Заглавие: DFX 300 от Англия Вто Дек 22, 2009 9:33 am
Вчера получих един DFX300 от Англия. Миналата седмица го бях поръчал от Regton.com , продават го за 649 паунда плюс доставката 60 паунда за България.Интересува ме някой има ли ръководството за употреба на български защото английският ми не е много добър.Инече машинката на външен вид е добре,идва в комплект с pinpointer ,протектор за платото и сак за носене.След 2/3 месеца като я поразуча ще можем да приказваме и за това как работи.На сайта на Ginkgoware.com има игри с детектори,ако някой го интересува.
Гост Гост
Заглавие: Re: DFX 300 от Англия Пет Яну 22, 2010 9:26 pm
от каде си я поръча колега и тези 60 паунда въз основа на какво се определят на цена или кг. и само това ли плати ако е така не е зле да се купува от там
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: DFX 300 от Англия Пет Яну 22, 2010 9:28 pm
тия са луди..60 паунда доставка.От испания примерно е 24 евро до тук
Pisan Новобранец
Заглавие: Re: DFX 300 от Англия Нед Яну 31, 2010 11:22 am
Машината е от Regton.ltd .Цените за транспортните разходи ги има в сайта.Колкото до Испания,там цените са по високи.
deultum Цезар
Заглавие: Re: DFX 300 от Англия Нед Яну 31, 2010 11:43 am
ето ти колега само че на руски . мисля че ще ти помогне
http://www.mediafire.com/?44y5mwfo2n5
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: DFX 300 от Англия Нед Яну 31, 2010 12:44 pm
Колега дай малко информация как се пазарува от този сайт.Интересува ме с наложен платеж ли е ,чрез пей пал ли е и дали са коректни.
stater Про-Консул
Заглавие: Re: DFX 300 от Англия Нед Яну 31, 2010 1:54 pm
Само чрез Pay Pal нищо друго не признават.Освен това и да имаш съответната регистрация внимавай дали продавача е писал че е съгласен да го продаде на купувач извън Англия т.е. пише ли Post to Worldwide или е само UK Bidders only (за английски участници в търговете).Освен това ако имаш примерно нещо за което си играл а не си го платил лошо.Лепват ти веднага едно No paying Bidder демек неблагонадежден купувач и това го чете целия и-бей не можеш да го изтриеш и си затваряш вратите за дълго време.Така че най-добре се консултирай с някой който е в час че иначе трудно ще се оправиш ако ти е за първи път.Иначе ако всичко мине добре ти го пращат до входната врата е като първо си платиш разбира се в рамките най-много на 4-5дни.За уреди втора ръка обаче няма 100 % гаранция.
adminn Admin
Заглавие: Re: DFX 300 от Англия Нед Яну 31, 2010 3:15 pm
Само ако сте горели веднъж с карти и PayPal ще сте наясна за рисковете от подобна покпка. Съвета ми е първо преценете и след това скачайте. Търговец в ebay може да е всеки, а разликата в цената не е толкова галяма.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
com1 Новобранец
Заглавие: Re: DFX 300 от Англия Нед Яну 31, 2010 5:12 pm
Да не забравяме че това са търгове и няма гаранция за цената и качеството. Аз преди време спечелих в АУКРО един мобилен телефон на добра цена и продавача отказа да ми го продаде защото му се видяха малко парите. Е ,вярно че аз му написах кофти коментар , ама винаги трябва да си има човек едно на ум . Иначе 60 паунда и на мен ми се виждат множко. То и тука цената си е почти същата (като попритисне човек продавача да намали малко и ето даже и по-евтина цена. Те нищо че се правят на важни ,ама фактора "пари в брой" променя мнооого нещата . Аз съм пращал металдетектори в испания по Българси пощи и цената се въртеше някъде около 40 лева.
tabella Легионер
Заглавие: Re: DFX 300 от Англия Пон Мар 22, 2010 11:47 pm
здр имам един приятел който доставя стоки от Англия на смешни цени за доставка така че некой ако иска може да мо пише www.dostaviam.com
donsho Новобранец
Заглавие: дйк Пет Ное 26, 2010 9:12 am
tabella написа:
здр имам един приятел който доставя стоки от Англия на смешни цени за доставка така че некой ако иска може да мо пише www.dostaviam.com
Някой колега поръчвал ли е
kalin_79 Легионер
Заглавие: Re: DFX 300 от Англия Нед Авг 28, 2011 10:24 pm
Колега остави си телефона да ти званна.
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: DFX 300 от Англия Нед Авг 28, 2011 11:21 pm
ДФХ са е превъзходна машинка -за който разбира-следващата ми ще е пак същата.
wallb2 Консул
Заглавие: Re: DFX 300 от Англия Пон Авг 29, 2011 11:48 am
Pisan написа:
Вчера получих един DFX300 от Англия. Миналата седмица го бях поръчал от Regton.com , продават го за 649 паунда плюс доставката 60 паунда за България.Интересува ме някой има ли ръководството за употреба на български защото английският ми не е много добър.Инече машинката на външен вид е добре,идва в комплект с pinpointer ,протектор за платото и сак за носене.След 2/3 месеца като я поразуча ще можем да приказваме и за това как работи.На сайта на Ginkgoware.com има игри с детектори,ако някой го интересува.
Аз също играх за тоя ДФХ 300 ама тия от Регтон ме изпревариха.... беше пуснат на търг в английският ибей със много аксесоари и 2 антени... като чета са поорязали екстрите...