Заглавие: Кантар металотърсач АКА Intronik-D двучестотен Пет Дек 16, 2016 9:16 pm
От доста време се говори за пускането на двучестотен металотърсач на АКА, който ще има и дълбочинен вариант или така наречения в България кантар - металотърсач за дълбоко търсене. Ето, че май има развитие в тази насока или т.нар. технология STF. Работните честоти са 1khz и 20 khz, които ще работят едновременно, като така събраната информация от засеченият метал ще бъде с по-голямо ниво на надеждност в режим дискриминация при по-тежки почви. Производителя смята AKA Intronik-D — да е с дължина 110 см., да се захранва от 6 батерии АА и да е с тегло 3,2 кг. Точна дата за пускането му все още няма но очаквайте още информация за това.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Рис Консул
Заглавие: Дааа... Съб Дек 17, 2016 7:48 pm
Тази фотография ми носи огромно количество информация, придружаващият текст- също...Обаче дипломатично ще запазя мълчание...А и да кажа нещо- каква файда ?Специалистите на тази окаяна планета , които ще разберат на 100 % думите ми се броят на пръстите на една ръка ...Вие обаче не е зле да понапишете нещичко по темата... Аз няма да коментирам коментариите ви , нито ще пиша повече по тази прелюбопитна темичка...Не съм тествал само пулсиндакшън кантара на Ebinger Trex 150 , както и руския му аналог за военни цели, както и произведението на Игор Волков.Въобще до сега не ми е известно да е пуснат добър кантар от която и да е фирма.А на пазара добре изпипан кантар ще изпадне в добре познатия стереотип-който си го купи-изобщо няма да го хвали или коментира , ами денонощно ще ...Както и ще бъде и почти невъзможно човек да си го купи секънд хенд...е , всяко правило си има изключения...
Тази фотография ми носи огромно количество информация, придружаващият текст- също...Обаче дипломатично ще запазя мълчание...А и да кажа нещо- каква файда ?Специалистите на тази окаяна планета , които ще разберат на 100 % думите ми се броят на пръстите на една ръка ...Вие обаче не е зле да понапишете нещичко по темата... Аз няма да коментирам коментариите ви , нито ще пиша повече по тази прелюбопитна темичка...Не съм тествал само пулсиндакшън кантара на Ebinger Trex 150 , както и руския му аналог за военни цели, както и произведението на Игор Волков.Въобще до сега не ми е известно да е пуснат добър кантар от която и да е фирма.А на пазара добре изпипан кантар ще изпадне в добре познатия стереотип-който си го купи-изобщо няма да го хвали или коментира , ами денонощно ще ...Както и ще бъде и почти невъзможно човек да си го купи секънд хенд...е , всяко правило си има изключения...
Много тежки думи! Значи, според теб на тази окаяна планетка само ти разбираш от кантари?!?!?! И може би от всичкоогия???
Любо, факта, че тоя кантар засича гърне на 1,50 -1,60м. в земята ще го приобщи ли към категорията на добрите кантари? В четвъртък ще е тук при мен и ако времето позволява, ще го разходим до полигона да заснемем малко видео в следващите дни.
Умничък си ми ти, умничък ! - ето какво си написал : Много тежки думи! Значи, според теб на тази окаяна планетка само ти разбираш от кантари?!?!?! И може би от всичкоогия??? , ми то това са твои твърдения и думи, А НЕ МОИ , писанчо ... аз благосклонно ще ти кажа да вземеш и да потърсиш в Гугалот какво е то туй ,, фигури на Роршах " , и понеже съм още трезвен , ето ти и един поучителен линк- http://e-zdravey.com/bg/test-na-rorshah-razberete-dali-ste-pod-stres-ili-seksualno-obremeneni/ Тъй ! - този словесен миш- маш , който съм написал , а ти , пенявейки се като турски сапун се осмеляваш да коментираш , е именно фигура на Роршах , само че словестна- така се изразяват политиците и дипломатитеее... моят словесен бъркоч е като едва различим силует в много гъста мъгла- ако си страхлив привижда ти се вълк, ако си ( няма емотикон с намигване ) -привижда ти се е , аз не съм виновен за това, че като прочетеш туй , ще кипнеш пак , и ПАК ще се разпенявиш
Умничък си ми ти, умничък ! - ето какво си написал : Много тежки думи! Значи, според теб на тази окаяна планетка само ти разбираш от кантари?!?!?! И може би от всичкоогия??? , ми то това са твои твърдения и думи, А НЕ МОИ , писанчо ... аз благосклонно ще ти кажа да вземеш и да потърсиш в Гугалот какво е то туй ,, фигури на Роршах " , и понеже съм още трезвен , ето ти и един поучителен линк- http://e-zdravey.com/bg/test-na-rorshah-razberete-dali-ste-pod-stres-ili-seksualno-obremeneni/ Тъй ! - този словесен миш- маш , който съм написал , а ти , пенявейки се като турски сапун се осмеляваш да коментираш , е именно фигура на Роршах , само че словестна- така се изразяват политиците и дипломатитеее... моят словесен бъркоч е като едва различим силует в много гъста мъгла- ако си страхлив привижда ти се вълк, ако си ( няма емотикон с намигване ) -привижда ти се е , аз не съм виновен за това, че като прочетеш туй , ще кипнеш пак , и ПАК ще се разпенявиш
Любо, факта, че тоя кантар засича гърне на 1,50 -1,60м. в земята ще го приобщи ли към категорията на добрите кантари?
Към добрите кантари, предстои да се види, но със сигурност тая дълбочина е психиатрична изцепка за Карлуково.... Па ако земеш да смениш АКА сондите с две тавички, олиле...
Спокойно бе! Като гледам какво си писал и колко емотикони си използвал, че и два пъти си постнал, май бая си се разтреперил?? Никога не съм ги харесвал тези кантари и за това се бъзикам...
Рис Консул
Заглавие: Gandalfчо Пон Дек 19, 2016 12:50 am
ти май пак - Спокойно бе! Като гледам какво си писал и колко емотикони си използвал, че и два пъти си постнал, май бая си се разтреперил?? Никога не съм ги харесвал тези кантари и за това се бъзикам... Laughing Laughing Laughing КАКВА картинка си изтипосал под никнейма си- КЛОУН във формата на ядрена гъба. Никой не се сърди на клоуните- те само разсмиват хората... Затуй и понеже ВЪРЕШНО, ДЪЛБОКО в себе си ти се ЧУВСТВАШ КЛОУН , продължаваш да .А и кой ли възприема на сериозно КЛОУНИТЕ -никой ! И те самите не се вземат насериозно...Е , и линка ,който ти ,,метнах " не си прочел...-то си личи ! Това е линк , а не ЛИГАвник ! .Ако беше японски спамаджия , 3 секунди след бабото ( моето бабо ) да си си направил харакири ! ма ти си български КЛОУН -ЗАБРАВИХ !
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Кантар металотърсач АКА Intronik-D двучестотен Пон Дек 19, 2016 9:28 am
adminn написа:
Доколкото разбирам основния проблем на кантарите е работата в минерализираните почви по-скоро със съдържание на железен оксид.
На традиционните кантари да, но това е Интроника, двучестотен и работата му на минерализация няма нищо общо с обикновените кантари или VLF. Да си представи какво би се получило ако на един GPX се монтира кантар?
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Кантар металотърсач АКА Intronik-D двучестотен Пон Дек 19, 2016 10:05 am
Напиши нещо за кантара нали разбираш! вмъкна се в темата, направи се на краля и общо взето за кантара нищо конкретно не каза! Можеше и с прости думи да напишеш става или не става! Може пък и някой не-специалист да ти разбере думите! Нямал да дава дипломатично мнение, пффф
Отговори: 50 Видяна: 2551 Search in: Благи приказки Заглавие: Гаранция–франция, а за умните БЪЛГАРИЯ! Съб Май 30, 2015 1:23 pm vogelscheuche написа: Я малкото, нещастното па се появило, да се прави на мъжле Smile Скоро не е близало задници, за некое друго ефтино подаръче и сега трябвало да наваксва
Дръж се по мъжки бе женчо, кво ми скимтиш!
Gandalf
Отговори: 50 Видяна: 2551 Search in: Благи приказки Заглавие: Гаранция–франция, а за умните БЪЛГАРИЯ! Съб Май 30, 2015 2:11 pm vogelscheuche написа: По мъшки викаш? Не благодаря, не си падам по нещасници! Но имам куче! Много е грозно и кучките не го харесват, а си е баш мъжага, гарантирам! Водя го на магистралата, че там не са претенциозни, коя го е пробвала, все ми връща парите, мисля че и на теб ще то свърши чудесна работа!
Като ти гледам само правописа, май си и селянин и селяндур в едно!
Най-новият тарифен план на GSM-операторите-план ,,шизофрения " -говориш сам със себе си срещу 0 стинки на минута... --- :
Напиши нещо за кантара нали разбираш! вмъкна се в темата, направи се на краля и общо взето за кантара нищо конкретно не каза! Можеше и с прости думи да напишеш става или не става! Може пък и някой не-специалист да ти разбере думите! Нямал да дава дипломатично мнение, пффф
Намерих един пост по темата който ме хвърли в размисъл : По заявка на производителя кутия от бира на 150 см с 50% усилване на машината
Кутия от бира се хваща лесно на 150 см на въздух, но гърне на тая дълбочина в земята е пезпощадна маркетингова изцепка. Освен това какво общо има биреното кенче с античните сигнали? Е колегата не дойде до Русе с другите АКА детектори, както каза че може би щял. Дано поне с тоя да дойде, че да видя и аз най-накрая какво се казва коджа бая дълбок апарат. Така и така минавал често по негови думи през Русе. Па менчето си е все на метър и чака някой да го намери.
Намерих един пост по темата който ме хвърли в размисъл : По заявка на производителя кутия от бира на 150 см с 50% усилване на машината
Кутия от бира се хваща лесно на 150 см на въздух, но гърне на тая дълбочина в земята е пезпощадна маркетингова изцепка. Освен това какво общо има биреното кенче с античните сигнали? Е колегата не дойде до Русе с другите АКА детектори, както каза че може би щял. Дано поне с тоя да дойде, че да видя и аз най-накрая какво се казва коджа бая дълбок апарат. Така и така минавал често по негови думи през Русе. Па менчето си е все на метър и чака някой да го намери.
На въздух е лесно ,много тестове се правят с кенчета... Едно са съвременни монети съвсем друго е антични. Еее Нексъс не бъди критичен , виж как лови гърне ,мятащият и още нещо.
Главътъ ти е като гумено пате- колкото повече го блъскаш ,толкова повече отскача ... Я сега ,пред уважаемата аудитория, кажи какво с какво е пълна главътъ на гуменото пате ? Ако отговориш на един от любимите ми въпроси, ще те оставя на мира ! - ,, щом Б ог е всемогъщ, може ли да създаде всепомитащо гюлле и непоклатим стълб ? " - Ама не само с ,,да " или с ,,не " , ами дай обяснение... да те видим и друго -щом нямаш металдетектор , що чиниш в тоз велик форум ? кажи нещо интересно , ставаш ми скучен- всеки може да пуска плоски коментарчета за видеоклиповете . Знаеш ли защо наричат мачъците ,,кантари " ? ? Чул ли си фразата ,, мачката прави пачката " ? целий форум очаква преМЪДрите ти словаааа ! И последно , гумено патенце- Защо кантарите не хващат дребните,,боклуци '' от повърхността ? Зер и ти, гъбо отровна , да кажеш нещо полезно на многоуважаемата АУДИТОРИЯ !
Не се карайте, за всички ще има. Даже и за тия от Карлуково
Ама преди Карлуково трябва да минеш през Русе за освидетелстване.... Ако не хванеш менче на метър пък ги приказваш тия дълбочини значи си твърде луд, дори и за Карлуково...