Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 12:34 am
О ти май си намери друг (ситалка) Гаса ви лампите пък вие си се забавлявайте... Само ще взема джиджи питу,че .... вие си се забавлявайте.Едвали ще ти липсва и ще мислиш за него
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 12:39 am
Aemilivs написа:
О ти май си намери друг (ситалка) Гаса ви лампите пък вие си се забавлявайте... Само ще взема джиджи питу,че .... вие си се забавлявайте.Едвали ще ти липсва и ще мислиш за него
Абе пак ши си спим двоица с Джиджи питу .... Ма, срзн жн см бе! Ни ги смнм тлкз брз! ЕЕЕЕЕ, ко мъ напрай ти!
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 12:40 am
Бацке , разшифровай ми тоз новопазарски де
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 12:58 am
Ама ако ще ми мълчите и ще сте толкоз скучни я си лягам ...
Гост Гост
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 1:44 am
Aemilivs написа:
еех, ех няма да го научиш ей
Джони написа:
Ма, срзн жн см бе! Ни ги смнм тлкз брз! ЕЕЕЕЕ, ко мъ напрай ти!
превод: Ма сериозна жена съм бе,! ни ги Меням толкоз бързо! ....
Ееех ех, добре че са отклонили магистралата през Нови пазар, не мислех че скоро ще имам път. ама докат се усетя и нахлух у града преди малко кат се прибирам от варна
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 12:25 pm
PHOENIX написа:
Aemilivs написа:
еех, ех няма да го научиш ей
Джони написа:
Ма, срзн жн см бе! Ни ги смнм тлкз брз! ЕЕЕЕЕ, ко мъ напрай ти!
превод: Ма сериозна жена съм бе,! ни ги Меням толкоз бързо! ....
Ееех ех, добре че са отклонили магистралата през Нови пазар, не мислех че скоро ще имам път. ама докат се усетя и нахлух у града преди малко кат се прибирам от варна
Ей гу и тоя! Цяла нощ гу чакаф да ми съ придстави къф убавец е! Изпринадах съ. Ни доди. Сигур някуй другу Джипси закачи нейди пу нувупазарскити маали....
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 12:28 pm
Оп добро утро
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 12:33 pm
Aemilivs написа:
Оп добро утро
Ко муй дуброто? Пак сама си пих кафето.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 12:36 pm
Неприятно ми славчу куде е
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 12:48 pm
Aemilivs написа:
Апдикира! Таман гу аресаах, викам си, ша му са дам, с Джипи, без Джипи, сякак... И ей на, фукна нейди пу баирите..., забрай мъ, изустави мъ, за срам мъ напрай тука, диванету му с диване. Кой то такоз, зета ни зета булка и вечи зарязана. Сигур някуй засукана рускинка обикаля...Мискинки с мискинки, ни им стигат технити мъже и на нашти пусягат тука...АААААААААА
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 12:54 pm
Джони написа:
Aemilivs написа:
Апдикира! Таман гу аресаах, викам си, ша му са дам, с Джипи, без Джипи, сякак... И ей на, фукна нейди пу баирите..., забрай мъ, изустави мъ, за срам мъ напрай тука, диванету му с диване. Кой то такоз, зета ни зета булка и вечи зарязана. Сигур някуй засукана рускинка обикаля...Мискинки с мискинки, ни им стигат технити мъже и на нашти пусягат тука...АААААААААА
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 12:58 pm
Kiril62 написа:
Джони написа:
Aemilivs написа:
Добре че Любо нечете форума.
Не го мисили Любо, той други форуми чете , дет има повече мацки имах предвид ! Пък и знам ли гу, ку му завалят едни гърнета... мож да ма прижали....
Последната промяна е направена от Джони на Пон Юли 19, 2010 1:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 1:02 pm
Бахти ... тъкмо станах одеве ,че снощи до късно блъскааме по клавиатурити с една колежка Викам ше по излеа малко у горити,че срамота ...цело лето мързелувам,ще прежала жегата викам... Таман излизам от входа и такъв порой ме застигна не е истина
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 1:10 pm
Aemilivs написа:
Бахти ... тъкмо станах одеве ,че снощи до късно блъскааме по клавиатурити с една колежка Викам ше по излеа малко у горити,че срамота ...цело лето мързелувам,ще прежала жегата викам... Таман излизам от входа и такъв порой ме застигна не е истина
, от гърнета ли?
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 1:20 pm
Джони написа:
Aemilivs написа:
, от гърнета ли?
Дай едно назаем, нъл си приятел, май зестрата му са видя малка на тиу Слави, белким с едно гърне утгори мъ земи...пък ша са упраями после, как ша ти гу връщам ни знам... с мед ли, без мед ли, в натура ли, с даринии ли...сша разбирем там.
Виж ду де са дукарах...Ни зех гърнетат дет ми ги даваа ората, сига ....търси гърнита.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 1:30 pm
Епа я ти предлагах гърноци ти са лакомееш и нещеш...одиш при друг... а сиги от два стола седи на теракота
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 1:34 pm
Aemilivs написа:
Епа я ти предлагах гърноци ти са лакомееш и нещеш...одиш при друг... а сиги от два стола седи на теракота
, тъй стана тя, да знайш....ма шса пласирам някакси сигур...то тука и втората употреба върви... .Е, ша ни падни цината малку и на мени и на Джипи ту, ма ний шса придставями кът пучти ниупутрибявани...пък то сии тъй
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 1:38 pm
Абе .... земи Джингибиту и идвай па ше измислим нещо ... че се направа на ненаранен
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 1:42 pm
Aemilivs написа:
Абе .... земи Джингибиту и идвай па ше измислим нещо ... че се направа на ненаранен
А, ей то приказка вечи! Таман щях да ти рекна, чи в крайна сметка Титуса ша мъ земи, нъл ма пазари за пиар, и маса слага чиляка. Пък тя свубодна търсачиска и циганска душа кът мойта ко и трябва другу.
Мъ отърва ма ей, туй то, приятел в нужда съ пузнава!
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 1:45 pm
Ми къ мислиш ти ... Ама побръзай че тава ми е 972ро мнение още 28 да чукна иледарка и са омитам от тия форуми.Че са пенсионирвам,ама да е юбилейно...
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 1:47 pm
Aemilivs написа:
Ми къ мислиш ти ... Ама побръзай че тава ми е 972ро мнение още 28 да чукна иледарка и са омитам от тия форуми.Че са пенсионирвам,ама да е юбилейно...
Ма как тъ сша умиташ, ко прайм тука без теби...Сакън.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 1:50 pm
Бах ... 1000 писаници ( и още sigur толкоз изтрити) сметай за 2 години и половина колко бълбоч съм изписал
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 1:53 pm
Aemilivs написа:
Бах ... 1000 писаници ( и още sigur толкоз изтрити) сметай за 2 години и половина колко бълбоч съм изписал
Ку ши са умиташ, казвай да гу прайм вкупом. И без другу и мен мъ пирът таквиз мераци.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 1:56 pm
Отиам да погаза малко у калта,че ми е скучно
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 1:57 pm