Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
Simplex Spectrum Coil Майнлаб VANQUISH Fisher tesoro miladinka mask пират врътка грунда nokta нишани wave Minelab голден nexus deus prodavam маск kupuvam МЕТАЛОТЪРСАЧИ GOLD TEKNETICS lorenz

Форума на Slavitoooo

Go down 
+65
tepes
Джони
vende
мерцедес G
vale
danio1978
Magikman
leo 1
monetar
sitalk
индиана джоунс
Teres
sc
vaskonti
jenjpr
ivan113
adminn
tchoci
тато
dukavataz
бушон
Avrelian
elinor
deultum
bumbum
comander
nikito
xenon
pechkata
топи
zempar
hercones
naikon42
vasilevs
cosmopolitania
aiko
severus
K7650
Aemilivs
pet1r90
stater
amm
diabloGT
BLISSTООL
Михаил Ш.
Primus Pilus
BEKS
Moharem
aureus
NERON
sony147
Ancient Hunter
rock
pulsar
kuprqnov
Golden Mask
yaponetsa
Kiril62
djasko
stan960
PlovdivTrakiq
gaqco64
imperio
van
slavitoooo
69 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next
АвторСъобщение
бушон
Преторий
Преторий
бушон

Форума на  Slavitoooo - Page 21 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyНед Ное 29, 2009 8:25 pm

slavitoooo написа:
Трябва да я сплашиш малко !!
Ааааа, хич не ща да я плаша, че после трябва да я успокоявам, и ми излиза доста скъпо. Shocked
По-рахат ми е да си ходя по баирите да си търкам и да няма никакви съмнения на други теми. Very Happy
Върнете се в началото Go down
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyНед Ное 29, 2009 8:38 pm

Слави ти видя ли онази монета в другата тема , ако не я виж и си кажи мнението.
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyНед Ное 29, 2009 8:43 pm

pechkata написа:

Антониян меден посребрен !!!!!!!!!
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyНед Ное 29, 2009 8:50 pm

slavitoooo написа:
pechkata написа:

Антониян меден посребрен !!!!!!!!!
На мене ми прилича на ранна монета има дебел врат, и коронатае различна.
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyНед Ное 29, 2009 9:47 pm

Ало админите какво стана с аватарите ни ???? Изчезнаха !!!!!!!!!
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyНед Ное 29, 2009 10:02 pm

slavitoooo написа:
Ало админите какво стана с аватарите ни ???? Изчезнаха !!!!!!!!!

Поздрав за колегите които останахме без аватари !!!!!!!!!!!

slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyНед Ное 29, 2009 10:18 pm

Хайде да сложим един поздрав за админите дето ни върнаха лицата !!!!!!!!!!

Kiril62
Admin
Admin
Kiril62

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyНед Ное 29, 2009 10:39 pm

Колеги,ИЗВИНАВАМ СЕ за причиненото неудобство ,но имаше проблем със сървъра.Надявам се да не се повтори но знаете че самия сървър не се намира в БГ.Явно пак правят някакви профилактики.
zempar
Цезар
Цезар
zempar

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyПон Ное 30, 2009 11:05 am

pechkata написа:
Ееех Славчо ама някой хора имат жени....... scratch
колега , ими ние заради жените сме се хваналис това хоби(балкана) , по-добре мокър и измръзнал но свободен , отколкото на сухо и топло но затворен
и да знаеш , това извинение доста важи и за пред органите на реда
а Вашето извинение на ергените какво е Very Happy Laughing Laughing Twisted Evil

Български металотърсачи
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyПон Ное 30, 2009 11:36 am

zempar написа:
pechkata написа:
Ееех Славчо ама някой хора имат жени....... scratch
колега , ими ние заради жените сме се хваналис това хоби(балкана) , по-добре мокър и измръзнал но свободен , отколкото на сухо и топло но затворен
и да знаеш , това извинение доста важи и за пред органите на реда
а Вашето извинение на ергените какво е Very Happy Laughing Laughing Twisted Evil

Колега zempar нещо си грешка pechkata има най-малко три жени и 7-8 деца не го слушай какво говори !!!!!!!!!!
zempar
Цезар
Цезар
zempar

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyПон Ное 30, 2009 6:49 pm

не знаех , ще го споменавам в молитвите си Sad

Български металотърсачи
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyПон Ное 30, 2009 6:53 pm

zempar написа:

Хванал се в чудо и той ,апарати ли да ремонтира да произвежда ли да търси ли !!!??? И неговата не е лесна !!!!!!!!!!!!!!
elinor
Новобранец
Новобранец
elinor

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyПон Ное 30, 2009 7:27 pm

slavitoooo написа:
zempar написа:

Хванал се в чудо и той ,апарати ли да ремонтира да произвежда ли да търси ли !!!??? И неговата не е лесна !!!!!!!!!!!!!!
Привет момчета ,виждам че се забавлявате на мои гръб маи Rolling Eyes .а сега към Славито благодаря за поздрава ,без да искаш си оцелил любимия ми изпълнител.А иначе разкажете сега, какво ново при вас ?

Последната промяна е направена от elinor на Пон Ное 30, 2009 9:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyПон Ное 30, 2009 7:38 pm

elinor написа:
slavitoooo написа:
zempar написа:

Привет момчета ,виждам че се забавлявате на моя гръб маи Rolling Eyes .а сега към Славито благодаря за поздрава ,без да искаш си оцелил любимия ми изпълнител.А иначе разкажете сега, какво ново при вас ?

Е радвам се ,че прописа до сега кроих планове как да те накарам да напишеш някой пост !!! За изпълнителя ти сама ми сподели забрави ли ??????? Напиши моля ти се с какъв апарат работиш също и с какъв би искала да работиш !!!!! От колко време си болна от нашата болест и как се лекуваш ???? Въобще всичко !!!!!

И друго защо са затворени всички постъпи към теб ?????????
elinor
Новобранец
Новобранец
elinor

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyПон Ное 30, 2009 7:46 pm

slavitoooo написа:
elinor написа:
slavitoooo написа:
zempar написа:

Привет момчета ,виждам че се забавлявате на моя гръб маи Rolling Eyes .а сега към Славито благодаря за поздрава ,без да искаш си оцелил любимия ми изпълнител.А иначе разкажете сега, какво ново при вас ?

Е радвам се ,че прописа до сега кроих планове как да те накарам да напишеш някой пост !!! За изпълнителя ти сама ми сподели забрави ли ??????? Напиши моля ти се с какъв апарат работиш също и с какъв би искала да работиш !!!!! От колко време си болна от нашата болест и как се лекуваш ???? Въобще всичко !!!!!

Хей чакай малко,толкова мн.въпроси на кой да отговоря първо?Можеби имаш предвид "достъпи" или греша? Rolling Eyes
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyПон Ное 30, 2009 7:49 pm

elinor написа:
slavitoooo написа:
elinor написа:
slavitoooo написа:
zempar написа:

Хей чакай малко,толкова мн.въпроси на кой да отговоря първо?Можеби имаш предвид "достъпи" или греша? Rolling Eyes
Напиши нещо каквото искаш !!!!!!

Последната промяна е направена от slavitoooo на Пет Дек 04, 2009 1:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път
elinor
Новобранец
Новобранец
elinor

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyПон Ное 30, 2009 8:06 pm

slavitoooo написа:
elinor написа:
slavitoooo написа:
elinor написа:
slavitoooo написа:
zempar написа:

Постъпи имам предвид входове ! Е не са много ! Напиши нещо каквото искаш !!!!!!
Махнах ги защото си помислих, че ще ги пуснеш в общия чат в skypa.а що се отнася до това от колко време съм" болна " от тази болест,когато бях на 18 Arrow

Последната промяна е направена от elinor на Пет Дек 04, 2009 1:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път
elinor
Новобранец
Новобранец
elinor

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyПон Ное 30, 2009 8:22 pm

В последствие и следващия ми приятел се занимаваше с това Wink

Последната промяна е направена от elinor на Пет Дек 04, 2009 3:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път
zempar
Цезар
Цезар
zempar

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyПон Ное 30, 2009 8:24 pm

абе! много цитати тука , изтървах смисъла

Български металотърсачи
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyПон Ное 30, 2009 8:26 pm

И аз бях някога на 18 и прегледах цялата военна библиотека на гарнизона в Сливница !!! Търсих схема на минотърсач за да ми направи някой металотърсач !!! Още нещата бяха неясни ,още Владо Лилов не познавах даже !!!!!!!!

Първо ме привличаха от още по малък разни стари предмети !!! Ходех по стари - съвременни къщи по селата и откривах разни стъринки !! Обаче в една изоставена къща през една въканция в комина на тавана открих свитък с грамадни турски сребърни монети почернели --- Малиииии от тогава се разболях сериозно !!! И няма лек ни билка ни ваксина !!!!
elinor
Новобранец
Новобранец
elinor

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyПон Ное 30, 2009 9:11 pm

slavitoooo написа:
И аз бях някога на 18 и прегледах цялата военна библиотека на гарнизона в Сливница !!! Търсих схема на минотърсач за да ми направи някой металотърсач !!! Още нещата бяха неясни ,още Владо Лилов не познавах даже !!!!!!!!

Първо ме привличаха от още по малък разни стари предмети !!! Ходех по стари - съвременни къщи по селата и откривах разни стъринки !! Обаче в една изоставена къща през една въканция в комина на тавана открих свитък с грамадни турски сребърни монети почернели --- Малиииии от тогава се разболях сериозно !!! И няма лек ни билка ни ваксина !!!!
А сега на колко си години?

Последната промяна е направена от elinor на Пет Дек 04, 2009 1:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyПон Ное 30, 2009 9:17 pm

elinor написа:
slavitoooo написа:

А сега на колко си години?аз съм изкарвала находка от турски монети в една нива изорана ,бяха разсейка и откачих цяла нощ бях със ийгъл монетар.

69 набор съм !!!

Последната промяна е направена от slavitoooo на Пет Дек 04, 2009 1:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
elinor
Новобранец
Новобранец
elinor

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyПон Ное 30, 2009 9:40 pm

slavitoooo написа:
elinor написа:
slavitoooo написа:

Абе ДУША къде ходиш бре детето ли приспива ???????

Ти мене питай за находки - много им разбирам ??? Ей значи ще се намери тука в тоз Форум една сериозно болна дама !!!!!!!! Но кажи ми как да ти разправям тук сега във Форума !!!
69 набор съм !!! Затова отвори постъпите към крепостта !!!
Нямам деца,гледам "вип денс"ако искаш утре да драснем някой ред, засега чао. Желая ти лека вечер Sleep

Последната промяна е направена от elinor на Пет Дек 04, 2009 1:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyПон Ное 30, 2009 9:46 pm

elinor написа:
slavitoooo написа:
elinor написа:
slavitoooo написа:

А сега на колко си години?аз съм изкарвала находка от турски монети в една нива изорана ,бяха разсейка и откачих цяла нощ бях със ийгъл монетар.

Абе ДУША къде ходиш бре детето ли приспива ???????

Ти мене питай за находки - много им разбирам ??? Ей значи ще се намери тука в тоз Форум една сериозно болна дама !!!!!!!! Но кажи ми как да ти разправям тук сега във Форума !!!
69 набор съм !!! Затова отвори постъпите към крепостта !!!
Нямам деца,гледам "вип денс"ако искаш утре да драснем някой ред, засега чао. Желая ти лека вечер Sleep

Ще драснем с удоволствие !!! Лека и на теб !!

Последната промяна е направена от slavitoooo на Пет Дек 04, 2009 1:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 21 EmptyПон Ное 30, 2009 11:01 pm

[quote="slavitoooo]

Ще драснем с удоволствие !!! Лека и на теб !! Скайп или GSM[/quote]

опааааа любов има тукаааааааа cheers cheers cheers

Форума на Slavitoooo
Върнете се в началото 
Страница 21 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next
 Similar topics
-
» за всички във форума
» За хората и форума ..........
» Излет със колеги от форума.

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Общ форум-
Идете на: