Купувам електрони багети на приемлива цена.GSM:0896936012
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Багети Нед Ное 25, 2012 8:18 pm
знам как се правят механични..но не знам колко ще иска човека за рецептата много по добри от алектронните и точни..
chiko Преторий
Заглавие: Re: Багети Чет Дек 20, 2012 4:03 pm
срещу хилядарка ще ти спретна супер локатор
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Багети Чет Дек 20, 2012 5:27 pm
chiko написа:
срещу хилядарка ще ти спретна супер локатор
Ами то ако ще се рискува 1000-ка, по добре е да е за металотърсач. С тези багети нищо не става . Нямам опит но съм виждал как се работи с тях. Оператора на багетите вика " Ами колеги, тук някъде трябва да е, ммм.. да в тоя район " и като погледнеш за кой район става въпрос, то цяла поляна. Ай върви копай...
chiko Преторий
Заглавие: Re: Багети Чет Дек 20, 2012 6:02 pm
когато работиш с електронен багет трябва задължително да имаш и дълбочинен металотърсач -рамка или кантар. но багета ти дава бърза информация дали има нещо в района.друг е въпроса дали информацията е истинска.много важно е да имаш хубав локатор , да си добър чувствач и да знаеш чалъмите за точно определяне на мястото.иначе ще стане така като с твоя познат багетист който ти казва ами тука е някъде.със моя багет ще получиш и точна инструкция за работа която няма нищо общо с известните подобни прибори.
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Багети Чет Дек 20, 2012 9:14 pm
аз говоря за 100% ефектови багети...пробваш,доказват ти се и поръчваш
chiko Преторий
Заглавие: Re: Багети Чет Дек 20, 2012 10:54 pm
на 20 процента трябва да се радваш.сигналите които засича багета не винаги са от метала който търсиш а в повечето случаи от места където метала е бил но е изваден.там има зараза - така наречената остатъчна радиация.това е основния проблем-това което търсиш го няма но заразата я ловиш.в повечето случаи има начин да я изчистиш но това е друг въпрос така че ако някой ти даде 100 процента сигурност !!!
chiko Преторий
Заглавие: Re: Багети Чет Дек 20, 2012 11:03 pm
знам как се правят механични..но не знам колко ще иска човека за рецептата Wink много по добри от алектронните и точни..
правил съм няколко вида багети без електроника като съм си мислел че са по добри от електронните но съм се заблуждавал.електронните имат много предимства.дълго е за обяснение.
mitkoo Преторий
Заглавие: Re: Багети Пон Дек 24, 2012 1:07 pm
hagemon4o написа:
аз говоря за 100% ефектови багети...пробваш,доказват ти се и поръчваш
Колега дай тел за връзка.Да питам за изработката на багетите
chiko Преторий
Заглавие: Re: Багети Пон Дек 24, 2012 9:35 pm
0899111717
chiko Преторий
Заглавие: Re: Багети Чет Дек 27, 2012 7:50 pm
chiko написа:
0899111717
не мога да отговарям на лични защото имам по малко от 10 мнения.
fishera80 Преторий
Заглавие: Re: Багети Чет Дек 27, 2012 9:47 pm
chiko написа:
0899111717
Чиконе - продаде ли рамката - Реликскана?
Умът не е добродетел, а качество!
chiko Преторий
Заглавие: Re: Багети Чет Дек 27, 2012 9:53 pm
не. няма желаещи за такава техника.тя е на приятел който е в чужбина.
chiko Преторий
Заглавие: Re: Багети Чет Дек 27, 2012 10:24 pm
fishera80 написа:
chiko написа:
0899111717
Чиконе - продаде ли рамката - Реликскана?
не се получава с личните -лимит и толкова. ако искаш имейл или ако е важно по телефона
fishera80 Преторий
Заглавие: Re: Багети Чет Дек 27, 2012 10:25 pm
chiko написа:
не. няма желаещи за такава техника.тя е на приятел който е в чужбина.
- Да не би, да е имал нужда от профилактика или други косури с които не се е справил на проба? - Той беше от стария модел нали, ако не ме лъже паметта? Имаш лични !!!