Заглавие: Re: Англия хоби Пет Окт 02, 2015 1:59 pm
Има няколко колеги, които са в Лондон, и знам от тях, че всичко което намерят го намират все по брега на Темза
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
vandur Новобранец
Заглавие: Re: Англия хоби Пет Окт 02, 2015 5:37 pm
В България много хора си мислят, че в Англия е свободия и всеки копа как му падне, но уви, това не изобщо така. Сключват се договори със собствениците на земите, които понякога предвиждат търсача да вземе само 30-40% от парите. След това дохода се облага с тежките данъци в Англия и накрая излиза, че ако намериш 100 костака за тебе ще останат законно 25 Дори в България да има либерален закон едва ли някой колега ще се навие на тази схема. тъ да си дойдем на думата, защо колегите в Англия казват, че са намерили нещата до Темза... защото не искат да споделят печалбата си със собственика на земята, на която е намерил сигналите. Не съм спец, но така ми казаха двама колеги, които работят в Англия.
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Англия хоби Пет Окт 02, 2015 6:33 pm
аз просто искам да се запозная с някой да разбера как става търсенето тук...да си запълвам неделите
adminn Admin
Заглавие: Re: Англия хоби Пет Окт 02, 2015 7:10 pm
hagemon4o написа:
аз просто искам да се запозная с някой да разбера как става търсенето тук...да си запълвам неделите
Най-добре стани член на някой клуб по металдетектинг. Ще ти дам още информация, само да питам нещо.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
pumata2003 Легионер
Заглавие: Re: Англия хоби Съб Окт 03, 2015 11:07 am
adminn написа:
hagemon4o написа:
Най-добре стани член на някой клуб по металдетектинг. Ще ти дам още информация, само да питам нещо.
И на мен бими била от полза тая информация на 10.10 излитам и аз натам Можем и да се запознаем hagemon4o ако искаш пиши на лични
vandur Новобранец
Заглавие: Re: Англия хоби Съб Окт 03, 2015 11:45 am
Много колеги заминаха към Англия, за работа де, не основно за копането, но кой ще остане в България?
pumata2003 Легионер
Заглавие: Re: Англия хоби Съб Окт 03, 2015 5:38 pm
vandur написа:
Много колеги заминаха към Англия, за работа де, не основно за копането, но кой ще остане в България?
Колега не ние трябва да с замислим вършу това а господата ъправляващи.
Пардон те могат да се замислят само как да се гушат
Аз не заминавам да копая там а на работа но в почивките може и така да разпусна тук просто не се издържа 550 лева заплата наем заем ток вода телефон гориво за колата
и............ цял месец сме на заплата на жената. Осташяме детето на баба му и заминаваме ако ми се отвори по добра възможност мисля само да си идвам за почивка тук
horo Про-Консул
Заглавие: Re: Англия хоби Съб Окт 03, 2015 8:14 pm
"англия хоби" не е за този раздел !!! а до това какви схеми има сте далеко от истинната , по скоро се изнася и се казва че са намерени там . там монетите са останали по малко от тук , хората от години работят с техника която ние чак сега виждаме а да не говорим за археолозите такива скенери за по 30-40 хиляди евро даже в Гърция ги викат да им помагат......
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Англия хоби Вто Окт 06, 2015 6:04 pm
Колега, защо не потърсиш тези Колеги в Лондон: South East London M.D.C Contact Person: Clive Sinclair email: clive.sinclairc5@btopenworld.com Phone: 02083-011-214
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Англия хоби Вто Окт 06, 2015 10:10 pm
vandur написа:
В България много хора си мислят, че в Англия е свободия и всеки копа как му падне, но уви, това не изобщо така. Сключват се договори със собствениците на земите, които понякога предвиждат търсача да вземе само 30-40% от парите. След това дохода се облага с тежките данъци в Англия и накрая излиза, че ако намериш 100 костака за тебе ще останат законно 25 Дори в България да има либерален закон едва ли някой колега ще се навие на тази схема. тъ да си дойдем на думата, защо колегите в Англия казват, че са намерили нещата до Темза... защото не искат да споделят печалбата си със собственика на земята, на която е намерил сигналите. Не съм спец, но така ми казаха двама колеги, които работят в Англия.
Много си прав колега! Тук в Англия хората си имат закони и се спазват стриктно, затова са си и толкова добре! За няколко години тук, съм виждал само един от тукашните колега да препуска по полето с детектора! Аз лично доста съм се замислял дали да не си взема един детектор от тук и да видя за какво става въпрос но времето не ми стига за това а и отделно може и беля на главата да си докарам! И като казах " спазват стриктно" си спазват стриктно законите!