Има нещо такова, който се интересува от темата надълго и нашироко може да чете в руските форуми. На тестовете досега в земя, GPX4500 и Интроника показаха еднакви резултати в дълбочина за монети и за много малки цели, но за по едрите цели Интроника е малко по-дълбок с идентични по размер антени. Например тази кутия на видеото Интроника я засича на 120см. със стандартната антена 9"х12", и на 140см. с 15" антена, докато GPX-a не можа на повече от 85-90см. с 11" антена. С по-голяма ще е повече но нямаше на разположение друга.
Като се пооправи времето се очертава малка сбирка, и тъкмо на нея който иска може да тества тия машини, за да се увери, че всичко показано е 100% достоверно.
peneff72 Легионер
Заглавие: Re: Тест - AKA Intronik STF Сря Яну 06, 2016 10:19 am
Каква е минерализацията на почвата, където са правени тестовете?
Каква е минерализацията на почвата, където са правени тестовете?
Почвата там е сравнително лека. Ако е по скала 0 до 100, тази е някъде 15-20. Има и още по леки от нея, но наблизо има и друго място с 16 ПЪТИ по висока минерализация. Предстоят още тестове и снимки и там. Времето се развали и тоя път не успяхме да ги заснемем. Интроника показва точно колко е, но по друг метод я измерва, не както Деус например от 0 до 100. Точно тази почва е повече солена отколкото ферооксидна. Интроника показва и двете
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Тест - AKA Intronik STF Чет Яну 07, 2016 10:08 am
А каква ще е цената на този уред.
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Тест - AKA Intronik STF Чет Яну 07, 2016 10:28 am
Когато АКА официално обявят цена, ще я знам и аз и ще мога да я съобщя. Все още не е на пазара тоя детектор.
кирката Консул
Заглавие: Re: Тест - AKA Intronik STF Пет Яну 08, 2016 10:26 pm
Накрая на клипа пак лови сигнал тоя ака съм го тествал на 5 см не фаща костак... ше ми фане кутийка на 125 см ей стефчо накрая май ша има по добре наблягай на твоята марка микрон!- то и от него не става ама поне е българско!
Око да види,ръка да пипне.
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Тест - AKA Intronik STF Съб Яну 09, 2016 12:12 am
Стефане лъзгав си като съпун тези тестове ги показваи на малките деца за да ти ракопляскат това са толкова пипнати клипове че чак понамирисват те са като твоя 150 дето казваш че лови въздушно и в лека почва лева на 40 см. ама на практика лови на 15 то на съборите се видя
И какво им е пипнатото, можеш ли да обясниш? Явно си спец по такива неща. Всичко се вижда и чува в реално време. Аз на тия клипове само държа камерата. Като не ти се вярва заповядай на тестове (както и всеки друг който не вярва). Тъкмо и NRG то ще видиш на колко "лови". Имаше и други невярващи като тебе, сега друго говорят Колегата който дойде с GPX4500 може да потвърди същото. Като не вярвш на тия, чети руските форуми, там хората също тестват и коментират...
Аз и руските ги чета и там е като нашенските форуми всеки производител си има свита от хвалячи които хвалят в несвяст и обеждават останалите колко е най най най апарата твоите апарати ги зная колко струват без да се обиждаш но ако бяха читави щеше да си производител а не дистрибутор Покожете и снимаите тестове на ход как засича и на какви дълбочини а не на предварително подготвени за снимки трапове.
A защо не и двете едновременно? Едното по никакъв начин не пречи на другото? Даже напротив. ЗАПОВЯДАЙ НА ТЕСТОВЕ. Сам ще си избереш място и какво и как да тестваш
Стефане лъзгав си като съпун тези тестове ги показваи на малките деца за да ти ракопляскат това са толкова пипнати клипове че чак понамирисват те са като твоя 150 дето казваш че лови въздушно и в лека почва лева на 40 см. ама на практика лови на 15 то на съборите се видя
Колега, явно ти си си подозрителен към всичко
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
stanislav Новобранец
Заглавие: Re: Тест - AKA Intronik STF Нед Яну 10, 2016 9:36 am
jickata написа:
Да на него му дайте един точно определен турски пулсак и му гледайте сеира как се радва
Да имам два турски апарата Delta Pulse 3S 3D и съм много доволен също от доста време правя и предлагам Raptor pro и новият Tiger Shark 1 които са страхотни машини и бият по показатели доста български.
Да имам два турски апарата Delta Pulse 3S 3D и съм много доволен също от доста време правя и предлагам Raptor pro и новият Tiger Shark 1 които са страхотни машини и бият по показатели доста български.
Тогава си коментирай твоите уреди а не кой бил производител и кой бил дитрибутор, Стефчо от как прави уреди ти тогава може и да не си бил роден
Дааааа, колко бях прав, че това jickata е поредния "производител", който е недоволен. В Блъгарските форуми за металдетектинг пишат по-вече производители и търговци отколкото търсачи. Както Ви казах в БГ-то "производителите" са над 35-40 - такова чудо няма нигде посвета
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Дааааа, колко бях прав, че това jickata е поредния "производител", който е недоволен. В Блъгарските форуми за металдетектинг пишат по-вече производители и търговци отколкото търсачи. Както Ви казах в БГ-то "производителите" са над 35-40 - такова чудо няма нигде посвета
Така е ... Ама се чудя на тези къде им е акъла че търсят такива стоки...
Може би производителите ако патентоват изделията си нещата ще са други... А може би някой са го направили вече...
Ти първо върни парите на момчето от Хасково как го набута кажи как ти изпрати апарат RAPTOR, който му продаде и като се развали само след седмица работа вече половин година ни апарат, ни пари колеги пазете се от тоя!
Еи ibrahim cholak5 ли си bimo216 ли си jickata ли си ,не те знам какъв си,само знам че си пълен измамник и вземи си върни парите на момчето дето си измамил,а не ми се бии в гърдите какво правиш и какво не
Ти първо върни парите на момчето от Хасково как го набута кажи как ти изпрати апарат RAPTOR, който му продаде и като се развали само след седмица работа вече половин година ни апарат, ни пари колеги пазете се от тоя!