Заглавие: Отзив за GM3 от клиент в Англия ... XP или GM ??? Вто Авг 17, 2010 8:54 am
Клиентите от чужбина са много редавни в изпращане на мнение след като са работили с апарат, особенно ако е нов. Имаме получени десетки писма от каде ли не. Едни са за перфекното обсужване в www.mdetectors.com , други са за апарати , а трети са за Golden Mask. Качваме едно от тях:
В него колегата казва, че си е продал XP след като е поработил с GM3 ...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Отзив за GM3 от клиент в Англия ... XP или GM ??? Чет Сеп 02, 2010 11:16 pm
www.mdetectors.com написа:
Клиентите от чужбина са много редавни в изпращане на мнение след като са работили с апарат, особенно ако е нов. Имаме получени десетки писма от каде ли не. Едни са за перфекното обсужване в www.mdetectors.com , други са за апарати , а трети са за Golden Mask. Качваме едно от тях:
В него колегата казва, че си е продал XP след като е поработил с GM3 ...
Как няма захвърли ХР - Голден маск е №1...
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Отзив за GM3 от клиент в Англия ... XP или GM ??? Пет Сеп 03, 2010 10:55 am
pechkata написа:
Как няма захвърли ХР - Голден маск е №1...
И аз съм на същото мнение .
www Консул
Заглавие: Re: Отзив за GM3 от клиент в Англия ... XP или GM ??? Съб Сеп 04, 2010 11:25 pm
абе,вий двамата сте голяма комедия,по-колко кинти взимате за реклама та да се включа и аз,седиш си пред компа... и си лапаш кинти
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Отзив за GM3 от клиент в Англия ... XP или GM ??? Пон Сеп 06, 2010 9:11 pm
www написа:
абе,вий двамата сте голяма комедия,по-колко кинти взимате за реклама та да се включа и аз,седиш си пред компа... и си лапаш кинти
stater Легионер Легионер
Брой мнения: 128 Точки: 127 Репутация: 4 Joined date: 27.02.2008 Age: 41 Местожителство: Пловдив Металдетектор: Minelab X-Terra705
ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Съб Сеп 04, 2010 11:06 am Отговорете с цитат Report post to moderator or admin Lock post for new reports + ---- - Ей този колега не може да не е извадил.И ако въпреки всичко тази Маска работи, то аз не виждам каква по-хубава реклама може да се измисли за Владо.Между другото от 2 седмици минахме всички стари места с новата му 18kHz-ва машина и се изненадах приятно от нея.Бая сигналчета извадихме.Интересно, че и под стълбове с високо напрежение е стабилна.Айде стига толкова, че току виж някой ревнал че му правя реклама - - Този също взема кинти...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Отзив за GM3 от клиент в Англия ... XP или GM ??? Пон Сеп 06, 2010 9:24 pm
www написа:
- - колегата казва, че си е продал XP след като е поработил с GM3 ... - - истината боли...!
comander Цезар
Заглавие: Re: Отзив за GM3 от клиент в Англия ... XP или GM ??? Пон Сеп 06, 2010 9:53 pm
www написа:
те двамата от писане в нета кога им остава време за търкане и за тестове не знам. тои затуи павлинчо снимал клипа по терлици.
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Отзив за GM3 от клиент в Англия ... XP или GM ??? Вто Сеп 07, 2010 3:26 pm
Ами колега www какво чакаш почвай и ти да правиш реклами и под пари ще останеш.Айде и умната без много изхвърляния.Ще видиш как постепенно ще завали от кинти.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Отзив за GM3 от клиент в Англия ... XP или GM ??? Вто Сеп 07, 2010 4:36 pm
Абе колега наистина си продава хп то,но не е заради маска!!!Кой е колегата и заради коя машина си продава хп то - тайнаааа!