В наличност около 20бр. тактически (грешката моя -предпазни очила за екстремни спортове и работа) цена на комплекта 35лв.-Практически нечупливи лещи - Предпазват и дават по голяма адаптивност на очите към светлина и мрак-Комплекта включва - Очила, предпазна дунапренова рамка, прикрепваща лента, почистваща кърпичка и калъф - Цените са около 50% под най евтиният модел(2010г.) на марката поради изчерпване на количеството.Мисля има останали още някоя бройка от др.модели.
Последната промяна е направена от stan960 на Сря Яну 19, 2011 9:38 am; мнението е било променяно общо 1 път
Пишеш очила WileyX и ще ги видиш в сайта на фирмата.Утре мое ти дойда на гости по некое време ш ти донеса един два чифта да ги видиш.Пробвай тук- www.activesportsunglasses.com
топи Цезар
Заглавие: Re: Очила WileyX Пон Яну 17, 2011 7:00 am
ако са оригинални това са едни от наи добрите очила.тактическите са към 350 лв.при теб колко са
Не са професионалният тактически модел със сменяеми лещи.Тези са подобни с LА.Lenses.Light Adjusting предпазни адаптивни лещи и се използват повече от спортисти и работници практикуващи екстремни дейности.Но ще видя дали не е останал някои от професионалните модели.Цената както казах вече е около 50% под нормалната поради изчерпване на количествата и зависи от модела,останали са около 50-60бр. а и загубихме връзката с WileyX поне на тоя етап.
Последната промяна е направена от stan960 на Сря Яну 19, 2011 9:34 am; мнението е било променяно общо 1 път
Уф,уф, кво а и що ви интересуват подробностите бре.
не задруго ами щото ако си им дилъра мога ти направя една секция даречем при мене си ги продаваш спокоино далаверата е ,че саитами ще се обнови от към тематика па ти си ги продаваш спокоино и може ни обясниш тактическите и техническите параметри на продавачката даречем па и няма с кои се драча напоследък остана сал полу адашати ама за ПАДПАДЪК коршум неми се хаби
Може да стане тая-На колкото повече места,толкоз по добре-Таман да та регна и тебе у далаверата,не че от тебе стая чеп за зеле ма............................ps.-Чакай да не забравя-мерките ли кво викаше там на продавачката са си мойто работа,не съ бутай с д-то напред.
ако са оригинални това са едни от наи добрите очила.тактическите са към 350 лв.при теб колко са
-Цените са както казах 50% под коя да е магазинна цена в БГ за даден модел -Тактическите са няколко модела -Имаме в наличност един от тях със сменяеми лещи и допълнителна ластична лента за захващане-Не знам ти точно кой модел си видял но цената е доста надута-Продажната и ценова политика на WileyX e oриентирана според икономическите възможности на страната където се продава стоката-Това което си видял е или от американски саит или некой бай Ганьо па е рекъл да забогатева от веднъж.
Последната промяна е направена от stan960 на Сря Яну 19, 2011 9:30 am; мнението е било променяно общо 1 път
Може да стане тая-На колкото повече места,толкоз по добре-Таман да та регна и тебе у далаверата,не че от тебе стая чеп за зеле ма............................ps.-Чакай да не забравя-мерките ли кво викаше там на продавачката са си мойто работа,не съ бутай с д-то напред.
тъй тъи ти му викаш куме иване той гледа за к'р те хване харесай си един подфорум и се настаняваи там ТИ ще си господаря си пиши си и продаваи квото искаш стига данее метал машинки тая ниша е заета от КИРИЛ ако има и др жалаещи няма проблеми се настаняват стига да има кво да казват продават или показват http://zanvan.com/
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Пон Апр 25, 2011 5:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Очила WileyX Сря Яну 19, 2011 12:24 am
Балканджи Станьо -Хубава Продавачка на "турска" вера -НЕ Дава...................................... - Уф Аре сега малко по сериозно -Само я мое си напрайм такъв спам на темата -Не друг. - Значи; -Лейдис енд Джентълмен - Стоката е Оригинална включително цената щото е от Единственият дистрибутор на WileyX за БГ -поне на тоя етап - И няма да намерите по ниски и реални цени -Освен тактическите има и останали бройки от почти целият асортимент който се предлага -За несведущите ще поясня че WileyX е един от основните дистрибутори на очила за US Army - Така че като се имате за Инди Джоунс -Бъдете Екстремни - Казват че тактиката на въоръжението е в подробностите и детайлите -Ма туй са неща за друга маса -Както рекъл Некой.
тъй тъи ти му викаш куме иване той гледа за к'р те хване харесай си един подфорум и се настаняваи там ТИ ще си господаря си пиши си и продаваи квото искаш стига данее метал машинки тая ниша е заета от КИРИЛ ако има и др жалаещи няма проблеми се настаняват стига да има кво да казват продават или показват http://zanvan.com/
- Абе шамшал -кат съм са регнал ка да ти влезна у подфорумите че нящо не ми са получава или си заключил дверите сал за моята особа.
- Абе шамшал -кат съм са регнал ка да ти влезна у подфорумите че нящо не ми са получава или си заключил дверите сал за моята особа.
a takmoti naprabivih салтаната само ми кажи как го озаглавя точно има два клави6а серсемино нев топикик и пост реплеи и даваи
хубаво ,че ме склати верно че сам го бил позаклучил то и аз много неса сщам де както и да е еи ти салтаната чустваи се като у вас си ша та направя и опашка модератор само да разбера как иначе ако ти тръгне бизнеса ще ти продам подфорума за 1 лев или каса бира туи може си го запишеш някаде баи иван дума назад невръща
Ти нящо а не мръдна бе - Къв бизнес -просто помагам на приятел -Е естествено ще изкарам некоя стотинка -може би и лев -ма не ми требат чак толкоз виритуални изяви че да ти купувам Форума -Нещо в последно време не съм им фен на тия Обществени Виритуални Говорилни - НЕ Раждат Нищо...................................................................................
Ти нящо а не мръдна бе - Къв бизнес -просто помагам на приятел -Е естествено ще изкарам некоя стотинка -може би и лев -ма не ми требат чак толкоз виритуални изяви че да ти купувам Форума -Нещо в последно време не съм им фен на тия Обществени Виритуални Говорилни - НЕ Раждат Нищо...................................................................................
тъи тъи я ти давам лебо о рацете ти за салам питаш то самураиския меч о огъня са калявал ама раждива ножка кат тебе незнам тъъъъъ в общи линии хората си правят търговски сайт и към него слагат форум АЗ нали сам бам башка луд реших в самия форум да правя търговски саитове без самия да продавам ниищо та ,които има търговски сайт за нещо има някво хоби иска трибуна или има кво да казва или показва мога даго оредя с под форум където си е господар нямам ограничение ни в тематика ни в дисково място мойта далавера е че това дето гу пусна гугал ще го надуши ще доидат след време виртуални посетители но с реални кинти ще ти видят очилата а покраи тях и други работи ииииииии така до 300 000 кинтите и бизнеса са си твой хората мои пс .да знеш само ,че цветето ако несе полива бързо загива и как ти напиша форума на стан гладиаторо или си седи така хлеба ти го дадох салама сам си го изработи ........ http://www.zanvan.com/viewtopic.php?f=37&t=147&sid=cc0ae6c5671edd586624e490a6951e28
И така е добре заглавието не е от значка Ване -ку изработам за мене ша има и за тебе ма не знам некой да е забогател от таз освен ако не е производител - Иначе сега ако са сещаш кво е ровене из нета а са доберат до първоизточника..................... -Ма нема ги огрее.
топи Цезар
Заглавие: Re: Очила WileyX Чет Яну 20, 2011 8:13 am
прати ми някакъв тел на лични и кои да търсят да те свържа с едни пичове.може да ги вземат всичките
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Очила WileyX Пет Яну 21, 2011 1:45 pm
Имаш координатите на лични!?
топи Цезар
Заглавие: Re: Очила WileyX Пет Яну 21, 2011 2:59 pm
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Очила WileyX Пет Яну 21, 2011 9:10 pm
станчо бре ако решиш ,че те спамя брато удари ме през пръстите не задруго ами навремето поработих малко една неделя в областа на рекламата .........и ме изгониха та си мисля че разбирам и от това http://zanvan.com/viewtopic.php?f=37&t=147&p=403&sid=8fcd938a083bcd0fb443d9b5dc980afe#p403
дистрибутур на
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Очила WileyX Съб Яну 22, 2011 12:07 am
Точно баце тия са -Не знам дали си бил у рекламата ма благодарско за помоща -Па ти па мое си вземеш некви -Аз съм със слънчеви с поляризирани лещи -№1 са -мое си гледаш спокойно точно срещу слънцето и виждаш нормално сменяш погледа в сянка и всичко си е пак на 6 -Както казва един фен на стъклата за очи -Бе то и китайките ти затъмняват малко -Но не предпазват ефективно отделно дето изкривяват образа и ти развалят очите - Вероятно ш си остая и едни от модела с Light Adjusting лещите -Пък може и едни Тактически -Удобни са - Та тебе де викаш кво та бъркат 100лв. кат ша даваш 1000 за компютър.Е ако се завърти рулетката по яко ша имате с Топи по един чифт подарък.