Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Съб Авг 20, 2011 2:06 pm
fitneso написа:
Ми, ако отида да разруша някоя чешма, или нечия къща в опит да намеря имане, или просто си търкам по някоя ливадка, и намеря примерно някой денар съвсем случайно, значи е едно и също?
Всичко е въпрос на култура и възпитание .И морал.Другото е едно и също.
Гост Гост
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Съб Авг 20, 2011 3:22 pm
fitneso написа:
Ми, ако отида да разруша някоя чешма, или нечия къща в опит да намеря имане, или просто си търкам по някоя ливадка, и намеря примерно някой денар съвсем случайно, значи е едно и също?
Оооо,разбира се,ако дадем гаранция че чешмите и тем подобни ще останат непокътнати тогава веднага законодателите от София ще се втурнат да ни посрещнат с хляб и сол.Га че ли тях чешмите ги е еня........
kelesis_ss Преторий
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Съб Авг 20, 2011 6:54 pm
Много точно и ясно написано.Браво Kerkenez.Явно хубавото време не е за дълбокомислие.
Dominos Про-Консул
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Съб Авг 20, 2011 7:46 pm
Какви гаранции какви пет лева :Д давам прост пример, баш иманярина, че си ходи кадето си иска и прави каквото си иска си е негова работа. Аз като имам почивен ден, отивам в баира почвам някоя ливада и си викам-дано излезе нещо, а не тъгвам с карти и кирки . Усещатели какво имам в предвид ???
Не питай старило, питай патило!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Съб Авг 20, 2011 8:41 pm
fitneso написа:
Какви гаранции какви пет лева :Д давам прост пример, баш иманярина, че си ходи кадето си иска и прави каквото си иска си е негова работа. Аз като имам почивен ден, отивам в баира почвам някоя ливада и си викам-дано излезе нещо, а не тъгвам с карти и кирки . Усещатели какво имам в предвид ???
нее така колега това със картите го забрави братле!! това неса иманяри а са чисти тъпанари !!!!! :мъка: хах незнаех че през турско народа е бил чак толкоз богат че даса пракарвали жълтиците със катъри и мулета !! а килограм-два злато неса го имали за нищо- то според подобни фанатици имането е било измервано не в КИЛОГРАМ , а в КОНСКИ ТОВАР!!! ха ха ха това нещо е възможно само в приказките за Али-БАБА и 40-те разбойници
stan960 Джадай
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Нед Авг 21, 2011 6:08 am
Баш-Иманяра написа:
незнам от кога иманярите станаха провокативни или странични човеци !! но в интерес на истината съм си парче иманяр, че даже и повечко а колко съм търсач......... ???? незнам ... тук можеме доста да поспориме!!! щот едно е да дириш имане . друго е даси търсиш белята като казвам "имане" Неказвам че става въпрос за КОТЛИ ,КАЗАНИ и разни подобни НЕБИВАЛИЦИ! поздравления все пак затва че донякъде имаме общо мнение по този въпрос Немисля че е добра идеята да излизаме на светло!!!
Нещо не схващаш приятелю,или по скоро се правиш че не схващаш.Това с едното ни мнение нема как да се получи щото ни се различават гледните точки,особенно тая ти за партизанлъка в смисъл че баш иманярството ти вероятно е свързано и с дилърство и може би за това държиш на определението Баш-Аз обаче тая категория от веригата най не я долюбвам понеже това са хората които правят момчетата търчащи по байрите на хаховци и това са хората за който е естествено нещата да си стоят на тъмно и са от най големите врагове на федерацията.Именно за това казвам че концепцията на министерството по въпросът е сбъркана,вероятно умишлено сбъркана и е естествено на всичките тия да не им пука кой като какъв се определя-Точно в това последното мненията ни съвпадат -Но до тук-Някак си така се получи че бях сред първите 80-90 човека присъствали на учередяването на Федерацията и това че имаме различни гледни точки по някой въпроси със сегашното и ръководство не значи че съм за твоята идея да се бием по гърдите че сме еди си кви баш и да одим да шумкарстваме-та и за туй та ръчнах леко с това "страничен човек" иначе ако съм примерно на две ракий вероятно бих казал, пак меко, че не само ника ти е провокативен.............
Последната промяна е направена от stan960 на Нед Авг 21, 2011 10:28 am; мнението е било променяно общо 1 път
zaki83 Преторий
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Нед Авг 21, 2011 9:02 am
fitneso написа:
По закон да!!!!! Това е колкото и да не ти се вярва!
Dominos Про-Консул
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Нед Авг 21, 2011 7:05 pm
То е ясно, че по закон е така, въпроса е като какъв се възприемаш.
Не питай старило, питай патило!
Гост Гост
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Нед Авг 21, 2011 8:22 pm
fitneso написа:
То е ясно, че по закон е така, въпроса е като какъв се възприемаш.
Тогава време е и аз вече да сменя тоя демоде прякор.От днес вече не съм Керкенез а Falco Tinnunculus ,някак си по-авангардно звучи )
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Нед Авг 21, 2011 11:10 pm
Докато не се промени закона така както е навсякъде по Европа ще се случва ето това. http://vbox7.com/play:d728ab03
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Пон Авг 22, 2011 2:05 pm
относно репортажа на тв 7 - още не мога да си представя , че има толкова ТЪПИ хора , а имам богато въображение, става въпрос за този с детектора не за другите папагали . УЖАС
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Пон Авг 22, 2011 2:13 pm
Kiril62 написа:
Докато не се промени закона така както е навсякъде по Европа ще се случва ето това. http://vbox7.com/play:d728ab03
Админе ,извинявам се че не е по темата но искам да попитам-кво стана -нали преди време ти писа че ти налетеха барети и загащиха некви колеги по Кърджалийско де дошли за книжки кат членове на големия мерак-да сме законни па им намерили стотинки в джобовете и и ви тарашиха за нема нищо -е как е обстановката -моля сподели докъде стигнаха нещата.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Пон Авг 22, 2011 3:31 pm
SAGITTARIUS написа:
Kiril62 написа:
Админе ,извинявам се че не е по темата но искам да попитам-кво стана -нали преди време ти писа че ти налетеха барети и загащиха некви колеги по Кърджалийско де дошли за книжки кат членове на големия мерак-да сме законни па им намерили стотинки в джобовете и и ви тарашиха за нема нищо -е как е обстановката -моля сподели докъде стигнаха нещата.
Защо имам чуството че нещо се заяждаш със мен,ако продължаваш така този път няма де те вкарвам във бан панела,а направо ще дойда при теб да си поговорим.Познаваме се така че се съобразявай малко,колкото до колегите ,те ще се оправят.В момента се води досъдебно производство в което и аз съм вътре така че имай търпение няколко месеца.Ако идваш на събора ще ти кажа как стоят нещата.Само ще ти кажа че има много предатели които си получават заслуженото рано или късно.
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Пон Авг 22, 2011 4:24 pm
Kiril62 написа:
SAGITTARIUS написа:
Kiril62 написа:
Защо имам чуството че нещо се заяждаш със мен,ако продължаваш така този път няма де те вкарвам във бан панела,а направо ще дойда при теб да си поговорим.Познаваме се така че се съобразявай малко,колкото до колегите ,те ще се оправят.В момента се води досъдебно производство в което и аз съм вътре така че имай търпение няколко месеца.Ако идваш на събора ще ти кажа как стоят нещата.Само ще ти кажа че има много предатели които си получават заслуженото рано или късно.
Е ДА -ЗНАШ МЕ КОИ СЪМ--НЕМА СПОР-.Не разбирам колега какво има да делиме,та така се засягаш -немам лоши чувства към теб-не искам да прозвучи така-просто попитах-знам че ме знаеш кой съм и откъде съм определено не си търся чепка с теб-ИЗВИНЯВАМ СЕ!!!!!На събора ще си поприказваме да видиш че немам лоши амбиции спрямо теб-нещо не сме се разбрали смятам.За заяждане и дума не може да става.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Авг 25, 2011 9:00 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Пон Авг 22, 2011 5:29 pm
Kerkenez написа:
.
Тогава време е и аз вече да сменя тоя демоде прякор.От днес вече не съм Керкенез а Falco Tinnunculus ,някак си по-авангардно звучи )
[/quote] да да !! може защо не!! те иманярите станаха търсачи некви! а ти що данестанеш БУХАЛ или СОВА-5
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Пон Авг 22, 2011 7:34 pm
Баш-Иманяра написа:
Kerkenez написа:
.
да да !! може защо не!! те иманярите станаха търсачи некви! а ти що данестанеш БУХАЛ или СОВА-5 [/quote]
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Авг 25, 2011 8:57 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Пон Авг 22, 2011 7:42 pm
Баш-Иманяра написа:
Kerkenez написа:
.
да да !! може защо не!! те иманярите станаха търсачи некви! а ти що данестанеш БУХАЛ или СОВА-5 [/quote]
Оооо,и бухал може,ама с латинското наименование ))
zaki83 Преторий
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Сря Авг 24, 2011 11:18 pm
тази тема май стана банална
AdEoY Про-Консул
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Пет Авг 26, 2011 11:10 am
zaki83 написа:
тази тема май стана банална
ЦЕЛИЯ ФОРУМ СТАНА БАНАЛЕН
stan960 Джадай
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Съб Авг 27, 2011 12:33 am
Така е като си останахте прости иманяри,всичко ша ви е банално- Я ги виж трепачите.....упс Търсачите от федерацията кви са бодряги негли не живеят у Булгаристан ми са ги командировали в пещерата на Али Баба........
AdEoY Про-Консул
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Съб Авг 27, 2011 10:41 am
stan960 написа:
Така е като си останахте прости иманяри,всичко ша ви е банално- Я ги виж трепачите.....упс Търсачите от федерацията кви са бодряги негли не живеят у Булгаристан ми са ги командировали в пещерата на Али Баба........
Винаги успяваш да ме разсмееш
zaki83 Преторий
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Съб Авг 27, 2011 7:44 pm
stan960 написа:
Всички сме от един дол дренки , признаите си го най накрая и да преключваме тази тема ,че стана най популярната в форума.
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Сря Авг 31, 2011 9:51 pm
stan960 написа:
На крива ракета бай Вълчо и пречи екипажа. Що не поживееш у нашата татковина друга песен че запееш байно
stan960 Джадай
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Сря Авг 31, 2011 10:21 pm
То не знам на кво викаш татковина като мекеретата де сега я управляват искат да приватизират и бохчата на баба ти и чибука на дедо ти-не за друго ми от проста лакомия и тъпотия.Иначе за жалост и я като теб си живеем у сегашният бантустан де му викаш татковина веке 21 години-Предишните 30 изкарах в Държавата България: -Та такива ми ти ми работи Байновото..........................
titimedov Новобранец
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Пет Ное 30, 2012 2:44 am
колеги, можете ли да ми помогнете с един нишан? Той е следният: две дупки и един черпак разположени в триъгълник, като дупките са с диаметър 40 см. и са дълбоки около 60 см