Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 8:15 pm
cosmopolitania написа:
MITKO_85, аз не разбрах ти член ли си на федерацията и колегите, с които си говорил дали са членове. Ако не сте, а искате да станете-заповядайте на 24.01.2010, станете членове и дайте предложенията си за промяна в ръководството...дайте личния си пример, за това какво и как трябва да се прави. И да те подсетя, че вече сме приели устав и който не го спазва, няма да бъде толериран, защото очакваме и удари под кръста от някои членове, които ще се постараят да изложат федерацията. Никой в управителния съвет няма да остане завинаги там, но не трябва ли да се даде достатъчно време за да покаже върши ли работа или не. Все пак няма и месец от официалната ни регистрация. И накрая-наистина ако повечето членове смятат, че не съм подходящ, готов съм на 24.01. да се откажа от председателството и да стана редови член на федерацията, което май ще се окаже по-добре за здравето ми.
Никакво отказване - аз съм те избирал на събора и без моето съгласие и на колегите които бяха там не можиш да напуснеш , който иска да гласува против теб нека дойде на 24.01.10г. в Ловеч и се сблъска със нас да гласува......
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 8:42 pm
Слушайте какво ще ви кажа колеги !
Председателя ви каза точно това ,което трябваше да каже в такова предаване ! Хайде размърдайте си малко мозъците и проумейте като направите прочит между редовете на случилото се и обстановката в БГ за момента !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MITKO_85 Новобранец
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 8:44 pm
Таман се прибирам от среща с колеги и нумизмати! - и работите наистина не са никак добре. Извинетеме ако емоционалното ми изказване днес е засегнало някой.Явно съм останал не съвсем разбран.Нито искам,нито имам и правото да махам който и да е било от ръководството. Относно председателя - Илия ти си лицето на тази федерация,Ти си човека кайто трябва да ни обедини и аз и колегите от района застава ме зад теб.Всички знаем,че ти си един от нас и не си се възгордял и си много земен човек.Но мисля,че не е зле да си направиш един екип от съветници,за да може да се представя ме по-добре на подобни изяви като днешната.Много важно е как ще ни възприемат хората,начинат по който ще им представим нашите идеи и виждания.Илия даваи го малко по смело имаш подкрепата на много хора.Няма от какво да се притесняваш или срамуваш ти защитаваш справедлива кауза.Покраи наближаващото общо събрание на федерацията медийния интерес ще се засили трябва да си подготвен.Много искам тази федерация да се развие и да има добър авторитет и позиции сред обществото.Но за това всички трябва да положим много усилия. Още веднъж се извинявам ако съм засегнал някой,но за мен хобито означава много и приемам тези неща доста сериозно! Може би не съм ви полезен с моите изказвания и съвети,но ако мога да ви помогна с нещо кажете...
cosmopolitania Новобранец
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 9:48 pm
Последната промяна е направена от cosmopolitania на Чет Мар 25, 2010 1:16 am; мнението е било променяно общо 1 път
adminn Admin
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 9:58 pm
Факта, че Илия, Кирчо и другите в органите на Федерацията поеха такава отговорност в момент в който хората ги е страх да дойдат на събранието, а камоли да си напишат името, ги прави достойни за голямо уважение и подръжание. Сигурен съм, че днешната изява на колегите, ще увелечи броя на хората, които ще дойдат на 24.01.2010 Първото ръководство на Федерацията ще е историческо, защото тия хора поеха цялото напрежение и отговорност. Поздрав и преклон!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 10:10 pm
adminn написа:
Факта, че Илия, Кирчо и другите в органите на Федерацията поеха такава отговорност в момент в който хората ги е страх да дойдат на събранието, а камоли да си напишат името, ги прави достойни за голямо уважение и подръжание. Сигурен съм, че днешната изява на колегите, ще увелечи броя на хората, които ще дойдат на 24.01.2010 Първото ръководство на Федерацията ще е историческо, защото тия хора поеха цялото напрежение и отговорност. Поздрав и преклон!
Получих уверението на колеги от Бургас , че ще присъстват на събранието ! Питат за датата твърда ли е ? Защото все пак трябва да предвидят нещата си отдалеч пък и не са малко километрите !!!!!!!!!!!!
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 10:10 pm
Последната промяна е направена от cosmopolitania на Чет Мар 25, 2010 1:14 am; мнението е било променяно общо 1 път
monetar Легионер
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 10:12 pm
благодарности и поздрави на председателя, за смелоста и участието в тазсутришното предаване по БТВ, да живее
MITKO_85 Новобранец
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 10:16 pm
Още две изяви в днешния стил и на 24-ти в Ловеч ще са само хора от региона и някой много верни на идеята хора.Много от колегите гледат по-несериозен начин на федерацията и не препознават в нейно лице своите идеи.До 24-ти трябва да променим тяхната нагласа и мнение относно федерацията.
dunhill Легионер
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 10:18 pm
Цитат :
Учени от страната се изправиха срещу създаването на Федерацията по металдетектинг с думите, че "така се легализира незаконна дейност" и, че създаването на Федерация по металдетектинг е равносилно на създаването на "федерация на контрабандиситите или притежателите на незаконно оръжие".
Бреее ... бре бре ... а скътаването от археолозите , откритите антики с цел печалба за какво ли се счита :? Според мен по добре човек да има металотърсач отколкото въздушен пистолет.. Според вас кое е оръжие. Ох какви са озлобели и диви археолозите само си мислят че някой като нас ще ги изпревари , и няма да могат да скрият намереното.
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 10:21 pm
Последната промяна е направена от cosmopolitania на Чет Мар 25, 2010 1:23 am; мнението е било променяно общо 1 път
NERON Цезар
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 10:28 pm
monetar написа:
благодарности и поздрави на председателя, за смелоста и участието в тазсутришното предаване по БТВ, да живее
MITKO_85 Новобранец
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 10:30 pm
Просто изказах мнение от какво се нуждае федерацията според мен.Нямам претенций че това е най-правилното или че някой трябва да се съобрази с мойто мнение.А стратегията за развитие на федерацията трябва да се изработи от всичките и членове.Аз,ако наистина ми позволите на 24-ти,ще си кажа мнението и предложенията.Дано да бъдат полезни.
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 10:33 pm
MITKO_85 написа:
Просто изказах мнение от какво се нуждае федерацията според мен.Нямам претенций че това е най-правилното или че някой трябва да се съобрази с мойто мнение.А стратегията за развитие на федерацията трябва да се изработи от всичките и членове.Аз,ако наистина ми позволите на 24-ти,ще си кажа мнението и предложенията.Дано да бъдат полезни.
Благодаря за отговора! Точно това е сериозна позиция. Ще се видим на 24.01.
monetar Легионер
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 11:03 pm
колеги аз гледах тази сутрин БТВ-то но исках пак да гледам записа, но мога да го гледам до към средата и до там и при вас ли е така, какво е това конспирацийка ли що ли или аз нещо бъркам
imperio Цезар
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 11:16 pm
Имам го свален целия видео материал - 100 мегабайта. Като се пусне след време сайт на федерация може да се добави в някакъв архив за да е достъпен за всички по всякое време.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Пон Дек 28, 2009 11:28 pm
Горе главите. Света като цяло върви на добре. Ще изгрее слънце и на нашата улица Поздрав за всички:
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Вто Дек 29, 2009 12:30 am
imperio написа:
Имам го свален целия видео материал - 100 мегабайта. Като се пусне след време сайт на федерация може да се добави в някакъв архив за да е достъпен за всички по всякое време.
Още сутринта след предаването някой го беше качил във vbox. http://vbox7.com/play:39ff5de8
monetar Легионер
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Вто Дек 29, 2009 1:39 am
yaponetsa написа:
imperio написа:
Още сутринта след предаването някой го беше качил във vbox. http://vbox7.com/play:39ff5de8
благодаря
deultum Цезар
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Вто Дек 29, 2009 1:49 am
вече го гледах предаването .браво много добре сте се справили Владо и Илия .Точно с такива думи трябва да вървим напред а Г-н археолога се поиздъни малко с тези плитки изказвания за регистрацията на уредите или за компанията на археолог .това са смешки дето няма да станат никога .навсякъде по света можеш да намериш съкровище случайно без апарат или със,както каза Владо ,но единствено в България не можеш да търсиш и да имаш свободата да живееш спокойно .Сега научих и много се гордея с това че как така от цял свят ,цялата римска империя е била на територията на България, браво бе браво евала дет се вика на чист български .
топи Цезар
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Вто Дек 29, 2009 6:34 pm
СПОКОИНО МОМЧЕТА.какво сте го заръбали MITKO_85.пича просто си казва мнението.а и както го чета не е с лоши намерения а напротив-изка да помогне.в спора се ражда истината
п.п-днес съм рожденник.черпя всички колеги с .наздраве пичове и да не се караме за глупости
Правилно Топи! Честит РД и от нас!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Вто Дек 29, 2009 7:28 pm
топи написа:
СПОКОИНО МОМЧЕТА.какво сте го заръбали MITKO_85.пича просто си казва мнението.а и както го чета не е с лоши намерения а напротив-изка да помогне.в спора се ражда истината
п.п-днес съм рожденник.черпя всички колеги с .наздраве пичове и да не се караме за глупости
ЖИВ И ЗДРАВ БЪДИ КОЛЕГА.......НАЗДРАВЕ!!!!!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Вто Дек 29, 2009 10:17 pm
Не ми се искаше да взимам отношение Но Всъшност Митака е прав-Ако мислите че със сведени глави и хъмкане от рода на -Аз съм свободен човек и искам свободно да си определям с кво ще се занимавам в свободното си време ще пробием номенклатурният бетон -Нема да стане -Май забравихте къде живеете -Тия ни казват в ефир че сме престъпници ние мълчим или си траем -И за кво беше знак мълчанието че не мое са сета.Тук във Форума ги атакуваме оплюваме и т.н. кат идем да ни гледа България и мълчание -И кво ша постигнете с това -Вероятно ша обърнете и другата буза -Предполагам сте забравили че неотишлата си комунистическа номенклатура е Антихристка.P.S. До преди час сме спорели с колегите във Клубъ -мнението им за двете ефирни предавания не е обнадеждаващо откъм набирането и привличането на нови членове-Казват ако Федерацията е така беззъба и когато се наложи да ни защити в рамките на Закона а мълчи -за кво говорим и за кво да се включваме и да плащаме членски внос.Все пак ще гледам да доведа колкото се може повече колеги -Но се гответе за яка критика-мисля ще е позитивна макар и агресивна.
тато Легионер
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Вто Дек 29, 2009 10:33 pm
Браво Стане ама що никой го не проумява това,само 4-5ма ли сме в тази федерация!?!?Или напред с рога или кукиш!?Без агресия няма мир и прекаления мир води до агресия!!!Или както го беше казал Гоген -бий жената да те обича!Така че мили ми федералчета и федерати,ако трябва да продължим напред да си намерим пресаташета Шефа не е за тази работа него силата му е другаде.На Владо също!Търсете верния човек и само напред и никога повече пред камера хън мън ъъъъъ и тем подобни или се сма4ква врага или не се излиза на битка!!!!!!!!!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Участие в сутрешния блок на БТВ на 28.12.2009 г. Вто Дек 29, 2009 11:15 pm
-И не обиждай а найстина се научи да пишеш на Български или ти е непонятна Кирилицата.Мужду другото Админ-тоя пост както и предишният са излишни-Недорасли Провокаторчета колкото щеш.