Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Окт 27, 2009 9:11 am
K7650 написа:
slavitoooo написа:
K7650 написа:
Като идея изглежда добре - крайно време беше технологиите да дръпнат малко на пред и в този сектор жалко че на клипчетата се вижда как работи на плитко и в този смисъл изглежда като игачка за забавление
Колега ще ти кажа ,че има много монети на плитко но апаратите не ги чуват !!! Да неговорим за изправените монети !!!! И става дума за нормални почви !!!!!!!!!!
аз , имам гарет за плитко с новата сонда е върха - имам и стингер , който е за малко по големи обекти ако , се намери апарат който да хваща на плитко и дълбоко малки предмети и да разлечава ръждата - го копувам
ТEJON е изумителен апарат !!! Незнам още колко да пиша за него !!! Само ще ви кажа ,че това не е УИКЕНД машина !!! Машината е много бърза !!! Бърз достъп до всички настройки ,бих казал светкавичен достъп !!! Машината понася голямо издуване и работи при това спокойно !! Още първият ден след ,като разходих TEJON из красиви месности по моя край забелязах , че машината дава сигнал за цвят ,копая а метал няма !!! Няма защото трябвало да копна по- дълбоко , а не да си мисля ,че сигнала е фалшив !!!!
Моят TEJON го продадох защото ,машината е проектирана да работи най - добре със слушалки , а ас несъм им много фен !!!!!!!!!! Не се учудвайте ако прочетете , че отново съм закупил TEJON !!! Не съм казал ЧАО на тази машина , а и не мисля да го правя !!!!!!!
И преди и сега бай Ганьовци сме да!!!Браво колега това откъсче трябва да се пуска по често на повече место с образователна цел!!!!
и аз споделям мнението !
cosmopolitania Новобранец
Заглавие: До Нерон Сря Окт 28, 2009 2:31 pm
Нерон, много ми харесва логото (емблемата) на БНФМ! Ако и други я харесват и естествено ако позволиш, нека да я използваме! Ти ли я направи? Имаш ли някакви условия да я ползваме?
перфектна е и на мен много ми харесва иначе не съм е правил аз передполагам , че няма да има проблем , но трябва да се види той какво ще каже
Заглавие: До Нерон Сря Окт 28, 2009 2:48 pm
ОК, питай човека има ли условия. Ако се съгласи няма да е лошо да ми изпратиш файла на емблемата, за да я използваме за ловешкото събиране. А ти - гледам, че си от Пловдив, нали ще дойдеш в неделя в Ловеч, че трябва да има представители от всички краища на страната. Освен това предварително си намислете на местно ниво хора от вашия край, които ще бъдат предложени за УС и КС.
оо мани мани умирам си от яд тукашните търсачи за големи пъзлиовци откакто им споменах в скайп за ловеч да се организираме и да отидем и буква не са ми писали а колата ми гори 15 не върви да идвам сам
Заглавие: До Нерон Сря Окт 28, 2009 3:10 pm
Прати на твоите хора устава, за да прочетат и да видят, че няма нищо страшно...даже напротив - за тяхно добро е да дойдат. ЕЕЕЕЕХ, успяха да насадят на българската общественост, че сме престъпници...че даже и самите ние вече им повярвахме....Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!
Прати на твоите хора устава, за да прочетат и да видят, че няма нищо страшно...даже напротив - за тяхно добро е да дойдат. ЕЕЕЕЕХ, успяха да насадят на българската общественост, че сме престъпници...че даже и самите ние вече им повярвахме....Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!
оо мани мани умирам си от яд тукашните търсачи за големи пъзлиовци откакто им споменах в скайп за ловеч да се организираме и да отидем и буква не са ми писали а колата ми гори 15 не върви да идвам сам
Nero,ako mqstoto nee zaeto-6te te vzema.Da se 4uem v sabota ve4er.
Nero,ako mqstoto nee zaeto-6te te vzema.Da se 4uem v sabota ve4er.
И при мен ще има 1 място, но съм от Карлово, ако някой каже няма проблем да се рзберем нещо допълнително !!!
Не знам откъде ви идва на акъла, че хората няма да дойдат щото ги е страх от нещо. От какво да ги е страх, освен че ще се утрепят от път и после евентуално ще заспят от скука.
Помислете малко - отива някой на събрание някакво си с някакви хора. Не вдига гирлотия и не прави зулуми. Какво ще стане? Ще дойде някой да го арестува ли Правила се асоциация и какво, да не е незаконно?
Повечето хора имат семейства и са на по една заплата. 500 километра са 50 литра бензин. Кажи го 100 лв, за да не умреш гладен по пътя. Това им е храната на семейството за една седмица. Никой възрасетн човек със собствен автомобил няма да тръгне да зависи от други хора да го возят.
Ще се аргументираш ли, защото аз не виждам никаква причина някой да го е страх от нещо и заради това да не присъства?
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Окт 29, 2009 8:42 am
Нема нужда да се аргументирам - щот си приказвам с много от колегите по нашия край всеки ден дет са вика - За това написах в друг пост че - Вълчата свобода им са върти у главата на много народ от наште ора.Остави другото че Двама Българи на едно мнение си е бошлаф работа.
NERON Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Окт 29, 2009 9:41 am
aiko написа:
stan960 написа:
Но - Верни........
Ще се аргументираш ли, защото аз не виждам никаква причина някой да го е страх от нещо и заради това да не присъства?
и аз не виждам никаква причина от страх , но факт е че само като споменах "Ло"-то на Ловеч пъциентите попаднаха в бермудския триъгълник
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Окт 29, 2009 5:56 pm