Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Авг 08, 2010 11:21 am
comander написа:
pavlinbass написа:
И аз съм на същото мнение че с 26,5см. антена детектора е наи категоричен и стабилен...но които с какъвто размер му допада с него да си работи,а с 38см. антена става страшно по едрите монети ги кове на 50см а за по големи цели минава метъра....
еииии пак са исхвърляш кат чекия на мокар пясък.направо отрепа коча бе приятел.наи ми е чудно как видя че болчетата били развити,сопри са малко репутацията много влезе в резерва.
Не се очудваи защото сега сам ще се обедиш!!!
Гост Гост
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Авг 08, 2010 12:20 pm
От местопрестъплението
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Авг 08, 2010 2:18 pm
pavlinbass написа:
Аз ви споделям личните си впечатления от Golden Mask а вие пак почвате!!!Но няма как,тя затова България никога няма да се оправи.Утре като си взема Minelab e trac и сложа снимки на тази марка пак ще кажете че реклама съм правил
Вече тествах дълбочинните качества между Е-Трак и Голден маск3+ , Е-Трак не можа да покрие работата на Маската защото е със авто-грунд баланс...
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Авг 08, 2010 3:56 pm
pechkata написа:
pavlinbass написа:
Аз ви споделям личните си впечатления от Golden Mask а вие пак почвате!!!Но няма как,тя затова България никога няма да се оправи.Утре като си взема Minelab e trac и сложа снимки на тази марка пак ще кажете че реклама съм правил
Вече тествах дълбочинните качества между Е-Трак и Голден маск3+ , Е-Трак не можа да покрие работата на Маската защото е със авто-грунд баланс...
Бързо да триеш този пост, че току виж Владо вдигнал цените.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Авг 08, 2010 6:25 pm
pechkata написа:
pavlinbass написа:
Печка замисъла вложен в тези два детектори е доста различен и е предназначен за различен тип търсачи ! Маската е създадена за суровата БГ действителност - тоест при нея заложена концепцията " можеш да изкопаеш някое друго желязо но да пропуснеш ЦВЕТА е трудно " . Маската успешно се наложи при БГ търсачите не само заради цената но и заради високото си КПД ! При Експлорер Е-Трак се наблюдава отклика на суровата Австралийска действителност , а именно Австралия безкрайна пустош изключително тежка и уродена почва трудно се срещат метални отпадъци детектора е проектиран за по големи монети -дори с различни настройки и поставяне на малки антени дребните и изправените монети особено както ние ги търсим в замърсени участъци отбягват на детектора ! Девиза на Експлорер Е-Трак е " Висока дискриминация за сметка на цвета " -Бавно сработване на сигнала поради големия си брой чистоти които пробиват в тежките почви но детектора се спъва при замърсени участъци. Всяко нещо е за сметка на друго !
ivan113 Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Авг 08, 2010 7:08 pm
slavitoooo написа:
pechkata написа:
pavlinbass написа:
Печка замисъла вложен в тези два детектори е доста различен и е предназначен за различен тип търсачи ! Маската е създадена за суровите БГ условия - тоест при нея заложена концепцията " можеш да изкопаеш някое друго желязо но да пропуснеш ЦВЕТА е трудно " . Маската успешно се наложи при БГ търсачите не само заради цената но и заради високото си КПД ! При Експлорер Е-Трак се наблюдава отклика на суровата Австралийска действителност , а именно Австралия безкрайна пустош изключително тежка и уродена почва трудно се срещат метални отпадъци детектора е проектиран за по големи монети -дори с различни настройки и поставяне на малки антени дребните и изправените монети особено както ние ги търсим в замърсени участъци отбягват на детектора ! Девиза на Експлорер Е-Трак е " Висока дискриминация за сметка на цвета " -Бавно сработване на сигнала поради големия си брой чистоти които пробиват в тежките почви но детектора се спъва при замърсени участъци. Всяко нещо е за сметка на друго !
СЛАВИТО недеи се затормозява с сложни думи кажи КАК преплува оная река с вярната си бандитка на рамо и как после проработи ПС и ако още веднаж ме изтрият ...
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Авг 08, 2010 7:26 pm
ivan113 написа:
slavitoooo написа:
pechkata написа:
pavlinbass написа:
Печка замисъла вложен в тези два детектори е доста различен и е предназначен за различен тип търсачи ! Маската е създадена за суровите БГ условия - тоест при нея заложена концепцията " можеш да изкопаеш някое друго желязо но да пропуснеш ЦВЕТА е трудно " . Маската успешно се наложи при БГ търсачите не само заради цената но и заради високото си КПД ! При Експлорер Е-Трак се наблюдава отклика на суровата Австралийска действителност , а именно Австралия безкрайна пустош изключително тежка и уродена почва трудно се срещат метални отпадъци детектора е проектиран за по големи монети -дори с различни настройки и поставяне на малки антени дребните и изправените монети особено както ние ги търсим в замърсени участъци отбягват на детектора ! Девиза на Експлорер Е-Трак е " Висока дискриминация за сметка на цвета " -Бавно сработване на сигнала поради големия си брой чистоти които пробиват в тежките почви но детектора се спъва при замърсени участъци. Всяко нещо е за сметка на друго !
СЛАВИТО недеи се затормозява с сложни думи кажи КАК преплува оная река с вярната си бандитка на рамо и как после проработи ПС и ако още веднаж ме изтрият ...
За какво да те трият хората -те знаят ,че не си виновен
А за Бандита е вярно силен дъжд ме валя после се наложи да прекося една малка рекичка само че беше станала вече три пъти по голяма нагазих и се спънах детектора се озова изцяло под водата макар, че отдавна течеше вода от кутията поради силния дъжд ! Отворих го и стоя няколко дена да изсъхне после рискувах и го включих - работеше без грешка и сега в момента е при мен !
ivan113 Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Авг 08, 2010 7:33 pm
eeeeeee покажиго де удари мо едно фотооо няма някои ,които данеиска го види верваи ми
comander Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Авг 08, 2010 7:49 pm
А стига бре голямо око, трябва да те взема да разчиташ диаграмите на радара .
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Авг 08, 2010 8:10 pm
На Слави бандита оооо на Слави бандита
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Авг 08, 2010 8:57 pm
slavitoooo написа:
pechkata написа:
pavlinbass написа:
Печка замисъла вложен в тези два детектори е доста различен и е предназначен за различен тип търсачи ! Маската е създадена за суровата БГ действителност - тоест при нея заложена концепцията " можеш да изкопаеш някое друго желязо но да пропуснеш ЦВЕТА е трудно " . Маската успешно се наложи при БГ търсачите не само заради цената но и заради високото си КПД ! При Експлорер Е-Трак се наблюдава отклика на суровата Австралийска действителност , а именно Австралия безкрайна пустош изключително тежка и уродена почва трудно се срещат метални отпадъци детектора е проектиран за по големи монети -дори с различни настройки и поставяне на малки антени дребните и изправените монети особено както ние ги търсим в замърсени участъци отбягват на детектора ! Девиза на Експлорер Е-Трак е " Висока дискриминация за сметка на цвета " -Бавно сработване на сигнала поради големия си брой чистоти които пробиват в тежките почви но детектора се спъва при замърсени участъци. Всяко нещо е за сметка на друго !
Може да е различен ама е факт - непоклатим...И не сме първите открили топлата вода...
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Авг 12, 2010 1:30 pm
Относно коментарите че лъжа,това е положението въздушно.Ще последва клип на твърда почва на бряг
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Авг 12, 2010 1:35 pm
Покажете ми друга марка метал детектор с по добри параметри на тази цена за да си го купя!Теста е правен на 5 метра от жици с високо напрежение което него смущава...
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Авг 12, 2010 1:56 pm
pavlinbass написа:
Относно коментарите че лъжа,това е положението въздушно.Ще последва клип на твърда почва на бряг
Павка еий тука вече изби рибата,ти задмина и ДЖипи серийте ,Майлаб ряпа да ядат.В момента търся номера на Владо за да си поръчам още една маска, след клипа ти цената им сигурно ще скочи с 3-4 бона,дано Владо не се е усетил вече.
magnetron! Преторий
Заглавие: GM+P. BOX Чет Авг 12, 2010 2:12 pm
pavlinbas,сигурен съм,че ако някой друг ти покаже подобен тест на друга марка металотърсач ще кажеш,че така не се прави тест. И аз ти казвам : така несе прави тест!
ВСИЧКИ ПОТЕНЦИОМЕТРИ СИ ПОСТАВИЛ НА MAX! (чувствителност,треш.) САМО ПОТЕНЦ. ГРУНД БАЛАНС НА MINIMUM ! Така чувствителноста на въздушен тест е максимална, НО ТАКА НИКОГА НЕ СЕ РАБОТИ ПРИ РЕАЛНИ УСЛОВИЯ (в земята) ОК? Защо не направи първо грунд баланс на машината и после без да пипаш нищо да правиш теста. Направи реален тест в земята на средно тежка почва и тогава ще има реална оценка на възможностите на машината.Гледал съм 1 видео ,където GM хваща 10 стотинки на 23 см (въздух).
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Авг 12, 2010 2:29 pm
magnetron! написа:
pavlinbas,сигурен съм,че ако някой друг ти покаже подобен тест на друга марка металотърсач ще кажеш,че така не се прави тест. И аз ти казвам : така несе прави тест!
ВСИЧКИ ПОТЕНЦИОМЕТРИ СИ ПОСТАВИЛ НА MAX! (чувствителност,треш.) САМО ПОТЕНЦ. ГРУНД БАЛАНС НА MINIMUM ! Така чувствителноста на въздушен тест е максимална, НО ТАКА НИКОГА НЕ СЕ РАБОТИ ПРИ РЕАЛНИ УСЛОВИЯ (в земята) ОК? Защо не направи първо грунд баланс на машината и после без да пипаш нищо да правиш теста. Направи реален тест в земята на средно тежка почва и тогава ще има реална оценка на възможностите на машината.Гледал съм 1 видео ,където GM хваща 10 стотинки на 23 см (въздух).
И в земята съм я тествал на 100см. заровени предмети резултата е същия,хаваща ги без проблем!Просто снимах набързо този тест за да добиете представа за какво става вапрос и не разполагах с време да правя дупки.Че аз така си работя с детектора по принцип,чувствителноста и треша ги издувам на МАХ в повечето случаи...Ясно се вижда и силата на Power boxa.
magnetron! Преторий
Заглавие: гм Чет Авг 12, 2010 2:45 pm
pawlinbas, зарови 1лев в земята и покажи ,как ги хващаш на 50см (не 60 см ,както е на видеото) с 38 см пита. покажи и как работи този P.BOX.
don Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Авг 12, 2010 4:00 pm
Павлинчо,приятелю не ма карай да се смея, първото което е с този праг или ще полудееш ако си със слушалки,или ще копаеш през 5см без да има нищо в земята.Това което правиш не е тест или реклама а анти реклама,и ако го беше направил производителя никога не бих си взел негова машина.Не знам какви са отношенията т и с Владо,но спри да се излагаш че излагаш и него.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Авг 12, 2010 6:58 pm
Павлине,стига с тези излагации вече. Сигурен съм,че Бандите не се гордее с тези клипчета ,а му е неудобно,че такива неща вършиш. Какви 1,60м показваш? Това да не ти е рамка? Прага е много усилен. Сензитива до край. Не е балансиран най-вероятно. При пускане и спиране на П.Бокс,апарата трябва да се донастрой. Това,че в момента е работил до жаре,не означава,че всеки път ще работи до жаре.Зависи от моментното напрежение. И най-вече----важното е в земята как хваща,а не във въздуха. При тия настройки от клипа,уреда няма да работи в реални условия. Имам Г.Маск3+ отдавна и ти казвам,че тия неща не са реални,които ги показваш
comander Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Авг 12, 2010 7:02 pm
мале мале с тес джапанки (бумеранг)малко щте тие трудно да вадиш сигнали на таквиз дълбичини,с всяко едно твое мнение ясно проличава какъв аматьор си,разбираш от детектинг колкото ас от църковна музика.
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Авг 12, 2010 7:24 pm
sitalk написа:
Павлине,стига с тези излагации вече. Сигурен съм,че Бандите не се гордее с тези клипчета ,а му е неудобно,че такива неща вършиш. Какви 1,60м показваш? Това да не ти е рамка? Прага е много усилен. Сензитива до край. Не е балансиран най-вероятно. При пускане и спиране на П.Бокс,апарата трябва да се донастрой. Това,че в момента е работил до жаре,не означава,че всеки път ще работи до жаре.Зависи от моментното напрежение. И най-вече----важното е в земята как хваща,а не във въздуха. При тия настройки от клипа,уреда няма да работи в реални условия. Имам Г.Маск3+ отдавна и ти казвам,че тия неща не са реални,които ги показваш
Прага си е съвсем нормален,резултатите без звуков праг ще са с 5-10см.по надолу....Владо много добре си знае стоката,какво да му е неудобно?че хваща въздушно капачка от буркан на 120см я кажи кои детектор ще я хване на толкова ти може да имаш отдавна Г.Маск3+ но твоята маска няма нищо общо с моята защото работата на новите маски нямат нищо общо с по рано произведените!не само аз ви го казах а и колегата(pechkata).
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Авг 12, 2010 7:31 pm
Тоя дето уж му бил счупен потенциометъра яко е ровил вътре преди това, бързал е да покаже колко дефектен е детектора му и не е завил винта докрай Нормално е руснаците да се вълнуват когато нова марка започне да се продава на техния пазар, конкуренцията си купува детектор и започва да снима колко е счупен .
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Авг 12, 2010 7:40 pm
pavlinbass написа:
sitalk написа:
Прага си е съвсем нормален,резултатите без звуков праг ще са с 5-10см.по надолу....Владо много добре си знае стоката,какво да му е неудобно?че хваща въздушно капачка от буркан на 120см я кажи кои детектор ще я хване на толкова ти може да имаш отдавна Г.Маск3+ но твоята маска няма нищо общо с моята защото работата на новите маски нямат нищо общо с по рано произведените!не само аз ви го казах а и колегата(pechkata).
На праг може да се работи без проблем, стойноста на SENS зависи от почвата, на някоя почва може на макс., на друга не..., на някои почви е невъзможно да се работи с вкл. POWER BOX ! Всичко е до задкормилното устройство и до това колко багаж има в главата Лично аз съм тествал дълбочината за капачка от буркан в земята . ДД32см - 80 см ДД38см- 95 см това е с вкл. POWER BOX , SENS на макс. и леко чуващ се праг .
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Авг 12, 2010 7:47 pm
magnetron! написа:
Гледал съм 1 видео ,където GM хваща 10 стотинки на 23 см (въздух).
Това видео и аз съм го гледал, сниман е детектор който беше мокрен и платката беше за смяна, след като отказах на собственика му да го отремонтирам гаранционно той отишъл при шуменския малоумник да снимат колко не може Golden Mask .
comander Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Авг 12, 2010 7:58 pm
Golden Mask написа:
magnetron! написа:
Гледал съм 1 видео ,където GM хваща 10 стотинки на 23 см (въздух).
Това видео и аз съм го гледал, сниман е детектор който беше мокрен и платката беше за смяна, след като отказах на собственика му да го отремонтирам гаранционно той отишъл при шуменския малоумник да снимат колко не може Golden Mask .