Май 21, 2012 6:37 pm
(pecka) и как е отркива ли се нещо с таз джунджория и на колко метра ще хване 1 лев
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Пон Май 21, 2012 6:38 pm
намери 2 тесли на фрезата на трактора 1 лястовичка кладенеца и един палечник още нещо
на знам на ква дълбочина че намери 1 уевче ама знам че работи
pechkata Джадай
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пон Май 21, 2012 6:39 pm
EXTERMINATE написа:
извинявам се за грубото отношение но написах като мине не като мене нещо и ти ли си
И аз се извинявам за неправилното четене от моя страна...
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Пон Май 21, 2012 6:40 pm
няма нищо не е куршум да си стрелял по мене
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ Пон Май 21, 2012 6:40 pm
аз за омнитрона говорих
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Пон Май 21, 2012 6:43 pm
кажи от euro aceto доволен ли си щот сериозно се мисля да си купя такъв