Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 10:40 pm
Виж у форумо на партията.Те там съм отворил една тема за гейрадара Да ма видиш къф сам убав
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 10:54 pm
Aemilivs написа:
Виж у форумо на партията.Те там съм отворил една тема за гейрадара Да ма видиш къф сам убав
Знам тъ, чи си убав и утвътре и ут вънка/тука мерси съ казва, да знайш/. Мани ги тия георадари, нямам вътък за такоз нещо, нито нерви, пък и по моя край гърнетата са на по плитко/пък тука са казва...аку изобщу ги има.../. Чакй да видим с Джингибито кви ши ги надробя наесен.... щото сега освен таратор да си прайм пу нивите, душевен и другоячев каламбур, да пиим ракия и мичтайм за грънци...друго ни можи...
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 10:55 pm
Джони написа:
Aemilivs написа:
Знам тъ, чи си убав и утвътре и ут вънка/тука мерси съ казва, да знайш/. Мани ги тия георадари, нямам вътък за такоз нещо, нито нерви, пък и по моя край гърнетата са на по плитко/пък тука са казва...аку изобщу ги има.../. Чакй да видим с Джингибито кви ши ги надробя наесен.... щото сега освен таратор да си прайм пу нивите, душевен и другоячев каламбур, да пиим ракия и мичтайм за грънци...друго ни можи...
Заспа народа, саму ний с тебе с нашти глупусти тука...Ай, наздраве пу тоз случай!
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 10:57 pm
Благодаря ви от сите сръце и дУша.... Тва он гейрадара не става за грънци Става,но...не ми се разтегат локуме на таа тема.Тук водим несериозен и неангажиращ се.. аааа разгоров Оф ще намраза тараторец покрай тебя пфууууу Назрае Чай чее ми свърщи пластмаската отивам за друга
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 11:01 pm
Aemilivs написа:
Благодаря ви от сите сръце и дУша.... Тва он гейрадара не става за грънци Става,но...не ми се разтегат локуме на таа тема.Тук водим несериозен и неангажиращ се.. аааа разгоров Оф ще намраза тараторец покрай тебя пфууууу Назрае Чай чее ми свърщи пластмаската отивам за друга
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 11:02 pm
Ей верно хеледарката иде ... еми пласмаса ... пвц ... джапанка. бира общо взето
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 11:04 pm
Aemilivs написа:
Ей верно хеледарката иде ... еми пласмаса ... пвц ... джапанка. бира общо взето
Ай сиа! Тука звънят чаши, кат няма шампанско и...бира става. Кво ши кайш на връх Юбилея? И да мъ споминеш с добро...
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 11:06 pm
Я тебя ко не споменем кой че споменем
10
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 11:18 pm
Aemilivs написа:
Я тебя ко не споменем кой че споменем
10
Бе знам ли, виж как се топят ухажорите...напъдих ги нещо тез убавите момчета, туку виж си забегнал преди да си кайш голямата приказка... Има ли други с толкоз много приказки у форума?
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 11:20 pm
Я съм най-приказливия Славчо е след мен,споко
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 11:24 pm
Aemilivs написа:
Я съм най-приказливия
Ба кат гледам бая народ са напъва повичи ут теб да гувори, чи май и аз съм у числоту... , те май умните си мълчат. ...Ши замълча и аз мъ да видим кога шъ поумнея... Ко да прая кът сърце ни трай...Ма то туй сърце и то ....ай за сърца да ни гуворим по-дубре за ....мед....
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 11:25 pm
Джони написа:
Aemilivs написа:
Я съм най-приказливия
Ба кат гледам бая народ са напъва повичи ут теб да гувори, чи май и аз съм у числоту... , те май умните си мълчат. ...Ши замълча и аз мъ да видим кога шъ поумнея... Ко да прая кът сърце ни трай...Ма то туй сърце и то ....ай за сърца да ни гуворим по-дубре за ....мед....
Унез грънци, де мед имаши у тях, сидът ли ощи?...Унез там...нъл знайш ут уфертата..
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 11:32 pm
За сърца .... само с гъби и лук може да говорим Иначе медеца седи тебе чака
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 11:34 pm
Aemilivs написа:
За сърца .... само с гъби и лук може да говорим Иначе медеца седи тебе чака
Утваряй бързу за юбилея...и хубу гледай, кат разливаш мед на две....няма ли нещу и другу да са скрили там ...
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 11:36 pm
Aemilivs написа:
Я съм най-приказливия Славчо е след мен,споко
Абе тебе ни мога вечи, то свърши ти ги напрай илядо...ма как съм тръгнала Славчо мой го задмина
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 11:38 pm
Сал медец ... Оф скучно ми е ..... днес съм направил 20 мнения бахти спамера ...
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 11:40 pm
Aemilivs написа:
Сал медец ... Оф скучно ми е ..... днес съм направил 20 мнения бахти спамера ...
Ко сиа, убилея остава за утре...напъвах са,, напъвах, ма тя и простотията има граница.
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 11:41 pm
Джони написа:
Aemilivs написа:
Ко сиа, убилея остава за утре...напъвах са,, напъвах, ма тя и простотията има граница.
Абе отвсякъде тъпчем на едно място, Емо!
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 11:44 pm
Верно е .. мамата си ...орало ... 5
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 11:48 pm
Aemilivs написа:
Верно е .. мамата си ...орало ... 5
Стой тука сиа. То на чат гу убърнахме...ма карай, тебе няма кой да ти трий мненията....Пък мойте и да ги изтрият няма да е загуба. Кажи тука петте най-хубави неща у форума на колегите и си готов, ма дан мъ забрайш....
Всъщтност, по тоя повод, не се бях забавлявала виртуално така, както в последните няколко дни. Покрай сериозните неща имаше и толкова свеж майтап, който май само в подобен форум може да се случи...
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 11:49 pm
Бе я си пазех последните мнение за нещо смислено да кажа,ама .. нъцки Иначе такава веселба май не е имало,да ;D
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 11:52 pm
Aemilivs написа:
Бе я си пазех последните мнение за нещо смислено да кажа,ама .. нъцки Иначе такава веселба май не е имало,да ;D
Стой сиа, съчинявам ти приветствие, няма ти съ убяснявам в любови точно сиа, чи то, на койт кажа тъз дума и...изчезва пу баирите...
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 11:53 pm
Джони написа:
Aemilivs написа:
Стой сиа, съчинявам ти приветствие, няма ти съ убяснявам в любови точно сиа, чи то, на койт кажа тъз дума и...изчезва пу баирите...
Май тряа сменя аватара с баба Яга!
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 11:53 pm
Седа седа ... отиам са подмия и после ше дода да вида ко си съчинила
Джони Цезар
Заглавие: Re: Сигнал от....гърне! Пон Юли 19, 2010 11:57 pm
Aemilivs написа:
Седа седа ... отиам са подмия и после ше дода да вида ко си съчинила
Бе ти чак дълги приветствия не чакай. по добре си земи тълковния речник...за диалектите