Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.

Go down 
+36
monetar
tchoci
pantalone
gaqco64
hristo_ivanov_1982
deultum
Mila
Kiril62
BLISSTООL
joro i
kodokan
tatoos_dd
don
dukavataz
Mikron
nikito
djasko
cosmopolitania
pechkata
denarr
бушон
markantony
hercones
imperio
stan960
comander
carlav
yaponetsa
тато
adminn
zempar
dunhill
MITKO_85
NERON
sitalk
slavitoooo
40 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
АвторСъобщение
dunhill
Легионер
Легионер

Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyНед Дек 27, 2009 10:37 pm

Няма да е лоша идея и да се качи в vbox7 , етествено ако някой има възможност да го запише предаването.

Успех утре !!!! cheers
Върнете се в началото Go down
NERON
Цезар
Цезар
NERON

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyНед Дек 27, 2009 10:47 pm

участието в канал 3 беше записано
дано колегата да има възможност да запише утрешното

във vbox няма да стане , но може да се качи в youtube или някой торент тракер
dunhill
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyНед Дек 27, 2009 11:15 pm

Няма значение къде е качено важното е всички хора които не съ го гледали да може да го видят за какво става въпрос. study
kodokan
Консул
Консул
kodokan

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyПон Дек 28, 2009 12:07 am

Успех на колегите утре.
Опонентите им са изнервени от регистрацията на Федерацията и все ще допуснат някъде грешка.
И стратегията им ще е да правокират колегите.

Преди година въобще не можех и да си представя нещо подобно ... а вие?
NERON
Цезар
Цезар
NERON

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyПон Дек 28, 2009 12:09 am

и аз неможех да си представя подобно нещо
,но ето че е факт
дано тенденцията се запази и за догодина
:pepe:
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyПон Дек 28, 2009 12:21 am

Стратегията Е -Да не ни наричат Престъпници -И да им се обясни че ще ги съдим за това Им Недоказано твърдение-ЯяяСнооо.............Нападението Е Най -Добрата Отбрана. :legio:
imperio
Цезар
Цезар
imperio

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyПон Дек 28, 2009 12:36 am

Самия факт че федерацията е съдебно регистрирана е голямо постижение. Това е отзив след регистрацията:

Цитат :
Тогава представители на държавните институции заявиха, че ще направят всичко възможно, за да не се допусне съдебна регистрация на сдружението.

Май не могат да приемат че не сме в 1969 година, а сме в правова държава членуваща в ЕС. Но ще им се наложи.

Вижте Чобанов какво казва в същия материал:
Цитат :
Той отбеляза, че нито един от учредителите на федерацията няма издадено разрешително да използва детектор за метал, каквото е изискването на закона за културното наследство.

Ако зачекнат тая тема нека да се знае че в Министерството на културата все още няма официална наредба за регистрацията на металдетекторите. Това може би не е случайно, може би умишлено протакат нещата за да има с какво да ни атакуват.

НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG
Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyПон Дек 28, 2009 1:00 am

Добро попадение -Вальо-Знаеш ли в тоя ред на мисли ми е много интересно що не се изказват Корифейте по въпроса а некви новойзлюпени Марйонетки - който в крайна сметка Ние Сме избрали да бъдат на власт.
yaponetsa
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyПон Дек 28, 2009 1:17 am

stan960 написа:
Добро попадение -Вальо-Знаеш ли в тоя ред на мисли ми е много интересно що не се изказват Корифейте по въпроса а некви новойзлюпени Марйонетки - който в крайна сметка Ние Сме избрали да бъдат на власт.
Станчо нали знаеш че във всяко правителство,или партия ако щеш,слагат по някой идеалист в предните редици за да вие кат зла кучка на месечина.А в същото време старите чакали си ръфат мръша на воля.
imperio
Цезар
Цезар
imperio

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyПон Дек 28, 2009 1:22 am

Станчо, не мога да ти отговоря на този сложен въпрос. Сега корифеи и псевдо корифеи правят кълбета за това което става. Горките, много им е зле че им се разваля рахатлъка. Вагалински ми е малко мъгла , ама ако беше БД в студиото можеше лекинко да му се напомни че с изказването си на една пресконференция че стъклена римска вазичка със счупено гърло струва милион и триста хиляди евро за една вечер направи толкова хора иманяри и търсачи, колкото не съм направил за 20 години. И други кривинки има, но реално погледнато това са подробности. Нека да видим тая сутрин какво ще стане, после ще говорим пак.

НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG
Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
nikito
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyПон Дек 28, 2009 7:28 am

NERON написа:
,но ето че е факт
ще стане за това сме се обеденили
cheers cheers cheers
NERON
Цезар
Цезар
NERON

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyПон Дек 28, 2009 8:18 am

nikito написа:
NERON написа:
,но ето че е факт
ще стане за това сме се обеденили
cheers cheers cheers

трябва да стане добре
а не просто да стане

колеги,гледахте ли сутрешния блок
протече почети добро изказване и на двете страни
но пропуснаха да споменат археологическият маисторлък
изкуството да се работи на пластове с багер
до сега не съм чул някои да бъде опериран вместо със скалпел с чук
MITKO_85
Новобранец
Новобранец
MITKO_85

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyПон Дек 28, 2009 8:24 am

Ей тоз Вагалински ни искара най-големите престъпници.Още вчера ви писах,че ще стане така!Всяка Втора негова дума беше "закона".Въз основание на този противоконституционен закон той опорочи максимално хобито ни.Както винаги и доста фантазия добави от себе си.Защи ти археолозите,като ги искара нещо в стил пазите ли на свещения граал.Водещия не спря да се заяжда с Илия......тва се очакваше общо всето.....
Защо Илия и Владо не се защитиха?!Нито един сериозен аргумент не чух от тях - защо?
Така ли ще мънка ме и занапред - те ще ни мачкат,а ние ще стоим и ще се червим все едно сме откраднали нещо.
Според Вагалински цялата територия на България е археологически обект - той се замозабрай.Никой нищо не давал на музеите...не можело случаино да обикаляме по баирите - тва са недоказани обвининеня,което си е долна клевета.Никой не е длъжен дори да отговаря на недоказани неща.И как нападаше Илия все едно е бил съден за някви престъпления срещу човечеството.
Защо само той задаваше провокативни въпроси и водещия подемаше и задълбочаваше - това изглеждаше като съдебен процес в който нашите хора Илия и Владо са подсадими.
Защи не му зададохте и вие няколко неудобни въпроса за да видят хората,че не ние а археолозите всъщност са иманяирте-грабители?
Поне Владо си напраи малко реклама
joro i
Легионер
Легионер
joro i

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyПон Дек 28, 2009 8:29 am

Аз го гледах, но ми се струва ,че няма да има резултат
NERON
Цезар
Цезар
NERON

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyПон Дек 28, 2009 8:30 am

еее не беше толкова зле
ти защо не отиде с тях
joro i
Легионер
Легионер
joro i

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyПон Дек 28, 2009 8:31 am

Изкараха цялата държава паметник на културата
MITKO_85
Новобранец
Новобранец
MITKO_85

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyПон Дек 28, 2009 8:31 am

На всичкото отгоре искараха и форума като збирщина от иманяри.Според тях ние с някви клечки и калчища обезвреждаме капани и вадим някви неиндефицирани монети - отново долни клевети.
Мога да пиша цял ден по тази тема,но спирам до тук.Много се ядосах от видяното и чутото тази сутрин.
Успех на всички колеги!
NERON
Цезар
Цезар
NERON

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyПон Дек 28, 2009 8:51 am

на 11 човека 1 пише
защо така , колеги ?
BLISSTООL
Консул
Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyПон Дек 28, 2009 8:57 am

Колегите които не са успели да гледат по bTV предаването, могат да го гледат онлайн от видеоархива на bTV. Директен адрес към записа:

http://btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=258&video_id=24639
(28.12.2009, bTV, Тази сутрин, Металдетектинг - иманярство или хоби)

Според мен, като цяло предаването мина добре. От страна на Илия и Владо информацията беше представена на разбираем и достъпен за обществото език. Правилния начин да се случват нещата е стъпка по стъпка. Няма как за 20 минути да се обхване всичко което ни е на душата относно хобито. Най-важното е че вече чрез федерацията по металдетектинг можем целенасочено и организирано да отстояваме и развиваме хобито си. Илия и Владо се представиха достойно. Имат моите поздравления!
NERON
Цезар
Цезар
NERON

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyПон Дек 28, 2009 9:07 am

и от мен имат поздравления
cheers cheers cheers
Kiril62
Admin
Admin
Kiril62

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyПон Дек 28, 2009 9:25 am

Колеги,направих си заключение за видяното и чутото по БТВ.Първо както и казах на продуцента на предаването когато ме покани за ,че всички журналисти и архелози са настроени против наз не се излъгах.Второ ,знам че форума се проверява и чете всекидневно от хора които са заинтересувани от нас.Искам хубаво да си го запишат това което ще им напиша,защото не се каза във студиото.Господа като админстратор на форумите контактувам със много Европейски администратори на подобни форуми в Европа.Някой от админите в Италянския форум ги познавам лично и даже и архелози от някой държави.Никъде в техните форуми и по никъкъв начин не си позволяват да наричат техните членови и потребители престъпници и иманяри.В Русия също има артефакти както от античноста та чак до наши дни.Там също има членове на клубове и всичко е направено цивилизовано и културно.Неможе да ни сравнявате с престъпниците и да ни слагате на един кантар.Затова в най скоро време тези неща ще ги кажа на интервюто което ще дам за една по Италянските телевизии,както и уреждам да направя един филм по Дискавъри за така наречената чалга-архелогия в България и как се харчат пари за архелогически разкопки.Меко казано че съм огорчен и възмутен от отношението на журналисти и научни работници към наште бъдещи членове.И май наистина някой колеги са прави като загатват че май трябва собствена партия да се направи.Съжалявам ако съм толкова краен но това е положението.Знам че настъпваме много чужди интереси,но немога да разбера в крайна сметка в Европа ли живеем или още сме във времето преди 1989година.Господа архелози и научни работници първо си проверете къкво става във ваште редици,защото много ми е интересно къкво правят ваши колеги по нумизматични сбирки във Виена ,Мюнхен и къде ли не.Спирам да пиша да не ставам многословен.Закой ли път се убеждавам че има поръчкова журналистика и нищо не се е променило.Просто се сменят господарите. Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 525322 Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 780185

Последната промяна е направена от Kiril62 на Пон Дек 28, 2009 9:43 am; мнението е било променяно общо 1 път
Mila
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyПон Дек 28, 2009 9:37 am

Изгледах предаването отново и мисля, че мина добре. Това, което не ми хареса е, че отново журналиста подведе нашите хора да отговарят на въпроси от рода - съден ли сте, с какво се занимавате и т.н. Трябваше Илия да му отговори - "не, не съм ОСЪЖДАН и заниманията ми не са извън закона, ако това искате да намекнете". Така е, нямаме самочуствие, а и как да го имаме като със всеки един въпрос искат да ти кажат "абе кажете си, че сте престъпници". Направо г-н зам. директора на Археологическия музей е смешен с изявлението си, че България цялата била покрита с археологически обекти...срам за археологическата гилдия....Това значи ли, че за да си прекопая нивата ще трябва да ходя да искам разрешение за да не разруша слоя и един от 100 000 недвижими обекти. Това значи ли, че археолозите са следвали винаги и навсякъде строителите на пътища, магистрали, сгради, поставянето на кабели и канализация и т.н. Хубавото е, че накрая разговора завърши с протегната ръка и добронамерено от наша страна. Между другото така ще е на всички интервюта, в които участват само археолози. Другия път нека поканят един независим юрист, един колекционер и един строителен инженер.
MITKO_85
Новобранец
Новобранец
MITKO_85

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyПон Дек 28, 2009 9:38 am

Браво Киро!Много правилно изказване.Много стоиностни неща си замислил.
Всеки е невинен до доказване на противното - обаче тарсачите са виновни винаги - мисля,че незаслужава ме такова отношение от медиите....
joro i
Легионер
Легионер
joro i

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyПон Дек 28, 2009 9:45 am

cheers
joro i
Легионер
Легионер
joro i

ПисанеЗаглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.   Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. - Page 4 EmptyПон Дек 28, 2009 9:46 am

това е нещо като моториста винаги той е виновен

Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г.
Върнете се в началото 
Страница 4 от 9Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Нови промени в НПК
» Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате
» Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектинг Новини-
Идете на: