Заглавие: Защо партия ГЕРБ? Пет Фев 22, 2013 10:54 pm
Колеги като гледам класацията и понеже съм безпартиен ,т.е. свободен електрон, искам да попитам всички от вас, които са гласували за ГЕРБ, защо точно тази партия /махам изцяло комунистите и ДПС, мразя ги. Благодарение на тях сме на това дередже иначе да бяхме поне ,като Гърция или Португалия/ ??????? Дайте примери какво е направила политеческа партия ГЕРБ за вашата община и област. Конкретни факти.Може и без да се назовава общината. Поне дайте примери! Писна ми да гледам и слушам зомбита!
p.s. В нашата община ГЕРБ/полицията изпратена от Цветанов ни млати яко на общинските избори/ разката ни фамилията/. Бившият общински кмет , който има чадър на ГЕРБ има дела за близо 2000000лв. злоупотреби и няма никакво развитие. Всичко е покрито и стопирано на първа инстанция. А сега де ГЕРБ та ГЕРБ. НИКОЙЙЙЙЙЙЙ!!!!!!!! Промяна на конституцията и президенска република. Това е за мен.!
Очаквам вашите коментари!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Абе да не глауват ченгетата за ГЕРБ и за това да са напред ?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
sc Про-Консул
Заглавие: Re: Защо партия ГЕРБ? Нед Фев 24, 2013 9:15 am
на път е да се повтори историята с руския цар Иван Грозни , абдикира от власта и оставя държавата на хаоса,пред невазможноста да управляжат болярите го молят да заеме трона ,последиците истински терор ........което в наши дни е пълен контрол ,без никакви права а само задължения ........
Колеги като гледам класацията и понеже съм безпартиен ,т.е. свободен електрон, искам да попитам всички от вас, които са гласували за ГЕРБ, защо точно тази партия /махам изцяло комунистите и ДПС, мразя ги. Благодарение на тях сме на това дередже иначе да бяхме поне ,като Гърция или Португалия/ ??????? Дайте примери какво е направила политеческа партия ГЕРБ за вашата община и област. Конкретни факти.Може и без да се назовава общината. Поне дайте примери! Писна ми да гледам и слушам зомбита!
p.s. В нашата община ГЕРБ/полицията изпратена от Цветанов ни млати яко на общинските избори/ разката ни фамилията/. Бившият общински кмет , който има чадър на ГЕРБ има дела за близо 2000000лв. злоупотреби и няма никакво развитие. Всичко е покрито и стопирано на първа инстанция. А сега де ГЕРБ та ГЕРБ. НИКОЙЙЙЙЙЙЙ!!!!!!!! Промяна на конституцията и президенска република. Това е за мен.!
Остави финансовото дередже и духовната нищета, ами не знам с къф акъл търсач ще гласува за ГЕРБ, като това беше правителството, което нарече всички търсачи престъпници и ни третира като такива. Това беше правителството, което се опита за забрани металдетектинга или поне си мислеше, че може. И досега това правителство се опитва да изопачи закона и да твърди, че да притежаваш металотърсач е престъпление. Е, кат нямате акъл, пак гласувайте за тях! Ама те хората хубаво казали - за бит е ебан насита няма....
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Остави финансовото дередже и духовната нищета, ами не знам с къф акъл търсач ще гласува за ГЕРБ, като това беше правителството, което нарече всички търсачи престъпници и ни третира като такива. Това беше правителството, което се опита за забрани металдетектинга или поне си мислеше, че може. И досега това правителство се опитва да изопачи закона и да твърди, че да притежаваш металотърсач е престъпление. Е, кат нямате акъл, пак гласувайте за тях! Ама те хората хубаво казали - за бит е ебан насита няма....[/quote]
Интересен ми е колежке, последният ти цитат...това за наситата. Не мисля, че е правилно да слушаш хората какво са казали, трябва да се разчита на собствен опит
Остави финансовото дередже и духовната нищета, ами не знам с къф акъл търсач ще гласува за ГЕРБ, като това беше правителството, което нарече всички търсачи престъпници и ни третира като такива. Това беше правителството, което се опита за забрани металдетектинга или поне си мислеше, че може. И досега това правителство се опитва да изопачи закона и да твърди, че да притежаваш металотърсач е престъпление. Е, кат нямате акъл, пак гласувайте за тях! Ама те хората хубаво казали - за бит е ебан насита няма....
Интересен ми е колежке, последният ти цитат...това за наситата. Не мисля, че е правилно да слушаш хората какво са казали, трябва да се разчита на собствен опит [/quote] Няма ко да ти е интересно, щото в поговорката по принцип става въпрос за мъже.....На мене ми е простено да нямам насита, ама на вас мъжете - не знам....малко съм консервативна в това отношение...... Имаш нещо против ненаситни жени или си много загрижен за ненаситните мъже? Не разбрах кое от двете?
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Абе да не глауват ченгетата за ГЕРБ и за това да са напред ?
Има активно мероприятие Нали виждаш че като пусна анкетата ще се избият да правят нови регистрации само и само да могат да гласуват повече от един път
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Подкрепям Те, Джони за изказването ! Но едно нещо немога да разбера , вчера бях на гости при роднини и на въпроса ми за "кого ще гласувате"- отговора им беше: " как за кого, разбира се за ГЕРБ". Женате е безработна от 1 год. , защото както казах някъде :малкият и средният бизнес почти загина от Гербаджиите . Мъжът беше 1 година и половина безработен. Сега започна работа и то на 300лв. Когато , Ги попитах дали си спомнят как ни млатиха на общинските избори. Отговориха , че това вече е минало. А на въпроса ми :Какво е направило правителството на ГЕРБ . Отговориха -как какво ? Магистрали! Замълчах си , но ми стана много тежко. Такива зомбирани хора не съм виждал . Просто много ми е мъчно за държавата , която ще имаме след няколко месеца и за народа ни. Мразя партиите ! Едни и същи шопари да гледам в парламента. Невиждам никаква алтернатива. Единствено президентска република, но като знам кой го сложи на този пост просто нямаме никакъв шанс.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Шанса ни да видим нови политически фигури в парламента е Велико Народно Събрание. И тотална смяна на политическия модел с участието на мандатни граждански комитети.
Шанса ни да видим нови политически фигури в парламента е Велико Народно Събрание. И тотална смяна на политическия модел с участието на мандатни граждански комитети.
Колега тук си прав , но тази върхушка мислиш ли , че ще изпусне кокала! 23 години са се сраснали с властта . Натрупали са огромни капитали. Много добре знаеш каква власт може да притежава , човек който има много пари. 100% съм сигурен , че си усетил самочувствието, което имаш , когато, джоба ти е пълен и когато хората знаят , че си паралия и с какво око гледат на теб във всяка инстанция. Точно тези КРЕЗОВЕ никога неможем да ги бутнем.
P.s. Няма никакъв демократичен начин да им се конфискуват имотите и парите в полза на държавата. Никой няма да смее да застане срещу тях.
Интересен ми е колежке, последният ти цитат...това за наситата. Не мисля, че е правилно да слушаш хората какво са казали, трябва да се разчита на собствен опит
Няма ко да ти е интересно, щото в поговорката по принцип става въпрос за мъже.....На мене ми е простено да нямам насита, ама на вас мъжете - не знам....малко съм консервативна в това отношение...... Имаш нещо против ненаситни жени или си много загрижен за ненаситните мъже? Не разбрах кое от двете?[/quote]
Щом е така, предлагам Евгени Минчев да стане говорител на народа в парламента! А аз, ако има избори, ще съм за НФСБ с лидер Валери Симеонов.
"След буря, винаги изгрява слънце"
ferovo Новобранец
Заглавие: Re: Защо партия ГЕРБ? Пон Фев 25, 2013 1:32 am
igi80 написа:
Джони написа:
igi80 написа:
Няма ко да ти е интересно, щото в поговорката по принцип става въпрос за мъже.....На мене ми е простено да нямам насита, ама на вас мъжете - не знам....малко съм консервативна в това отношение...... Имаш нещо против ненаситни жени или си много загрижен за ненаситните мъже? Не разбрах кое от двете?
Щом е така, предлагам Евгени Минчев да стане говорител на народа в парламента! А аз, ако има избори, ще съм за НФСБ с лидер Валери Симеонов.[/quote] Ти ся агитацийка ли правиш за тази шайка разбойници и малоумници
KRAKRA Новобранец
Заглавие: Re: Защо партия ГЕРБ? Чет Фев 28, 2013 9:16 pm
НФСБ с лидер Валери Симеонов партията на ТВ СКАТ единствената патртия с кауза спасението на БЪЛГАРИЯ
tepes Цезар
Заглавие: Re: Защо партия ГЕРБ? Пет Мар 01, 2013 1:41 am
Я виж какво правят кучетата на твоя валери ТУК Поне да бяха изджафкали едно извинение по ТВ ШИТ..!
adminn Admin
Заглавие: Re: Защо партия ГЕРБ? Пет Мар 01, 2013 12:07 pm
Колеги, явно търсачите са за ГЕРБ и то категорично
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Защо партия ГЕРБ? Пет Мар 01, 2013 1:00 pm
adminn написа:
Колеги, явно търсачите са за ГЕРБ и то категорично
Админ, а ти на кои симпатизираш? Който и да е на власт, ще се бори докрай за част от кокала наречен археологическо наследство...Или вярваш в химера?