Заглавие: Re: тапи в скали Чет Дек 22, 2011 10:53 pm
През 80те години когато на мода излизат тотаировките и имаше една на сърце с забит нож и такава е исечена на една плоча сигорно от някои овчар.Миналата година гледам и нея са я помислили за тапа и са я млатили здраво
Гост Гост
Заглавие: Re: тапи в скали Чет Дек 22, 2011 11:09 pm
Аз съм виждал следните знаци. Глава на орел гледаща настрани, бабичка си за завързва навущата и голяма порта. Всички знаци са близо един до друг и са огромни. Виждат се от разстояние и са като скулптори.
Гост Гост
Заглавие: Re: тапи в скали Чет Дек 22, 2011 11:13 pm
gog написа:
Лятото или пролетта ще ги снимам.То много ги разрушиха напоследък.Толкова години са стояли а тука последните няколко години какви хора се взеха незнам но всичко рушат.
Сега,това е много гадно.Някое говедо(пак повтарям-Говедо!!) случайно намира нишан и го разрушава с мисълта някой ден той(и само той!!) да прибере стоката .Един -два пъти ходи до обекта,копа тук-там по свое осмотрение,естествено не намира нищо,с кокошия си мозък не може да реши пъзела и......зарязва обекта,пращайки го в небитието.......
Гост Гост
Заглавие: Re: тапи в скали Чет Дек 22, 2011 11:16 pm
gog написа:
През 80те години когато на мода излизат тотаировките и имаше една на сърце с забит нож и такава е исечена на една плоча сигорно от някои овчар.Миналата година гледам и нея са я помислили за тапа и са я млатили здраво
Старият нишан си личи от 3 метра...
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: тапи в скали Пет Дек 23, 2011 10:16 pm
Kerkenez написа:
Бухале незнаех че свириш на контрабас, или там - неква байлама гледам че оптягаш насам натам!! поздравления за което! та искам дате питам нещо! ко значи надписа: "SPASPE"
:
OFROAD Про-Консул
Заглавие: Re: тапи в скали Съб Дек 24, 2011 1:06 am
Podlecii.avg написа:
Kerkenez написа:
Бухале незнаех че свириш на контрабас, или там - неква байлама гледам че оптягаш насам натам!! поздравления за което! та искам дате питам нещо! ко значи надписа: "SPASPE"
Важен дукомент запечатан с печат! Извинете ме ако баркам.
''...Папски печат, прикрепен към най-бикове е от олово, и е вписан с името на тогавашния папа от едната страна и представителства на ръководителите на Св. Петър и Св. Павел от другата страна с абревиатурата SPASPE. SPA е за Св. Павел и SPE Св. Петър...''
Папски печат, прикрепен към най-бикове е от олово, и е вписан с името на тогавашния папа от едната страна и представителства на ръководителите на Св. Петър и Св. Павел от другата страна с абревиатурата SPASPE. SPA е за Св. Павел и SPE Св. Петър.
за кви бикове говориш бе Бухале???? нещо немога да схвана???
Папски печат, прикрепен към най-бикове е от олово, и е вписан с името на тогавашния папа от едната страна и представителства на ръководителите на Св. Петър и Св. Павел от другата страна с абревиатурата SPASPE. SPA е за Св. Павел и SPE Св. Петър.
за кви бикове говориш бе Бухале???? нещо немога да схвана???
е!! лесно казано!! ама ае иди я питай ти тази преводачка, тъкмо щеми кажеш кво ти е превела преводачката на чичко Гугъл
:
paco Легионер
Заглавие: Re: тапи в скали Пон Дек 26, 2011 10:36 am
utus777 написа:
някой знае ли какво означава този знак: изсечени 2 човешки стъпки,точно колкото да стъпиш в тях,до тях от дясната страна кръст с черта отдоло. скалата е под наклон и специално е изсечено стъпало в скалата okolo60/60 см за да бъдат изсечени стъпките и краста,.отдоло има пещера-запълнена
В РИМ е имало такива стъпки пред публичните домове. Идеята е била да не влизат малолетни.Стъпваш в тях и ако краката ти са малки не те пускат.
-Кат ти гледам лазарниците -Кога съм влизал за първи път у пещера ти си бил в детската градина..........................-Сериозно.
gaco bacov Новобранец
Заглавие: Re: тапи в скали Вто Дек 27, 2011 12:03 am
stan960 Джадай
Заглавие: Re: тапи в скали Вто Дек 27, 2011 12:06 am
Еми -СПАМ -До там я докарахте Ловешко-Монтанската клика -Не знам само дали някой се усеща че това е план за ЛИКВИДИРАНЕ на Форум ИМПЕРИО.....................................
stan960 Джадай
Заглавие: Re: тапи в скали Вто Дек 27, 2011 12:12 am
-Не ти изнася истината ли -Е като си останете 10 човека тук ш са наприказвате на воля........................
utus777 Новобранец
Заглавие: фото на стъпките Сря Яну 25, 2012 4:33 pm
качвам снимка на стъпките,... https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/69/dsc00924x.jpg/ ако някои знае точно за какво става на въпрос,..да се обади
качил си снимките,сега ще чакаш някой да гадае по тях.......човеко,качи истински снимки,не чертеж.И не само снимките на стъпките,ами да обхване малко и пространство,какво има наоколо,кое накъде гледа,снимай обекта както трябва.
Колеги, неможели да се създаде някакъв форум в който да си обсъждаме такива фантастики И аз съм намирал такива нишани и то доста и съм стоял и съм гледал с учудване как са могли да се направят. Аз сега немога на хартия да го нарисувам, а преди на камък. Извън земна работа
Гост Гост
Заглавие: Re: тапи в скали Пон Яну 30, 2012 12:17 am
А бе то хубаво да има такъв форум,или раздел на такава тема,но тука тия неща се недолюбват.Има доста турски форуми по темата,дето така добре тълкуват нишаните че-бедна ти е фантазията.Ако знаеш езика разбира се....
Най добре се забелязват тапите след дъжд кокато скалата почва да съхне и мокрите фуги се открояват много добре - аз така практикувам...
Ееее един човек да каже по какъв начин е забогатял,браво да си жив и здрав само гледай да не прочетат от полицията да ти вземат жълтиците!!!
P.S след дъж можеш и охлюви да събираш,когато ти омръзне да вадиш пари от тапи.[/quot
какво им се плашите на тези полицаи бе освен да ми хванат к.....ра за камшик , друго не могат да направят.най-големите боклуци в целият свят са полицаите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!копайте си и си харчете парите спокойно и хитро.
качил си снимките,сега ще чакаш някой да гадае по тях.......човеко,качи истински снимки,не чертеж.И не само снимките на стъпките,ами да обхване малко и пространство,какво има наоколо,кое накъде гледа,снимай обекта както трябва.
и това е добре за сега,...че ако отида да правя снимки сега,в това време,ще трябва да викам гражданска отбрана да ме спасява
EACAN Новобранец
Заглавие: Re: тапи в скали Вто Фев 07, 2012 9:09 am
някои може ли да каже какво озна4ава стрелка со4е6та на долу издалбана в голямо дарво в месноста е намирано доста турско злато стрелката е голяма около 50см около дарвото е таркано но няма сигнал даите савет каде да се тарси