Заглавие: Golden mask 2 / Golden mask 3 Нед Ное 15, 2009 2:16 pm
Последната промяна е направена от ztec на Пет Дек 23, 2011 6:03 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Golden mask 2 / Golden mask 3 Нед Ное 15, 2009 3:37 pm
ztec написа:
има ли разлика в дълбочината и дискрим. между двата апарата
До колкото знам не.Разликата е ,че двойката няма ауто баланс
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden mask 2 / Golden mask 3 Нед Ное 15, 2009 9:29 pm
ztec написа:
има ли разлика в дълбочината и дискрим. между двата апарата
Golden Mask 2 е подходящ за работа в почви със слаба минерализация , характерното за модела е ръчното балансиране към земята, с което се постига по-голяма дълбочина. Детектора използва търсещи глави с широк диапазон на сканиране(ДвойноD) благодарение на тях машината работи много по-добре и в минерализирана почва, а благодарение на геометрията на сондата позволява и по-добро проникване в земята.
Golden Mask 3 е разработен да осигури максимална ефективност във всички видове почви .На практика машината представлява съвкупност от Golden Mask 1 и Golden Mask 2 в един металдетектор, като с превключване се избират режимите на работа, автоматичен за силно минерализирани почви и при наличие на железни замърсители или ръчен за постигане на по-голяма дълбочина в почви със слаба минерализация.
NERON Цезар
Заглавие: Re: Golden mask 2 / Golden mask 3 Пон Ное 16, 2009 1:12 am
земният баланс не е ли фиксиран ?
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden mask 2 / Golden mask 3 Пон Ное 16, 2009 1:13 pm
NERON написа:
земният баланс не е ли фиксиран ?
Фиксиран е, то и Minelab Explorer е фиксиран ама никъде не е написано че е такъв . Написано е автоматичен а не фиксиран за да не се объркват потребителите, на които им е през ..... какъв е, целта е да не свири на камъни . Golden Mask2 е с два канала, а Golden Mask3 с четири (имам предвид като схемно решение)
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Golden mask 2 / Golden mask 3 Пон Ное 16, 2009 2:33 pm
Влодо я да те питам аз : ако се сложи на еденицата ръчен баланс щте се покачи ли дълбочината и с колко
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden mask 2 / Golden mask 3 Пон Ное 16, 2009 3:52 pm
pet1r90 написа:
Влодо я да те питам аз : ако се сложи на еденицата ръчен баланс щте се покачи ли дълбочината и с колко
Дълбочината няма да се увеличи, просто ще чуваш цветните метали в дълбочина които до сега ти ги е давало като черен метал, става въпрос за леки почви, за орудени почви детектора ти е балансиран и няма да се промени нищо .
www Консул
Заглавие: Re: Golden mask 2 / Golden mask 3 Пон Ное 16, 2009 11:11 pm
за вьздушен тест ли питаш колега,щот на нивата и метьр може да не мрьднеш
vende Легионер
Заглавие: Re: Golden mask 2 / Golden mask 3 Нед Дек 13, 2009 11:12 am