Заглавие: защо все ми изтривате темите??? Сря Дек 28, 2011 10:52 pm
не мога да разбера,защо е създаден този раздел "благи приказки",които уж е без ограничения в начина на писане и в това,което се пише?вече втора тема ми се изтрива без причина.явно въпрос,които е свързан с полицията е много неудобен.ами сложете една синя лампа в полето за регистрация,че да са хаберлии хората.а вече очаквам и да ми спрете акаунта...
alireza Консул
Заглавие: Re: защо все ми изтривате темите??? Чет Дек 29, 2011 10:27 pm
където се коси не ходи.мини през шубрака.
adminn Admin
Заглавие: Re: защо все ми изтривате темите??? Пет Дек 30, 2011 9:35 am
Колега, айде да не пишеш за нишани и пещери със съкровища - това е форум за металдетектинг.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
bobo Консул
Заглавие: Re: защо все ми изтривате темите??? Пет Дек 30, 2011 1:34 pm
adminn написа:
Колега, айде да не пишеш за нишани и пещери със съкровища - това е форум за металдетектинг.
Е да ама аз като си взимах матрак,що най-точни коментари намерих във оф роуд форума?.
Гост Гост
Заглавие: Re: защо все ми изтривате темите??? Пет Дек 30, 2011 2:17 pm
Хубаво би било да има и форум за нишани и легенди,всякой с тръпката си,вместо да се ощетявят някои
muhlio21 Новобранец
Заглавие: Re: защо все ми изтривате темите??? Пет Дек 30, 2011 4:10 pm
Kerkenez написа:
Хубаво би било да има и форум за нишани и легенди,всякой с тръпката си,вместо да се ощетявят някои
е то май има такъв, наскоро срещнах думата ''нишан'' във форума и доста се зачудих какво е това и започнах да се ровя да намеря тема с тази дума. има теми доста в които се споменава думата и така разбрах какво значи и един колега беше постнал линк към такъв форум в някоя от темите
Гост Гост
Заглавие: Re: защо все ми изтривате темите??? Пет Дек 30, 2011 8:46 pm
muhlio21 написа:
Kerkenez написа:
е то май има такъв, наскоро срещнах думата ''нишан'' във форума и доста се зачудих какво е това и започнах да се ровя да намеря тема с тази дума. има теми доста в които се споменава думата и така разбрах какво значи и един колега беше постнал линк към такъв форум в някоя от темите
Нишан е турска дума и означава знак.Използва се и в смисъл орден,медальон.
alireza Консул
Заглавие: Re: защо все ми изтривате темите??? Пет Дек 30, 2011 10:04 pm
мисля ,че нищо престъпно няма тука,нишани пещери, докажете ,че 100 процента е истина,а и БЛАГИ ПРИКАЗКИ КАКВО Е ПОД ЗАГЛАВИЕТО,има смисал въображението не всеки тука работи не ги вземайте на сериозно тези неща словото трябва да има 100 процента свобода несме по татово време.
Гост Гост
Заглавие: Re: защо все ми изтривате темите??? Пет Дек 30, 2011 10:35 pm
Има форум специален за конски товари със злато и всякакви кокошки,квачки,мечки и седла,само трябва да го потърсите и да можете да се впишете че там трудно се работи с администрацията не е като тука да се пишат всякакви щуротии.
adminn Admin
Заглавие: Re: защо все ми изтривате темите??? Нед Яну 01, 2012 1:05 am
alireza написа:
мисля ,че нищо престъпно няма тука,нишани пещери, докажете ,че 100 процента е истина,а и БЛАГИ ПРИКАЗКИ КАКВО Е ПОД ЗАГЛАВИЕТО,има смисал въображението не всеки тука работи не ги вземайте на сериозно тези неща словото трябва да има 100 процента свобода несме по татово време.
Я ПОГЛЕДНИ И ТУКА http://www.forum.numizma.com/viewforum.php?f=29