Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Пет Май 29, 2015 10:31 am
Podlecii.avg написа:
Металиста написа:
Супер.като е така що трябва да се заяждат с Трибала?
най-вероятно завист !!!
Ами да вземат да направат по добра бангия от неговата.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Пет Май 29, 2015 10:30 pm
Petronii написа:
Ясно е, че на кантарите силата им е на масивни метални обекти от манерка и каска нагоре, но мен ме интересува, правил ли си проби или виждал ли си видео, където да засича купка монети на поне седемдесет сантиметра.
колега Петроний: тъй като нямах отговор на въпроса ти, днес реших да изляза и да направя тест на първия що годе сериозен сигнал !!!! ето резултата: желязна топилка (шлака) на около 50см дълбочина. честно казано очаквах много по-голям предмет!!!!!(има и клипче)
:
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Пет Май 29, 2015 11:19 pm
Podlecii.avg написа:
Petronii написа:
Ясно е, че на кантарите силата им е на масивни метални обекти от манерка и каска нагоре, но мен ме интересува, правил ли си проби или виждал ли си видео, където да засича купка монети на поне седемдесет сантиметра.
колега Петроний: тъй като нямах отговор на въпроса ти, днес реших да изляза и да направя тест на първия що годе сериозен сигнал !!!! ето резултата: желязна топилка (шлака) на около 50см дълбочина. честно казано очаквах много по-голям предмет!!!!!(има и клипче)
След това постижение,което показваш,няма да имаш трудности на полигона на инженера! А и не сме се виждали скоро...
Хаосът е или временен,или гибелен!
Металиста Новобранец
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Съб Май 30, 2015 9:10 pm
Podlecii.avg написа:
Petronii написа:
Колега много на дълбоко си го барнал тоя дребосък,ти ще ходиш ли на събора.
Металиста Новобранец
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Вто Юни 02, 2015 5:23 pm
На колегата нещо не му се говори. или маи не му допадам ма не знам що,но ште му кажа че и я имам същата бангия като неговата сал дек не е камофлажна.
Металиста Новобранец
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Чет Юни 11, 2015 9:11 pm
Petronii написа:
Ясно е, че на кантарите силата им е на масивни метални обекти от манерка и каска нагоре, но мен ме интересува, правил ли си проби или виждал ли си видео, където да засича купка монети на поне седемдесет сантиметра. Такава цел е трудна, почти непостижима възможност за почти цялата гама детектори, които се предлагат на пазара.
Тука си малко у лека грешка колега.Майсторете вадат монета колко сребърна петолефка на 30 сантима.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Чет Юни 11, 2015 11:28 pm
Металиста написа:
Майсторете вадат монета колко сребърна петолефка на 30 сантима.
сериозните бангий искат и сериозни изкопни инструменти
:
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Пет Юни 12, 2015 5:52 am
Podlecii.avg написа:
сериозните бангий искат и сериозни изкопни инструменти
Аз тази година ще съм с FISHER и МОХАРЕМ ,това са уредите за мен .А относно инструмента ,кирката и от мен е предпочитаният инструмент ,а през лятото задължителен Колега Podlecii.avg качи лик с тези кирки на снимката ,цена ,тегло,производство ....
който търси намира
Последната промяна е направена от nasko75 на Пет Юни 12, 2015 10:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път
muhomorka Легионер
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Пет Юни 12, 2015 10:44 pm
[/quote] И сега ако кажеш, че малката е повече от 30лв. щото бай мангал за 25лф. го прави същото струмент, ще трябва да пия бирата дето си я снимал, ама топла.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Съб Юни 13, 2015 11:36 pm
muhomorka написа:
И сега ако кажеш, че малката е повече от 30лв. щото бай мангал за 25лф. го прави същото струмент, ще трябва да пия бирата дето си я снимал, ама топла.
Като гледам фирмата МТХ, налагат ги Баумакс, нищо особено, поредната китайска маркетингова продукция. Аз взимам един ресьор и парче арматурно желязо за шило, отивам при бай манго и не за 25, за 15 лева прави чудеса, цепи камико на две и не трепка, е стига да е погодил закалката, ама нямам оплаквания. Инструмента трябва да е лек, здрав и удобен, това се прави само индивидуално, в магазина рядко ще се намери подходящия инструмент.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Нед Юни 14, 2015 10:14 pm
Petronii написа:
Аз взимам един ресьор и парче арматурно желязо за шило, отивам при бай манго и не за 25, за 15 лева прави чудеса, цепи камико на две и не трепка, е стига да е погодил закалката, ама нямам оплаквания. Инструмента трябва да е лек, здрав и удобен, това се прави само индивидуално, в магазина рядко ще се намери подходящия инструмент.
заеби ги тез историй братле!!! едно време и аз тъй като теб мислех. Това са сериозни инструменти , и дума не може да става да ги сравняваш със ресьора от москвича!!!!
:
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Пон Юни 15, 2015 6:17 am
Podlecii.avg написа:
Petronii написа:
Аз взимам един ресьор и парче арматурно желязо за шило, отивам при бай манго и не за 25, за 15 лева прави чудеса, цепи камико на две и не трепка, е стига да е погодил закалката, ама нямам оплаквания. Инструмента трябва да е лек, здрав и удобен, това се прави само индивидуално, в магазина рядко ще се намери подходящия инструмент.
заеби ги тез историй братле!!! едно време и аз тъй като теб мислех. Това са сериозни инструменти , и дума не може да става да ги сравняваш със ресьора от москвича!!!!
Краси, какви са цените на двата модела?
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях?