Заглавие: Тест и профилактика на F75 Сря Окт 15, 2014 9:54 am
Колеги,къде може да извършат качествена прифилактика и тест на F75.Има ли оторизиран сервиз който предлага тези неща срещу заплащане?
adminn Admin
Заглавие: Re: Тест и профилактика на F75 Сря Окт 15, 2014 11:17 am
Да в България име един представител на Фишер, както и оторизиран сервиз, това е www.MDETECTORS.COM
Най бързия тест е следния: 1. Провери дали имаш земя на апарата 2. Провери дали имаш дискриминация на въздух. 3. Провери дали имаш статичен режим 4. Провери дали имаш пинпойнтер
Ако имаш проблеми смени батериите, вече е пълно с некачествени Дурасел и затова вземи Panasonic примерно, но АЛКАЛНИ. Много хора мислят, че ХЕВИ ДЮТИ е най-силната батерия, а това не е така. те са за дистанционнота само.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Тест и профилактика на F75 Пет Окт 17, 2014 6:34 pm
И аз се уверих в това, че Зайче Бай че то, пада по бързо от доста батерии, апарата даже се шашка с такива ментета, от Филипса останах доста по доволен .
doncholito Новобранец
Заглавие: Re: Тест и профилактика на F75 Нед Окт 19, 2014 9:12 pm
mario321 написа:
И аз се уверих в това, че Зайче Бай че то, пада по бързо от доста батерии, апарата даже се шашка с такива ментета, от Филипса останах доста по доволен .
Подкрепям колегата, и аз съм с алкални Филипс батерии, нямам никъкви проблеми и карат достатъчно дълго.
unreal_66 Преторий
Заглавие: Re: Тест и профилактика на F75 Пон Окт 20, 2014 11:38 am
Аз сега работя с акумулаторни батерии 2700 милиампера,а те са с по нисък волтаж-1.2волта.Това проблем ли е?
nqkoy Новобранец
Заглавие: Re: Тест и профилактика на F75 Чет Окт 23, 2014 5:03 pm
Алкални Варта High Energy са с постоянно качество, поне закупените от верига магазини.