Заглавие: Re: Тест - AKA Intronik STF Чет Фев 25, 2016 2:35 pm
Това е кантара:
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Тест - AKA Intronik STF Чет Фев 25, 2016 8:39 pm
www.mdetectors.com написа:
Това е кантара...
Това беше само за тестове през лятото. Засега кантар не се предвижда да има, защото успяха да постигнат същите дълбочини с новата дълбочинна програма, и то само с една антена без да се прави кантар:
kelesis_ss Преторий
Заглавие: Re: Тест - AKA Intronik STF Чет Фев 25, 2016 9:39 pm
Има ли нещо което пропускам във времето 1.35-1.42,при теста със каската?Защо при поставена вече на мястото каска при първия мах няма сигнал,а на следващия има?
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Тест - AKA Intronik STF Пет Фев 26, 2016 8:09 am
Защото колегата иска да покаже максималната дълбочина и затова движи антената на границата на засичане. Малко да я вдигне още нагоре и сигнала се губи. Като свали надолу, сигнала е много силен. Два метра за каска малко ли е за монетар?
Балкански Преторий
Заглавие: Въпрос... Съб Ное 19, 2016 9:44 pm
Само на менели направи впечатление ,ЧЕ веднага след границата на дискриминация сигнала го прави ЧЕРЕН !?!? И на Сигнума е по същия начин... значи ,ако сигнала е на границата на детекция ще го дава като ЧЕРЕН и си го подминаваш като пич !!! Аз нямам , модерна техника имам само БГ машинка , но дълбоките сигнали на границата на детекция са ми ЦВЕТОВЕ , след като направя една копка или махна малко пръст с крака и хоп идва дискриминацията , ако е голяма шлака на 40-50см. ми го дава цвят и си го копам , но това не е проблем , важното е да не ми го ожелезява , така мога да подмина някой сигнал на дълбоко ( има много неща ). Значи на АКА-то дискриминацията ако е до 30см , след това всичко става желязо , ако е до 40см. след това всичко пак е желязо.... ноооо на тестовете като гледам ,повечето са Въздушни или са направени на едни жълти почви , като пясък , които има 0% минерализация , аз самия съм правил тестове на такива почви и знам че е супер слаба почва. Това значи ,че ако почавата е по тегава и дискриминацията на АКА-то падне , ко праим ????? Просто питам , както казвам нямам подобна машина и несъм от най-опитните , но това ми направи първо впечатление !!!