Някои работил ли е със багети от клонки от дърво вав формата на Y и какво може да се засече сас тях.
vezir Легионер
Заглавие: Re: БАГЕТИ Сря Сеп 22, 2010 3:04 pm
morfozis написа:
ниакои работил ли е сас багети от клонки от дарво вав формата на Y и какво мойе да се засече сас тиах
Абсолютно нищо
Гост Гост
Заглавие: Re: БАГЕТИ Сря Сеп 22, 2010 3:12 pm
Аз някога се пробвах,когато нашите търсиха вода в двора.За това трябва практика и усет.Мога да коментирам само за вода,защото където тази Y образна пръчка от не- дебели върбови или черничеви клонки се наклони на долу-там имаше вода/жилка,подводна река/.същото нещо съм виждала и с медни багети под формата на Г-при събирането на двете има вода.Говоря само за начина на намиране на вода.Другото ,което те интересува е подобно.
morfozis Легионер
Заглавие: Re: БАГЕТИ Сря Сеп 22, 2010 3:39 pm
ЗНАЧИ МАЛКО ИЛИ МНОГО СЕ ОТКРИВА НЕЩО САС ТЯХ, КАЗВАТ ЧЕ АКО СЛОЖИШ СРЕБРО ИЛИ ЗЛАТО ЩТЕ ТИ ПОКАЖЕ НАКАДЕ Е НЕЩО КАТО ПРОБИ.
DTELHO Легионер
Заглавие: Re: БАГЕТИ Сря Сеп 22, 2010 3:48 pm
morfozis написа:
ниакои работил ли е сас багети от клонки от дарво вав формата на Y и какво мойе да се засече сас тиах
колега виж тази тема ,изписали са много за багетите
morfozis Легионер
Заглавие: Re: БАГЕТИ Сря Сеп 22, 2010 4:30 pm
Те могат и да си напишат и 300 теми, моита тема е дали някои е работил сас Y образни багети ако знае някои да разкаже,видиал сам я тази тема но за този вид багети никаде непише.
Гост Гост
Заглавие: Re: БАГЕТИ Сря Сеп 22, 2010 5:08 pm
при багетите е много важно да са от реномиран производител, ако ще си купуваш си купи нещо на гарет, минелаб, White, fisher . недей се мъчи да си правиш разни самоделки или пък да разчиташ на самоделки на прехвалени майстори, марковото си е марково , те продават само техника която работи наистина!!!
п.п Обърни внимание на последния абзац и трите удивителни в края!
Последната промяна е направена от PHOENIX на Сря Сеп 22, 2010 6:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път
sitalk Джадай
Заглавие: Re: БАГЕТИ Сря Сеп 22, 2010 5:17 pm
morfozis написа:
Не знам дали са били под формата на Y или Г,но братовчед ми ми каза,че човека е дошъл у тях,откъснал клончето от дървото,показал е къде е мястото,дойдоха машини и на голяма дълбочина изккараха вода.Още си я има и си поливат наволя..
morfozis Легионер
Заглавие: Re: БАГЕТИ Сря Сеп 22, 2010 8:47 pm
Ми затова питах значи все пак има нешто вярно, но интереса ми е как Y образните багети от кое дърво е най добре да се използват
Гост Гост
Заглавие: Re: БАГЕТИ Сря Сеп 22, 2010 8:57 pm
morfozis написа:
ми затова питах знацхи все пак има несхто верно но интереса ми е кам Y образните багети от кое дарво наи добре е да се използват
При нас използваха черница или "буба","бубонка"-в различвите краища различно.За да няма неразбрали- това е дървото с което единствено се храни копринната буба.Резултатът при нас от този вид багети е 100%.
morfozis Легионер
Заглавие: Re: БАГЕТИ Сря Сеп 22, 2010 9:02 pm
ТОВА НЕ БЯХ ГО ЧУВАЛ КАТО ВАРИАНТ .БЯХА МИ ПИСАЛИ ЧЕ ОТ ДРЯАН Е НАИ ДОБРЕ НО.......
sitalk Джадай
Заглавие: Re: БАГЕТИ Чет Сеп 23, 2010 9:59 am
За вода,кухини и желязо съм виждал на 100%,че се откриват от радиестезисти.Няма значение с каква пръчка са.Те си знаят.Всеки багетист си избрал най-подходящата за неговите си работи. Виждал съм и със....списание.Хвана човека едно разтворено списание с две ръце,стъпи върху ямата,пълна с вода и списанието се наклони надолу....Не,че търси със списание...Въпроса да имаш по-силно изразено биополе и така...