Заглавие: Re: Иманяри в расо изнасят съкровищата ни Пон Окт 11, 2010 4:21 pm
Няма лошо
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Иманяри в расо изнасят съкровищата ни Пон Окт 11, 2010 4:59 pm
Ооох , да плача ли ,да се смея ли . Като гледам тази картинка ,такива монети имат всички деца ,които започват да колекционират стари парички. Поредните глупости и фантасмагории на власта и техните спец. служби за пореден път разказват приказки от шехерезада. На кой малоумник му е минала идеята , че някой аукцион от чужбина, ще поръча еди какво си на така наречените иманярски банди , и те веднага отиват да извадят точно каквото трябва ,а за другата поръчка каквото искат това ще вадят. Това само по себе си е толкова нелепо , че граничи само с безкрайна тъпота , в която са изпаднали сегашните служители на държавата .То вярно липсва материал , но това вече е последно сито ,най-некачествения възможен материал . На мен ми се струва ,че трябва да насочат усилията си в друга област , по-скоро в художествените изкуства,защото трагикомедиите и фарсовете които творят, изглежда са тяхната сила.
tepes Цезар
Заглавие: Re: Иманяри в расо изнасят съкровищата ни Пон Окт 11, 2010 6:39 pm
Цитат :
Само една групировка може да направи по 3-4 милиона долара за година-две.
Аз много сериозно почнах да се замислям... дали да не стана иманяр?!
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Иманяри в расо изнасят съкровищата ни Пон Окт 11, 2010 10:18 pm
Kiril62 написа:
http://www.monitor.bg/article?id=264012
Кой е тоя баровец дето отговаря за Южна България бе?
Кви са тези измислици на власта и журналята?
Другия път да ми се обадят та да ги светна непросветените колко са далече,далече от ИСТИНАТА.
А може би нарочно хвърлят тази партенка?
То на ченге и журналист има ли кой да им вярва вече?
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Иманяри в расо изнасят съкровищата ни Вто Окт 12, 2010 7:24 pm
Тонове антики годишно? Тези журналисти са луди...
aleks69 Легионер
Заглавие: Re: Иманяри в расо изнасят съкровищата ни Вто Окт 12, 2010 8:30 pm
"Продават тонове наши ценности в Европа"-с толкова тонове помия ни засипват,разни поръчкови журналисти,които въобще не мислят че със жалките си драсканици не помагат на никого,нито на себе си нито на (ПОЛИЦЕЙСКАТА ни държава)
vako70 Легионер
Заглавие: Re: Иманяри в расо изнасят съкровищата ни Сря Окт 13, 2010 11:38 am