Заглавие: Re: гарет ат про Съб Авг 03, 2013 1:28 am
Имах такъв,кажи/питай ако те интересува нещо,може би ще мога да ти помогна...
бобо Джадай
Заглавие: Re: гарет ат про Съб Авг 03, 2013 10:55 am
Mladencho написа:
Имах такъв,кажи/питай ако те интересува нещо,може би ще мога да ти помогна...
Имаше един клип ,с една саксия-ти ли го беше правил?
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: гарет ат про Съб Авг 03, 2013 12:42 pm
НЕ,не съм го правил аз,иначе се сетих за кой клип става въпрос,гледал съм го.
atpro Новобранец
Заглавие: Re: гарет ат про Съб Авг 03, 2013 1:43 pm
Ако дадеш някав скаип да пишем там...
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: гарет ат про Вто Авг 06, 2013 10:59 am
Колега,имаш лично съобщ..
atpro Новобранец
Заглавие: Re: гарет ат про Вто Авг 13, 2013 12:19 pm
Писах ти на пощата колега!!!
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: гарет ат про Вто Авг 13, 2013 2:00 pm
Колега имаш писмо...
atpro Новобранец
Заглавие: Re: гарет ат про Вто Авг 13, 2013 2:48 pm
Мерси много за полезната информация!!!!
niki3 Преторий
Заглавие: Re: гарет ат про Нед Авг 18, 2013 10:14 am
Някой работи ли с гарет ат про с големите антени антени http://www.metalotarsachi.com/Metaldetektori/Garrett-AT-PRO.html
atpro Новобранец
Заглавие: Re: гарет ат про Нед Авг 18, 2013 12:14 pm
Това ли имаш напредвид колега http://www.metalotarsachi.com/sondi/garrett/nel-big-tornado-38-x-46-cm-%D0%B7%D0%B0-garrett-at-pro-detail.html
pechkata Джадай
Заглавие: Re: гарет ат про Нед Авг 18, 2013 10:18 pm
atpro написа:
Това ли имаш напредвид колега http://www.metalotarsachi.com/sondi/garrett/nel-big-tornado-38-x-46-cm-%D0%B7%D0%B0-garrett-at-pro-detail.html
И като сте със АТ-та как е как се държи на замърсено и орудено или 1 лев на колко го чува на чиста почва...?
niki3 Преторий
Заглавие: Re: гарет ат про Пон Авг 19, 2013 7:44 am
pechkata написа:
atpro написа:
И като сте със АТ-та как е как се държи на замърсено и орудено или 1 лев на колко го чува на чиста почва...?
При 2ст от комунизма до 25 см при силно минерализирана почва 1лв до 29см малко по слабичък от Сорекса.На замърсено е супер работи във вода ,хваща изпод керамика и орудени камани общо взето приятно апаратче
pechkata Джадай
Заглавие: Re: гарет ат про Пон Авг 19, 2013 8:14 am
Много добре и как е с професионалното аудио - би трябвало да работи по добре от стандартното аудио на тежки терени...?
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: гарет ат про Пон Авг 19, 2013 11:37 am
Стандартното аудио е същото като на ACE серията,специално на мен не ми допадаше,а пък и на про. се справяше по-добре,все едно си с друг апарат. Колкото до това,което каза колегата Ники,незнам за мен тези резултати са недостижими за този апарат и то на минерализирана почва,апарата не работи добре на тежки почви. За замърсени терени съм съгласен справя се много добре,но трябва да се работи бавно,не е от най-бързите детектори.
п.п. колега Ники пробвай да закопаеш златен пръстен на 8-10 см в минрелизирана почва да видиш какъв ще е резултата.
Kolev Цезар
Заглавие: Re: гарет ат про Пон Авг 19, 2013 5:46 pm
Поредното дърво на Гарет. Не случайно цената му падна почти двойно.
бобо Джадай
Заглавие: Re: гарет ат про Пон Авг 19, 2013 6:02 pm
АТ голд-това е!
borislav123 Консул
Заглавие: Re: гарет ат про Пон Авг 19, 2013 6:25 pm
Колеги в тази тема по нагоре има даден линк за сонди. Има за ф5 сонда нел биг торнадо доста голяма . Някой работил ли е с такава и какви впе4атления има
pechkata Джадай
Заглавие: Re: гарет ат про Пон Авг 19, 2013 7:47 pm
бобо написа:
АТ голд-това е!
Работил ли си със АТ голд - как е на тежка почва 1 лев на колко го кове...?
бобо Джадай
Заглавие: Re: гарет ат про Пон Авг 19, 2013 9:13 pm
pechkata написа:
бобо написа:
АТ голд-това е!
Работил ли си със АТ голд - как е на тежка почва 1 лев на колко го кове...?
Да,от една година горе долу го имам.За лева не съм го пробвал ,но 10 ст. ги лови на 22 см.в силно минерализирана почва-грунда е 85-95 ,като ги свири черно естествено,но пък благодарение на про моде аудиото веднага разбираш,че сигнала е на границата на детекция,и съответно .....Предвид високата си честота се спъва доста от разнородна минерализация-примерно от комбинация на силно орудени камъни,и слабо орудена почва,каквито терени ги има доста по Странджата.На средно орудено селище-грунд55-65 вади като за световно там където си мислех,че всичко достижимо за машинка е вече извадено.Има прекрасен ол метал-истински,чуваш и най малките изменения в грунда,аз само на него бачкам,където е възможно.С впечатление съм,че е доста дълбока машина,с не толкоз добра дискриминация/в сравнение с ХП/
pechkata Джадай
Заглавие: Re: гарет ат про Пон Авг 19, 2013 9:21 pm
Да браво мнжго добра призентация за АТ-голд - поздавления и много успехи със нея и не си мисли че ХР-то е дълбоко също както всички маркови детектори...Радвам се че си вникнал в душата на детектора - браво...
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: гарет ат про Пон Авг 19, 2013 9:30 pm
да атето е кофти с тази малка сонда и толкова технологии.Не е като бг да залагат на голяма сонда и...голяма сонда
pechkata Джадай
Заглавие: Re: гарет ат про Пон Авг 19, 2013 9:59 pm
Полезните или сигнали за пари излизат от зоната 15-20см. др. е бош лаф или както при жените е лакомия за по голям...АТ-голд има и 28см. антена междо др. ...
бобо Джадай
Заглавие: Re: гарет ат про Пон Авг 19, 2013 11:14 pm
pechkata написа:
Полезните или сигнали за пари излизат от зоната 15-20см. др. е бош лаф или както при жените е лакомия за по голям...АТ-голд има и 28см. антена междо др. ...
Да,забравих да уточня,че бачкам точно с тази.Малката по принцип я дават за самородки,имам я,но почти не съм я работил.Сондите за ат голд и ат про са взаимозаменяеми-т.е. едни и същи.Предимството на ат про,освен,че е с повече възможности за дискриминиране в зоната на цветните метали,е че може да работи в солена вода,и на мокрия солен пясък.АТ голд там въобще не може да се грундира.По всичко друго голда е по-добър от про-то.На сухия пясък няма проблем и за двата.
niki3 Преторий
Заглавие: Re: гарет ат про Вто Авг 20, 2013 7:41 am
бобо написа:
pechkata написа:
Да,забравих да уточня,че бачкам точно с тази.Малката по принцип я дават за самородки,имам я,но почти не съм я работил.Сондите за ат голд и ат про са взаимозаменяеми-т.е. едни и същи.Предимството на ат про,освен,че е с повече възможности за дискриминиране в зоната на цветните метали,е че може да работи в солена вода,и на мокрия солен пясък.АТ голд там въобще не може да се грундира.По всичко друго голда е по-добър от про-то.На сухия пясък няма проблем и за двата.
Сподели как е с големата сонда колко вдига дълбочината