-Даа Трибале,премереният език на грамотният човек си личи -Да видим все пак щото иронията съдържаща се в никът му говори за повече от поведението на примерен ученик.................................
Е,този ник може да е принудително избран,или иска да иронизира някой,от когото е недоволен. Не изключвам и възможността де е пореден лик на някой многолик,както казва Петроний...
А,хрумна ми да те попитам:Домна какво е,мъжко,или женско?
Аз отдавна знам за съществуването на търсачески форуми, но някак си не съм имал чак такава нужда да се регистрирам някъде, но винаги идва първият път, както се казва Избрах да се регистрирам тук, защото другите форуми са си откровено или зле прикрито имaняpcки, а аз никога не съм бил и не се чувствам такъв. Изключвам от статистиката форума на Федерацията, защото там е умряла работа - има го, колкото да се каже, че имат и форум. Разбира се, комерсиалният момент тук е доста силно изразен, но това е напълно разбираемо, все пак форумът иска поддръжка и кадри, а всичко това не е безплатно. Моята препоръка към собствениците на форума е да бъдат малко по-обективни при рекламата на един или друг детектор, защото именно така ще повишат продажбите си, а не като превъзнасят някои модели като Деус, примерно, който си има плюсове, но пък си има и сериозни минуси, например това, че антични и средновековни ръждиви железца си ги свири винаги цветно в земята, но това е основният проблем на почти всички детектори, така че нищо шокиращо няма.
Колега, когато са минали 4 събора и един металотърсач, натрапчиво "пребива всичко живо" по тестовете и когато тоя металотърсач е скъп а си го купуват тъсачи неманикени, и когано на всички събори собствениците на тоя металотърсач са най-много и са най-баятите търсачи, значи има нещо и то трудно може да се премълчи. Наистина истерията около тоя металотърсач е доста, защото е най-добрия и това ти го казвам, не като търговец, защото за разлика ок конкурентите ми всяка събота и неделя съм по горите и кърищата и виждам нещата и не само в един регион на България. Искам да видя постовете ти, като през 2015г. тоя металотърсач има и дълбочинна преставка за дълбоко търсене Ти си работи с каквото искаш и си имай мнение но стотици хора знаят истината. Но иначе приемам мнението ти! Чест и почитание!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Аз отдавна знам за съществуването на търсачески форуми, но някак си не съм имал чак такава нужда да се регистрирам някъде, но винаги идва първият път, както се казва Избрах да се регистрирам тук, защото другите форуми са си откровено или зле прикрито имaняpcки, а аз никога не съм бил и не се чувствам такъв. Изключвам от статистиката форума на Федерацията, защото там е умряла работа - има го, колкото да се каже, че имат и форум. Разбира се, комерсиалният момент тук е доста силно изразен, но това е напълно разбираемо, все пак форумът иска поддръжка и кадри, а всичко това не е безплатно. Моята препоръка към собствениците на форума е да бъдат малко по-обективни при рекламата на един или друг детектор, защото именно така ще повишат продажбите си, а не като превъзнасят някои модели като Деус, примерно, който си има плюсове, но пък си има и сериозни минуси, например това, че антични и средновековни ръждиви железца си ги свири винаги цветно в земята, но това е основният проблем на почти всички детектори, така че нищо шокиращо няма.
Колега, когато са минали 4 събора и един металотърсач, натрапчиво "пребива всичко живо" по тестовете и когато тоя металотърсач е скъп а си го купуват тъсачи неманикени, и когано на всички събори собствениците на тоя металотърсач са най-много и са най-баятите търсачи, значи има нещо и то трудно може да се премълчи. Наистина истерията около тоя металотърсач е доста, защото е най-добрия и това ти го казвам, не като търговец, защото за разлика ок конкурентите ми всяка събота и неделя съм по горите и кърищата и виждам нещата и не само в един регион на България. Искам да видя постовете ти, като през 2015г. тоя металотърсач има и дълбочинна преставка за дълбоко търсене Ти си работи с каквото искаш и си имай мнение но стотици хора знаят истината. Но иначе приемам мнението ти! Чест и почитание!
Просто е на мода...нищо особено.... Нито един модел на ХП не е нещо особено,а Деус....., освен ,че няма жици.....
Просто е на мода...нищо особено.... Нито един модел на ХП не е нещо особено,а Деус....., освен ,че няма жици.....
Колега, за 1000-ден път ти казвам, че не искам да ти натрапвам нищо. Имай си мнението и апарата който искаш и бъди щастлив. Просто става досадно да спамиш всички теми в които пишеш. Отвори си тема за GARRETT AT GOLD - и пиши нещо позитивно. Какво мислиш, едно друго ... нека да видим, че нещо харесваш. Поеми въздух 10 пъти, но внимателно, за да отлепиш и почни да пишеш нещо смислено.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Колега Бобо,в "Благи приказки" едно момче се интересува за какво служат кантарите...Ти,като Знаменит хейтър,можеш ли да добавиш нещо към моето мнение,може да е малко слабоватичко...
Колега Бобо,в "Благи приказки" едно момче се интересува за какво служат кантарите...Ти,като Знаменит хейтър,можеш ли да добавиш нещо към моето мнение,може да е малко слабоватичко...
Колегата вероятно е изморен и се е оттеглил в постелята.Пожелавам му лека нощ и да бие неговия отбор!... А Петроний -хейтъро на годината?... Тия и двамата сигурно са билЕ за Мексико...Ама я си бех за ХУландиА!
Хаосът е или временен,или гибелен!
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: Защо избрах форума империо ? Пон Юни 30, 2014 6:51 am
www.mdetectors.com написа:
Колега, когато са минали 4 събора и един металотърсач, натрапчиво "пребива всичко живо" по тестовете и когато тоя металотърсач е скъп а си го купуват тъсачи неманикени, и когано на всички събори собствениците на тоя металотърсач са най-много и са най-баятите търсачи, значи има нещо и то трудно може да се премълчи.
Събрали се селянчета от цяла България, говорят мьеко и спорят люто чия бангия е най-добрата - ти на това "тестове" ли му викаш? Ето един красноречив откъс от т. нар. "тестове"
Последната промяна е направена от Сельо Бангиев на Пон Юни 30, 2014 11:44 am; мнението е било променяно общо 1 път
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: Защо избрах форума империо ? Пон Юни 30, 2014 7:02 am
Искам да видя постовете ти, като през 2015г. тоя металотърсач има и дълбочинна преставка за дълбоко търсене
Аз специално повече ще се зарадвам да видя някаква нова концепция от Текнетикс, но засега явно предпочитат да доразвият Евротек-а, след като пуснаха три нови модела Баунти Хънтър, базирани на Евротек.
Последната промяна е направена от Сельо Бангиев на Вто Юли 08, 2014 9:59 am; мнението е било променяно общо 1 път
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: Защо избрах форума империо ? Пон Юни 30, 2014 7:51 am
бобо написа:
Колега, на мен принципно ми харесва безжичната технология на Деус, но като дълбочина и дискриминация Деуса е на ниво Fisher F4, така че никога не бих набутал една камара пари за детектор от нисък клас, па макар и безжичен.
Деус, според мен, става за помощен апарат, с който да правиш бързи разведки на непознат терен, особено в гъста гора и храсталаци, където безжичността е голямо предимство.
Последната промяна е направена от Сельо Бангиев на Вто Юли 08, 2014 9:45 am; мнението е било променяно общо 1 път
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Защо избрах форума империо ? Пон Юни 30, 2014 8:16 am
Трибал-М написа:
stan960 написа:
-Даа Трибале,премереният език на грамотният човек си личи -Да видим все пак щото иронията съдържаща се в никът му говори за повече от поведението на примерен ученик.................................
Е,този ник може да е принудително избран,или иска да иронизира някой,от когото е недоволен. Не изключвам и възможността де е пореден лик на някой многолик,както казва Петроний...
-Таа,кво ша кажеш да си додем на думата относно никовете...................................
бобо Джадай
Заглавие: Re: Защо избрах форума империо ? Пон Юни 30, 2014 10:34 am
Колега, за 1000-ден път ти казвам, че не искам да ти натрапвам нищо. Имай си мнението и апарата който искаш и бъди щастлив. Просто става досадно да спамиш всички теми в които пишеш. Отвори си тема за GARRETT AT GOLD - и пиши нещо позитивно. Какво мислиш, едно друго ... нека да видим, че нещо харесваш. Поеми въздух 10 пъти, но внимателно, за да отлепиш и почни да пишеш нещо смислено.
Ти,КОЛЕГА,на кое викаш СПАМ???-на мнение ,което не съвпада с твоето ли?????На мен и да искаш,не можеш да ми натрапиш нещо,а доколко ТВОИТЕ постове са позитивни-.........мнооооого относителен отговор!ТИ имаш мнение-и аз имам мнение.Ти казваш твоето-аз моето,но ,колко трябва да си ограничен,че да си позволяваш да ми казваш къде,какво и как да пиша,а!И в този ред на мисли,,си мисля ,че най ще ти подхожда да ми изтриеш мнението и да ми блокираш профила.Аз нищо няма да загубя.....!А ти?
... Благодарение на форума създадох много запознанства , контакти и приятелства. Намерих си ЕДИН ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ В ЛИЦЕТО НА ДАНКАТА НЕНОВ. Оказа се , че освен , че и двамата сме луди по хобито , но и бизнесът ни е еднакъв. В момента осъществяваме съвместен бизнес заедно с неговият братовчед Димитър. За което съм им безкрайно благодарен, че ми протегнаха ръка в тази скапана държава. Данка , Митко едно голямо БЛАГОДАРЯ! Да сте живи и здрави и много късмет Ви желая! Имало е хора от майка родени в тази скапана държава. [/b]
Колега,а неприятели спечели ли? При мен ги има,но са по-малко от приятелите-без да отчитам непричастната публика.
Отдавна да съм си взел DEUS , но тази липса на кабел (която всички харесват) а от там и невъзможността да работи на ниски температури ме спират, една скъпа машина трябва да работи по всяко време на годината.Ако излезе модел с кабел си взимам.
Колега, когато са минали 4 събора и един металотърсач, натрапчиво "пребива всичко живо" по тестовете и когато тоя металотърсач е скъп а си го купуват тъсачи неманикени, и когано на всички събори собствениците на тоя металотърсач са най-много и са най-баятите търсачи, значи има нещо и то трудно може да се премълчи.
Събрали се селянчета от цяла България, говорят мьеко и спорят люто чия бангия е най-добрата - ти на това "тестове" ли му викаш? Ето един красноречив откъс от т. нар. "тестове"
Не това определено не са тестове, защото така не се прави. Лошото, е че аз винаги правя нещо друго но не и да записвам. Тая година така изпуснах да запише един тест в самия трай на събора с една почва донесена от Родопите. Там Ники Войнски направи показно, което беше уникално за малкото присъстващи. Но това са само думи ....
Ало , www.mdetectors.com нещо по въпросът с температурите и кабелите ще кажете ли ?
Липсата на кабел не е ама никакъв проблем и може да се направи тест с китайски телефон, който е близо до устройството и близо до кабел на металотърсач. Температурата: Писали сми много по темата, дори тука бяхме пуснали тема за ниските температури. Тъй като се ползват литии-ПОЛИМЕР батерии, не е добре да се работи ПОСТЯННО НА температури под -5. Не, че нямам случай в Монтана на постоянна всекидневна работа не тая ами миналата година, когато температурите с месеци беше -10-20градуса. Просто не е препоръчително.
Според мен, с познанията, информираноста и използването замитането на следите, отговяря на профила на един собственик на друг форум. С използването на една специфична дума и стила съм на 90% сигурен, все пак има много малък шанс да е съвпадение. Въпреки всичко, винаги съм бил на мнение, че тези които правят много никове, показват различни лица, не бих определил като коректни и джентълмени .
Според мен, с познанията, информираноста и използването замитането на следите, отговяря на профила на един собственик на друг форум. С използването на една специфична дума и стила съм на 90% сигурен, все пак има много малък шанс да е съвпадение. Въпреки всичко, винаги съм бил на мнение, че тези които правят много никове, показват различни лица, не бих определил като коректни и джентълмени .
-Тука си прав, и бъди сигурен,нема случайни съвпадения...........................................................
Ако си прав,колега,аз не виждам особен смисъл и големи резултати от подобна агресия. Бих казал,че малко ме забавлява появата на всеки нов ник и още от първия пост "воалите падат"...Сега има още две други регистрации.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Защо избрах форума империо ? Чет Юли 03, 2014 7:39 pm
akulata88 написа:
Когато производители и търговци оплюват една или друга марка целенасочено- може, когато търсачи изкажат мнение- хейтърство.....
...С трици се ловят само тези маймуни,които ги ядат.
adminn Admin
Заглавие: Re: Защо избрах форума империо ? Чет Юли 03, 2014 9:34 pm
Благодаря на всички за мненията! Благодаря и за коментарите на лични! Вече съм уверен, че в този форум хейтърите са нежелани и няма да бъдат толерирани! Наздраве!