Заглавие: за Eagle Eye на ГТИ 2500 Пет Фев 25, 2011 4:13 pm
Някой работил ли е с тази приставка.може ли да дадете адекватно мнение т.е. работа на апарата в почва ,не въздушно.някъде четох за 20кг. на 2метра,но неразбрах въздушно или ... .дават се различни мнения и се чудя още дали да я купя .благодаря!
maksim12 Консул
Заглавие: Re: за Eagle Eye на ГТИ 2500 Пет Фев 25, 2011 4:45 pm
kraskothgr написа:
Някой работил ли е с тази приставка.може ли да дадете адекватно мнение т.е. работа на апарата в почва ,не въздушно.някъде четох за 20кг. на 2метра,но неразбрах въздушно или ... .дават се различни мнения и се чудя още дали да я купя .благодаря!
от мои познат които е работил с тази антена знам капа4ка от буркан на 70см я хващта и е без дискриминация само дава сигнал 4е има метал
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: за Eagle Eye на ГТИ 2500 Пет Фев 25, 2011 7:03 pm
За да работиш със дълбочинната приставка ,първо трябва да си наясно със апарата ГТИ 2500 ,второ терена на който работиш да е претърсен със стандартните антени за да не се чудиш какво ти свири и нямаш никаква дискриминация ще вадиш и железа ,хубавото е че ще засичаш метални предмети със размерите на буркан което ти дава предимство ,че ще е нещо по различно от монета или капачка и силата му е на чисти терени и гористи местности
keser Новобранец
Заглавие: Re: за Eagle Eye на ГТИ 2500 Пет Фев 25, 2011 11:00 pm
trakieca написа:
За да работиш със дълбочинната приставка ,първо трябва да си наясно със апарата ГТИ 2500 ,второ терена на който работиш да е претърсен със стандартните антени за да не се чудиш какво ти свири и нямаш никаква дискриминация ще вадиш и железа ,хубавото е че ще засичаш метални предмети със размерите на буркан което ти дава предимство ,че ще е нещо по различно от монета или капачка и силата му е на чисти терени и гористи местности
Това с познаването на апарата се свежда до ON/OFF и нулирането. Другото не е от голямо значение. По скоро ти трябва опит и да знаеш как да търсиш за по голяма дълбочина. Прав си за чистите терени. Пропусна да кажеш, че изкопаш ли дупка, после винаги реве - ефекта на дупката.
kraskothgr Новобранец
Заглавие: Re: за Eagle Eye на ГТИ 2500 Пет Фев 25, 2011 11:49 pm
благодаря ви!за терена съм сигурен че е чист,до метър близо е проверен.за предметите с размер на буркан-на каква дълбочина приблизително само не разбрах,и ако предмета е примерно 70/70?за работата с машината съм сигирен че няма да стане веднага ,но съм сигурен че ще се справя(надявам се)
keser Новобранец
Заглавие: Re: за Eagle Eye на ГТИ 2500 Вто Мар 01, 2011 11:38 am
kraskothgr написа:
благодаря ви!за терена съм сигурен че е чист,до метър близо е проверен.за предметите с размер на буркан-на каква дълбочина приблизително само не разбрах,и ако предмета е примерно 70/70?за работата с машината съм сигирен че няма да стане веднага ,но съм сигурен че ще се справя(надявам се)
Буркан не сме пробвали, на 1,3-1,4 м може и да го хване. Най дълбокото което съм чувал е колега засякал празна метална каса голяма на 3 метра. Бакър на 2м без проблем, 2,3м вече сигнала е съмнителен при влажна почва. 70х70 предполагам че до 2,5 трябва да даде отчетлив сигнал. Кола в въздушно засича на около 5 метра.