Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Съб Юли 17, 2010 10:27 pm
slavitoooo написа:
Добре де щом те притеснява това с GPX ела без него ще ти дам DEUSа да бачкаш пък аз ще ги скуба с МАСКАТА 3 + !!!
То на пазарлък отиде работата, маа то така годявката е такова нещо! Гърнета ще има ли?
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Съб Юли 17, 2010 10:28 pm
Джони написа:
PHOENIX написа:
slavitoooo написа:
..... взимай GPX а и идвай при мен - то един път се живее !!!
еех ех , все надълбоко сте свикнали да бъркате бре слави, що пак трябва да търсиш щастието на 40 санта, всеми си нещо по плитко 17-18см..пак върши работа от опит знам
На, рекнаха ли ти го!
Щях да ти отговоря по бързо от тях обаче тъпия компютър заби ! И ти веднага ме изостави ей , само да се загледам и ..............................
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Съб Юли 17, 2010 10:29 pm
Aemilivs написа:
Ако и GPX-а е в комплект и аз влизам в битката
Даваш ли две гърнета?
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Съб Юли 17, 2010 10:31 pm
slavitoooo написа:
Джони написа:
PHOENIX написа:
slavitoooo написа:
..... взимай GPX а и идвай при мен - то един път се живее !!!
еех ех , все надълбоко сте свикнали да бъркате бре слави, що пак трябва да търсиш щастието на 40 санта, всеми си нещо по плитко 17-18см..пак върши работа от опит знам
На, рекнаха ли ти го!
Щях да ти отговоря по бързо от тях обаче тъпия компютър заби ! И ти веднага ме изостави ей , само да се загледам и ..............................
Не съм още, виж на, наддаване си организирам....
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Съб Юли 17, 2010 10:34 pm
Джони написа:
Aemilivs написа:
Даваш ли две гърнета?
Давам 3 даже ! 2 гърнета с мед и едно с на баба пендарите дето ги пази за сватбата ми
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Съб Юли 17, 2010 10:34 pm
Джони написа:
Aemilivs написа:
Даваш ли две гърнета?
Гледай в тази тема никой не е вадил гърнета !!! Даже има от форума хора дето като са намирали денари и веднага са тичали в първия музей запъхтяни да ги предадат ! Хвала на такива колеги ! И най - мизерната рязана корубка без патина и нея в Музея ! Браво !
Последната промяна е направена от slavitoooo на Съб Юли 17, 2010 10:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Съб Юли 17, 2010 10:36 pm
ника ти що е в синьо ?! ЕДИТ : А то па моя е в жълто.Шефа сигурно ни декорира
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Съб Юли 17, 2010 10:37 pm
Aemilivs написа:
Джони написа:
Aemilivs написа:
Даваш ли две гърнета?
Давам 3 даже ! 2 гърнета с мед и едно с на баба пендарите дето ги пази за сватбата ми
Хубава стока се оказа това Джи пи, ще се пласирам покрай него....
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Съб Юли 17, 2010 10:38 pm
Aemilivs написа:
Щото една колешка така ме би в гората че посинях !!!!!
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Съб Юли 17, 2010 10:39 pm
Ооо ти си в ЕКСПЕРТИ ПО МЕТАЛДЕТЕКТОРИ ... Ела понеделник да пием кафе по случая
Гост Гост
slavitoooo написа:
... Даже има от форума хора дето като са намирали денари и веднага са тичали в първия музей запъхтяни да ги предадат ! Хвала на такива колеги ! И най - мизерната рязана корубка без патина и нея в Музея ! Браво !
е чи как, веднага кат поизстинат новоизсечените коруби тичаме в музея да ги заменим за някоя истинска
slavitoooo Джадай
Джони написа:
Aemilivs написа:
Джони написа:
Aemilivs написа:
Даваш ли две гърнета?
Хубава стока се оказа това Джи пи, ще се пласирам покрай него....
Добре де остави ДЖИПИТО и ела ! Все ще съберем рязани корубки без патина за ново !
ivan113 Преторий
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Съб Юли 17, 2010 10:41 pm
slavitoooo написа:
Aemilivs написа:
Щото една колешка така ме би в гората че посинях !!!!!
ама и какав цвят са ти турили турско сино бравоо
Последната промяна е направена от ivan113 на Съб Юли 17, 2010 10:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Съб Юли 17, 2010 10:42 pm
slavitoooo написа:
Джони написа:
Aemilivs написа:
Даваш ли две гърнета?
Гледай в тази тема никой не е вадил гърнета !!! Даже има от форума хора дето като са намирали денари и веднага са тичали в първия музей запъхтяни да ги предадат ! Хвала на такива колеги ! И най - мизерната рязана корубка без патина и нея в Музея ! Браво !
Значи зор нямат, Джи пи не им трябва...виж сега, ами....я пусни още идин хубав поздрав тука за сичките, пък...нали знайш, твоя съм, то сай видяло...ма ку са усиреш мисли му...Емо ша намери три гърнета, да знайш...
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Съб Юли 17, 2010 10:44 pm
Джони написа:
slavitoooo написа:
Джони написа:
Aemilivs написа:
Даваш ли две гърнета?
Значи зор нямат, Джи пи не им трябва...виж сега, ами....я пусни още идин хубав поздрав тука за сичките, пък...нали знайш, твоя съм, то сай видяло...ма ку са усиреш мисли му...Емо ша намери три гърнета, да знайш...
Ааа втора цигулка не обичам да играя
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Съб Юли 17, 2010 10:45 pm
Джони написа:
slavitoooo написа:
Джони написа:
Aemilivs написа:
Даваш ли две гърнета?
Пък кат са замисля, то Емо ако намери три гърнета, за къф чеп съм му аз!?
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Съб Юли 17, 2010 10:51 pm
Джони написа:
Джони написа:
slavitoooo написа:
Джони написа:
Aemilivs написа:
Даваш ли две гърнета?
Пък кат са замисля, то Емо ако намери три гърнета, за къф чеп съм му аз!?
Е нали трябва да ги споделя с някой
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Съб Юли 17, 2010 11:43 pm
Лъвче,не бързай да ги споделяш с Емилчо(само едно гърне). Днес един човек ми даде писмо от 70-те години,писано от човек,който вече не е м/у живите.Описва човека място на голяма имане на Вълчан войвода.на 10 км от там,където живея Сериозно ти казвам Къде ще сравняваш гърне с цяло БОГАТСТВО
Последната промяна е направена от sitalk на Пон Юли 19, 2010 12:21 am; мнението е било променяно общо 1 път
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Съб Юли 17, 2010 11:47 pm
sitalk написа:
Лъвче,не бързай да ги споделяш с Емилчо(само едно гърне). Днес един човек ми даде писмо от 70-те години,писано от човек,който вече не е м/у живите.Описва човека място на голяма имане на Вълчан войвода.на 10 км от там,където живея Сериозно ти казвам Къде ще сравняваш гърне с цяло БОГАТСВО
Е, ти кат имаш карта, Джи пи не ти трябва, твойте помисли са чисти! Това ме присеща за един одъртял мераклия, който ми казваше, не се притеснявай, тя мойта лйбов е платонична..., само дето Платон мърда от време на време!
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 12:10 am
Ей, много бързо мъ зъбрайхте, ей! то мераци, то гърнета, то чудеса....и ... сяко чудо за два дена, нямаше даже три...
Във форума още мацки зеха да съ навъждат, угледайти съ
Дали да не спретнем едно минифорумче за женския детектинг, свободно то сериозни теми за фидирационни политики, мерене на металотърсачи и ....дрън-дрън. Форумче за ...абе за малки простотиики, то се видя, че имаме приказка, кат са метним...
Шъ ли да пуущри това женскуту присъствие у форума, чи сал идно цигане ни мой въ упрай сичките...?
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 12:25 am
Джони написа:
Ей, много бързо мъ зъбрайхте, ей! то мераци, то гърнета, то чудеса....и ... сяко чудо за два дена, нямаше даже три...
Дали да не спретнем едно минифорумче за женския детектинг, свободно то сериозни теми за фидирационни политики, мерене на металотърсачи и ....дрън-дрън. Форумче за ...абе за малки простотиики, то се видя, че имаме приказка, кат са метним...
Шъ ли да пуущри това женскуту присъствие у форума, чи сал идно цигане ни мой въ упрай сичките...?
Е,ти ся разбра че имаме мераци към тебе и нямаш търпение Изтрай малко...
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 12:26 am
мали много сте крайни И аз тъкмо се зачудих къде сте всички тая вечер
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 12:30 am
sitalk написа:
Джони написа:
Е,ти ся разбра че имаме мераци към тебе и нямаш търпение Изтрай малко...
Ам тъде, ако ши прайм нещо...да прайм, ко да трая, то са ни трай...Ей го моя/Славиту/ и той спи ...и ко да прая сига. Ма кулежката мълчи нещо, ....да прайм женска партия...
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 12:31 am
Aemilivs написа:
мали много сте крайни И аз тъкмо се зачудих къде сте всички тая вечер
Къде, къде, ниупраени...нинаглъсени, джи пи ту ппппприспа пак на суху...
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 12:34 am
Ситалкче, нали не се сърдиш, че си прайм лаф в хубавата ти тема?