Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Вто Авг 24, 2010 8:09 pm
astervil написа:
Какво ще кажете за това. https://www.youtube.com/watch?v=AvsH4yukehk https://www.youtube.com/watch?v=aiguBE8Myvs
[right] Тия клипове са направени с дефектен детектор, машината от клипа ми беше върната за гаранционен ремонт оказа се обаче че детектора е мокрен сериозно, ключетата и потенциометрите бяха ръждясали сериозно а платката беше цялата окислена (съжалявам че тогава нямах цифров фотоапарат да я снимам ) и беше покрита с плесен. Звъннах на собственика и му казах че този проблем не може да мине гаранционно и че е за нова платка и нов преден панел. Оня обаче си твърдеше че машината не е мокрена и ако не съм му я бил оправил безплатно съм щял да видя ...! Е видях ( клиповете по горе ) След появата на това видео имах желание да пратя на шуменския измекяр един нов детектор, ако му се снима видео да снима с него но той отказа, бил видял вече как работят Golden Mask
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Вто Авг 24, 2010 9:48 pm
Golden Mask написа:
astervil написа:
Какво ще кажете за това. https://www.youtube.com/watch?v=AvsH4yukehk https://www.youtube.com/watch?v=aiguBE8Myvs
[right] Тия клипове са направени с дефектен детектор, машината от клипа ми беше върната за гаранционен ремонт оказа се обаче че детектора е мокрен сериозно, ключетата и потенциометрите бяха ръждясали сериозно а платката беше цялата окислена (съжалявам че тогава нямах цифров фотоапарат да я снимам ) и беше покрита с плесен. Звъннах на собственика и му казах че този проблем не може да мине гаранционно и че е за нова платка и нов преден панел. Оня обаче си твърдеше че машината не е мокрена и ако не съм му я бил оправил безплатно съм щял да видя ...! Е видях ( клиповете по горе ) След появата на това видео имах желание да пратя на шуменския измекяр един нов детектор, ако му се снима видео да снима с него но той отказа, бил видял вече как работят Golden Mask
Да Владо ще има такива като Шуменския за съжеление - завиждат на работата на апарата яд ги е че работи перфектно...
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Вто Авг 24, 2010 10:13 pm
pechkata написа:
Да Владо ще има такива като Шуменския за съжеление - завиждат на работата на апарата яд ги е че работи перфектно...
Така е....Като стана дума за Шуменската машина,тук има много интересен клип с нея.
comander Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Сря Авг 25, 2010 12:59 am
Павлинчо,кажи са изкопа ли нещто с тея чехли?Остави ти са тия клипове ние сме одавна ги гледали.Тои Владо спря да пише зарди тебе в форума,а е казал нещто ти след него веднага някои бисер дет веке се повтаря за кои ли път.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Сря Авг 25, 2010 11:28 am
Golden Mask написа:
astervil написа:
Ами колега сами сте си виновен,че човека е пуснал компроментиращ клип,ако бяхте прежалили 50 лева и да му смените платката, още повече е в гаранция апарата, нямаше да има такъв проблем,а напротив дори купувача би винаправил страхотна реклама за фирмена поддръжка. Освен качествата на дадения апарат хората се интересуват и от добър и безпроблемен сервиз,потребителите не заслужават такова отношение и не мога да разбера българските търговци кога ще го проумеят това. Не се отнася това само за вас,а общо за всички,които предлагат стоки. Не е достатъчно една стока да се ракламира добре,може да се излъжат да я купят,проблема идва в последствие от нейните качества и поддръжката на производителя за да има авторитет.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Сря Авг 25, 2010 12:12 pm
Petronii написа:
Golden Mask написа:
astervil написа:
Ами колега сами сте си виновен,че човека е пуснал компроментиращ клип,ако бяхте прежалили 50 лева и да му смените платката, още повече е в гаранция апарата, нямаше да има такъв проблем,а напротив дори купувача би винаправил страхотна реклама за фирмена поддръжка. Освен качествата на дадения апарат хората се интересуват и от добър и безпроблемен сервиз,потребителите не заслужават такова отношение и не мога да разбера българските търговци кога ще го проумеят това. Не се отнася това само за вас,а общо за всички,които предлагат стоки. Не е достатъчно една стока да се ракламира добре,може да се излъжат да я купят,проблема идва в последствие от нейните качества и поддръжката на производителя за да има авторитет.
Аз съм виновен че клиента си е намокрил детектора ? Длъжен съм бил да му сменя платката и предния панел без пари ??? Абе ти малоумен ли си ? А ? В гаранционната карта има така наречените гаранционни условия и всеки потребител е длъжен да ги спазва, там си пише при какви условия важи гаранцията ! Да не си мислиш че ако купиш Майнлаб за 6000 лв и го намокриш ще ти го оправят без пари ? Друг е въпроса че когато дадеш малко пари за детектор въобще не ти пука за него, мокриш го, хвърляш го.... щото знаеш че сервиза му е наблизо, а парите които ще ти вземат за ремонт са никакви ! Виж обаче ако дадеш 2000 лв за детектор ще го пазиш като очите си щото ремонта му ще струва от 100 евро нагоре, а времето за ремонт никак няма да е малко ! Подробно за отношението за българския търсач към детекторите родно производство са дискутирани тук - http://imperio.bulgarianforum.net/forum-f18/topic-t2460.htm Драги ми Petronii българските търговци отдавна сме прумели нещата които пишеш, обаче се питам кога българските потребители и в частност търсачите ще проумеят че техниката трябва да се пази ?!
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Сря Авг 25, 2010 12:39 pm
Вижте сега , не искам да влизам в безсмислени полемики кой е прав и кой крив ,вие може ли да гарантирате, че сте го предали в различен вид от този и не е държан на склад дълго време в неподходящи условия ,защото както видях в клипа апарата е съвсем нов. Освен това , металдетектора не е DVD,което стои на сухо и вие ако ,както твърдите сте стигнали ниво на дейност,то трябва да знаете, че за търсача е важно апарата да е устойчив на атмосферни условия,безотказен,лек на тегло и употреба, и не на последно място здрава глава и конструкция и вие като производители трябва да го постигнете ,ако искате да продавате стоката си,не ние да трепериме да не млъкне защото е била паднала капка дъжд,ние не сме по различни потребители от ,които и да са ,просто универсалното правило е ,че търсиме продукти отговарящи на " бойни " условия.
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Сря Авг 25, 2010 12:45 pm
magnetron! написа:
GOLDEN MASK 3+ ЕДИН НАИСТИНА КОРЕКТНО НАПРАВЕН ВИДЕО КЛИП .
https://www.youtube.com/watch?v=rrK4Qr7dbmw
Как да си сигурен в БГ металдетектор,като гледаш клипове като тези.А и париците за тях не са малко. https://www.youtube.com/watch?v=NnMKxx02pK4 https://www.youtube.com/watch?v=leDVtWuUpN4 https://www.youtube.com/watch?v=81W7zcrxAj4 https://www.youtube.com/watch?v=3yZ6mYC1P0s https://www.youtube.com/watch?v=r4G158KkbjA
Гост Гост
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Сря Авг 25, 2010 1:56 pm
престанете с тия клипове бе колеги ..на всеки е ясно че на клип всеки може да докаже каквото си иска няма никакъв смисъл от подобен род клипчета ..
Единственото което може да се направи е да се направи полигон и всяка марка да бъде демонстрирана от самия производител. да бъдат закопани 20-30 различни предмета на различна дълбочина и всеки да си настрои машината сам с максимално добри настроики да се опита да ги намери! (при условия че НЕ знае къде са !!!! в противен случай може да търка само върху обекта с малки махове 5-7см наляво надясно .. при което и най 'убития' дедектор показва завидна дълбочина но при нормално търкане не се работи така)
и ще се види кой детектор се справя най-добре с откриване на дълбоките сигнали , дискриминиране и оцветяване на плитки и дълбоки железа, 'почерняване' на дълбок цветен сигнал. максимално добро центриране...
предполагам всеки себеуважаващ производител би отскочил където и да е в бг за едни 'национали' тестове да има снимащи от всички марки за да не се получават недоразумения ..и да докаже колко са му добри машинките и съответно да опровергае разпространявашите се клипчета по нета . едно пътуване ще му коства 100-200 лева а колко машинки ще продаде с доброто представяне на уреда !!
Последната промяна е направена от PHOENIX на Сря Авг 25, 2010 2:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Сря Авг 25, 2010 1:59 pm
Petronii написа:
вие може ли да гарантирате, че сте го предали в различен вид от този и не е държан на склад дълго време в неподходящи условия ,защото както видях в клипа апарата е съвсем нов.
Аз драги детектори на склад не държа, тоя детектор с днешна дата е на около 5 години, когато е сниман клипа е бил на около 3 години ! Външно няма какво да му се случи освен при случаите когато върху него е минало ППС, имал съм и такива случаи, а се сещам и за един юнак който ме пита дали важи гаранцията след като си беше смазал детектора ( това как ще го коментираш ? ) - човека беше длъжен да пробва .
Petronii написа:
както твърдите сте стигнали ниво на дейност,то трябва да знаете, че за търсача е важно апарата да е устойчив на атмосферни условия,безотказен,лек на тегло и употреба, и не на последно място здрава глава и конструкция и вие като производители трябва да го постигнете ,ако искате да продавате стоката си,не ние да трепериме да не млъкне защото е била паднала капка дъжд,ние не сме по различни потребители от ,които и да са ,просто универсалното правило е ,че търсиме продукти отговарящи на " бойни " условия.
Не говоря за капка дъжд, точно в тоя случай върху детектора доста вода беше изсипала и вместо потребителя да звънне да коментираме случая е изчакал достатъчно дълго време за да може платката да стане за боклука . Принципно ако пусна детектора в кофа с вода и той стои там 5 мин. след ваденето му той няма да работи понеже кутията му ще е пълна в вода, ако обаче съм малоумен и не се сетя да отворя предния панел така че попадналата вътре вода да излезе а останалото количество да се изпари и водата престои там 2-3 дена и чак тогава в главата ми проблесне...., платката ще е за боклука ! Кажи ми кой западен детектор ще работи след като бъде намокрен ?! Гледам те умно момче си а се излагаш с тъпи постове !!!
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Сря Авг 25, 2010 3:07 pm
PHOENIX написа:
престанете с тия клипове бе колеги ..на всеки е ясно че на клип всеки може да докаже каквото си иска няма никакъв смисъл от подобен род клипчета ..
Единственото което може да се направи е да се направи полигон и всяка марка да бъде демонстрирана от самия производител. да бъдат закопани 20-30 различни предмета на различна дълбочина и всеки да си настрои машината сам с максимално добри настроики да се опита да ги намери! (при условия че НЕ знае къде са !!!! в противен случай може да търка само върху обекта с малки махове 5-7см наляво надясно .. при което и най 'убития' дедектор показва завидна дълбочина но при нормално търкане не се работи така)
и ще се види кой детектор се справя най-добре с откриване на дълбоките сигнали , дискриминиране и оцветяване на плитки и дълбоки железа, 'почерняване' на дълбок цветен сигнал. максимално добро центриране...
предполагам всеки себеуважаващ производител би отскочил където и да е в бг за едни 'национали' тестове да има снимащи от всички марки за да не се получават недоразумения ..и да докаже колко са му добри машинките и съответно да опровергае разпространявашите се клипчета по нета . едно пътуване ще му коства 100-200 лева а колко машинки ще продаде с доброто представяне на уреда !!
Фоникс,всеки си е прав за себе си.Ако питаш мене,въобще не ми се гледат такива нарочени антирекламни клипове,а да си избера машина от полигона,който току що спомена.НО,в случая не е така.Как ще си купиш машина по този начин,като всеки оплюва стоката на другия.Явно манталитета на българина е такъв.
Гост Гост
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Сря Авг 25, 2010 3:29 pm
astervil написа:
....... Как ще си купиш машина по този начин,като всеки оплюва стоката на другия.Явно манталитета на българина е такъв.
Това изречение е точно на място, миналата година един приятел гледа 3 месеца клипчета и точно тогава беше всеки срещу всеки и най накрая отиде си купя някаква вносна машинка че беше останал с впечатление че всички да боклуци ...
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Сря Авг 25, 2010 3:41 pm
PHOENIX написа:
Това изречение е точно на място, миналата година един приятел гледа 3 месеца клипчета и точно тогава беше всеки срещу всеки и най накрая отиде си купя някаква вносна машинка че беше останал с впечатление че всички да боклуци ...
Да бе,затова колегата pechkata като хвана Golden Mask и забрави за Whites и Minelab...
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Сря Авг 25, 2010 3:43 pm
PHOENIX написа:
astervil написа:
....... Как ще си купиш машина по този начин,като всеки оплюва стоката на другия.Явно манталитета на българина е такъв.
Това си мисля и аз.Реклами и антиреклами-пълен хаус.
Гост Гост
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Сря Авг 25, 2010 3:59 pm
pavlinbass написа:
PHOENIX написа:
Да бе,затова колегата pechkata като хвана Golden Mask и забрави за Whites и Minelab...
правиш ли разлика между 'ХВАЩАНЕ' на апарат и клипчета ... някъде да съм казал че дадена марка наи-малко пък маската че е лоша машина ? ... абе кво ли ти обяснявам ако имаше капацитет да разбререш кво ти пиша щеше да си разбрал кво съм имал в предвид и кво съм писал в предния си пост още ...
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Сря Авг 25, 2010 4:08 pm
pavlinbass написа:
PHOENIX написа:
Съгласих се,но как може да го докажеш това на хората които вече са разубедени и разногледи от информацията.Хайде намерете и на мене такъв,по добър от Whites и Minelab.защото имах подобен български,на който не можеш да настроиш гунда и постоянно цвилише,камо ли да гониш дълбочини.Правило номер1,за България: Докато ръка не пипне и око да види ,не купувай.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Сря Авг 25, 2010 9:08 pm
astervil написа:
pavlinbass написа:
PHOENIX написа:
Съгласих се,но как може да го докажеш това на хората които вече са разубедени и разногледи от информацията.Хайде намерете и на мене такъв,по добър от Whites и Minelab.защото имах подобен български,на който не можеш да настроиш гунда и постоянно цвилише,камо ли да гониш дълбочини.Правило номер1,за България: Докато ръка не пипне и око да види ,не купувай.
Като искаш апарата да не цивли вземи си Майнлаб - няма да цивли и няма да вади черни сигнали...Но там не дават да пипаш преди да платиш...
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Сря Авг 25, 2010 11:57 pm
Петроний и Астервил! Преди две години и нещо имаше дразги между производителите на Виста и Г.Маск детектори. Помня,че хората от Виста неправилно тестваха Голдън Маск с цел да го "покажат",че не става.Ама тия,които разбират не им се хванаха на "тестовете". Няма лошо,че някой произвежда детектор Виста,ама ми се струва,че той умря в зародиш.Или греша.Всъщност Виста произвежда ли се още? Някой работи ли с него? Докато Г.Маск е доказан в БГ ,даже вече и в чужбина. Тъй,че тия неактуални тестове,не ги слагайте тук. Аз от тестове на Виста помня две хубави неща само-красиви пейзажи и една руса госпожа...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Нед Авг 29, 2010 8:49 pm
pavlinbass написа:
PHOENIX написа:
И защо не - Голден маск за сега е №1 и не виждам конкуренция...
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Пон Авг 30, 2010 7:36 am
pechkata написа:
pavlinbass написа:
PHOENIX написа:
И защо не - Голден маск за сега е №1 и не виждам конкуренция...
Всеки е доволен от своя металдетктор,но нищо конкретно.Пуснете някой достоверен клип по темата!
www Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Пон Авг 30, 2010 10:29 am
Всеки е доволен от своя металдетктор,но нищо конкретно.Пуснете някой достоверен клип по темата![/quote] то има много клипове колега но кой ли клип е достоверен .....се чудя винаги във всеки клип има нещо което не е наред,било то : почвата орудена ли е,що не провери парво дупката,що не пробваш със страничен джоб,ами деректно се заравяла монетата,хиляда маневри и всеки си има свое лично мнение и всеки вижда един тест по различен начин как трябва да се направи.ето например,колегата pavlinbass не Че имам нещо против момчето но е направил такъв супер тест и анти реклама на маската че ти идва да се издраиф.....едно че е нереално като дълбочина второ смехория в залата излага себе си излага и детектора на който е фен и на края твърди че на тези настройки както е показано в клипа си работи на нивата МАЛИИИИИИ МАЛИИ
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Пон Авг 30, 2010 12:31 pm
www написа:
Всеки е доволен от своя металдетктор,но нищо конкретно.Пуснете някой достоверен клип по темата!
то има много клипове колега но кой ли клип е достоверен .....се чудя винаги във всеки клип има нещо което не е наред,било то : почвата орудена ли е,що не провери парво дупката,що не пробваш със страничен джоб,ами деректно се заравяла монетата,хиляда маневри и всеки си има свое лично мнение и всеки вижда един тест по различен начин как трябва да се направи.ето например,колегата pavlinbass не Че имам нещо против момчето но е направил такъв супер тест и анти реклама на маската че ти идва да се издраиф.....едно че е нереално като дълбочина второ смехория в залата излага себе си излага и детектора на който е фен и на края твърди че на тези настройки както е показано в клипа си работи на нивата МАЛИИИИИИ МАЛИИ [/quote]
120см-капачка от буркан 190 см-капак от тенджера Че,добре ги е "показало" момчето.На половина да бърка в земята пак е добре!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Пон Авг 30, 2010 7:43 pm
https://www.youtube.com/watch?v=BgXK4EGToh8&feature=related Този тест е действителен - полеви... http://www.lovecpokladu.cz/home/detektor-kovu-golden-mask-3-4756 - по средата на страницата преди форума е клипа - на клипа лови монета на 35см.
comander Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Пон Авг 30, 2010 9:28 pm
Ами тои павлинчо наи вероятно апчетата дет му ги исписаха не ги глъта редовно,и и за това в главата му е малко хаос.но пак Печката му е заместник,мине не мине оп по някои бисер изръси дет да се пита човек ас ли не сам в час хората ли са луди.
Гост Гост
Заглавие: Re: Golden Mask 3+ field test Вто Авг 31, 2010 1:14 am
Маската кърти мивки и лепи плочки няма спор.От бг машините признавам нея и още една.