Адаш-Кажи и "поДстъпите"- към Цитаделата -та да вдене де -макар че отдавна Е..............според мен.Успехи -
Адаш послушай тая вехта музика и погледай а !!! Това униформите са голяма работа !!!!!!!!! "На музикантите тръбите" , какво ще кажеш ???? Аз тия тръби като ги събера и ги хвърля и после ще има земи , земи , земи..........
Адаш-Кажи и "поДстъпите"- към Цитаделата -та да вдене де -макар че отдавна Е..............според мен.Успехи -
Адаш послушай тая вехта музика и погледай а !!! Това униформите са голяма работа !!!!!!!!! "На музикантите тръбите" , какво ще кажеш ???? Аз тия тръби като ги събера и ги хвърля и после ще има земи , земи , земи..........
Здр.как си днес?На мен нещо ми е тъпо
На мен също !!!!!!!!!
Последната промяна е направена от slavitoooo на Пет Дек 04, 2009 1:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Здр.как си днес?На мен нещо ми е тъпо
Последната промяна е направена от elinor на Пет Дек 04, 2009 2:56 pm; мнението е било променяно общо 1 път
От неделя насам не съм ходил никъде , имам малко работа в града , чакам и божествения апарат също !!!!!!!!!!!!!!
И преди бях писал тук-там аз съм нестандартен търсач ! Сигурно отначало няма да можеш да разбереш какво значи точно !!! От 5-6год. не ходя по селища с една дума по места дето всички ги знаят и тъпчат от години !!! Директно си избирам обширен район за предпочитане горски ,обичам силно пресечените места със скали , долчини , малки рекички обожавам каньоните последното място от този вид ми отне има няма 8 год от живота !!! Гледам на картата и търся обширни петна с гори и по -горе споменатите белези да няма на близко сегашни населени места и тръгвам на лов !! Въобще не ме интересува някой намирал ли е нещо , керамика имали или не ! Лова се извършва постепенно с много проучване и отнема много дни без всякакъв улов , при този начин не всеки може да издържи на нямането !! Имаме една приказка при нас НЯМА НЯМА И НАКРАЯ СПРЯ ДА НЯМА !!! Често пъти се връщам само с опиянението от красотата на местата където съм бил ,което никак не е малко !
Знаеш ли колко е силен тока когато намериш нещо на никакво место и после почваш да се чудиш това какво прави тук ,защо е тук и т.н. !!
Последната промяна е направена от slavitoooo на Пет Дек 04, 2009 1:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Със две думи обичаш да ходиш на девствени места, и си мн.прав там е най-красиво .Аз съм отпуска и съм се отдала на мързел вкъщи ,гледам филми ,ровя в интернет и така.....
Последната промяна е направена от elinor на Пет Дек 04, 2009 1:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Със две думи обичаш да ходиш на девствени места, и си мн.прав там е най-красиво .Аз съм отпуска и съм се отдала на мързел вкъщи ,гледам филми ,ровя в интернет и така..... Изпрати някоя снимка на монета, която си изкарал напоследък
Да обичам природата !!!!!!!!!!
Последната промяна е направена от slavitoooo на Пет Дек 04, 2009 1:46 pm; мнението е било променяно общо 1 път
[quote="slavitoooo"][quote="elinor"]Със две думи обичаш да ходиш на девствени места, и си мн.прав там е най-красиво .Аз съм отпуска и съм се отдала на мързел вкъщи ,гледам филми ,ровя в интернет и така.....
Последната промяна е направена от elinor на Пет Дек 04, 2009 3:00 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Със две думи обичаш да ходиш на девствени места, и си мн.прав там е най-красиво .Аз съм отпуска и съм се отдала на мързел вкъщи ,гледам филми ,ровя в интернет и така..... Изпрати някоя снимка на монета, която си изкарал напоследък
Изкарах едни вкаменелости !!!!!!!!
Последната промяна е направена от slavitoooo на Пет Дек 04, 2009 1:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Извинявай, въпросът наистина беше малко тъп, но точно това е най-жалкото, не знаем къде точно живеем, че трябва да дойде някой "отвън", та да ни открехне. А ние прекарваме целият си живот в браздата...
точно това имах предвид , от този 100 годишен преход и мизерия не можахме да се порадваме на родината си , та май и децата ни няма да могат , или няма да е останало на какво да се радват
Български металотърсачи
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Дек 03, 2009 10:58 am
Колеги гледайте какво са ми изпратили в АБВто !!!!
This is to inform you that you have been selected for a cash prize of 1,000,000 (British Pounds) held on the 30th of November 2009 in London (United Kingdom). The selection process was carried out through random selection in Our computerized email selection system (ESS) London Uk. Fill the below:
1.Full Name 2.Full Address 3.Marital Status 4.Occupation 5.Age 6.Sex 7.Nationality 8.Country Of Residence 9.Telephone Number
Agent Name: Mr. Fred Peters Tel: +44-702-409-3921 Email(mr.fredpetersclaimsagent1@yahoo.com.hk)
С превод :
Това е да Ви информирам, че сте били избрани за парична награда от 1000000 (Британски лири), проведена на 30 ноември 2009 г. в Лондон (Обединеното кралство). В процес на подбор е реализиран чрез случаен подбор в електронен нашата електронна поща подбор система (ЕСС), London UK. Напълнете по-долу:
1.Пълно Име 2.Full Адрес 3.Marital Статус 4.Occupation 5.Age 6.Sex 7.Nationality 8.Country на местожителство 9.Telephone брой
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Дек 03, 2009 11:06 am
пак добре.. като не е поискал и данните на кредитната ти карта
ако имаш служебен телефон най-добре му звънни и му Тегли една сочна нашенстка че поне да не сме валат от цялата работа
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Дек 03, 2009 11:11 am
Това хич не е ново, такива идват през ден. Пиши му на тоя че ако ти преведат тия пари ще му върнеш обратно половината
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Дек 03, 2009 11:26 am
От този номер също ми звъняха то се оказа ,че не само на мен !!!! Прегледах кода и не открих от коя държава ми звънят !!! От Мтел казаха да не вдигам на номера и че не могат да го засичат !! Проследяването стигало до някакъв спътник и нататък нищо не можели да направят !! Сметката не ми била мръднала ! Та затова внимавайте !!! http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=en&u=http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/881942011053&ei=UoIXS9nHGIHAmwOv6bzaAw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CAgQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3D%252B881942011053%26hl%3Dbg%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozillaofficial%26hs%3DRzS