Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Пон Май 04, 2015 10:06 pm
кирката написа:
Той не идва за питието
Ти от собствен опит ли го знаеш?
Хаосът е или временен,или гибелен!
Последната промяна е направена от Трибал-М на Вто Май 05, 2015 8:20 am; мнението е било променяно общо 1 път
кирката Консул
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Пон Май 04, 2015 10:09 pm
Да!
Око да види,ръка да пипне.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Пон Май 04, 2015 10:13 pm
кирката написа:
Да!
Благодаря!
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Вто Май 05, 2015 9:50 am
За "федералния форум" или добро или нищо , по добре нищо.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Пет Май 08, 2015 6:44 pm
emoxristov написа:
За "федералния форум" или добро или нищо , по добре нищо.
Извинявай,Емо,но не споделям мнението ти! Там има не малко колеги,чиито постове чета с истинско удоволствие...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Пет Май 08, 2015 6:50 pm
Трибал-М написа:
B.K.K. написа:
Вижте ся,според мен тва с многото машини е като с многото жени и еднократния секс с непозната....,става да се фалиш,ма от никоя не получаваш пълната и програма.. ,за това трябва време и редовен ,че да разбере човек,за кво иде реч,и да получи максимума .....Ма трябва и ти се постараеш,де .....А дървото си личи и от първия път
Е,такива колеги,където и да са търсачи,няма начин да не бъдат и намирачи! ...Трябва да има не една благодарност за това мнение!
Не,че ми пука...,но този,който е щракнал червено на цитираните два поста,или е безкрайно тъп,или злобата му е по-безкрайна...
B.K.K. Легионер
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Пет Май 08, 2015 10:32 pm
Мен ми стана интересно за федералния форум,кво за там,и аз го чета с интерес .Иначе за бангиите е ясно... ,лоша жена нема.....има недое ..на !
B.K.K. Легионер
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Пет Май 08, 2015 10:49 pm
Трибал-М написа:
Трибал-М написа:
B.K.K. написа:
Вижте ся,според мен тва с многото машини е като с многото жени и еднократния секс с непозната....,става да се фалиш,ма от никоя не получаваш пълната и програма.. ,за това трябва време и редовен ,че да разбере човек,за кво иде реч,и да получи максимума .....Ма трябва и ти се постараеш,де .....А дървото си личи и от първия път
Е,такива колеги,където и да са търсачи,няма начин да не бъдат и намирачи! ...Трябва да има не една благодарност за това мнение!
Не,че ми пука...,но този,който е щракнал червено на цитираните два поста,или е безкрайно тъп,или злобата му е по-безкрайна...
Трибале,що се впечатляваш!...хора разни...,разни идеали...Има хора ,на които целта на живота е да отидат в Ню Йорк,за да се изпикаят на малкия пръст, на Статуята на Свободата .....Не ,че аз бих имал нещо против, да се облекча точно там...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Съб Май 09, 2015 8:46 am
B.K.K. написа:
Трибале,що се впечатляваш!...хора разни...,разни идеали...Има хора ,на които целта на живота е да отидат в Ню Йорк,за да се изпикаят на малкия пръст, на Статуята на Свободата .....Не ,че аз бих имал нещо против, да се облекча точно там...
Американците не са виновни за масовата,нашенска простотия и за чалгаризираното ни отечество,та да им препикаваме символите! В безкрайния списък на техните изобретения присъства и металотърсачът...
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Нед Май 10, 2015 10:00 am
За по дълбоко търсене работя Teknetics-Eurotek PRO,за търсене на самородно злато работя с Fisher Gold Bug.И двата модела си имат и плюсовете и минусите спрямо местата където си практикувам хобито.
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Сря Май 20, 2015 7:39 pm
Kiril62 написа:
За по дълбоко търсене
:
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Сря Май 20, 2015 7:42 pm
Тоя камуфлажен цвят много му тича,ти ли го нагласи или така го взе?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Чет Май 21, 2015 9:14 am
Краси баланса на Кантара още ли е със ластик - поне така се вижда на снимката...?
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Чет Май 21, 2015 9:47 pm
pechkata написа:
баланса на Кантара още ли е със ластик ?
Да! за моя радост, с ластик е! много бърз удобен и лесен начин за монтаж и демонтаж !!! те първа ще умувам да сменя летвата с друга - разглабяема на няколко части (по-къси) които да се побират в туристическа раница
:
Металиста Новобранец
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Вто Май 26, 2015 11:50 pm
Podlecii.avg написа:
Kiril62 написа:
За по дълбоко търсене
Колега,ако тая машина работи там дето е снимана,в предбалкана как се справя с грунда?
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Сря Май 27, 2015 8:42 am
Металиста написа:
Колега,ако тая машина работи там дето е снимана,в предбалкана как се справя с грунда?
все още се уча НО за сега доста добре се справя на места на които много фабрични бангий боксуват !!! мачката не е за всеки, искам да кажа че ако нямате здрави шанцови инструменти, със сигурност няма да ви е от полза !!!!
:
Металиста Новобранец
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Сря Май 27, 2015 6:38 pm
Podlecii.avg написа:
Металиста написа:
все още се уча НО за сега доста добре се справя на места на които много фабрични бангий боксуват !!! мачката не е за всеки, искам да кажа че ако нямате здрави шанцови инструменти, със сигурност няма да ви е от полза !!!!
Супер.като е така що трябва да се заяждат с Трибала?
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Сря Май 27, 2015 9:29 pm
Металиста написа:
Супер.като е така що трябва да се заяждат с Трибала?
най-вероятно завист !!!
:
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Чет Май 28, 2015 1:02 am
Podlecii.avg написа:
Металиста написа:
Ясно е, че на кантарите силата им е на масивни метални обекти от манерка и каска нагоре, но мен ме интересува, правил ли си проби или виждал ли си видео, където да засича купка монети на поне седемдесет сантиметра. Такава цел е трудна, почти непостижима възможност за почти цялата гама детектори, които се предлагат на пазара. Какви са впечатленията ти относно дискриминацията, ако има такава и как се изразява ?
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Чет Май 28, 2015 11:15 am
Petronii написа:
Ясно е, че на кантарите силата им е на масивни метални обекти от манерка и каска нагоре, но мен ме интересува, правил ли си проби или виждал ли си видео, където да засича купка монети на поне седемдесет сантиметра. Такава цел е трудна, почти непостижима възможност за почти цялата гама детектори, които се предлагат на пазара. Какви са впечатленията ти относно дискриминацията, ако има такава и как се изразява ?
..."Преди две години,в двор на селска къща,между царевичните редове,колега с кантар(търсил изгубена връзка с ключове) е засякъл уверено едно сиромашко имане.Предполага,че е от изгубена някога кесия.На дълбочина точно 54-55 сантиметра изваждат струпани на куп 10 бели турски монети с големина на сестерция,но по- тънки и ...без нумизматична стойност.Най-ценна си останала емоцията,защото по зоните се ориентирали,че ще копаят цветно. Така,че колегата е прав за кесиите."
...Монетите са били осем,както разбрах по-късно...
Металиста Новобранец
Заглавие: Re: Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях? Чет Май 28, 2015 11:34 am
Трибал-М написа:
Petronii написа:
..."Преди две години,в двор на селска къща,между царевичните редове,колега с кантар(търсил изгубена връзка с ключове) е засякъл уверено едно сиромашко имане.Предполага,че е от изгубена някога кесия.На дълбочина точно 54-55 сантиметра изваждат струпани на куп 10 бели турски монети с големина на сестерция,но по- тънки и ...без нумизматична стойност.Най-ценна си останала емоцията,защото по зоните се ориентирали,че ще копаят цветно. Така,че колегата е прав за кесиите."
...Монетите са били осем,както разбрах по-късно...
Има ли монетар дето може да ги чуе тия монети?
Кой с какви бангии ще работи тази година и защо именно с тях?