Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Сря Авг 04, 2010 10:56 pm
Ancient Hunter написа:
Golden Mask написа:
понякога потенциометрите се чупят.
След 2 седмици употреба. На детектор струващ 600 евро ? Сигурно са много качествени
Обикновенно дефектните по рождение потенциометри изкарват най много две-три седмици, мине ли тоя период карат по 4-5 години ! Освен ако не играе сопата по-рано . Детектора е 600 евро щото за толко е преценил да ги продава дистрибутора, иначе аз му ги давам наполвина . Има разбира се и много по-качествени потенциометри за по 30-40 евро парчето, ама нали се сещаш че няма как да слагам такива .
www Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Авг 05, 2010 1:14 am
вий май тука само си гъделичкате чурите с лафчета и самохвалства
imperio Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Авг 05, 2010 2:30 am
laki написа:
Батка ,ако не е тайна по тези камьнаци излиза ли нещо.Интересно ми е защото аз сьм от полето и по такива дивни места кракьт ми не е стьпвал.
Колега, в тоя минерализиран пущиняк и да намирано нещо няма да го перна във форума . Важното е че където трябва се знае. Между другото в тоя район с микронски апарат бачкам доста по-комфортно от ХР-то макар че с него вадя тук и съчмите за зайци. С уговорката че с ХР-то копането е много повече. Ситалка с Маската май също беше търкал на това място, и ако не се лъжа я беше карал на автомат. На такива места ако дойде човек с маска с многооборотен потенциометър на грунда не мога да го мисля, ще го донастройва през 2 метра. Тия в чужбина дето са поръчали тая опция не знам с какъв акъл са, сигурно работят във вълна. Ама тяхна си работа, явно бачкат в супер леки почви.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Авг 05, 2010 8:45 am
www написа:
вий май тука само си гъделичкате чурите с лафчета и самохвалства
Как позна от първия път
denarr Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Авг 05, 2010 6:44 pm
за гре6ките при настроиките в клипа.1 сенс при минерализирана по4ва на макс-груба гре6ка не пове4е от последното деление на сивиа сектор.2диск на ауто само дилетант би ползвал и при това на минер. по4ва-не пове4е от 5.3грунд на 10 4аса при мин. по4ва-гре6ка-на средата или малко вдесно.4 заглу6ител на2 никога а на 0 или редко на1.5 аир. вол. на о никога-винаги на макс или в наи ло6иа слу4аи на средата.забелезах 4е владо се 4уди на сигнала на монетата- това е нормален цветен сигнал в 3 тона на монета от калпав материал с ниска проводимост при 3 тоналната диск.ако го затруниават сигналите при 3 тон диск. или има ло6 музикален слух да превклиу4и на 2тон сигнализациа.а за колегите с този апарат да про4етат упатването 1..2..3 пати иако ни6то не им стане иасно това не е техниа уред. и мегдо дрого зем. баланс при гмп не се пробва с помпане а с измитане.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Авг 05, 2010 8:24 pm
imperio написа:
laki написа:
Батка ,ако не е тайна по тези камьнаци излиза ли нещо.Интересно ми е защото аз сьм от полето и по такива дивни места кракьт ми не е стьпвал.
Колега, в тоя минерализиран пущиняк и да намирано нещо няма да го перна във форума . Важното е че където трябва се знае. Между другото в тоя район с микронски апарат бачкам доста по-комфортно от ХР-то макар че с него вадя тук и съчмите за зайци. С уговорката че с ХР-то копането е много повече. Ситалка с Маската май също беше търкал на това място, и ако не се лъжа я беше карал на автомат. На такива места ако дойде човек с маска с многооборотен потенциометър на грунда не мога да го мисля, ще го донастройва през 2 метра. Тия в чужбина дето са поръчали тая опция не знам с какъв акъл са, сигурно работят във вълна. Ама тяхна си работа, явно бачкат в супер леки почви.
"" Днес тествах Голден маск 3+ на силно орудено и замърсено - имам извадини 15 цвята и 2 черни ковани за 3 часа - просто чува под черния камък , останах изомен от работата му , справи се перфектно..."" Не знам защо не искате да приемете факта че работи много добре на уродено - е да това си е ваш проблем...?
imperio Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Авг 05, 2010 10:13 pm
Защо мен цитираш? Че съм казал че маската работи на автоматик ли? Е какво като е на автоматик, той нали за това е направен. НРГ 100 също на много места го карам на автоматик за по-конфортно търсене. Няма значение апарата в какъв режим е, важното е да се оправя на минерализация и да можеш да търсиш.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Пет Авг 06, 2010 11:26 pm
Как се цитираха само отделни изречения......
Последната промяна е направена от sitalk на Пет Авг 06, 2010 11:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Пет Авг 06, 2010 11:29 pm
imperio написа:
laki написа:
Кое беше това място? Познато ми е. Североизточно от града ли? Не,на ръчна бях.На автомат със старите сонди....
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Съб Авг 07, 2010 8:45 am
sitalk написа:
imperio написа:
laki написа:
Кое беше това място? Познато ми е. Североизточно от града ли? Не,на ръчна бях.На автомат със старите сонди....
Какво им има на старите и новите сонди ?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Съб Авг 07, 2010 12:58 pm
Какво им има на старите и новите сонди ?[/quote]Сравни ги и ще видиш разликата...
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Съб Авг 07, 2010 4:14 pm
Новите имат по-добра стабилност при работа на ръчен режим.При лекоминерализирани почви по-рядко се налага донастройка.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Съб Авг 07, 2010 4:26 pm
sitalk написа:
Новите имат по-добра стабилност при работа на ръчен режим.При лекоминерализирани почви по-рядко се налага донастройка.
От кога имаш маската и от колко време имаш нова сонда, става въпрос за новия кабел или?
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Съб Авг 07, 2010 4:28 pm
pechkata написа:
Сравни ги и ще видиш разликата...[/quote]Какво стана с дфх-са?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Съб Авг 07, 2010 4:44 pm
Avrelian написа:
pechkata написа:
Сравни ги и ще видиш разликата...
Не знам точно какво стана със него но вече го няма при мен...
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Съб Авг 07, 2010 6:09 pm
Avrelian написа:
sitalk написа:
От кога имаш маската и от колко време имаш нова сонда, става въпрос за новия кабел или?
От 4г имам Маска. Новата сонда от няколко месеца,с новия кабел.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Съб Авг 07, 2010 6:17 pm
sitalk написа:
Avrelian написа:
sitalk написа:
Колега поздравление че държиш на Маската , я кажи на мен и на всички тук във форума колко пъти си я пращал за ремонт през тези години...?
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Съб Авг 07, 2010 7:19 pm
sitalk написа:
Avrelian написа:
sitalk написа:
Коя е по добра 26,5 или 32см.?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Съб Авг 07, 2010 10:10 pm
Avrelian написа:
sitalk написа:
Avrelian написа:
sitalk написа:
Коя е по добра 26,5 или 32см.?
Чесно казано 10,5" антена работи по категорично от др. антени - разбира се това е лично мнение , въпрос на вкус...
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Съб Авг 07, 2010 10:37 pm
И аз съм на същото мнение че с 26,5см. антена детектора е наи категоричен и стабилен...но които с какъвто размер му допада с него да си работи,а с 38см. антена става страшно по едрите монети ги кове на 50см а за по големи цели минава метъра....
comander Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Авг 08, 2010 12:21 am
pavlinbass написа:
И аз съм на същото мнение че с 26,5см. антена детектора е наи категоричен и стабилен...но които с какъвто размер му допада с него да си работи,а с 38см. антена става страшно по едрите монети ги кове на 50см а за по големи цели минава метъра....
еииии пак са исхвърляш кат чекия на мокар пясък.направо отрепа коча бе приятел.наи ми е чудно как видя че болчетата били развити,сопри са малко репутацията много влезе в резерва.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Авг 08, 2010 12:25 am
pavlinbass написа:
Стига лъга хората....
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Авг 08, 2010 12:36 am
Никого не лъжа...като неви се вярва си е ваш проблем!!!Параметрите на наи новите Golden Mask 3+ са доста по добри от по рано произведените.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Авг 08, 2010 9:53 am
pavlinbass написа:
Никого не лъжа...като неви се вярва си е ваш проблем!!!Параметрите на наи новите Golden Mask 3+ са доста по добри от по рано произведените.
Павка колко ти плащат за рекламата, защото и за искам да изкарам някой лев.
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Авг 08, 2010 10:22 am
Аз ви споделям личните си впечатления от Golden Mask а вие пак почвате!!!Но няма как,тя затова България никога няма да се оправи.Утре като си взема Minelab e trac и сложа снимки на тази марка пак ще кажете че реклама съм правил