Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Пет Сеп 03, 2010 9:44 pm
pechkata написа:
Владо сега разбирам как се чустваш в този форум - плуят, мажат с лайна Маската и не разбрам защо - може би да не си купят и др. колеги че ще им извадят сигналите......
Да знаеш само колко ми дреме отдавна БГ пазара е престанал да ме вълнува даже по-добре да не купуват оттука, по-малко главоболя с мърлячи и идиоти които си мислят че щом са дали XXX лв за детектор, а не XXXXX могат да копаят с него ! Пресен пример от днес :
Uploaded with ImageShack.us
Машината му е на 4 години т.е. гаранционна и пича иска да му се отремонтира без пари
Джони Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Пет Сеп 03, 2010 10:10 pm
Golden Mask написа:
pechkata написа:
Владо сега разбирам как се чустваш в този форум - плуят, мажат с лайна Маската и не разбрам защо - може би да не си купят и др. колеги че ще им извадят сигналите......
Да знаеш само колко ми дреме отдавна БГ пазара е престанал да ме вълнува даже по-добре да не купуват оттука, по-малко главоболя с мърлячи и идиоти които си мислят че щом са дали XXX лв за детектор, а не XXXXX могат да копаят с него ! Пресен пример от днес :
Машината му е на 4 години т.е. гаранционна и пича иска да му се отремонтира без пари
Eeeeeeeee, това е вица на деня! Тая машина е плувала, копала и се е била! И ако все пак може да се отремонтира, искам да си я купя!
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Пет Сеп 03, 2010 10:21 pm
Golden Mask написа:
pechkata написа:
Никаква гаранция на този мурдар...Не зачита труда на майстора...
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Пет Сеп 03, 2010 11:29 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Чет Сеп 15, 2016 9:14 am; мнението е било променяно общо 1 път
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Съб Сеп 04, 2010 9:42 am
Малиййй дзверски е бачкала таз маска бе
Дошло е време,робите да преброят господарите!
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Съб Сеп 04, 2010 11:06 am
Ей този колега не може да не е извадил.И ако въпреки всичко тази Маска работи, то аз не виждам каква по-хубава реклама може да се измисли за Владо.Между другото от 2 седмици минахме всички стари места с новата му 18kHz-ва машина и се изненадах приятно от нея.Бая сигналчета извадихме.Интересно, че и под стълбове с високо напрежение е стабилна.Айде стига толкова, че току виж някой ревнал че му правя реклама.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Съб Сеп 04, 2010 11:49 am
stater написа:
Ей този колега не може да не е извадил.И ако въпреки всичко тази Маска работи, то аз не виждам каква по-хубава реклама може да се измисли за Владо.Между другото от 2 седмици минахме всички стари места с новата му 18kHz-ва машина и се изненадах приятно от нея.Бая сигналчета извадихме.Интересно, че и под стълбове с високо напрежение е стабилна.Айде стига толкова, че току виж някой ревнал че му правя реклама.
Здравей Статер не си се показвлал скоро в форума...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Сеп 09, 2010 10:09 pm
http://prikachi.com/images.php?images/381/2493381s.jpg - - Владо имаш ли от тези антени и колко струват...?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Сеп 09, 2010 11:32 pm
pechkata написа:
http://prikachi.com/images.php?images/381/2493381s.jpg - - Владо имаш ли от тези антени и колко струват...?
....УНИКАЛНА....
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Чет Сеп 09, 2010 11:48 pm
pechkata написа:
pechkata написа:
....УНИКАЛНА....
работил ли си с такава?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Пет Сеп 10, 2010 1:55 pm
- - НОВ ТЕСТ...
laki Консул
Заглавие: по темата Пет Сеп 10, 2010 8:58 pm
Здравейте.Интересува ме ,тази антена в Бьлгария ли е правена и изобщо някой продава ли такива капаци за ОО.
GORAN Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Пет Сеп 10, 2010 9:38 pm
ако владо ги пусне ще има.
www Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Пет Сеп 10, 2010 9:48 pm
OO на всеки един уред не работят добре
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Съб Сеп 11, 2010 10:04 am
pechkata написа:
Този тип сонди не работят добре на Голден Маск, или поне на мен и на неколцината търсачи на които правиха тестове не им хареса .Като дълбочина е добре, но има голяма механична нестабилност и много тясна зона на сканиране, айде със стабилноста щях да се справя но тази тясна зона..., трябва да минеш точно над предмета за да го хванеш. ,,Очиларката" беше направена от намотки за ДД38см в сравнение с нея имаше около 5-6% по-голяма дълбочна, но само това
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Съб Сеп 11, 2010 11:44 am
Golden Mask написа:
pechkata написа:
Този тип сонди не работят добре на Голден Маск, или поне на мен и на неколцината търсачи на които правиха тестове не им хареса .Като дълбочина е добре, но има голяма механична нестабилност и много тясна зона на сканиране, айде със стабилноста щях да се справя но тази тясна зона..., трябва да минеш точно над предмета за да го хванеш. ,,Очиларката" беше направена от намотки за ДД38см в сравнение с нея имаше около 5-6% по-голяма дълбочна, но само това
Я кажи , продаваш ли само глава ,като тази на фабричния апарат и колко струва и има ли в нея вградени кондензатори или други елементи освен намотките,защото я искам за самоделка.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Съб Сеп 11, 2010 2:47 pm
Golden Mask написа:
pechkata написа:
Именно поради тези фактори искам да работя със такава сонда дълбочина и тясна зона на сканиране - за механичната нестабилност надявам се че ще я корегираш...Мога ли да си поръчам - не сега по нататък , защото знам че си зает...
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Пон Сеп 13, 2010 9:41 pm
pechkata написа:
Мога ли да си поръчам - не сега по нататък , защото знам че си зает...
Така и не направихме матрица за нея, ако беше показала някакви добри характеристики щеше отдавна да я има на въоръжение .
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Вто Сеп 14, 2010 10:34 am
Petronii написа:
Golden Mask написа:
pechkata написа:
Я кажи , продаваш ли само глава ,като тази на фабричния апарат и колко струва и има ли в нея вградени кондензатори или други елементи освен намотките,защото я искам за самоделка.
Не мога да разбера ,толкова ли е трудно да се отговори на елементарен въпрос с да ,или не . Това донякъде дава обяснение на не малко хора купили си голден маск и после не могат да се разберат с производителя,как да се разберат като той не обръща никакво внимание на купувачите и ги смята за най-ниско ниво потребители,но резултата накрая никога не е в полза на некоректната страна. Да си чукат главата миналите се.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Вто Сеп 14, 2010 10:59 am
Petronii написа:
Не мога да разбера ,толкова ли е трудно да се отговори на елементарен въпрос с да ,или не . Това донякъде дава обяснение на не малко хора купили си голден маск и после не могат да се разберат с производителя,как да се разберат като той не обръща никакво внимание на купувачите и ги смята за най-ниско ниво потребители,но резултата накрая никога не е в полза на некоректната страна. Да си чукат главата миналите се.
Как да ти отговоря като не ти разбирам въпроса ?
Petronii написа:
Я кажи , продаваш ли само глава ,като тази на фабричния апарат......
Коя сонда, колко инча (см.) на кой фабричен апарат ? Който потребител има ясен и точен въпрос ми го задава на ЛС или ми звъни по телефона, който иска да си шеше езика пише безмислени постове във форума, на безмислени въпроси не отговарям !!! Разбра ли ме или да ти го нарисувам ?
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Вто Сеп 14, 2010 11:21 am
[/quote] Как да ти отговоря като не ти разбирам въпроса ?
Petronii написа:
Я кажи , продаваш ли само глава ,като тази на фабричния апарат......
Коя сонда, колко инча (см.) на кой фабричен апарат ? Който потребител има ясен и точен въпрос ми го задава на ЛС или ми звъни по телефона, който иска да си шеше езика пише безмислени постове във форума, на безмислени въпроси не отговарям !!! Разбра ли ме или да ти го нарисувам ?[/quote]
Ами вие с колко глави продавате апарата , десет ? Естествено за тази,с която е серия . Опитах се да намеря информация в интернет и търговците ,но няма , телефон не ви знам ,а на лични защо да пращам,като точно това се обсъжда тук. Не виждам защо се дърпат производителите и не искат да си продават,стоката. На мен като купувач ,ако вие не ми предложите,ще предложи друг,на който да си дам парите. А и можеше да нарисувате за по-прегледно , имам тая и тая глава,толко,струва ,освен това си правите реклама,но това едва ли ще го разберете някога .
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Вто Сеп 14, 2010 11:45 am
Petronii написа:
Ами вие с колко глави продавате апарата , десет ?
Не са десет, а пет ! Продавам метал детекторите с една сонда 10.5'', която се води стандартна(универсална), освен ако купувача на иска да го комплектовам с друга. Освен нея има 8'', 12.5'', 15'' всичките са ДД , елипса 22x36 см - концентрична .
Petronii написа:
Естествено за тази,с която е серия .
Естествено че продавам отделно търсещи сонди, кой може да си помисли че след като продавам метал детектори не продавам отделно сонди - най-ниско ниво потребители ... Сондата се явява консуматив, каквито са и акумулаторните батерии, един метал детектор може да бъде закупен с една или няколко търсещи сонди в зависимост от потребностие и условията на използване .
Petronii написа:
ако вие не ми предложите,ще предложи друг,на който да си дам парите
Аз не предлагам нищо, нека друг ви предложи ! Ако не сте забелязали аз нямам интернет сайт, причината е че продавам доволни количества метал детектори и без сайт, на мен рекламата са ми търсачите.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Вто Сеп 14, 2010 12:14 pm
[/quote] Естествено че продавам отделно търсещи сонди, кой може да си помисли че след като продавам метал детектори не продавам отделно сонди - най-ниско ниво потребители ... .[/quote]
Все пак доживяхме някаква информация и тъй,като задавате риторични въпроси, не мога да не ви последвам. Кой производител няма интернет страница и не дава информация за продукти и цени ,естествено най-ниско ниво,значи ние с тебе сме в еднаква категория и затова дай да си купя една 12,5 инча глава ,разбира се трябва да предложиш приемлива цена и отговориш на първият ми въпрос. Ако наистина са добри ,на доброто няма какво да се каже.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Вто Сеп 14, 2010 10:20 pm
Petronii написа:
Естествено че продавам отделно търсещи сонди, кой може да си помисли че след като продавам метал детектори не продавам отделно сонди - най-ниско ниво потребители ... .[/quote]
Все пак доживяхме някаква информация и тъй,като задавате риторични въпроси, не мога да не ви последвам. Кой производител няма интернет страница и не дава информация за продукти и цени ,естествено най-ниско ниво,значи ние с тебе сме в еднаква категория и затова дай да си купя една 12,5 инча глава ,разбира се трябва да предложиш приемлива цена и отговориш на първият ми въпрос. Ако наистина са добри ,на доброто няма какво да се каже.
Колега Бандита е прав поръчай на лични - така е по-дискретно като цена,отстъпки и др.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Пет Сеп 17, 2010 7:37 pm