Някой може ли да ми даде информация за майстора на този апарат и от кой град е ?
denarios Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос за апарат Пет Сеп 10, 2010 8:42 pm
много е стара. 96 година започнах с подобна машина на един маистор от Пазардйик, а тази много прилича на нея.
branib Легионер
Заглавие: Re: Въпрос за апарат Пет Сеп 10, 2010 9:19 pm
Не знам 96-та година дали е имало отливки за такъв тип сонди ?
www Консул
Заглавие: Re: Въпрос за апарат Пет Сеп 10, 2010 10:48 pm
колега я сподели много си впечатлен от Хапарата и тарсиш да си вземеш по нов модел или таз е брактисала и искаш да я отремонтираш
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Въпрос за апарат Пет Сеп 10, 2010 10:55 pm
Цитат :
Не знам 96-та година дали е имало отливки за такъв тип сонди ?
Имаше, тогава се появиха.
branib Легионер
Заглавие: Въпрос за апарат Съб Сеп 11, 2010 8:34 pm
Апарата не е мой, а на мой приятел, който му направи малка профилактика. Преди нея апарата даваше завидни дълбочини и в момента е много дълбок, ама на пирони. Вади пирон от 40см., а монетите ги реже все едно ги няма. Казвам му да не го бута, че някой ден може да имаме нужда и от такъв апарат, ама той не ми вярва. Апарати дето вадят монети има всеки, ама апаратите за желязо са рядкост.
Dok7oRa Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос за апарат Пон Сеп 13, 2010 5:39 pm
Някой може ли да ми даде информация за майстора на този апарат и от кой град е ?
здрасти колега аз работя с подобен апарат и сам мн доволен и от дълбочина и от дискриминация
Dok7oRa Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос за апарат Пон Сеп 13, 2010 5:41 pm
колега кайи от кои край си да те опътим къде да го дадеш да го погледнат
branib Легионер
Заглавие: Re: Въпрос за апарат Вто Сеп 14, 2010 2:08 pm
От Русе съм колега .
Dok7oRa Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос за апарат Пон Сеп 20, 2010 6:37 pm
значи колега щте ти кажа на моя апарат как са му разположени копчетата почвам от дясната страна от доло на горе 1 - пускаш апарата 2 - дискриминация 3 - настроика на стрелката това са от дясната страна под стелката трябва да има още едно копче за дискриминация и общ режим което не се вижда на снимката сега за копчетата от лявата пак от доло на горе 1 - земя финно 2 - земя грубо 3 - усилване ако имаш интерес мога да ти обесня и как да го настроиш
branib Легионер
Заглавие: Въпрос за апарат Чет Сеп 23, 2010 5:52 pm
Благодаря Докторе,ако не те затруднява драсни няколко реда за настройването.
Dok7oRa Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос за апарат Съб Сеп 25, 2010 6:18 pm
[quote="branib"]Благодаря Докторе,ако не те затруднява драсни няколко реда за настройването.
колега салгаш копчето под стрелката на дясно първо си нагласяш стрелката да е посредата след това от второто копче от лявата страна започваш да нагласяш земята на апарата когато го мърдаш на горе на доло да не се чува звук след това вземаш една котия цигари и си нагласяш от 2 копче от дясно таман като почне да ти пее кутията след това обращаш копчето под стрелката на ляво и вече гледаш колко да си ослилиш апарата да не ти се смущава от буци и трева и бой по баирите
branib Легионер
Заглавие: Въпрос за апарат Нед Сеп 26, 2010 3:41 pm