Заглавие: Re: Работите ли с багети? Пон Ное 09, 2009 9:48 pm
aiko написа:
Колега, тук трябва да се смеем ли
Izvinqvam se na vsi4ki, niamam kirilca v momenta.
Kolega Alko, az ne si izmislqm a citiram ot knigata na edin ot naj velikite tyrsa4i. Tova toj e napisal za OMNITRONA.
kodokan Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Вто Ное 10, 2009 11:30 am
aiko написа:
Колега, тук трябва да се смеем ли
Колега за да си съпричастен,помогни да намерим един оригинален ОМНИТРОН. Щом всички са предубедени,че не работят тези апарати значи не им трябват. И ще направим тестове с теб.И ще разберем истината. Навит ли си? Давам най хубавия си апарат за ОМНИТРОН.
kodokan Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Вто Ное 10, 2009 11:46 am
ОМНИТРОН DTR - продължение от книгата "Търсене на съкровища с модерна електроника"
...Аз gългo време се съмняВах gалu makaBa елеkтронна търсеща антена ще фунkцuонuра npu мене . ЗатоВа помолих жена cu да зароВu В граguната ни eguн златен пръстен . Аз, разбuра се, не знаех kъgе . Egин месец по -късно наех eguх ypeg от "А + S" и опuтах ga намеря пръстена . Без резултат . Слеg gBa месеца повторuх onuma - получu се слаба реаkцuя по посоkа на egнo gъpBo, отgалечено на оkоло 40 м от uзлъчВателя . ТогаВа жена ми потВърgu , че пръстенът е "там няkъgе " . Моето uзмерВане на крайната точkа беше на оkоло 40 см от пърВоначалната . Но сuгурно има хора, koumo работят по -gобре от мен с антените на OMNITRON. Зная за eguн турчuн от оkолностuте на Ерцерум , който uзпроБВаше оkоло Щутгарт заkупенuя cu В Германuя OMNITRON и Веgнага намери egHa сребърна kамбана . Бuх препоръчал на Bceku потребumел, който mърсu металнu преgмеmu с естествени uлu елеkmроннu системи антени ga uзВършu mочноmо опреgеляне на разположението им с мощен gemekmop на метал,, тъй kamo много egнородни преgметu , koumo лежат блuзо eguн go gруг от OMNITRON се Възпрuемат kamo egHo цяло и maka не може mочно ga се опреgелu разположението им. фuрмuте за пласмент на OMNITRON DTR са съзgалu за заuнтересованите mърсачu на съkроВuща места за uзпроБВане на ypega, В koumo е зароВен ценен меmален преgмет. Там Bceku заuнтересоВан може ga проВерu gалu собстВената му енергuя е gостатъчна, gалu има реаkцuя на антената npu него и с kakBa uнmензuВност е. Фuрмата "А + S" kamo генерален преgстаВuтел за Всuчku страни uзВън САЩ gържu тезu места за проВерkа ga се съзgаВаm от търгоВцuте и нито eguн kлuенm ga не заkупu ypega без mазu npoBepka. (Тезu geмoнстрации отнемат gocma Време u естестВено не са безnлатнu .) .....
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Вто Ное 10, 2009 12:03 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 9:10 pm; мнението е било променяно общо 1 път
kodokan Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Вто Ное 10, 2009 12:24 pm
yaponetsa написа:
тъй като темата е "работите ли с багети" искам да попитам дали някой от тук пишещите който работи с багети е откривал нещо с тях - нещо метално.все пак това е форум по метал детектинг и тук вода,нефт и газ нетърсим. лесен въпрост с още по лесен отговор а - да б - не
Никой няма и да ти го напише тук. Прочети по напред във форума и ще разбереш защо. И то не се работи само с багети,комбинира се с махало,лескова пръчка и т.н.
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Вто Ное 10, 2009 12:51 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 9:11 pm; мнението е било променяно общо 1 път
aiko Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Вто Ное 10, 2009 12:56 pm
kodokan написа:
yaponetsa написа:
тъй като темата е "работите ли с багети" искам да попитам дали някой от тук пишещите който работи с багети е откривал нещо с тях - нещо метално.все пак това е форум по метал детектинг и тук вода,нефт и газ нетърсим. лесен въпрост с още по лесен отговор а - да б - не
Никой няма и да ти го напише тук. Прочети по напред във форума и ще разбереш защо. И то не се работи само с багети,комбинира се с махало,лескова пръчка и т.н.
Колега Kodokan, по повод омнитрона, нямам ресурсът време да го търся за да го изпробвам. Виж тук във форумът Plovdiv Trakiq, каза че познава човек с омнитрон. За мен това са глупости - нищо лично към теб!
По повод това "Никой няма и да ти го напише тук." - поне двама се изказаха - похвалиха, че намират пръстен или са ставали свидетели на намиране, обаче, като им поставих въпроса ребром се покриха
Иначе не съм чак такъв кон с капаци и си чакам обещаните тестове за неверници
kodokan Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Вто Ное 10, 2009 1:11 pm
aiko написа:
kodokan написа:
yaponetsa написа:
Колега Kodokan, по повод омнитрона, нямам ресурсът време да го търся за да го изпробвам. Виж тук във форумът Plovdiv Trakiq, каза че познава човек с омнитрон. За мен това са глупости - нищо лично към теб!
По повод това "Никой няма и да ти го напише тук." - поне двама се изказаха - похвалиха, че намират пръстен или са ставали свидетели на намиране, обаче, като им поставих въпроса ребром се покриха
Иначе не съм чак такъв кон с капаци и си чакам обещаните тестове за неверници
Няма проблеми. Ще трябва да си намериш или направиш едно махало за тези тестове.Щом съм обещал ще ги имаш.Нямам много време и рядко влизам тук.А трябва много писане. А за ОМНИТРОН-а,ако някой има за продан или замяна аз ще го взема в зависимост от условията на собственика.Това имах в предвид.
kodokan Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Вто Ное 10, 2009 1:21 pm
yaponetsa написа:
kodokan написа:
Никой няма и да ти го напише тук.
ми тогава какъв е смисъла от темата???
нали уж обсъждаме дали някой работи с багети и има ли полза от тех.не се заяждам просто ми е интересно да разбера дали някой от тук пишещите е намирал нещо с такива устройства.
Значи преди доста време съм си правил експерименти и се е получавало. Повтарям експерименти.И затова така ревностно защитавам радиестезията. Честно обаче - не винаги става.И не в града.Иска се много,много практика и упражнения.Аз от години нямам тази възможност,на работа съм по цял ден,събота и неделя -гледаш да се наспиш и за няколко часа хобито и после отначало пак на работа. Важното е да си в добро здраве,отпочинал,необременен. Когато обаче си мислиш,че на всяка цена трябва да намериш това,което търсиш не става,ти несъзнателно ги задействаш(БАГЕТИТЕ).Трябва абсолютно изчистване на съзнанието,да не мислиш за нищо - това имах в предвид като писах по напред,дето и ти малко се ядоса. Полза има - и тя е радиестезия+металдетектинг - това е за мен истината. Па нали и от статия от Дневник ония пъпеши от министерство на културата щели да забранят притежанието на МД-тата , тогава май ще си останем на само багети. Ха-ха за багети не са се сетили да забранят. То в тая държава както каза един приятел и електронна запалка в джоба ще забранят да носиш.
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Вто Ное 10, 2009 2:30 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 9:12 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
kodokan Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Вто Ное 10, 2009 3:17 pm
yaponetsa написа:
На времето Х.Херц започнал експерименти с които целял да докаже че теорията за ел.магнитните вълни е пълна глупост.но в последствие опровергал сам себе си.така че аз неотричам напълно радиестезията,просто ми е трудно да повярвам в нещо което неможе да се види и докаже на практика
.....Изглежgа , че myk се kacae за прuнцuпа uзлъчВаmeл - приемник. kakmo е npu елеkmроннumе системи. Земно u kосмuчесkо лъченuе . земни магнumнu полета. ренmгеноВu лъчu u paguoakmuBHo лъченuе. всuчkо, това gнec е uзмерuмо с елеkmроннu ypegu. Също maka са uзВесmнu u uзмерuмu елеkтрuчесku uзмененuя ,породени от раguочестотu , интерференцuя на елеkтромагнuтнu полета на gалеkопроВоgu за вucoko напрежение uлu от kВарцоВu часоВнuцu. ОсВен тоВа същестВуВа фuзuчесkuят заkон , cnopeg който матерuята се gВuжu (uзменя ), т.е , проиэвежда (uзлъчВа) честотu В няkakBa форма . Много от тезu честотu не могат ga се uзмерят с елеkтроннu прuборu и тяхното същестВуВане затоВа се оспорВа от много рацuонално мuслещu хора . Но аз uckaм ga тВърgя, че тезu "рацuоналнu ВярВащu В техниката земнu обuтателu " може би само са загубuлu чустВuтелността cu kъм естествена енергия.Това не е чуgo, тъй kamo Върху нас ,мogepнume хора , постоянно възgействат сuлнu елеkтрuчнu магнитни полета , koumo могат ga разрушат нашата чустВuтелност kъм слабu uзмененuя . Но същестВуВат тезu особенu .човешки munoBe - "прuемнuцu", koumo могат ga улоВят тезu uзмененuя с uлu без антени ......
Цитат от "Търсене на съкровища със съвременна електроника"
aiko Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Вто Ное 10, 2009 5:52 pm
Колега, понеже гледам залиташ по източните бойни изкуства /в което няма нищо лошо, дори е прекрасно/, да те питам, дали си гледал един филм по дискавъри /или нешънъл джеографик - не помня/, където едни корифеи на бойните изкуства демонстрираха нокаут без докосване. Много ми беше забавно, как се изреждаха учиниците на корифея да ги нокаутира един след друг, че и на групи. Накрая дойде ред на един учен-скептик, който си седеше безмълвно, а учителя му прилагаше разните му техники за нокаут без докосване - безрезултатно. Е този филм съдържа огромна истина, относно масовата психология, промиването на мозъка, масовото манипулиране на лековерните хора, които нямат собствено критично мислене. Ако човек се замисли, ще разбере, защо хора отиват в секти и се оставят да ги манипулират, като безмозъчни маймунки и ги тласкат към самоубийство, убийство, или други безумия.
Което и да е безумие повторено 1000 пъти и обяснено завоалирано и объркващо по подходящ начин, кара лесно манипулируемата личност да повярва в това безумие. Така се промиват мозъци в секти, в училища проповядващи фундаментален ислямизъм и т.н. Разбира се не всеки е податлив на подобна манипулация, но пък и жертви не липсват.
Тук не правя аналогия с теб, просто се опитвам да ти кажа, как човек трябва да се отнася, към поднасяната му информация, за да не рискува да изпадне в идиотска ситуация в която например си продава апартамента в името на някаква секта и оставя децата си без наследство.
Последната промяна е направена от aiko на Вто Ное 10, 2009 6:46 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Вто Ное 10, 2009 6:00 pm
От бойни изкуства до филмови изкуства има разлика. аз така няколко години муай тай така съм се мъчил на нокаути без допир а само с мисъл ама .... не става да му се невиди
aiko Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Вто Ное 10, 2009 6:05 pm
Aemilivs написа:
От бойни изкуства до филмови изкуства има разлика. аз така няколко години муай тай така съм се мъчил на нокаути без допир а само с мисъл ама .... не става да му се невиди
Колега, става въпрос за научнопопулярен документален филм. То това са пълни глупости - факт, но има хора податливи на хипноза и манипулация на които действа.
kodokan Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Вто Ное 10, 2009 10:06 pm
Алко,благодаря за поста.И аз мразя тези секти и не съм много податлив на внушение. И аз съм малко като теб, око да види,ръка да пипне и за това пробвах на времето багети,махало да се уверя,че работи.Направи и ти така. Та значи за горните цитати от тази книга - пича който я е писал си е 100% от нашата порода,всичко останало в книгата си е за металдетектинг и човека е много по напред от нас.Има много хубави неща в тази книга за детектинга. Но явно и това не върши работа да ви убедя. Ще се опитам да ти напиша цитати и от книгата за радиестезия на Мария Мандаджиева - тя е лекар.Ще започна по друг начин. За Кирлиановата фотография чел ли си,знаеш ли нещо по въпроса
kodokan Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Вто Ное 10, 2009 10:21 pm
aiko написа:
Колега, понеже гледам залиташ по източните бойни изкуства /в което няма нищо лошо, дори е прекрасно/, да те питам, дали си гледал един филм по дискавъри /или нешънъл джеографик - не помня/, където едни корифеи на бойните изкуства демонстрираха нокаут без докосване. Много ми беше забавно, как се изреждаха учиниците на корифея да ги нокаутира един след друг, че и на групи. Накрая дойде ред на един учен-скептик, който си седеше безмълвно, а учителя му прилагаше разните му техники за нокаут без докосване - безрезултатно. Е този филм съдържа огромна истина, относно масовата психология, промиването на мозъка, масовото манипулиране на лековерните хора, които нямат собствено критично мислене. Ако човек се замисли, ще разбере, защо хора отиват в секти и се оставят да ги манипулират, като безмозъчни маймунки и ги тласкат към самоубийство, убийство, или други безумия.
Което и да е безумие повторено 1000 пъти и обяснено завоалирано и объркващо по подходящ начин, кара лесно манипулируемата личност да повярва в това безумие. Така се промиват мозъци в секти, в училища проповядващи фундаментален ислямизъм и т.н. Разбира се не всеки е податлив на подобна манипулация, но пък и жертви не липсват.
Тук не правя аналогия с теб, просто се опитвам да ти кажа, как човек трябва да се отнася, към поднасяната му информация, за да не рискува да изпадне в идиотска ситуация в която например си продава апартамента в името на някаква секта и оставя децата си без наследство.
За съжаление ТВ не гледам.Телевизора го наричам дебилизатор,но това си мое мненине. Дърпам си по някое сериалче от интернет от време на време и тва е. А тва за нокаут с мисъл е пълна щуротия. Но във Франция има такъв институт.Има и исторически източници.Хайде да помислим как са откривали рудата преди 2000 години примерно.Имам литографии как копат в мините а няколко пича 'детектват' с лескова пръчка.Виж предполагам ,че не сме тук за един ден и постепенно ще стигнем до истината.
aiko Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Вто Ное 10, 2009 10:57 pm
За въпросната фотография съм чувал, че е нещо свързано с визуализация на човешкото биополе - още една област пълна със спекулации и недоказани твърдения на хора със съмнителна репутация. Моля да ме извиниш, но такъв съм си - непоправим скептик ... но само спрямо нещата обвити в мистична мъгла и за които няма обективни научни доказателства. Аз телевизия гледам, при това много, но 80% гледам образователните канали и други неща, които не са обида за интелекта на нормалния човек.
Та по повод въпросната фотография, не съм 100% сигурен, но имаше предаване по дискавъри, в което нищеха въпроса около този ефект на Кирлиан. Та учените там се изказаха ако не ме лъже паметта, че става въпрос за електропроводимостта на човешкото тяло и кожа и в зависимост от спецификата на която проводимост се наблюдава въпросният газоразряден ефект. С една дума - нормално физично явление седи в основата, а не някакви си там биополета и други подобни спорни феномени.
По повод радиестезията, това което твърдя е че няма научно документирани доказателства, никой не ще 1000 лв и не на последно място - не ми звучи реално. Поради тези три причини си запазвам правото да си остана бетонна глава - скептик
kodokan Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Ное 11, 2009 9:42 am
aiko написа:
За въпросната фотография съм чувал, че е нещо свързано с визуализация на човешкото биополе - още една област пълна със спекулации и недоказани твърдения на хора със съмнителна репутация. Моля да ме извиниш, но такъв съм си - непоправим скептик ... но само спрямо нещата обвити в мистична мъгла и за които няма обективни научни доказателства. Аз телевизия гледам, при това много, но 80% гледам образователните канали и други неща, които не са обида за интелекта на нормалния човек.
Та по повод въпросната фотография, не съм 100% сигурен, но имаше предаване по дискавъри, в което нищеха въпроса около този ефект на Кирлиан. Та учените там се изказаха ако не ме лъже паметта, че става въпрос за електропроводимостта на човешкото тяло и кожа и в зависимост от спецификата на която проводимост се наблюдава въпросният газоразряден ефект. С една дума - нормално физично явление седи в основата, а не някакви си там биополета и други подобни спорни феномени.
По повод радиестезията, това което твърдя е че няма научно документирани доказателства, никой не ще 1000 лв и не на последно място - не ми звучи реално. Поради тези три причини си запазвам правото да си остана бетонна глава - скептик
Е да де,ама и ти сляпо вярваш на тези учени,които си гледал по Дискавъри.А има и други учени,които мислят друго. А за този фотография ще ти напиша подробно довечера,че книгите са ми в къщи.Малко ще се отклоним от темата но то пак е свързано с радиестезията.ЗА 1000-та лева и да бих могъл,не бих ти ги взел, просто такова ми е мисленето.Но ако искаш да правиш този експеримент ще ти кажа съвсем сериозно и друго - материала или предмета,ако ще е в земята не е зле да е престоял мунимум няколко месеца.Колкото повече,толкова по лесно се намира.А за тва ,че си скептик за момента е добре - иначе ако сме на едно мнение,кво ще прайм,темата ще трябва да приключи
aiko Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Ное 11, 2009 3:00 pm
Колега Кодокан, хубаво си спорим ние с тебе тук
Позволи ми да те поправя по повод "сляпото вярване":
Значи, аз влагам следния смисъл, когато става въпрос за "сляпото вярване": Да кажем, че съм бил в джунглата цял живот и някой ме е спасил и ме е замъкнал в модерното общество. Та аз знам всичко за джунглата - как да си ловя диви прасета, как да се лекувам с билки и т.н, но не знам нищо за модерния и коварен сват. И изведнъж моят спасител ми казва "Научи наизуст библията, разпространявай святото слово по целия свят и ще живееш вечно в райски условия!" или пък "Иди се самовзриви на този пазар и отнеми живота на колкото се може повече неверници и ще живееш вечно в рая и ще имаш 72 девственици за жени!"
Ако повярвам на тези неща, тогава ще съм повярвал сляпо на моя спасител, дето ме е измъкнал от джунглата и предпоставка за това ще е, че нямам никаква налична информаия в базата си данни за неговите твърдения.
Обаче ако съм да кажем инженер с богати технически познания и богата обща култура в много области на науката и преценя, че информацията поднесена в научнопопулярен филм е вярна, то това не е "сляпо вярване". Надявам се ще се съгласиш с мен
kodokan Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Ное 11, 2009 4:05 pm
aiko написа:
Колега Кодокан, хубаво си спорим ние с тебе тук
Позволи ми да те поправя по повод "сляпото вярване":
Значи, аз влагам следния смисъл, когато става въпрос за "сляпото вярване": Да кажем, че съм бил в джунглата цял живот и някой ме е спасил и ме е замъкнал в модерното общество. Та аз знам всичко за джунглата - как да си ловя диви прасета, как да се лекувам с билки и т.н, но не знам нищо за модерния и коварен сват. И изведнъж моят спасител ми казва "Научи наизуст библията, разпространявай святото слово по целия свят и ще живееш вечно в райски условия!" или пък "Иди се самовзриви на този пазар и отнеми живота на колкото се може повече неверници и ще живееш вечно в рая и ще имаш 72 девственици за жени!"
Ако повярвам на тези неща, тогава ще съм повярвал сляпо на моя спасител, дето ме е измъкнал от джунглата и предпоставка за това ще е, че нямам никаква налична информаия в базата си данни за неговите твърдения.
Обаче ако съм да кажем инженер с богати технически познания и богата обща култура в много области на науката и преценя, че информацията поднесена в научнопопулярен филм е вярна, то това не е "сляпо вярване". Надявам се ще се съгласиш с мен
Да спор няма, я какъв хубав детектор си направил. Честно да ти кажа запали ме и мен и сега по цял ден ровя разни книги(най-вече руски) със схеми за МД-та. И има страхотна полза от всичко това. Започват да ми се изясняват много неща. Не знам дали скоро ще мога да направя,щот и на мен времето ми е кът, но си търся осцилоскоп в момента.Можеш ли да помогнеш?
Да кажем че, и аз съм нещо подобно на теб. Има огромна разлика в горните ти примери.
Ако ти кажа - направи си две багети(махало) и пробвай това ,което ще ти напиша тук(или да го сканирам и ти го пратя щото не знам да стане като спам) не виждам какво толкова ще ти навреди. За разлика от научнополярните филми съм пробвал и знам ,че работи.
aiko Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Ное 11, 2009 4:27 pm
Разбира се, че ще помогна с каквото мога. Преди да направя това TGSL, писах на 10 човека поне в геотеча и ги помолих да ми препоръчат добър и лесен за направа детектор. Всички, които ми отговориха посочиха въпросния детектор, затова и него направих. Не бързай с осцилоскопа. Мога да ти пратя всичката налична ми информация за направата му. Ако решиш да го правиш, драсни на личните някакъв е-мейл - ще ти пратя всичко необходимо.
А за багетите ти казах, че не съм чак такъв кон с капаци и ще пробвам всичко, което звучи разумно и не иска кой знае каква подготовка ... а това че си чешем езиците си е отделна работа.
kodokan Консул
Заглавие: Етика на радиестезиста Сря Ное 11, 2009 4:27 pm
С риск да ме вземете на подбив ето и етика на радиестезиста. Подобно както си имаме и етика на Търсача.
Етика на радиестезиста
• Радиестезията изисква служене на истината, пълна отдаденост, използване и прилагане на знанията в полза на човечеството /Закон за предназначението/.
• Радиестезистът трябва да се отнася с благовение и уважение към безкрайния източник – Висшия разум на Вселената /Закон за чистата потенциалност/.
• Радиестезистът трябва да има широки възгледи, да е възприемчив и духовно извисен, в противен случай „непознатите” Висши сили, с които работи, ще се обърнат срещу него.
• Добрият радиестезист знае, умее да мълчи, наблюдава и изследва - /Закон за необвързаноста/. Изключение правят преподавателите и сериозно занимаващите се с тази наука, чиято цел е да обучават хората, или да дават съвети на тези, които се обръщат към тях за помощ.
• Радиестезията не бива да се използва като средство за демонстрация на „специални сили” и показване на някакво „духовно превъзходство” над останалите.
kodokan Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Ное 11, 2009 4:35 pm
aiko написа:
Разбира се, че ще помогна с каквото мога. Преди да направя това TGSL, писах на 10 човека поне в геотеча и ги помолих да ми препоръчат добър и лесен за направа детектор. Всички, които ми отговориха посочиха въпросния детектор, затова и него направих. Не бързай с осцилоскопа. Мога да ти пратя всичката налична ми информация за направата му. Ако решиш да го правиш, драсни на личните някакъв е-мейл - ще ти пратя всичко необходимо.
А за багетите ти казах, че не съм чак такъв кон с капаци и ще пробвам всичко, което звучи разумно и не иска кой знае каква подготовка ... а това че си чешем езиците си е отделна работа.
ок.Благодаря ти предварително. Разрових се и намерих ,че като вържеш сонди от осцилоскоп към SOUND картата си ти ставало елементарен осцилоскоп.Преди доста години,когато все още 8 битовите компютри бяха неща извънземно,а аз работех на ЕИМ с перфокарти,ленти и всичкото това в една огромна зала,свирех в една банда на китара.И по цял ден си правях разни схемички на дисторшъни,уа - педали и други подобни от една книжка на Симо Лазаров.И колко труд е паднало,но като проработеше след много проби и труд,радоста,удовлетворението и тръпката бяха огромни. Сега изпитвам същото желание за направа на МД. Излиза,че е най лесно да се направи кантар.
aiko Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Ное 11, 2009 4:40 pm