Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Съб Окт 02, 2010 10:09 pm
pechkata написа:
Голден маск (Бандто 2) не само че работи добре а има способноста да различава металите (сплавите) на звукова тоналност-(разбира се че слуховите качества на оператора трябва да са наред)...Работил съм 10г. с Бандито 2 и се гордея че съм работил със такъв апарат -№1 а и сега с Голден маск 3+ - който е върха на монетарите...
Няма ли да спреш вече с.......да не казвам какви изказвания.. Какви сплави различава бе човек,какви звукови тоналности?
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Окт 03, 2010 10:53 am
pechkata написа:
Голден маск (Бандто 2) не само че работи добре а има способноста да различава металите (сплавите) на звукова тоналност-(разбира се че слуховите качества на оператора трябва да са наред)...Работил съм 10г. с Бандито 2 и се гордея че съм работил със такъв апарат -№1 а и сега с Голден маск 3+ - който е върха на монетарите...
Ае стига бе, вече и на малките деца им е ясно ,че ти и онзи басовия сте работници в гаража на въпросния производител . Засрамете се ,то бива бива ,ама чак толкова напъни е смешно ,колкото повече ви чета хвалбите, толкова повече се отвращавам от тези апарати , се едно гледам реклами за кренвирши в които няма грам месо .
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Окт 03, 2010 12:24 pm
Petronii написа:
pechkata написа:
Ае стига бе, вече и на малките деца им е ясно ,че ти и онзи басовия сте работници в гаража на въпросния производител . Засрамете се ,то бива бива ,ама чак толкова напъни е смешно ,колкото повече ви чета хвалбите, толкова повече се отвращавам от тези апарати , се едно гледам реклами за кренвирши в които няма грам месо .
Какво грешно е написал "pechkata" че веднаха сте против?Тук няма място за такива нагли и завистливи гаражни майсторчета като тебе и още няколко който са направили по 3-4 бастуна Какво мнение по темата може да дадеш ти,като нямаш Голден Маск ?!?Вашите мнения са плитки и необосновани защото не доказвате защо мислите така.Всяко мнение има цена само ако е доказано с факти!В случея твоето мнение е необосновано и не буди никакво оважение.И аз съм на същото мнение като колегата че Голден маск 3+ е върха на монетарите,и не задължавам никого с него...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Окт 03, 2010 12:27 pm
sitalk написа:
pechkata написа:
Няма ли да спреш вече с.......да не казвам какви изказвания.. Какви сплави различава бе човек,какви звукови тоналности?
Споменах че е способен на тази опция(да различава цетните метали по слави) а не че се произвежда по този начин - има разлика...И не мога да разбера защо толкова се палите от моите мнения...?
hfy Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Окт 03, 2010 12:39 pm
pechkata написа:
sitalk написа:
pechkata написа:
Споменах че е способен на тази опция(да различава цетните метали по слави) а не че се произвежда по този начин - има разлика...И не мога да разбера защо толкова се палите от моите мнения...?
Защото всичко си има граница, толкова банално стана, че няма на къде повече. След хубавите коментари бях решил да взема маска, но вече се отвратих. Производителят каза, че от отдавна българският пазар спрял да го интересува, така че е безмислено да прекалявате с рекламите, така само ги отблъсквате.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Окт 03, 2010 12:47 pm
[/quote] Какво грешно е написал "pechkata" че веднаха сте против?Тук няма място за такива нагли и завистливи гаражни майсторчета като тебе и още няколко който са направили по 3-4 бастуна Какво мнение по темата може да дадеш ти,като нямаш Голден Маск ?!?Вашите мнения са плитки и необосновани защото не доказвате защо мислите така.Всяко мнение има цена само ако е доказано с факти!В случея твоето мнение е необосновано и не буди никакво оважение.И аз съм на същото мнение като колегата че Голден маск 3+ е върха на монетарите,и не задължавам никого с него...[/quote]
Ами аз го казах ,но ти не можеш да разбереш . Никъде не коментирам работата на самия апарат , имам наблюдения от колега,но не искам да си отварям устата ,че няма да е много приятно ,а пък и лично не съм го видял,защото няма колега близо да ползва този апарат. Казвам,че е много смешно да се изкарва нещо номер едно ,ти пък да не си вече използвал всички други апарати ,че твърдиш твоя детектор е най-добрия на света , глупаво е и прави лошо впечатление и дразни мислещите хора ,когато се повтаря стотици пъти тенденциозно,какви факти предлагаш,когато повечето ви клипове са манипулирани и дискредитиращи други производители. Това не е нито честно,нито коректно.
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Окт 03, 2010 12:47 pm
имам едно вапросче към pechata и pavlinbas вие момчета от колко време работите с маските и павлине ти работил ли си с друга машина поздрави
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Окт 03, 2010 12:53 pm
[/quote]
Защото всичко си има граница, толкова банално стана, че няма на къде повече. След хубавите коментари бях решил да взема маска, но вече се отвратих. Производителят каза, че от отдавна българският пазар спрял да го интересува, така че е безмислено да прекалявате с рекламите, така само ги отблъсквате.[/quote]
Колега прав си ,но за да не ме изкарат лошия бих казал ,че най-добре е да се пробва апарата , ако си решил да е такъв , пробвай го лично на терен преди да купиш и ако ти хареса взимай . Иначе наистина прекаляват с тези реклами.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Окт 03, 2010 12:56 pm
За този апарат темата е безкрайна винаги има какво да се каже не можеш със две пиказки да опишеш как работи - положително или отрицателно мнение...Разбира се че Бандита нама интерес за БГ пазар - със тези ваши мнения ще е така...И друго боли го фара че няма да купувате Голден маск...
ztec Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Окт 03, 2010 1:24 pm
pechkata написа:
За този апарат темата е безкрайна винаги има какво да се каже не можеш със две пиказки да опишеш как работи - положително или отрицателно мнение...Разбира се че Бандита нама интерес за БГ пазар - със тези ваши мнения ще е така...И друго боли го фара че няма да купувате Голден маск...
Печка като върл защитник на маската,ти за себеси сигурен ли си че маската в твоите очи е най добрия БГ апарат.
magnetron! Преторий
Заглавие: gm Нед Окт 03, 2010 3:44 pm
Здравейте!Имам една молба,който има Golden Mask 1 до GM3 ,да направи качественна снимка на платката и да я пусне тука да я видим що за чудо е, че трябва да давате по 600 лева и отгоре за нея .
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Окт 03, 2010 3:58 pm
Цитат :
[ Иначе не е лоша като гледам, опростена да максимум , на мен ми харесва VCO то и ако имам свободно време ,може да седна да я налепя да пробвам,особено това входно стапало,то е като магнума ,но не съм пробвал дали е по добре от ОУ на входа. Също е интересно това да се сваля сигнал за фазовия детектор чрез намотка в главата,какво предимство дава. Макар да не съм специалист мисля,че това схематично решение е максимално добро за детектор ,всичко друго само води до усложнение и не върши повече работа.
Като гледам ти самия харесваш това схемно решение на Бандита - по тази схема е и Мската (колкото по-просто толковапо-добре работи)- пък си тръгнал да упрекваш тези които работят с нея...
Последната промяна е направена от pechkata на Съб Яну 08, 2011 6:27 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Окт 03, 2010 5:15 pm
pechkata написа:
Petronii написа:
pechkata написа:
Иначе не е лоша като гледам, опростена да максимум , на мен ми харесва VCO то и ако имам свободно време ,може да седна да я налепя да пробвам,особено това входно стапало,то е като магнума ,но не съм пробвал дали е по добре от ОУ на входа. Също е интересно това да се сваля сигнал за фазовия детектор чрез намотка в главата,какво предимство дава. Макар да не съм специалист мисля,че това схематично решение е максимално добро за детектор ,всичко друго само води до усложнение и не върши повече работа. Като гледам ти самия харесваш това схемно решение на Бандита - по тази схема е и Мската (колкото по-просто толковапо-добре работи)- пък си тръгнал да упрекваш тези които работят с нея...
Николайчо днес ми звъня Начко !
Някаква антена си му взел за поправка на Бондито 2 - вика 3 години станаха ! Виж там обади му се !
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Окт 03, 2010 5:20 pm
И ти ли ве Бруте...
Последната промяна е направена от pechkata на Съб Яну 08, 2011 6:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път
magnetron! Преторий
Заглавие: gm Нед Окт 03, 2010 6:07 pm
[quote="pechkata. Тази схема я имам от 10г. и съм я правил стотици пъти...Така че този апарат не можеш да го познаваш по добре от мен... http://prikachi.com/images/465/2546465B.jpg
[/quote] Иначе не е лоша като гледам, опростена да максимум , на мен ми харесва VCO то и ако имам свободно време ,може да седна да я налепя да пробвам,особено това входно стапало,то е като магнума ,но не съм пробвал дали е по добре от ОУ на входа. Също е интересно това да се сваля сигнал за фазовия детектор чрез намотка в главата,какво предимство дава. Макар да не съм специалист мисля,че това схематично решение е максимално добро за детектор ,всичко друго само води до усложнение и не върши повече работа. Като гледам ти самия харесваш това схемно решение на Бандита - по тази схема е и Мската (колкото по-просто толковапо-добре работи)- пък си тръгнал да упрекваш тези които работят с нея...[/quote]
Печка, първо казваш,че 100 пъти си я правил тази схема,после казваш : "ако имам свободно време ,може да седна да я налепя да пробвам",нещо много се омота.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Окт 03, 2010 6:25 pm
magnetron! написа:
[quote="pechkata. Тази схема я имам от 10г. и съм я правил стотици пъти...Така че този апарат не можеш да го познаваш по добре от мен... http://prikachi.com/images/465/2546465B.jpg
Иначе не е лоша като гледам, опростена да максимум , на мен ми харесва VCO то и ако имам свободно време ,може да седна да я налепя да пробвам,особено това входно стапало,то е като магнума ,но не съм пробвал дали е по добре от ОУ на входа. Също е интересно това да се сваля сигнал за фазовия детектор чрез намотка в главата,какво предимство дава. Макар да не съм специалист мисля,че това схематично решение е максимално добро за детектор ,всичко друго само води до усложнение и не върши повече работа. Като гледам ти самия харесваш това схемно решение на Бандита - по тази схема е и Мската (колкото по-просто толковапо-добре работи)- пък си тръгнал да упрекваш тези които работят с нея...[/quote]
Печка, първо казваш,че 100 пъти си я правил тази схема,после казваш : "ако имам свободно време ,може да седна да я налепя да пробвам",нещо много се омота.[/quote]
Проблема му е ,че не си купува ракията от ЧИЧА МИТЯ ами ползва някакви евтин ментета ! МИТЬО ГЕРИМА прави чудесна ракия от джанки от сливи грозде , ябълкова , от праскови и няма проблем - РЕЧКАТА знае !
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Окт 03, 2010 6:55 pm
Petronii Легионер Легионер
Брой мнения: 99 Точки: 146 Репутация: 16 Joined date: 19.08.2010 Местожителство: North - West Металдетектор: Hand made power +
ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Пет Окт 01, 2010 4:30 pm Отговорете с цитат Report post to moderator or admin Lock post for new reports + ---- - Aemilivs написа: Ау,до 2 седмици чакаме нов уникален уред,след като няколко души видят последната страница от тая тема Very Happy
Съмнявам се , ако това наистина е бандито , то няма нищо съществено от други подобни схеми циркулиращи в нета ,мисля ча почти всички български изработки са приблизително еднакви. Иначе не е лоша като гледам, опростена да максимум , на мен ми харесва VCO то и ако имам свободно време ,може да седна да я налепя да пробвам,особено това входно стапало,то е като магнума ,но не съм пробвал дали е по добре от ОУ на входа. Също е интересно това да се сваля сигнал за фазовия детектор чрез намотка в главата,какво предимство дава. Макар да не съм специалист мисля,че това схематично решение е максимално добро за детектор ,всичко друго само води до усложнение и не върши повече работа. ////""" Това не са мои думи...И чети постовете за да хванеш края...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Окт 03, 2010 8:14 pm
magnetron! написа:
Здравейте!Имам една молба,който има Golden Mask 1 до GM3 ,да направи качественна снимка на платката и да я пусне тука да я видим що за чудо е, че трябва да давате по 600 лева и отгоре за нея .
Ти колко пари ще искаш за апарата като копираш схемата - да го сбараш на дръшка , на платка , на кутии и т.н....Бандита го е сбарал добре ти само кабела не можеш да намериш а да не говорим за работа и т.н.(по горе е схемата на Бандито 2 направи я и тогава...) http://prikachi.com/images/795/2454795h.jpg http://prikachi.com/images/797/2454797J.jpg Това съм го правил(продавал) за 450лв. през 2007г....
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Окт 03, 2010 10:53 pm
Цитат :
http://prikachi.com/images/795/2454795h.jpg http://prikachi.com/images/797/2454797J.jpg Това съм го правил(продавал) за 450лв. през 2007г....
Прилича на Blisstool
Гост Гост
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Окт 03, 2010 11:42 pm
Bandito 2 колко модификации има ? тази схема не е на бандитките с алуминиевия корпус май
magnetron! Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Пон Окт 04, 2010 3:21 pm
pechkata написа:
magnetron! написа:
Ти колко пари ще искаш за апарата като копираш схемата - да го сбараш на дръшка , на платка , на кутии и т.н....Бандита го е сбарал добре ти само кабела не можеш да намериш а да не говорим за работа и т.н.(по горе е схемата на Бандито 2 направи я и тогава...) http://prikachi.com/images/795/2454795h.jpg http://prikachi.com/images/797/2454797J.jpg Това съм го правил(продавал) за 450лв. през 2007г....
Печка, ти още ли не си разбрал ,че тази схема няма нищо общо с TESORO BANDIDO 2 ? 1. Приемник.... МАГНУМ 2.Захранване ...МАГНУМ 3. Интегратор-дискриминатор... МАГНУМ 4.Компаратор..МАГНУМ и останалата част от други схеми. С този специален АМЕРИКАНСКИ кабел ставате смешни, трябва ти микрофонен кабел 2х 2 жила в екран ,сега има силиконов такъв и си готов ,тука не се работи в СВЧ честоти (GHZ) ,работи се от 5kHz....20kHz и изискванията към кабела(затихване м/db , kапацитет, импенданс и др .) не са от голямо значение, защото ползваш около1 метър кабел, а не стотици метри.
vako70 Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Вто Окт 05, 2010 7:26 pm
Случайно някой да е тествал маската с миладинка?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Окт 14, 2010 9:30 pm
Владо сред колеги се говори за Голден маск 4 - има ли нещо такова - очаква ли се в бъдеще...? И още говори се за безжичен Голден маск...
Последната промяна е направена от pechkata на Пет Окт 15, 2010 8:39 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Окт 14, 2010 9:35 pm
pechkata написа:
Владо сред колеги се говори за Голден маск 4 - има ли нещо такова - очаква ли се в бъдеще...? И още говори се за безжичен Голден маск...
Печка изоставаш с информацията нещо !!!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Окт 14, 2010 9:55 pm