Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Пет Ное 30, 2012 7:53 am
titimedov написа:
колеги, можете ли да ми помогнете с един нишан? Той е следният: две дупки и един черпак разположени в триъгълник, като дупките са с диаметър 40 см. и са дълбоки около 60 см
Страните на триъгълника равни ли са.
titimedov Новобранец
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Пет Ное 30, 2012 10:43 pm
Markos дай скайп, имаш ли?
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Пет Ное 30, 2012 11:08 pm
toni83 написа:
колеги за мен не е обиднода ме нари4ат търсач защото когато намериш нещо ценно то е имане а от думата имане произлиза думата търсачство ,то в наща даржава никои няма да каже нищо хубаво за нас които го практикуваме това като хоби
Извинявай , Колега но аз не се оприличавам на imaniar по скоро на търсач. Нито съм копал табани , нито съм разрушавал археологически обекти или гробове, винаги съм ходил с МД на места където не са или по-скоро са близо до арх.обекти , но дастатъчно далече да не ме лови закона /пътища, дерета, чукари и тн./ . Според мен има разлика между търсач и imaniar. Това е само моето мнение. Благодаря!
charon Цезар
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Съб Дек 01, 2012 8:53 am
ivanasen написа:
toni83 написа:
колеги за мен не е обиднода ме нари4ат търсач защото когато намериш нещо ценно то е имане а от думата имане произлиза думата търсачство ,то в наща даржава никои няма да каже нищо хубаво за нас които го практикуваме това като хоби
Извинявай , Колега но аз не се оприличавам на imaniar по скоро на търсач. Нито съм копал табани , нито съм разрушавал археологически обекти или гробове, винаги съм ходил с МД на места където не са или по-скоро са близо до арх.обекти , но дастатъчно далече да не ме лови закона /пътища, дерета, чукари и тн./ . Според мен има разлика между търсач и imaniar. Това е само моето мнение. Благодаря!
Какво значи ''не ме лови закона''???Ако ще и на двора пред вас,да си търкаш пак си извън закона,защото закона е такъв,че всеки който ползва МД е престъпник.Това е полужението в наща мила татковина,дано някога се промени и заживеем като бели хора,но не виждам някакви изгледи това скоро,да се случи.
Viver est militare!
jagler Про-Консул
Заглавие: Re: защо трябва да ни нари4ат иманяри Съб Дек 01, 2012 11:32 am
Добре де тогава да забранят продажбата на МД щом е така...преди през комунизма беше забранено и да искаш няма от къде да купиш,само контрабандно от някой тираджия.Ама те тираджиите носеха и продаваха всичко което тук в БГ беше табу.
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.