Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 9:52 am
Здревейте и от мен Колеги . Дълго четох в форума и не се обаждах , но сега да изкажа и аз мнение. Предаването не успях да го гледам понеже бях зает ,но ще го сторя след малко на запис .Поздравявам Председателя И Владо за смелостта им . Другото което ми прави впечатление от доста време тук и заради което спрях да пиша е следното : Когато стане дума за закона и за Федерацията всички сме търсачи .в следващия момент когато хванат някой иманяр с радари и кирки и лопати всички скачат да изказват мнения да го защитават и да го съжаляват .Докато ние сами нямаме съзнание на търсачи ,ще ни възприемат като иманяри това е . нашият инструмент за хоби е монетар и малка лопатка (или сито за плажа). Това е моето мнение и не ангажирам никой с него ... весели празници на всички .....
MITKO_85 Новобранец
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 9:59 am
Mila съгласен съм с теб,че винаги трябва да сме с протегната ръка и да сме готови за диалог дори и с тези кокто са против нас.Но всичката тази завистлива зган дето се опитва да ни смачка и да ни заличи всячески изобщо неще и да си помисли за диалог.Кога археолозите и търсачите ще си стиснат рацете?Кога те ще признаят правото ни на съществуване?....изобщо защо пада ме толкова ниско,че да чакаме одобрение от крадливите археолози.Трябва да осъзнаем,че от тях само несправедливи обиди ще получим.Ние сме признали водещата роля на археолозите и сме готови всячески да им сътрудничим,а те заевяват публично,че сме извън закона - кво праим сега?
Mila Новобранец
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 10:07 am
И още нещо - следващата стъпка, която ще предприемем до няколко дни е искане на списъка със всички паметници на културата с местно значение по Закона за достъп до обществена информация. След като информацията не е секретна, сте длъжни да ни я дадете - щете-нещете, уважаеми културтрегери! Колеги, имаме възможности и ще отстояваме правата си! Както виждате съда е преценил, а археолозите да си гледат тяхната работа и да не се правят на юристи...както каза един такъв в предаването Референдум по БНТ на г-н Вагарински.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 10:08 am
Не съм го гледал А и не мисля да си тровя нервите с бръщолевениците на некаква номенклатурна мижитурка.Повтарям го много пъти -Нападаите И Вие когато ви обвиняват неаргоментирано.Тоя -НЕ Е Законът във БГ -Законът се е произнесъл вeче във наша полза -За туй на общото събрание -Избиране и назначаване на официален Адвокат и такива самозабравили са чиновничета на Съд-А закончето което са си спретнали на боклука.Както вика Митко -пендарите на моята прабаба или баба били техни-Земята на родата ми пак-Айде Бе Келеши мръсни -NO PASARAN.
MITKO_85 Новобранец
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 10:21 am
Значи щом цялата територия на България е археологически обект аз нямам право да си изкопая кенеф на вилата,вследствие на което трябва да ходя по нужда до близките храсти,за което пък някой природозащитници ще кажат,че замърсявам околната среда....и кво излиза - каквото и да направя все някой е недоволен и винаги съм извън закона.Така няма да се разберем!
hristo_ivanov_1982 Новобранец
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 10:42 am
Mila написа:
И още нещо - следващата стъпка, която ще предприемем до няколко дни е искане на списъка със всички паметници на културата с местно значение по Закона за достъп до обществена информация. След като информацията не е секретна, сте длъжни да ни я дадете - щете-нещете, уважаеми културтрегери! Колеги, имаме възможности и ще отстояваме правата си! Както виждате съда е преценил, а археолозите да си гледат тяхната работа и да не се правят на юристи...както каза един такъв в предаването Референдум по БНТ на г-н Вагарински.
моля ви се да я побликувате вав саита та да разберем всички
zempar Цезар
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 10:46 am
на мен лично не ми хареса пак бяхме лошите , нашите момчета нямаха ли право на въпроси , и въобще беше много кратко , без примери без статии и документи от подобни клубове по света и без дебат , всеки си изложи тезата и това е , на мен ми прозвуча като запълване на празното време на бтв
Български металотърсачи
Mila Новобранец
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 10:48 am
Разбира се, че ще я публикуваме! Нали целта е да не нарушаваме границите на въпросните секретни обекти! Това е записано и в устава ни.
Mila Новобранец
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 10:58 am
Е как да ти хареса поръчкова журналистика, при положение, че поръчката вече се сещаме от къде е....ама са се скрили като мишоци, защото знаят колко е оакано около тях...и самите те не могат да се ориентират в ситуацията какво да правят...и си викат "ох, дано намери за какво да се закачи прокуратурата след проверката, която им пратихме, защото иначе дупе да ни е яко" Нека да ни чернят, но връщане назад няма. Правото е на наша страна и ще се борим за него с всички законни средства!
adminn Admin
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 10:59 am
Едно от най-учудващите твърдениея на опонентите ни е: "цялата държава е паметник на културата" това само по себе си е смешно, защото даден обект за да стане паметник на куртурата трябва да бъде публикувано в държавен веник, а след това стопанските дейности стават почти невъзможни - така, че подобно съждение е смешно. Ако беше така отдавна законодателят да беше казал, че държавата е пометник на културата - но това не е сторено. Има и един друг аспект - ако е паметник, защо не се полагат грижите като такъв?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
zempar Цезар
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 11:01 am
в интерес на истината този журналист беше доста по-толерантен от оная предната , това пак можем да го отчетем като напредък
Български металотърсачи
deultum Цезар
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 11:02 am
MITKO_85 написа:
Значи щом цялата територия на България е археологически обект аз нямам право да си изкопая кенеф на вилата,вследствие на което трябва да ходя по нужда до близките храсти,за което пък някой природозащитници ще кажат,че замърсявам околната среда....и кво излиза - каквото и да направя все някой е недоволен и винаги съм извън закона.Така няма да се разберем!
Митко , живеем в държава на мутри и подкупни политици. тук всичко е възможно ако имаш власт или име(разбирай -мутра). много пъти съм го казвал и ще го повторя -българския род е много тъпкан и мачкан и за това си трае и продължават да го мачкат .на китайците им вдигнали бензина с няколко стотинки -масова стачка . А тук какво правим ревем между приятели и близки недоволстваме ,но чакаме някой да ни оправи положението.Е "оправят" ни постоянно накъдето и да погледне човек все ни "оправят" .За това сме на това положение заради абсурдите в тази държава.Който е чел закона за културното наследство преди поправките сигурно е забелязал как се урежда някой си сакскобурготски да си вземел наследството от държавата . какви са тези закони с споменаване на имена какви са тези облаги ? това никъде го няма освен тук .Ние трябва да сме колония на друга държава и друг да ни ръководи.Докато български манталитет стои на чело на държавата ,няма да има оправия .Страх ни е да се опълчим срещу този тормоз от страна на държавата към народа ,да и мен ме е страх и който каже че не го е страх значи лъже или не е запознат с положението в страната .и се чудя на чужденците които идват да живеят тук с какъв акъл си пъхат таралеж в гащите..... спирам че мога до утре да пиша за това
nikito Новобранец
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 11:24 am
deultum написа:
MITKO_85 написа:
Митко , живеем в държава на мутри и подкупни политици. тук всичко е възможно ако имаш власт или име(разбирай -мутра). много пъти съм го казвал и ще го повторя -българския род е много тъпкан и мачкан и за това си трае и продължават да го мачкат .на китайците им вдигнали бензина с няколко стотинки -масова стачка . А тук какво правим ревем между приятели и близки недоволстваме ,но чакаме някой да ни оправи положението.Е "оправят" ни постоянно накъдето и да погледне човек все ни "оправят" .За това сме на това положение заради абсурдите в тази държава.Който е чел закона за културното наследство преди поправките сигурно е забелязал как се урежда някой си сакскобурготски да си вземел наследството от държавата . какви са тези закони с споменаване на имена какви са тези облаги ? това никъде го няма освен тук .Ние трябва да сме колония на друга държава и друг да ни ръководи.Докато български манталитет стои на чело на държавата ,няма да има оправия .Страх ни е да се опълчим срещу този тормоз от страна на държавата към народа ,да и мен ме е страх и който каже че не го е страх значи лъже или не е запознат с положението в страната .и се чудя на чужденците които идват да живеят тук с какъв акъл си пъхат таралеж в гащите..... спирам че мога до утре да пиша за това
прав си мите но те са хванали кокала и не пускат
adminn Admin
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 11:29 am
МОИТЕ ПРАВА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ПРИНЦИПИ НА КОИТО СЕ ОСНОВАВА ЕС“Съюзът се основава на принципите на свободата, демокрацията, зачитането на правата на човека и основни свободи и на принципа на правовата държава, които са общи принципи за държавите-членки.” (ДЕС, чл. 6(1)) ПРАВА НА ЧОВЕКА И ОСНОВНИ СВОБОДИ В ЕС “Съюзът зачита основните права, така както са гарантирани от Европейската конвенция за защита правата на човека и основните свободи …” (ДЕС, чл. 6 (2)) ГРАЖДАНСТВО НА ЕС “Всяко лице, което притежава гражданство на държава-членка, е гражданин на Съюза. Гражданството на Съюза допълва, а не замества националното гражданство.” (ДЕО, чл. 17 (1)) ИЗБИРАТЕЛНИ ПРАВА “Всеки гражданин на Съюза, пребиваващ в държава-членка. Не която не е гражданин, има право да избира и да бъде избран в местни избори в държава- членка, на територията на която живее, при същите условия, както и гражданите на тази държава.”(ДЕО, чл. 19 (1)) “…всеки гражданин на Съюза, пребиваващ в държава членка, на която не е гражданин, има право да избира и да бъде избран в изборите за Европейски парламент в държавата-членка, където пребивава, при същите условия, както и гражданите на тази държава.” (ДЕО, чл. 19 (2)) ДОСТЪП НА ДОКУМЕНТИ НА ЕВРОПЕЙСКИ ИНСТИТУЦИИ “Всеки гражданин на Съюза, както и всяко физически или юридическо лице, което пребивава или има седалище в държава-членка, има право на достъп до документи на Европейския парламент, Съвета и Комисията …” (ДЕО, чл. 255 (1)) ПРАВО НА ЖАЛБА ДО ОМБУДСМАНА “Всеки гражданин на Съюза може да се обръща към Омбудсмана …” (ДЕО, чл. 21 (2)) ПРАВО НА ПЕТИЦИЯ “Всеки гражданин на Съюза и всяко физическо или юридическо лице, което пребивава или има седалище на територията на държава-членка, има право да отправят индивидуално или съвместно с друго граждани или лица петиция го Европейския парламент по въпроси, които се отнасят до областите на компетентност на Общността и които го засягат пряко.” (ДЕО, чл. 194) ПРАВО НА ЗАПИТВАНИЯ “Всеки гражданин на Съюза може да се обръща писмено до всяка институция или до всеки орган, визиран в този член или в чл. 7 на един от посочените в чл. 314 езиците (официалните езици на държавите-членки) и да получава отговор на същия език.” (ДЕО, чл. 21 (3)) ПРАВО НА СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ И ПРЕБИВАВАНЕ “Всеки гражданин на Съюза има право свободно да се движи и да пребивава в рамките на територията на държавите-членки при спазване на ограниченията и условията, предвидени в настоящия договор и на мерките, приети за неговото съществуване.” (ДЕО), чл. 18 (1)) “Гражданите на Съюза притежават правото на пребиваване на територията на друга държава-членка за срок до три месеца без никакви условия или формалности освен изискването да притежават валидна карта за самоличност или паспорт.” (Д 2004/38/ЕО, чл. 6 (1)) ПРАВО НА ДОПЛОМАТИЧЕСКА И КОНСУЛСКА ЗАЩИТА “Всеки гражданин на Съюза на територията на трета страна, където държавата- членка, чийто гражданин е той, няма представителство, има право на закрила от дипломатическите и консулските представителства на всяка държава-членка при същите условия, както и гражданите на тази държава.” (ДЕО, чл. 20) ПРАВО НА ИСК В СЪДА НА ЕС “Всяко физическо или юридическо лице може…да заведе иск срещу решенията, които са адресирани до него, или срещу решението, което въпреки формата си на регламент или решение, дресирано до друго лице, го засяга пряко и лично .” (ДЕО, чл. 230 (4) ЗАБРАНА ЗА ДИСКРИМИНАЦИЯ “В обхвата на приложението на настоящ договор и без да се нарушават специалните разпоредби, се забранява всякаква дискриминация на основание гражданство.” (ДЕО, чл. 12) “… Съветът … може да приеме необходимите действия за борба с всяка дискриминация основана на пола, на расовия или етнически произход, на религията или убежденията, на увреждане, възраст или сексуална ориентация.” (ДЕО, чл. 13 (1)) СВОБОДА НА СЛОВОТО, НА СЪБРАНИЯТА И СДРУЖЕНИЯТА “Всеки има право на свобода на изразяването на мнения. Това право включва свободата да отстоява своето мнение, да получава и разпространява информация и идеи …” (ЕКПЧ, чл.10(1)) “Всеки има право на мирни събрания и на свободно сдружаване, включително правото да образува и членува в професионални съюзи за защита на своите интереси.” (ЕКПЧ, чл. 11(1)) ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ “Държавите-членки гарантират на всяко физическо лице правото да получи… потвърждение за това, дали отнасящи се до него данни се обработват, както и информация най-малкото за целите на тази обработка, категориите данни и получателите или категориите получатели, на които данните се разкриват…” (Д 95/46/ЕО, чл. 12) ЗАЧИТАНЕ НА КУЛТУРНОТО МНОГООБРАЗИЕ “Общността дава своя принос за разцвета на културите на държавите-членки, като зачита тяхното национално регионално многообразие и същевременно извежда на преден план общото културно наследство.” (ДЕО, чл. 151 (1)) ЗАКРИЛА НА ПРАВАТА НА ДЕТЕТО И НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА “Висшите интереси на детето са първостепенно съображение във всички действия, отнасящи се да децата, независимо дали са предприети, от съдилищата, административните или законодателните органи.” (КПД, чл. 3 (1)) “Всеки работник в Европейската общност трябва, при пенсиониране, да разполага със средства, които му позволяват достоен стандарт на живот.” (ХООСПР, чл. 24) ИНТЕГРАЦИЯ НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ “Всички хора с увреждания, независимо от произхода и природата на тяхното увреждане, трябва да имат право на допълнителни специфични мерки, насочени към повишаване на тяхната социална и професионална интеграция.” (ХООСПР, чл. 26) ЗАКРИЛА НА ЧОВЕШКОТО ЗДРАВЕ “При разработването и изпълнението на всички политики и дейности на Общността се осигурява високи равнище на закрила на човешкото здраве.” (ДЕО, чл. 152 (1)) ЗАЩИТА НА ОКОЛНАТА СРЕДА “Политиката на Общността в областта на околната среда има за цел постигането на високо равнище на защита, като взема предвид различното състояние на регионите в Общността.” (ДЕО, чл. 174 (2)) ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ “с цел подкрепа на интересите на потребителите и осигуряването на високо равнище на защита на потребителите, Общността съдейства за закрилата на здравето, сигурността и икономическите интереси на потребителите…” (ДЕО, чл. 153 (1)) БОРБА С ИЗКЛЮЧВАНЕТО ОТ СОЦИАЛНИЯ ЖИВОТ “Общността и държавите-членки, като осъзнават основните социални права, като онези, залегнали в … Хартата на Общността за основните социални права на работниците, си поставят за цел насърчаване на заетостта, подобряване на условията на живот и труд, … осигуряване на подходяща социална закрила, социален диалог, развитие на човешките ресурси с оглед високо и устойчиво равнище на заетост и борба с изключването от социалния живот.” (ДЕО, чл. 136) МОИТЕ ПРАВА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДЕО – Договор за създаване на Европейската общност (консолидирана версия) ДЕС – Договор за Европейския съюз (консолидирана версия) Д – Директива на Европейския парламент и Съвета ЕКПЧ – Европейска конвенция за защита на правата на човека и основните свободи КДП – Конвенция за правата на детето на ООН ХООСПР – Харта на Общността за основните социални права на работниците ЕКПЧ и КДП са подписани от Република България и разпоредбите им са задължителни у нас.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
gaqco64 Легионер
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 11:50 am
Мила, стига сме си крили главите в пясъка като щрауси! Защо не си признаем истината? А тя е, че просто ние самите сме си виновни да ни наричат хората "ИМАНЯРИ", и то с право! Каква поръчкова журналистика имаше точно в това предаване? И как няма да сме "ИМАНЯРИ" след като самите ние пишем тия глупости в собствения си форум.Миньори бомбаджий и тям подобни глупости.Както и постове от рода на - "каква е тая монета" или "Дайте инфо какво е това", и така на татък.Да 50% от тия постове са пуснати точно от провокатори за да ни провокират, но лошото е че някой колеги се връзват на тия провокаций и започват да се иживяват като супер "компентентни" и много отворени експерти.А оня отсреща точно и това чака и ето ти ефекта "ИМАНЯРИ". Въпроса е защо става всичко това? Одговора е прост.Ми не сме дорасли за да стигнем нивото на колегите ТЪРСАЧИ от белите страни! ИМПЕРИО е много прав във всички свой постове, като ви предупреждава, че урболешка организация не се прави, че трябва много да се внимава какво се пише в форума и какво се говори дори по между самите нас, но никой не се вслушва в думите му. Най жалкото е, че вчерашни хлапета дето са хванали металдетектор преди два дни за първи път в живота си започнаха да му опонират и да му дават ъкъл.КОЛЕГИ, внимавайте много какво пишете в тоя форум и се вслушвайте малко повече в по старите и по опитните си колеги защото има голяма вероятност да ни забранят форума както и да ни бият дузпата и с федерацията!!!! А що се касае до самото предаване, то доказа за пореден път, че федерацията има нужда от ГОВОРИТЕЛ, от лице което да подържа връзка с медийте и което да представлява федерацията точно в такива моменти! МОЙТЕ АДМИРАЦИЙ КЪМ ВЛАДО И ИЛИЯ ЗА УЧАСТИЕТО ИМ В ПРЕДАВАНЕТО: super21:! И още една адмирация за рекламата на български метало детектор: super21:! Защото ще ше да е голяма глупост да се покаже чуж урет! Нека всички видят, че в БГ се произвеждат металодетектори.КИРЕ влез си сериозно във функцийте на администратор и почни да триеш всички провокативни иманярски постове ако искаш да запазиш както форума така и федерацията братче! Желая на всички КОЛЕГИ ТЪРСАЧИ много щастие и здраве и весело посрещане на новата 2010 г.
Галин Кавалски gsm +359884667353
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 12:06 pm
За мене идеално мина предаването ! Какво да се спречкваме излишно с Г-н Вагалински, то е ясно ,че изпратен да защитава КАМОРАТА на археолозите и музейните работници ! Защо да вадим нож на умряло куче !
Най- голямо удоволствие ми направи с твърдението ,че в Англия нямало почти никакви антики ! По невежа констатация не бях чувал ! То бива невежи да са управители на музей но този направо ме разсмя ! Г-н Вагалински длъжен съм да ви информирам , че една от най-големите монетни находки 4век заедно с килограми антични бижута и украшения е намерена тъкмо в Англия и то от търсач като нас !
Г-н Чобанов не само учредителите на Федерацията нямат разрешителни но и всички собственици на металдетектори в страната . Указва се ,че раздавате разрешителни само на хората с багерите и булдозерите, които разрушават паметниците на културата и наричат себе си археолози .
Докога ще измисляте не работещи закони в България ? Докога ще закриляте престъпниците наричащи себе си археолози , които под защитата на закона ограбват и разрушават паметниците на културата и докога ще викате престъпници на хората с металдетектори ?
zempar Цезар
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 12:18 pm
не е невежа докторчето а го казва тенденциозно , защото обикновенните люде които са гледали предаването ще повярват на него авторитета доктор кандидат на науките и още 5 минути титла , затова трябваше да се подковат наште хора със статии от "бедната" на археология Англия , та да видим тогава коментара на профито
Български металотърсачи
Mila Новобранец
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 12:20 pm
gaqco64, не са чак толкова виновни по-младите колеги. В смисъл, че и те са поставени в ситуация на пълно объркване какво може, какво не може. Това е така, защото положението в момента е пълен хаос и някой има интерес от това. Някой има интерес в България да няма ясни правила. Нали целта на федерацията освен всичко друго е да можем да си помагаме и с информация, за това какви са нашите права и задължения, т.е. искаме да сложим ред...но някой не иска този ред. Досетихте ли се кой е той (те)? Досетихте ли се кой има интерес от подобна анархия?
NERON Цезар
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 12:23 pm
кой е ?
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 12:23 pm
водещия нямаше какво да пита кои им дава право да вадят коментари от саита и онзи учения не спря да ни хули иманяри сме били тои е пък бастун
Mila Новобранец
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 12:29 pm
Археолозите-иманяри и археолозите-дилъри, кой друг....и веригата, която са си изплели с годините...
NERON Цезар
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 12:33 pm
да за тях е ясно , Мила но като каза "Досетихте ли се кой е той (те)?" предположих че имаш друго в предвид
imperio Цезар
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 12:40 pm
Добре беше предаването. Като гледам Вагалински не се страхуваше от металотърсача, демек започва да се налага факта че металотърсач не е равно на базука. Нищо че непрекъснато спекулираше с думата "закон". В края на крайщата тоя техен прословут и недоносен закон може да се наложи пак да го променят. Спокойно момчета и момичета, нещата ще отиват във все по-добра посока. Това лято може да спретнем една Национала Металдетектинг среща където да поканим полицаи, прокурори, и т.н. Археолозите пък по задължение ще трябва да присъстват, тъй като Вагалински спомена че щом на полямата има металотърсач край него трябва да има и археолог. Ще им паркираме хиляда тояги , да си ги гледат и пазят колкото искат.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 12:47 pm
Понеже не се намери нито един журналист да запита нашите опоненти досега :
Как се справят със кражбите в музеите , защо археолозите работят с багери , защо в музеите 80% от нещата са фалшификати и къде са истинските експонати , кога ще се направи ревизия на музеите в страната
Предлагам членове на Федерацията да не взимат участие повече в разни скроени предавания по БГ телевизии ! Няма смисъл да правим играчи някакви недодялани номенклатикурчици !!!!!!!!
Ако някой журналист желае да вземе интервю да го вземе на място в Ловеч !
И друго- обществото много добре знае ,че крадците на каквото и да е в България се подвизават под закрилата на закона ! Така е и в нашия случай ! Крайно време е някоя не правителствена организация да ни помогне или да се застъпи за нас !
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 1:00 pm
всичко е секретно като например както се гласят археолозите да саборят църквата вав село курново че уш ималосакровиште това тяхното си е грабеш и щеси го поделят сас и вав музея какво ще сложат добре че ловешки митрополит се е намесил та сега само го охраняват