Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
Fisher VANQUISH miladinka Coil nexus deus Spectrum tesoro wave Simplex маск kupuvam МЕТАЛОТЪРСАЧИ Minelab Майнлаб nokta грунда нишани lorenz mask пират врътка TEKNETICS голден GOLD prodavam

КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ

Go down 
+15
кирката
BA4O KOLIO
stoio
QNUS
EXTERMINATE
pechkata
stan960
wallb2
sitalk
vvurbanov
miroslavmladenov
deultum
dante.bg977
jagler
alireza
19 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
АвторСъобщение
stan960
Джадай
Джадай
stan960

КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyНед Май 20, 2012 7:27 pm

alireza написа:
Стан какво да ти кажа,като ти сам знаеш отговорами,знам какво е разбирасе.дано е останало нещо,намери начин да провериш.
-Не съм точно сигурен брато та за туй та питам-Естествено че ш са в'очим с обекта -Имам позната екстрасенска която ми изпя на първо четене нещо за жена и че имало нещо точно срещу камъка в подножието на срещуположните скали(вероятно външно,макар че тя говореше за гроб) -пък там е едно дере не ти е работа,снегъ още седи -По стечение на обстоятелствата ша имам и багетист до мене та за туй са надах да кажеш нещо по определено........................... Smile
Върнете се в началото Go down
EXTERMINATE
Про-Консул
Про-Консул
EXTERMINATE

ПисанеЗаглавие: (Без заглавие)   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyНед Май 20, 2012 8:27 pm

вие нещо не моите са разберете багетите и металдетекторите си имат плюсове и минуси примерно с багети по лесно се работи на урудена почва и моеш намериш вода а металдетекторът не мое6 ама мойеш разбере6 злато ли е сребро итн взееми с тебе един багетист и задължително една рамка за по сигурно и ви стискам палци :yes: :yes:
deultum
Цезар
Цезар
deultum

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyНед Май 20, 2012 10:25 pm

EXTERMINATE написа:
вие нещо не моите са разберете багетите и металдетекторите си имат плюсове и минуси примерно с багети по лесно се работи на урудена почва и моеш намериш вода а металдетекторът не мое6 ама мойеш разбере6 злато ли е сребро итн взееми с тебе един багетист и задължително една рамка за по сигурно и ви стискам палци :yes: :yes:

Ще ме извиняваш ама кажи ми само един от плюсовете на багетите и докажи че работи че нещо не се сещам . Само не почвай и ти да разтягаш локуми като Алийката че претърсваш 40 декара за 10 минути че изглежда малко несериозно да не кажа глупаво . Алийка ти не се засягай от думите ми питам новодошлия да разкаже за радиестезията щом казва че има плюсове . Не казвам че не работи този принцип , но не е сигурен и не е доказан до сега . Мисля че всички гледаха предаването по бтв с ония гадатели забравих му името , колко познаваха с багети махала и други подобни ! Или ще кажете че те не са "професионалисти "
QNUS
Консул
Консул
QNUS

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyПон Май 21, 2012 7:08 am

Очертава се доста забавна тема! cheers Very Happy Very Happy Very Happy
alireza
Консул
Консул
alireza

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyПон Май 21, 2012 9:26 am

ами не се засягам вече съм казал всеки мисли по своему,Стан да внимаваш,че един багетист може да ти каже;има може да каже и няма,да и доста такива кръсноречиви и упорити идиоти съм срещал.искай му дълбочина,ръстояние,количиство,метал,да разчертае,и най вече имали нещо.
EXTERMINATE
Про-Консул
Про-Консул
EXTERMINATE

ПисанеЗаглавие: (Без заглавие)   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyПон Май 21, 2012 3:28 pm

за 20 мин може опитен багетист да мине 15 декара тва е пред очите ми направено а да ти кажа и аз че почвам с багети и металдетектор да търся

Последната промяна е направена от EXTERMINATE на Пон Май 21, 2012 3:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
EXTERMINATE
Про-Консул
Про-Консул
EXTERMINATE

ПисанеЗаглавие: (Без заглавие)   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyПон Май 21, 2012 3:40 pm

поздрав за всички колеги неска имаме сбор да се напиете кат бира скара аперативче красота препиване слънце скара,бира копон пий но умерено Настроение :soif100: :soif100: :yes: :yes: да се напием здраво ер

sorry za spama
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyПон Май 21, 2012 4:12 pm

alireza написа:
искай му дълбочина,ръстояние,количиство,метал,да разчертае,и най вече имали нещо.
За дълбочина и разтояние и вид метал приемам че може да се определи - макар и относително...
Но да определиш количество на метален обект - не вярвам защото няма две еднакви стойности при мерене...
EXTERMINATE
Про-Консул
Про-Консул
EXTERMINATE

ПисанеЗаглавие: (Без заглавие)   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyПон Май 21, 2012 5:38 pm

pechka ти си велик жадай и донякаде си прав само да беше жив човека да видиш кво праи казваше кво има в земята кат мине с багетите на ква дълбочина ама умря преди 2 години лека му пръст
stoio
Новобранец
Новобранец
stoio

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyПон Май 21, 2012 5:52 pm

Eeeee сбрахте са Жадаите, може групово да напазарувате Апчета с намаление Very Happy
BA4O KOLIO
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyПон Май 21, 2012 5:53 pm

EXTERMINATE написа:
pechka ти си велик жадай и донякаде си прав само да беше жив човека да видиш кво праи казваше кво има в земята кат мине с багетите на ква дълбочина ама умря преди 2 години лека му пръст

Пише се джадай - а не жадай -разбра ли уфсъ ?
EXTERMINATE
Про-Консул
Про-Консул
EXTERMINATE

ПисанеЗаглавие: (Без заглавие)   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyПон Май 21, 2012 5:57 pm

стойо ти кви 4е искаш с олово за газа или с английска сол предлагаме и бойни 7,62х39 спец за тебе бронебойни :Tir: атака :yes: :yes:

ps нарочно написах жадай ве не се ли сети
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyПон Май 21, 2012 6:08 pm

EXTERMINATE написа:
Ти въртиш ли багета - понеже писа "кат мене"...
EXTERMINATE
Про-Консул
Про-Консул
EXTERMINATE

ПисанеЗаглавие: (Без заглавие)   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyПон Май 21, 2012 6:12 pm

pechka ти си велик жадай и донякаде си прав само да беше жив човека да видиш кво праи казваше кво има в земята кат МИНЕ с багетите на ква дълбочина ама умря преди 2 години лека му пръст

ти кюрав лиси ве печка
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyПон Май 21, 2012 6:21 pm

Е как е има ли сигнали...?
Не съм кьорав - може и по вежливо да се обръщаш към другите...
dante.bg977
Преторий
Преторий
dante.bg977

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyПон Май 21, 2012 6:26 pm

pechka да те питам,ти нали имаше един омнитрон продаде ли го?

:yes: :yes: :yes:
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyПон Май 21, 2012 6:29 pm

dante.bg977 написа:
pechka да те питам,ти нали имаше един омнитрон продаде ли го?
Още го имам и не се продава - работя с него...
EXTERMINATE
Про-Консул
Про-Консул
EXTERMINATE

ПисанеЗаглавие: (Без заглавие)   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyПон Май 21, 2012 6:30 pm

извинявам се за грубото отношение но написах като мине не като мене нещо и ти ли си :soif100: :soif100: :soif100: :soif100:
deultum
Цезар
Цезар
deultum

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyПон Май 21, 2012 6:35 pm

EXTERMINATE написа:
за 20 мин може опитен багетист да мине 15 декара тва е пред очите ми направено а да ти кажа и аз че почвам с багети и металдетектор да търся

Добре сега може и аз да съм тъп , но като ги "мина" тия ми ти декари с тия багети , какво намери , че толкова го хвалиш , щото и аз мога да мина с поглед една нива и да кажа че нищо няма . Похвали го какво намери пред очите ти !
dante.bg977
Преторий
Преторий
dante.bg977

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyПон Май 21, 2012 6:37 pm

(pecka) и как е отркива ли се нещо с таз джунджория Smile и на колко метра ще хване 1 лев

EXTERMINATE
Про-Консул
Про-Консул
EXTERMINATE

ПисанеЗаглавие: (Без заглавие)   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyПон Май 21, 2012 6:38 pm

намери 2 тесли на фрезата на трактора 1 лястовичка кладенеца и един палечник още нещо ерор

на знам на ква дълбочина че намери 1 уевче ама знам че работи
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyПон Май 21, 2012 6:39 pm

EXTERMINATE написа:
извинявам се за грубото отношение но написах като мине не като мене нещо и ти ли си :soif100: :soif100: :soif100: :soif100:
И аз се извинявам за неправилното четене от моя страна... Cool
EXTERMINATE
Про-Консул
Про-Консул
EXTERMINATE

ПисанеЗаглавие: (Без заглавие)   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyПон Май 21, 2012 6:40 pm

няма нищо не е куршум да си стрелял по мене lol! super21
dante.bg977
Преторий
Преторий
dante.bg977

ПисанеЗаглавие: Re: КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyПон Май 21, 2012 6:40 pm

аз за омнитрона говорих

EXTERMINATE
Про-Консул
Про-Консул
EXTERMINATE

ПисанеЗаглавие: (Без заглавие)   КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ - Page 2 EmptyПон Май 21, 2012 6:43 pm

кажи от euro aceto доволен ли си щот сериозно се мисля да си купя такъв

КОЛЕГИ НЕ СЕ ХАБЕТЕ
Върнете се в началото 
Страница 2 от 7Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Колеги
» КОЛЕГИ
» Здр колеги

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-