Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
wave lorenz пират kupuvam deus nexus грунда mask МЕТАЛОТЪРСАЧИ маск Fisher nokta Simplex врътка Spectrum TEKNETICS prodavam голден GOLD нишани Майнлаб Coil tesoro Minelab VANQUISH miladinka

Golden Mask 3+ field test

Go down 
+38
FILIP2
pantera
N@SKO
djotoriij
zaki83
dpinko
vezir
stater
sony147
Джони
GORAN
sangre
BEKS
Petronii
astervil
hfy
hercones
don
ivan113
comander
Avrelian
sitalk
slavitoooo
laki
imperio
denarr
4орта
goso
Ancient Hunter
Aemilivs
pechkata
magnetron!
Джим
zumbula007
yaponetsa
pavlinbass
Golden Mask
42 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
АвторСъобщение
Golden Mask
Джадай
Джадай
Golden Mask

mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyВто Авг 24, 2010 8:09 pm

astervil написа:
Какво ще кажете за това.
https://www.youtube.com/watch?v=AvsH4yukehk
https://www.youtube.com/watch?v=aiguBE8Myvs
[right]
Тия клипове са направени с дефектен детектор, машината от клипа ми беше върната за гаранционен ремонт оказа се обаче че детектора е мокрен сериозно, ключетата и потенциометрите бяха ръждясали сериозно а платката беше цялата окислена (съжалявам че тогава нямах цифров фотоапарат да я снимам ) и беше покрита с плесен. Звъннах на собственика и му казах че този проблем не може да мине гаранционно и че е за нова платка и нов преден панел. Оня обаче си твърдеше че машината не е мокрена и ако не съм му я бил оправил безплатно съм щял да видя ...! Е видях ( клиповете по горе )
След появата на това видео имах желание да пратя на шуменския измекяр един нов детектор, ако му се снима видео да снима с него но той отказа, бил видял вече как работят Golden Mask Smile
Върнете се в началото Go down
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyВто Авг 24, 2010 9:48 pm

Golden Mask написа:
astervil написа:
Какво ще кажете за това.
[right]
Тия клипове са направени с дефектен детектор, машината от клипа ми беше върната за гаранционен ремонт оказа се обаче че детектора е мокрен сериозно, ключетата и потенциометрите бяха ръждясали сериозно а платката беше цялата окислена (съжалявам че тогава нямах цифров фотоапарат да я снимам ) и беше покрита с плесен. Звъннах на собственика и му казах че този проблем не може да мине гаранционно и че е за нова платка и нов преден панел. Оня обаче си твърдеше че машината не е мокрена и ако не съм му я бил оправил безплатно съм щял да видя ...! Е видях ( клиповете по горе )
След появата на това видео имах желание да пратя на шуменския измекяр един нов детектор, ако му се снима видео да снима с него но той отказа, бил видял вече как работят Golden Mask Smile
Да Владо ще има такива като Шуменския за съжеление - завиждат на работата на апарата яд ги е че работи перфектно...
pavlinbass
Про-Консул
Про-Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyВто Авг 24, 2010 10:13 pm

pechkata написа:
Да Владо ще има такива като Шуменския за съжеление - завиждат на работата на апарата яд ги е че работи перфектно...
Така е....Като стана дума за Шуменската машина,тук има много интересен клип с нея.
comander
Цезар
Цезар
comander

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyСря Авг 25, 2010 12:59 am

Павлинчо,кажи са изкопа ли нещто с тея чехли?Остави ти са тия клипове ние сме одавна ги гледали.Тои Владо спря да пише зарди тебе в форума,а е казал нещто ти след него веднага някои бисер дет веке се повтаря за кои ли път.
Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyСря Авг 25, 2010 11:28 am

Golden Mask написа:
astervil написа:
Какво ще кажете за това.
[right]

Ами колега сами сте си виновен,че човека е пуснал компроментиращ клип,ако бяхте прежалили 50 лева и да му смените платката, още повече е в гаранция апарата, нямаше да има такъв проблем,а напротив дори купувача би винаправил страхотна реклама за фирмена поддръжка.
Освен качествата на дадения апарат хората се интересуват и от добър и безпроблемен сервиз,потребителите не заслужават такова отношение и не мога да разбера българските търговци кога ще го проумеят това. Не се отнася това само за вас,а общо за всички,които предлагат стоки.
Не е достатъчно една стока да се ракламира добре,може да се излъжат да я купят,проблема идва в последствие от нейните качества и поддръжката на производителя за да има авторитет.
Golden Mask
Джадай
Джадай
Golden Mask

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyСря Авг 25, 2010 12:12 pm

Petronii написа:
Golden Mask написа:
astervil написа:
Какво ще кажете за това.
[right]
След появата на това видео имах желание да пратя на шуменския измекяр един нов детектор, ако му се снима видео да снима с него но той отказа, бил видял вече как работят Golden Mask mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 Icon_smile

Ами колега сами сте си виновен,че човека е пуснал компроментиращ клип,ако бяхте прежалили 50 лева и да му смените платката, още повече е в гаранция апарата, нямаше да има такъв проблем,а напротив дори купувача би винаправил страхотна реклама за фирмена поддръжка.
Освен качествата на дадения апарат хората се интересуват и от добър и безпроблемен сервиз,потребителите не заслужават такова отношение и не мога да разбера българските търговци кога ще го проумеят това. Не се отнася това само за вас,а общо за всички,които предлагат стоки.
Не е достатъчно една стока да се ракламира добре,може да се излъжат да я купят,проблема идва в последствие от нейните качества и поддръжката на производителя за да има авторитет.
Аз съм виновен че клиента си е намокрил детектора ? Длъжен съм бил да му сменя платката и предния панел без пари ???
Абе ти малоумен ли си ? А ?
В гаранционната карта има така наречените гаранционни условия и всеки потребител е длъжен да ги спазва, там си пише при какви условия важи гаранцията !
Да не си мислиш че ако купиш Майнлаб за 6000 лв и го намокриш ще ти го оправят без пари ? Друг е въпроса че когато дадеш малко пари за детектор въобще не ти пука за него, мокриш го, хвърляш го.... щото знаеш че сервиза му е наблизо, а парите които ще ти вземат за ремонт са никакви ! Виж обаче ако дадеш 2000 лв за детектор ще го пазиш като очите си щото ремонта му ще струва от 100 евро нагоре, а времето за ремонт никак няма да е малко ! Подробно за отношението за българския търсач към детекторите родно производство са дискутирани тук - http://imperio.bulgarianforum.net/forum-f18/topic-t2460.htm
Драги ми Petronii българските търговци отдавна сме прумели нещата които пишеш, обаче се питам кога българските потребители и в частност търсачите ще проумеят че техниката трябва да се пази ?!
Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyСря Авг 25, 2010 12:39 pm

Вижте сега , не искам да влизам в безсмислени полемики кой е прав и кой крив ,вие може ли да гарантирате, че сте го предали в различен вид от този и не е държан на склад дълго време в неподходящи условия ,защото както видях в клипа апарата е съвсем нов.
Освен това , металдетектора не е DVD,което стои на сухо и вие ако ,както твърдите сте стигнали ниво на дейност,то трябва да знаете, че за търсача е важно апарата да е устойчив на атмосферни условия,безотказен,лек на тегло и употреба, и не на последно място здрава глава и конструкция и вие като производители трябва да го постигнете ,ако искате да продавате стоката си,не ние да трепериме да не млъкне защото е била паднала капка дъжд,ние не сме по различни потребители от ,които и да са ,просто универсалното правило е ,че търсиме продукти отговарящи на " бойни " условия.

bounce
astervil
Про-Консул
Про-Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyСря Авг 25, 2010 12:45 pm

magnetron! написа:

GOLDEN MASK 3+ ЕДИН НАИСТИНА КОРЕКТНО НАПРАВЕН ВИДЕО КЛИП .

https://www.youtube.com/watch?v=rrK4Qr7dbmw
Как да си сигурен в БГ металдетектор,като гледаш клипове като тези.А и париците за тях не са малко.
https://www.youtube.com/watch?v=NnMKxx02pK4
https://www.youtube.com/watch?v=leDVtWuUpN4
https://www.youtube.com/watch?v=81W7zcrxAj4
https://www.youtube.com/watch?v=3yZ6mYC1P0s
https://www.youtube.com/watch?v=r4G158KkbjA
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyСря Авг 25, 2010 1:56 pm

престанете с тия клипове бе колеги ..на всеки е ясно че на клип всеки може да докаже каквото си иска няма никакъв смисъл от подобен род клипчета ..

Единственото което може да се направи е да се направи полигон и всяка марка да бъде демонстрирана от самия производител. да бъдат закопани 20-30 различни предмета на различна дълбочина и всеки да си настрои машината сам с максимално добри настроики да се опита да ги намери!
(при условия че НЕ знае къде са !!!! в противен случай може да търка само върху обекта с малки махове 5-7см наляво надясно .. при което и най 'убития' дедектор показва завидна дълбочина но при нормално търкане не се работи така)

и ще се види кой детектор се справя най-добре с откриване на дълбоките сигнали , дискриминиране и оцветяване на плитки и дълбоки железа, 'почерняване' на дълбок цветен сигнал. максимално добро центриране...

предполагам всеки себеуважаващ производител би отскочил където и да е в бг за едни 'национали' тестове да има снимащи от всички марки за да не се получават недоразумения ..и да докаже колко са му добри машинките и съответно да опровергае разпространявашите се клипчета по нета . едно пътуване ще му коства 100-200 лева а колко машинки ще продаде с доброто представяне на уреда !! Smile

Последната промяна е направена от PHOENIX на Сря Авг 25, 2010 2:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Golden Mask
Джадай
Джадай
Golden Mask

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyСря Авг 25, 2010 1:59 pm

Petronii написа:

вие може ли да гарантирате, че сте го предали в различен вид от този и не е държан на склад дълго време в неподходящи условия ,защото както видях в клипа апарата е съвсем нов.
Аз драги детектори на склад не държа, тоя детектор с днешна дата е на около 5 години, когато е сниман клипа е бил на около 3 години ! Външно няма какво да му се случи освен при случаите когато върху него е минало ППС, имал съм и такива случаи, а се сещам и за един юнак който ме пита дали важи гаранцията след като си беше смазал детектора mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 Icon_lol ( това как ще го коментираш ? ) - човека беше длъжен да пробва .
Petronii написа:
както твърдите сте стигнали ниво на дейност,то трябва да знаете, че за търсача е важно апарата да е устойчив на атмосферни условия,безотказен,лек на тегло и употреба, и не на последно място здрава глава и конструкция и вие като производители трябва да го постигнете ,ако искате да продавате стоката си,не ние да трепериме да не млъкне защото е била паднала капка дъжд,ние не сме по различни потребители от ,които и да са ,просто универсалното правило е ,че търсиме продукти отговарящи на " бойни " условия.

mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 Icon_bounce
Не говоря за капка дъжд, точно в тоя случай върху детектора доста вода беше изсипала и вместо потребителя да звънне да коментираме случая е изчакал достатъчно дълго време за да може платката да стане за боклука .
Принципно ако пусна детектора в кофа с вода и той стои там 5 мин. след ваденето му той няма да работи понеже кутията му ще е пълна в вода, ако обаче съм малоумен и не се сетя да отворя предния панел така че попадналата вътре вода да излезе а останалото количество да се изпари и водата престои там 2-3 дена и чак тогава в главата ми проблесне...., платката ще е за боклука !
Кажи ми кой западен детектор ще работи след като бъде намокрен ?! Гледам те умно момче си а се излагаш с тъпи постове !!!
astervil
Про-Консул
Про-Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyСря Авг 25, 2010 3:07 pm

PHOENIX написа:
престанете с тия клипове бе колеги ..на всеки е ясно че на клип всеки може да докаже каквото си иска няма никакъв смисъл от подобен род клипчета ..

Единственото което може да се направи е да се направи полигон и всяка марка да бъде демонстрирана от самия производител. да бъдат закопани 20-30 различни предмета на различна дълбочина и всеки да си настрои машината сам с максимално добри настроики да се опита да ги намери!
(при условия че НЕ знае къде са !!!! в противен случай може да търка само върху обекта с малки махове 5-7см наляво надясно .. при което и най 'убития' дедектор показва завидна дълбочина но при нормално търкане не се работи така)

и ще се види кой детектор се справя най-добре с откриване на дълбоките сигнали , дискриминиране и оцветяване на плитки и дълбоки железа, 'почерняване' на дълбок цветен сигнал. максимално добро центриране...

предполагам всеки себеуважаващ производител би отскочил където и да е в бг за едни 'национали' тестове да има снимащи от всички марки за да не се получават недоразумения ..и да докаже колко са му добри машинките и съответно да опровергае разпространявашите се клипчета по нета . едно пътуване ще му коства 100-200 лева а колко машинки ще продаде с доброто представяне на уреда !! Smile
Фоникс,всеки си е прав за себе си.Ако питаш мене,въобще не ми се гледат такива нарочени антирекламни клипове,а да си избера машина от полигона,който току що спомена.НО,в случая не е така.Как ще си купиш машина по този начин,като всеки оплюва стоката на другия.Явно манталитета на българина е такъв.
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyСря Авг 25, 2010 3:29 pm

astervil написа:
....... Как ще си купиш машина по този начин,като всеки оплюва стоката на другия.Явно манталитета на българина е такъв.

Това изречение е точно на място, миналата година един приятел гледа 3 месеца клипчета и точно тогава беше всеки срещу всеки и най накрая отиде си купя някаква вносна машинка че беше останал с впечатление че всички да боклуци ...
pavlinbass
Про-Консул
Про-Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyСря Авг 25, 2010 3:41 pm

PHOENIX написа:
Това изречение е точно на място, миналата година един приятел гледа 3 месеца клипчета и точно тогава беше всеки срещу всеки и най накрая отиде си купя някаква вносна машинка че беше останал с впечатление че всички да боклуци ...
Да бе,затова колегата pechkata като хвана Golden Mask и забрави за Whites и Minelab...
astervil
Про-Консул
Про-Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyСря Авг 25, 2010 3:43 pm

PHOENIX написа:
astervil написа:
....... Как ще си купиш машина по този начин,като всеки оплюва стоката на другия.Явно манталитета на българина е такъв.

Това си мисля и аз.Реклами и антиреклами-пълен хаус.
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyСря Авг 25, 2010 3:59 pm

pavlinbass написа:
PHOENIX написа:
Да бе,затова колегата pechkata като хвана Golden Mask и забрави за Whites и Minelab...

Rolling Eyes правиш ли разлика между 'ХВАЩАНЕ' на апарат и клипчета ... някъде да съм казал че дадена марка наи-малко пък маската че е лоша машина ? ... абе кво ли ти обяснявам ако имаше капацитет да разбререш кво ти пиша щеше да си разбрал кво съм имал в предвид и кво съм писал в предния си пост още ...

astervil
Про-Консул
Про-Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyСря Авг 25, 2010 4:08 pm

pavlinbass написа:
PHOENIX написа:
Съгласих се,но как може да го докажеш това на хората които вече са разубедени и разногледи от информацията.Хайде намерете и на мене такъв,по добър от Whites и Minelab.защото имах подобен български,на който не можеш да настроиш гунда и постоянно цвилише,камо ли да гониш дълбочини.Правило номер1,за България: Докато ръка не пипне и око да види ,не купувай.
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyСря Авг 25, 2010 9:08 pm

astervil написа:
pavlinbass написа:
PHOENIX написа:
Съгласих се,но как може да го докажеш това на хората които вече са разубедени и разногледи от информацията.Хайде намерете и на мене такъв,по добър от Whites и Minelab.защото имах подобен български,на който не можеш да настроиш гунда и постоянно цвилише,камо ли да гониш дълбочини.Правило номер1,за България: Докато ръка не пипне и око да види ,не купувай.
Като искаш апарата да не цивли вземи си Майнлаб - няма да цивли и няма да вади черни сигнали...Но там не дават да пипаш преди да платиш...
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyСря Авг 25, 2010 11:57 pm

Петроний и Астервил!
Преди две години и нещо имаше дразги между производителите на Виста и Г.Маск детектори.
Помня,че хората от Виста неправилно тестваха Голдън Маск с цел да го "покажат",че не става.Ама тия,които разбират не им се хванаха на "тестовете".
Няма лошо,че някой произвежда детектор Виста,ама ми се струва,че той умря в зародиш.Или греша.Всъщност Виста произвежда ли се още? Някой работи ли с него?
Докато Г.Маск е доказан в БГ ,даже вече и в чужбина.
Тъй,че тия неактуални тестове,не ги слагайте тук.
Аз от тестове на Виста помня две хубави неща само-красиви пейзажи и една руса госпожа...
Wink
девушка
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyНед Авг 29, 2010 8:49 pm

pavlinbass написа:
PHOENIX написа:
И защо не - Голден маск за сега е №1 и не виждам конкуренция...
astervil
Про-Консул
Про-Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyПон Авг 30, 2010 7:36 am

pechkata написа:
pavlinbass написа:
PHOENIX написа:
И защо не - Голден маск за сега е №1 и не виждам конкуренция...
Всеки е доволен от своя металдетктор,но нищо конкретно.Пуснете някой достоверен клип по темата!
Консул
Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyПон Авг 30, 2010 10:29 am

Всеки е доволен от своя металдетктор,но нищо конкретно.Пуснете някой достоверен клип по темата![/quote]
то има много клипове колега но кой ли клип е достоверен .....се чудя винаги във всеки клип има нещо което не е наред,било то :
почвата орудена ли е,що не провери парво дупката,що не пробваш със страничен джоб,ами деректно се заравяла монетата,хиляда маневри и всеки си има свое лично мнение и всеки вижда един тест по различен начин как трябва да се направи.ето например,колегата pavlinbass не Че имам нещо против момчето но е направил такъв супер тест и анти реклама на маската че ти идва да се издраиф.....едно че е нереално като дълбочина второ смехория в залата излага себе си излага и детектора на който е фен и на края твърди че на тези настройки както е показано в клипа си работи на нивата Razz МАЛИИИИИИ МАЛИИ
astervil
Про-Консул
Про-Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyПон Авг 30, 2010 12:31 pm

www написа:
Всеки е доволен от своя металдетктор,но нищо конкретно.Пуснете някой достоверен клип по темата!
то има много клипове колега но кой ли клип е достоверен .....се чудя винаги във всеки клип има нещо което не е наред,било то :
почвата орудена ли е,що не провери парво дупката,що не пробваш със страничен джоб,ами деректно се заравяла монетата,хиляда маневри и всеки си има свое лично мнение и всеки вижда един тест по различен начин как трябва да се направи.ето например,колегата pavlinbass не Че имам нещо против момчето но е направил такъв супер тест и анти реклама на маската че ти идва да се издраиф.....едно че е нереално като дълбочина второ смехория в залата излага себе си излага и детектора на който е фен и на края твърди че на тези настройки както е показано в клипа си работи на нивата Razz МАЛИИИИИИ МАЛИИ [/quote]

120см-капачка от буркан
190 см-капак от тенджера
Че,добре ги е "показало" момчето.На половина да бърка в земята пак е добре!
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyПон Авг 30, 2010 7:43 pm

https://www.youtube.com/watch?v=BgXK4EGToh8&feature=related Този тест е действителен - полеви... http://www.lovecpokladu.cz/home/detektor-kovu-golden-mask-3-4756 - по средата на страницата преди форума е клипа - на клипа лови монета на 35см.
comander
Цезар
Цезар
comander

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyПон Авг 30, 2010 9:28 pm

Ами тои павлинчо наи вероятно апчетата дет му ги исписаха не ги глъта редовно,и и за това в главата му е малко хаос.но пак Печката му е заместник,мине не мине оп по някои бисер изръси дет да се пита човек ас ли не сам в час хората ли са луди.
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Golden Mask 3+ field test   mask - Golden Mask 3+ field test - Page 6 EmptyВто Авг 31, 2010 1:14 am

Маската кърти мивки и лепи плочки няма спор.От бг машините признавам нея и още една.

Golden Mask 3+ field test
Върнете се в началото 
Страница 6 от 12Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Продавам Golden Mask 2
»  Golden mask 4 ...
» Golden mask 2 / Golden mask 3

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектори-монетари :: Golden Mask Металотърсачи-
Идете на: