Заглавие: Колеги искам да си купя монтански кантар Пон Май 26, 2014 9:02 pm
Наумил съм да си купувам монтански кантар.Но така и не мога да разбера към кого да се обърна и кой ги прави?Проучването ми до сега клони към монтанския кантар, ако има обаче някой по-добър от него бих искал да го видя за да мога да приценя какво да си купя.Някой има ли информация отностно хората пройзвеждащи монтански кантари? Благодаря
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Пон Май 26, 2014 9:34 pm
RelicHuntingVT написа:
Наумил съм да си купувам монтански кантар.Но така и не мога да разбера към кого да се обърна и кой ги прави?Проучването ми до сега клони към монтанския кантар, ако има обаче някой по-добър от него бих искал да го видя за да мога да приценя какво да си купя.Някой има ли информация отностно хората пройзвеждащи монтански кантари? Благодаря
Кантарът на Чико е импулсен и е възможно да се окаже най-добрия,правен в България...
Хаосът е или временен,или гибелен!
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Пон Май 26, 2014 9:42 pm
Не знам кой е чико но на събора видях, че се представя добре Колега имате лично съобщение
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Пон Май 26, 2014 9:51 pm
RelicHuntingVT написа:
Не знам кой е чико но на събора видях, че се представя добре Колега имате лично съобщение
Кой се представя добре?
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Пон Май 26, 2014 10:09 pm
Колега,извинявай,ако се лъжа,но някъде из форума бях прочел,че очакваш да се появи на пазара марков кантар от много популярна фирма.
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Пон Май 26, 2014 11:11 pm
Трибал-М написа:
RelicHuntingVT написа:
Кой се представя добре?
Монтанският кантар.Имаше един колега, който направи демонстрация и ми хареса!
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Пон Май 26, 2014 11:13 pm
Трибал-М написа:
Колега,извинявай,ако се лъжа,но някъде из форума бях прочел,че очакваш да се появи на пазара марков кантар от много популярна фирма.
Не се лъжеш!Няма да се появи скоро Чак догодина.Писах писмо на популярната фирма и така ми отговориха!Явно са бая заети ....
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Вто Май 27, 2014 1:05 pm
И така.....Човек и да иска да си купи кантар няма от къде Май ще купувам на Whites
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Вто Май 27, 2014 2:21 pm
RelicHuntingVT написа:
Трибал-М написа:
RelicHuntingVT написа:
Кой се представя добре?
Монтанският кантар.Имаше един колега, който направи демонстрация и ми хареса!
Този кантар вероятно е по схема на Памиц от 1995-6 година и има само един работен режим.Може би го е правил Миладин.Доколкото зная,още трима майстори са опитвали този модел,единия не е от Монтана.
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Вто Май 27, 2014 5:33 pm
Да такъв ще да беше кантара.Ама де го този чиляк Миладин?Как да му се обадя да го видя какво ще каже...?
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Вто Май 27, 2014 6:16 pm
RelicHuntingVT написа:
Да такъв ще да беше кантара.Ама де го този чиляк Миладин?Как да му се обадя да го видя какво ще каже...?
Предполагам,че наднича във форума.Ако прояви интерес,може и да ти пише на лични.
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Вто Май 27, 2014 11:26 pm
На White's не си купувай !Пари хвърлени на вятъра...
adventurer Преторий
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Сря Май 28, 2014 11:10 am
а gemini струва ли си бива ли го
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Сря Май 28, 2014 3:33 pm
RelicHuntingVT написа:
И така.....Човек и да иска да си купи кантар няма от къде Май ще купувам на Whites
На външен вид е по-издокаран от "правеняците",това поне е сигурно...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Сря Май 28, 2014 6:51 pm
adventurer написа:
а gemini струва ли си бива ли го
Колега,имаш късмет с този въпрос,виж в "Купувам-продавам".Колегата,който предлага същата машина за продан може да ти даде ценна информация.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Чет Май 29, 2014 5:07 pm
Трибал-М написа:
RelicHuntingVT написа:
Предполагам,че наднича във форума.Ако прояви интерес,може и да ти пише на лични.
Колега,свърза ли се с Миладин от Монтана?
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Чет Май 29, 2014 9:26 pm
Да, чухме се и каза, че ще ми направи един уред
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Чет Май 29, 2014 10:26 pm
RelicHuntingVT написа:
Да, чухме се и каза, че ще ми направи един уред
Късмет с бъдещата придобивка!
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Пет Май 30, 2014 8:54 am
Благодаря !Късмет и на теб колега !Най важната предпоставка за успех в нашето хоби
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Пет Май 30, 2014 9:42 pm
RelicHuntingVT написа:
Благодаря !Късмет и на теб колега !Най важната предпоставка за успех в нашето хоби
И аз благодаря,споделяйки мнението ти за най-важната предпоставка за успеха в нашето толкова оспорвано и оплюто хоби!
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Съб Май 31, 2014 10:42 am
Да така е иска си късмет да имаш, ама си иска и доста копане, ето например нашето тепе дето нямаше нищо на него и го минаха една камара колеги с детекторите и освен отпадъци друго нищо не намериха, а археолозите като го побараха с дупки по 1 метър дълбоки и намериха доста работи и златни монети които са били едни от най уникалните в света, а нашите колеги нищичко не намериха на повърхността, е това природата си е доста интересна с нейното почвено натрупване, но най важното е да ни върви хобито сред природата с приятни разходки https://www.youtube.com/watch?v=oL_y2DoWPi4 http://www.bgchudesa.com/%D1%82%D0%BE%D0%BF-10-%D1%87%D1%83%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-2014/%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B8-%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%9F%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0.html
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Съб Май 31, 2014 3:20 pm
mario321 написа:
Да така е иска си късмет да имаш, ама си иска и доста копане, ето например нашето тепе дето нямаше нищо на него и го минаха една камара колеги с детекторите и освен отпадъци друго нищо не намериха, а археолозите като го побараха с дупки по 1 метър дълбоки и намериха доста работи и златни монети които са били едни от най уникалните в света, а нашите колеги нищичко не намериха на повърхността, е това природата си е доста интересна с нейното почвено натрупване, но най важното е да ни върви хобито сред природата с приятни разходки https://www.youtube.com/watch?v=oL_y2DoWPi4 http://www.bgchudesa.com/%D1%82%D0%BE%D0%BF-10-%D1%87%D1%83%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-2014/%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B8-%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%9F%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0.html
Не е лошо ако някое место нещо те съмнява да му "боднеш" едно табан4е,ама си опичай акъла с кого,кога и как
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Съб Май 31, 2014 7:08 pm
FELIX написа:
mario321 написа:
Не е лошо ако някое место нещо те съмнява да му "боднеш" едно табан4е,ама си опичай акъла с кого,кога и как
plasha Новобранец
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Чет Ное 20, 2014 2:23 pm
здравеите колеги,във Украина произвеждат много добри кантари.аз чакам след нова година наи новата им разработка/кофа на 3м. без проблем
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Колеги искам да си купя монтански кантар Чет Ное 20, 2014 8:57 pm
plasha написа:
здравеите колеги,във Украина произвеждат много добри кантари.аз чакам след нова година наи новата им разработка/кофа на 3м. без проблем
Кофа на три метра (въздушно) от години не е проблем... За "любителките" на феромагнитни-рамките-трите метра въздушно също не са проблем.Освен,ако кофата е специална-бронзова,или медна...