Заглавие: Re: Вапрос за гти 2500. Чет Апр 28, 2011 9:29 pm
На ал метал или........... Кажи какво точно искаш,и нема ядове само че нали знаеш че още съм аматиор [/quote] Да на Al Metall на колко засича примерно 1 лев във земята не въздушно само ,че на силно орудено във сантиметри
handjata Консул
Заглавие: Re: Вапрос за гти 2500. Чет Апр 28, 2011 10:32 pm
trakieca написа:
На ал метал или........... Кажи какво точно искаш,и нема ядове само че нали знаеш че още съм аматиор
Да на Al Metall на колко засича примерно 1 лев във земята не въздушно само ,че на силно орудено във сантиметри [/quote] като отида на уродено ще пробам,и ще пиша щото покраи мене няма, но тези дни.....
boom_n Новобранец
Заглавие: Re: Вапрос за гти 2500. Пет Апр 29, 2011 8:49 am
trakieca ми спести постовете, точно това ме интересуваше, защото много се двоумя между елипсата и ескалатора. Според вас които имат разбирасе какво мнение имат? С нетаърпение очаквам поста на handjata за теста.
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Вапрос за гти 2500. Пет Апр 29, 2011 11:39 am
Колега "boom_n" елипсата 10x14" DD антена си е фабрично направена за разлика от Exceleratora който е от DETECH фирмата , във Kellycodetectors.com я описват за откриване на по-големи цели от монети ,но във руските форуми казват ,че се справя идеално и за малки цели и работи много добре на всякакви почви за Exceleratora ще чакаме колегата "handjata" да направи реални тестове на силно орудено и да видим резултатите
Колеги по въпроса с батериите наистина трудно се намират 1,5В акомулаторни, не че няма но доста проблеми ги следват и наи вече живота е кратък. Та тези които са си направили с акомулатор 12В ще може да пратят някои снимка да измисля нещо с моя?
handjata Консул
Заглавие: Re: Вапрос за гти 2500. Вто Май 10, 2011 12:19 am
handjata написа:
trakieca написа:
На ал метал или........... Кажи какво точно искаш,и нема ядове само че нали знаеш че още съм аматиор
Да на Al Metall на колко засича примерно 1 лев във земята не въздушно само ,че на силно орудено във сантиметри
като отида на уродено ще пробам,и ще пиша щото покраи мене няма, но тези дни.....[/quote
Колега още не мога да открия такава специална земя.
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Вапрос за гти 2500. Вто Май 10, 2011 7:48 pm
[/quote
Колега още не мога да открия такава специална земя. [/quote] Там където апарата започне да се смущава и железните сигнали ти ги дава цветни , това място ще бъде орудено ,тогава пробвай Excelerator DD антената и виж как се справя, както и на каква дълбочина засича примерно 1 лев и успех
boom_n Новобранец
Заглавие: Re: Вапрос за гти 2500. Сря Май 11, 2011 8:07 pm
За тестове вече не се натискам защото се снабдих с ескалаторчето, 12v батерия остана да ми щракнат една букса и живот и здраве събота или неделя ще пробвам само където няма урудено в моя краи но на обикновенна почва ше пробвам.За въздушни тестове набарзо пробвах чесно да си кажа има разлика с около 4-5см.с по големи монети(диаметър над3см.) инче с малките е даже по плитък, надявам се за по големи неща да даде по голяма разлика, а и теста ми е в стая с намалена чувствителност защото иначе има смущения и батерията не е сменена и карам с 1,2v. и от там се надявам ня някои сантиметър или поне стабилност.
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Вапрос за гти 2500. Сря Май 11, 2011 8:36 pm
Колега "boom_n" щом си се сдобил със Excelerator DD , за малки монети май няма кой знае каква разлика във дълбочината ,но при по-големи предмети ще има голяма разлика пиши за тестове и успех
boom_n Новобранец
Заглавие: Re: Вапрос за гти 2500. Вто Май 17, 2011 7:57 pm
За съжаление нямах време за проба на полеви условия затова направих въздушен тест но изван стаята че да мога да усиля чувствителноста.Напавих го с левче с голямата пита го лови на 45см.а с ескалатора 55см. ,и друго ми направи впечатление на дискриминация чува по добре от колкото на ал-метал.
handjata Консул
Заглавие: Re: Вапрос за гти 2500. Вто Май 17, 2011 11:43 pm
boom_n написа:
За съжаление нямах време за проба на полеви условия затова направих въздушен тест но изван стаята че да мога да усиля чувствителноста.Напавих го с левче с голямата пита го лови на 45см.а с ескалатора 55см. ,и друго ми направи впечатление на дискриминация чува по добре от колкото на ал-метал.
колега здравеи. имам заровено левче на 60см от 15 дни,и с 45см. антената на ал метал си го хваща ,само че почата не е уродена като направа още тестове ще споделя
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Вапрос за гти 2500. Сря Май 18, 2011 11:16 am
handjata написа:
boom_n написа:
колега здравеи. имам заровено левче на 60см от 15 дни,и с 45см. антената на ал метал си го хваща ,само че почата не е уродена като направа още тестове ще споделя
Браво много добри постижения
boom_n Новобранец
Заглавие: Re: Вапрос за гти 2500. Сря Май 18, 2011 7:22 pm
Много интересно колега handjata при мен на ал метал едва жужи а на дискриминация вади доста ясен сигнал но пък изглежда че е плитък.Интересна работа само да изляза някаде където се копае по лесничко в смисъл да не е камък ще вида тая работа.А иначе handjata браво за постижението. И колега handjata забелязах че старите капачки от лимонада с ескалатора ги дава цветни и при теб ли е тъка?
handjata Консул
Заглавие: Re: Вапрос за гти 2500. Сря Май 18, 2011 10:52 pm
boom_n написа:
Много интересно колега handjata при мен на ал метал едва жужи а на дискриминация вади доста ясен сигнал но пък изглежда че е плитък.Интересна работа само да изляза някаде където се копае по лесничко в смисъл да не е камък ще вида тая работа.А иначе handjata браво за постижението. И колега handjata забелязах че старите капачки от лимонада с ескалатора ги дава цветни и при теб ли е тъка?
колега не съм работил с екселератора, правил съм амо тестове .
boom_n Новобранец
Заглавие: Re: Вапрос за гти 2500. Пон Май 23, 2011 7:53 pm
Пробвах го вчера на едно селце да си вида късмета да ама не , незнам някакав недостатък ли е на антената но по принцип си разпознава черния цвят, обаче когато е капачка или някои ламаринка с подобна форма си я дава между 7,5 до 9 тоест сребро.Иначе си е дълбок и на алметал работи по добре не заради друго ами не се смуштава толкова от тревата, с една дума дано само това да му е недостатъка, иначе много ми хареса колко е голяма с един замах покривам огромен терен а и е сякаш е по лека от стандартната 12инчова.