Неискам да звучи като реклама но аз съм с енигма и съм свръх-пре-много доволен.за съотношението цена-качество просто немам забележки. Както при всички уреди по скъпите модели са с по добри параметри,но са и по сложни за работа.
yaponetca е прав колега и аз бачкам с енигма и сам много доволен земиси от тези профи дет са комбинираните марзеливец и грундак и ште останеш доволен
От личен опит знам че Енигмата е добър апарат,...даже още имам една прибрана на сухо на тавана,.която не се продава,..нека си стои,..на мен си ми харесва
Преди четри години работих с апарат на краси марка ENIGMA с ръчни настроики (грундарка) и бях много доволен за новите модели немога да изкажа мнение.
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: монтанските енигми Вто Мар 02, 2010 8:40 pm
И аз съм с един грундов на Красимир,но е много стар.Миналата година му го пращах за рециклиране ,та го съживи.Доволен съм и от дискриминацията и от дълбочината.Може би пролетта ще отида до Монтана да видя новите продукти.
Гост Гост
Заглавие: Re: монтанските енигми Вто Мар 02, 2010 8:53 pm
ехаааа 4ета и се 4удя вазможно ли е всеки да е доволен от апарата си пс нямам предвид конкретен модел
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: монтанските енигми Вто Мар 02, 2010 9:38 pm
И аз преди години бях с ЕНИГМА на Краси и нищо лошо немога дакажа за апарапа.Мисла че са много добри,добра дискриминация и дълбочина,малко ми беше тежичка защото батериите бяха в кутията за настроики.а не на подлакатника но това се прави лесно.Модела беше с автоматичен грунд и без праг,само дискриминация и цк кл.черно/цветно специялно правена за мене.Дадох я на един приятел и тои работи още с нея и е доволен,и аз я ползвам като се пребирам на югозапад.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: монтанските енигми Вто Мар 02, 2010 10:09 pm
nasko75 написа:
И аз преди години бях с ЕНИГМА на Краси и нищо лошо немога дакажа за апарапа.Мисла че са много добри,добра дискриминация и дълбочина,малко ми беше тежичка защото батериите бяха в кутията за настроики.а не на подлакатника но това се прави лесно.Модела беше с автоматичен грунд и без праг,само дискриминация и цк кл.черно/цветно специялно правена за мене.Дадох я на един приятел и тои работи още с нея и е доволен,и аз я ползвам като се пребирам на югозапад.
А тогава защо от Енигма си свалил на миладинка ?!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: монтанските енигми Сря Мар 03, 2010 6:19 am
[quote="Aemilivs"]
nasko75 написа:
Миладина е по дълбок но с по лоша дискриминация,а аз предпочитам колкото се може по дълбоки машини,щото доста е извъртяно вече.То ЕНИГМАТА пак си е мпия несъм я продал само съм я дал да работи с нея момчето.Които се е спрял на ЕНИГМАТА да несе чуди, а да я взема ще е ДОВОЛЕН.
ksk81 Легионер
Заглавие: Re: монтанските енигми Сря Мар 03, 2010 3:34 pm
добре де само че има няколко модела а и цените тръгват от 300 до 600 лв. значи трябва да има и разлика в характеристиките нали.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: монтанските енигми Сря Мар 03, 2010 4:10 pm
Сигорно но аз лично от други модели с които несам работил немога да коментирам.Но като се има напредвид че съм работил почти с наи опростения модел исе представя добре.Значи другите няма даса зле,а и моита беше преди 6-7год.производство. ЕНИГМИТЕ са добри и здрави машини.
ksk81 Легионер
Заглавие: Re: монтанските енигми Сря Мар 03, 2010 5:02 pm
ето на този модел съм се спрял дано не е някоя трошка http://kimdetect.dir.bg/_files/t5_5007252.jpg
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: монтанските енигми Сря Мар 03, 2010 5:07 pm
Препоръчвам тези двата : http://kimdetect.dir.bg/_files/t5_3717221.jpg http://kimdetect.dir.bg/_files/t5_5007253.jpg
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: монтанските енигми Сря Мар 03, 2010 5:32 pm
,
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 7:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ksk81 Легионер
Заглавие: Re: монтанските енигми Сря Мар 03, 2010 5:57 pm
а с по голями антени предлагат ли се
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: монтанските енигми Сря Мар 03, 2010 6:17 pm
Колега и двете машини са мои затова ти казвам истината незнам клегата с каква ЕНИГМА казва че е по дълбока от МИЛАДИНКАТА но моита е подобна на тази коя ти си харесал но има 2-3см. в+за МИЛАДИН.А дискриминацията на ЕНИГМАТА 2пъти по добра.ЗНАЧИ ПАК КАЗВАМ КРАСИ НЯМА ЛОШИ МАШИНИ ТИ РЕШАВАИ.
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: монтанските енигми Сря Мар 03, 2010 6:55 pm
ksk81 написа:
ето на този модел съм се спрял дано не е някоя трошка http://kimdetect.dir.bg/_files/t5_5007252.jpg
Колега,аз работя с грундов Енигма ,но моя има и стрелка.По-стар е ,но е безупречен.При него всички настройки са ръчни.Има го с антена dd28 и dd38.Колегата Aemilivs ти е свалил линк на грундовия.