Заглавие: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Сря Мар 31, 2010 11:30 am
Връщам ви към едно предаване от миналата година колеги,по точно 28.12.2009.
Мисля че доста от вас не са го гледали;
http://www.vbox7.com/play:39ff5de8
Какво мислите колеги?
Последната промяна е направена от pld-monetarka на Сря Мар 31, 2010 12:42 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Сря Мар 31, 2010 12:33 pm
Колега небях гледал това предаване и мисла че е много добра че повдигаш тоя вапрос,просто на някого нему харесва да си опражняваме хобито си.И неискат да ни разграничат от ИМАНЯРИТЕ задасме винаги престъпили закона.Но това ще стане някога защото и ние маи сме в ЕВРОПА вече или се лъжа.Нестава за едно нещо сме Европеици а задруго несме,да поткрепим ФЕДЕРАЦИЯТА колеги.
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Сря Мар 31, 2010 11:38 pm
nasko75 написа:
Колега небях гледал това предаване и мисла че е много добра че повдигаш тоя вапрос,просто на някого нему харесва да си опражняваме хобито си.И неискат да ни разграничат от ИМАНЯРИТЕ задасме винаги престъпили закона.Но това ще стане някога защото и ние маи сме в ЕВРОПА вече или се лъжа.Нестава за едно нещо сме Европеици а задруго несме,да поткрепим ФЕДЕРАЦИЯТА колеги.
Нещо почва да куца? Нямате ли някакво стъновище колеги?
Един единствен от 138 човека които са чели тази тема до сега и са гледали предаването си даде мнението и подкрепата,за което му благодаря от все сърце.
Каде са другите? Каде е подкрепата? Как трябва да действаме?
Е до тук ли сме?
Очаквате нещо да се промени?
Ами помогнете да стане тази промяна.
Или да духаме супата? Нали сме свикнали като е гореща,та вече и внимание необръщаме?
Гост Гост
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Чет Апр 01, 2010 2:41 pm
моето мнение е че федерацията трябва да има поне 4 членове които да ходят на публични изяви нещо като пресаташета които да са много убедителни-да извиняват Владо и Илия но те мен не можаха да убедят а какво остава за тия за които търсач и казанджия, малджия е едно и също
borisov Консул
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Чет Апр 01, 2010 5:37 pm
гледълсам го предаването мнократно и аз мисля като колегата ianmaklaud нече имам нещо против Владо и Илия мисля че небяха подготвени както трябва за отговорите на въпросите зададени от водещия но мисля че в това предаване трябваше да очаства и Кирил Стаменов
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Чет Апр 01, 2010 8:08 pm
Колеги трябва да се поткрепяме взаимно и дасе защитаваме,да остояваме правата си иначе ако се крим ще караме както досега деже по зле защото медиите настроиват народа против нас.А ние несе защитаваме и изглежда че все едно сме виновни за нещо.
borisov Консул
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Пет Апр 02, 2010 8:23 pm
да колега трябва дасе подкрепяме нали знаеш за силата на КОБРАТЕВИЯ СНОП затова трябва дасме едини и да отблъскваме всяка една атака насочена срещу нас търсачите а не дасе крием и дасе чудим как да излезем даси опражняваме хобито което вече е напълно законо въпреки че на някои хора сме им като трън в задника и за това все още се отнасят с нас като престъпници
mitkovich Преторий
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Пет Апр 02, 2010 8:34 pm
прави сте колеги имате подкрепа от мен иоще трима които ги кандардисвам да станат членове на федерацията
Гост Гост
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Съб Апр 03, 2010 11:07 am
Основни човешки права 1-право на свобода-всеки човек е свободен и отхвърляне на робството 2право на човека да не бъде дискриминиран-дискриминация-към или спрямо даден човек или група от хора е третирането им или възприемането им на база класа.категория-раса-етнос-религиозна принадлежност-сексуална ориентация или нещо друго вместо спрямо неговите лични качества.Според признака по който се дискриминират хората се назовават различни видове дискриминация-примерно-религиозна-етническа-полова.Дискриминация има тогава когато е налице официално или неофициално разделяне на хората в отделни групи по някакъв техен общ признак при което им се дават или отнемат дадени права .задължения и възможности според групата към която принадлежат.Има следните видове дискриминация-расова.полова.на сексуална ориентация.религиозна.по неравностойно положение.възрастова.в законодателството-в законодателството са 2-дискриминацията като държавна политика и обратна или позитивна дискриминация.Останалите права от хартата са-3право на съд и справедлив процес-4 право на собственост и гарантиране на собствеността-5 право на човека да не бъде малтретиран-6право на вероизповедание-7 равнопоставеност на половете-8 право на труд и право на почивка.ВЪПРОСА МИ КОЛЕГИ Е КАТО РЕЛИГИОЗНА ГРУПА ЛИ ДА РЕГИСТРИРАМЕ ФЕДЕРАЦИЯТА-ПРИМЕРНО-БОГ Е ЕДИН И ТОЙ Е МЕТАЛОТЪРСАЧА ИЛИ ДА СЕ ПОЗОВАВАМЕ НА ДИСКРИМИНАЦИЯТА КАТО ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА.ТРЕТИЯ ВАРИАНТ Е ДА РЕГИСТРИРАМЕ ФЕДЕРАЦИЯТА КАТО ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ И ДА СПРАТ РЕПРЕСИИТЕ КЪМ ЧЛЕНОВЕ И СИМПАТИЗАНТИ НА ФЕДЕРАЦИЯТА.
mhristov80 Новобранец
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Съб Апр 03, 2010 5:30 pm
ianmaklaud написа:
ВЪПРОСА МИ КОЛЕГИ Е КАТО РЕЛИГИОЗНА ГРУПА ЛИ ДА РЕГИСТРИРАМЕ ФЕДЕРАЦИЯТА-ПРИМЕРНО-БОГ Е ЕДИН И ТОЙ Е МЕТАЛОТЪРСАЧА ИЛИ ДА СЕ ПОЗОВАВАМЕ НА ДИСКРИМИНАЦИЯТА КАТО ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА.ТРЕТИЯ ВАРИАНТ Е ДА РЕГИСТРИРАМЕ ФЕДЕРАЦИЯТА КАТО ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ И ДА СПРАТ РЕПРЕСИИТЕ КЪМ ЧЛЕНОВЕ И СИМПАТИЗАНТИ НА ФЕДЕРАЦИЯТА.
Проблема според мен е това че в самата организация на федерацията има нещо сбъркано. Имам чувството че тия които вършат глупостите по калетата и могилите първи ще дадат 30 -те сребърника и ще си вземат членска карта , защото много от тия люде си мислят че това ще ги спаси и федерациата ще ги закриля. Те точно поради тая причина все по често ще се появяват новини за членове на федерацията , които са хванати в престъпление. Нека ръководството на федерацията на накара всички свои членове , а и бъдещи такива че ще спазват определени условия,като подпишат декларация за спазване на определени правила. То във един форум да се регистрираш , ти искат да потвърдиш че си съгласен с определени условия. Другия начин е някой да гарантира за тебе.
borisov Консул
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Съб Апр 03, 2010 6:52 pm
колега във форума е различно мислиш ли че като подпишат тази декларация ще спазват правата там няма кои даги следи и проверява дали спазват правилата освен даги хванат по сигнал или слочаиност полицията а ако има такива те щеси понесат последствията според закона и другото по този начин опетняват репотацията на федерацията и настроиват хората против нея и неините членове
charon Цезар
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Съб Апр 03, 2010 7:05 pm
borisov написа:
колега във форума е различно мислиш ли че като подпишат тази декларация ще спазват правата там няма кои даги следи и проверява дали спазват правилата освен даги хванат по сигнал или слочаиност полицията а ако има такива те щеси понесат последствията според закона и другото по този начин опетняват репотацията на федерацията и настроиват хората против нея и неините членове
Ами точно това е брат оправата на федерацията,не може да знае на какви хора дава карти и какви са техните намерения.
Гост Гост
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Съб Апр 03, 2010 8:44 pm
Не сте прави колеги с упреците към управителния съвет-аз например от когото и да взема карта все няма да ме познава така че негативите остават само за управителния съвет.Предполага се че всички са чели устава и са наясно че с отиването си на археологически обект се самоизключват от федерацията .Нали идеята за създаването на тая организация е да можем да практикуваме хобито си спокойно по места които не са архиологически обекти.Много от нас очакват нещата да се оправят като с магическа пръчица но не можем за месец два да променим мислене наслоено от деситилетия.Нека не забравяме че тия хора участват с лични средства-свободното си време а не получават никакви дивиденти.Ако искаме по бързо да се движат нещата трябва да участваме с конструктивни предложения а не само с упреци и недоверие.Че ще има такива които да ходят по археологически обекти-ще има колеги-и то много. но лошото е че в новините няма да говорят за иван и петър -хванати на могила а ще поставят под един общ знаменател с тях всички членове на федерацията.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Съб Апр 03, 2010 8:52 pm
ianmaklaud написа:
Не сте прави колеги с упреците към управителния съвет-аз например от когото и да взема карта все няма да ме познава така че негативите остават само за управителния съвет.Предполага се че всички са чели устава и са наясно че с отиването си на археологически обект се самоизключват от федерацията .Нали идеята за създаването на тая организация е да можем да практикуваме хобито си спокойно по места които не са архиологически обекти.Много от нас очакват нещата да се оправят като с магическа пръчица но не можем за месец два да променим мислене наслоено от деситилетия.Нека не забравяме че тия хора участват с лични средства-свободното си време а не получават никакви дивиденти.Ако искаме по бързо да се движат нещата трябва да участваме с конструктивни предложения а не само с упреци и недоверие.Че ще има такива които да ходят по археологически обекти-ще има колеги-и то много. но лошото е че в новините няма да говорят за иван и петър -хванати на могила а ще поставят под един общ знаменател с тях всички членове на федерацията.
Колега заради такива мислещи колеги като теб все още пиша в този форум ! Благодаря ти за поста !
vale Легионер
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Съб Апр 03, 2010 9:20 pm
Бих добавил не забравяйте икапана сьс засекретяването на археологическата карта на страната може някой случайно да попадне на такова място.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Съб Апр 03, 2010 9:49 pm
Колеги относно архелогическите обекти в република България си направих труда да се консултирам не само със адвокат но и със познати архелози.За ваша информация и което трябва да знаете.Хората ми казаха че Археологически обект е само този който е минал през Държавен вестник.Другото всичко са празни приказки и спекулаций.Устоявайте си правата.
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Съб Апр 03, 2010 10:00 pm
ianmaklaud написа:
И като взимате карти обадете се ,че и ние да вземем.Под НИЕ разбирай от Созопол надолу.Ще се постарая да сме повечко.
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Нед Апр 04, 2010 5:23 am
Kiril62 написа:
Колеги относно архелогическите обекти в република България си направих труда да се консултирам не само със адвокат но и със познати архелози.За ваша информация и което трябва да знаете.Хората ми казаха че Археологически обект е само този който е минал през Държавен вестник.Другото всичко са празни приказки и спекулаций.Устоявайте си правата.
borisov Консул
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Нед Апр 04, 2010 12:17 pm
благодаря за информацията кире но полицаите не зачитат ничии права с две думи ПОЛИЦЕИСКИ ПРОИЗВОЛ мислятси че като има пистолети на задниците си могаг да правят всичко било и то противозаконо и дасе отнасят с нас като престъпници значи в другите държави може даси опражняват хората хобито необеспокоявани а нас дани третират като престъпници и дани арестуват на ляво и на дясно
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Вто Апр 06, 2010 9:22 pm
Колега има полицеиски произвол заштото полицаите имат права ани е нямаме!И така ще е и за наяред докато вземат малко да се образоват господата полицаи и да почетат повечко закона!хората са написали ясно че археологически обект е този които е побликуван в дарйавен вестник!
BG------------
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Вто Апр 06, 2010 10:01 pm
borisov написа:
благодаря за информацията кире но полицаите не зачитат ничии права с две думи ПОЛИЦЕИСКИ ПРОИЗВОЛ мислятси че като има пистолети на задниците си могаг да правят всичко било и то противозаконо и дасе отнасят с нас като престъпници значи в другите държави може даси опражняват хората хобито необеспокоявани а нас дани третират като престъпници и дани арестуват на ляво и на дясно
така е пи4 за съжаление.сега ти ми кажи: кво прАВИ по този въпрос федерЦИЯТА,казано на мой език: тандема слави-мила ?
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Вто Апр 06, 2010 10:09 pm
deadman_ написа:
Колега има полицеиски произвол заштото полицаите имат права ани е нямаме!И така ще е и за наяред докато вземат малко да се образоват господата полицаи и да почетат повечко закона!хората са написали ясно че археологически обект е този които е побликуван в дарйавен вестник!
И който е указан със табели и е ограден с мрежа. Едно време беше поне така та го знаехме. А сега не сме екстрасенси та да знаем кое е археологически обект. Като гледам цялата държава ни е разграден двор благодарение на управляващите. Тръгнали миндилите да ми казват кое мога и кое не мога. Аз съм българин и като такъв съм съсобственик на всичко което се води държавно. Вие колеги също сте съсобственници на държавното имущество като граждани на тази държава.
А законите които искат да ни наложат управляващите са: Видите ли ние като управляващо съсловие сме над вас и държавата и благата и ни принадлежат.
Абе що не ми направите една свир..............................кккккккккккккккккккааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
майка ви помиярска,ама първо си измийте муцуните че незнам къф сиренясъл сте целували преди това
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Вто Апр 06, 2010 10:15 pm
Ееее колега не бади толкова груб сега!ще се оправчт нешта малко по малко!а дотогава тррябва да се пазим малко от малко!
BG------------
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Вто Апр 06, 2010 10:20 pm
deadman_ написа:
Ееее колега не бади толкова груб сега!ще се оправчт нешта малко по малко!а дотогава тррябва да се пазим малко от малко!
Кво да се пазя колега? Да не съм жена да се пазя? Тва в собственната си държава,минидили вече 20 години ша ми казват как да живея по тяхния закон. То разбрахме че 20 години техните закони са грабили тази държава,още ли ша ги траем тия помияри бе? Имаме страна където можехме да живеем,а не да вегитираме само.
То ми омразна да слушам тия миндили че все ще се оправим а все ТЕ СА ОПРАВЯТ. Техните деца учат и живеят в чужбина със народни пари,а моите,нашите кво да умират ли?
Били се порили срещу престъпноста? Коя престъпност,тази дето я създадоха ли?
Кой от управляващите е бил богат благодарение на родата си,след като падна кумунизма? Я ги има 2 %,а сега като ги видиш всички милионери станаха.
До кога ша ги траем МИНДИЛИТЕ бе?
ДО КОГА?
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ Вто Апр 06, 2010 10:25 pm
Те винаги ще са по добре от нас това е ясно на всички!защото аз и ти неможем да се облагодетелстваме като тях!Ясно е че мислят само за тяхните газове и ниги ебе за останалите!че ние ако се саберем всички тарсачи в цялата страна ще направим по голяма партиа от СДС и ДПС!познаи тогава кои ще диктува правилата на играта ние или те?
BG------------
Метелдетектинга иманярство или хоби? 28.12.2009 предаването по БТВ