Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Сря Апр 22, 2015 9:54 pm
eros написа:
Деуса е добър монетар само на програмата която имитира Голдмакспаура,иначе не става изобщо.
Зависи с коя сонда си и с кой софтуер. На 3.2. 10-та програма е също много добра за дърбоко търсене. Статичния режим на XP DEUS e практически най-добрия но-моушън режим при монетарите.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
koceto Легионер
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Сря Апр 22, 2015 10:01 pm
adminn написа:
eros написа:
Деуса е добър монетар само на програмата която имитира Голдмакспаура,иначе не става изобщо.
Зависи с коя сонда си и с кой софтуер. На 3.2. 10-та програма е също много добра за дърбоко търсене. Статичния режим на XP DEUS e практически най-добрия но-моушън режим при монетарите.
Не им отваряй очите, остай ги да си търкат с каквото искат.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Сря Апр 22, 2015 10:03 pm
www.mdetectors.com написа:
B.K.K. написа:
Ако аз трябва да избирам между тези двата,без да се замисля грабвам австралиеца.Точно защото за мен ще е по оптимален
Аз незнам, защо в Сливек миналата година не дойде, за да не си губиме времето по форумите с очевидните факти. Та нали 200 човека бяха там и Майнлаб отмениха играта за търсенето, защото предишната година раздадоха наградите на търсачи с XP DEUS. Имаше над 30 човека с XP DEUS - всичките заблудени и безмуници - айде стига интерент търсачи и лакардии. Търси си с каквото искаш, но обективната истина е само една!
Нещо се бъркаш, по миналата година голямата награда от минелабите взе едно момче с мострен детектор Енигма даден му от Краси за да участва в състезанието. Миналата година по същия сценарии едно брато спечели ХР-то пак с детектор даден от Краси, или той е голям кадемлия или детекторите са му добре настроени, невероятно, но факт, видях го с очите си. Иначе аз ако трябва да си купя някой от тези двата, залагам на Майнлаба, по нагласен и повече екстри има.
B.K.K. Легионер
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Сря Апр 22, 2015 10:15 pm
adminn написа:
B.K.K. написа:
Та нали 200 човека бяха там и Майнлаб отмениха играта за търсенето, защото предишната година раздадоха наградите на търсачи с XP DEUS. Имаше над 30 човека с XP DEUS - всичките заблудени и безумници - айде стига интерент търсачи и лакардии. !
....ми,че аз с това съм известен ...Виж сега,състезателното търсене е съвсем различно нещо от реалното такова.Дори на спецификациите на машините на Гарет примерно,си има отделна колонка в която е отбелязано дали става дадения модел за тази дисциплина ,или не.....,ейиии,ма верно ма шашна ...Представих си как някой с ГПХ участва в подобно състезание ...И ти верно ли по това си правиш заключения за дадена машина
Точно на ход XP DEUS е най-силен!
Точно така–на ход–минаваш ,обираш набързо лесните сигнали,и си заминаваш.....Мен подобно нещо не ми върши работа
eros Новобранец
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Сря Апр 22, 2015 10:20 pm
koceto написа:
adminn написа:
eros написа:
Какво да ми отваря очите,на 10 програма е Оллметал,ти си търси на нея като искаш да мяташ и да дзяпаш дисплея.Пак ти казвам само на 2-ра е конкурентен на другите монетари иначе е трагедия.
B.K.K. Легионер
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Сря Апр 22, 2015 10:21 pm
[quote="adminn" Статичния режим на XP DEUS e практически най-добрия но-моушън режим при монетарите.[/quote]
Пробвал ли си Гарет ГТИ 2500 ....,съвсем сериозно те питам?
koceto Легионер
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Сря Апр 22, 2015 10:54 pm
eros написа:
koceto написа:
adminn написа:
eros написа:
Какво да ми отваря очите,на 10 програма е Оллметал,ти си търси на нея като искаш да мяташ и да дзяпаш дисплея.Пак ти казвам само на 2-ра е конкурентен на другите монетари иначе е трагедия.
Виж какво, аз на 10 програма даже доста издута си тараша петната и зачистсвам само тези сигнали които не може да ги определи като число, докато ги определи дали е цвят или желязо и да ти кажа зор ще хванеш нещо след такъв тараш, пък ти си бачкай с каквото и както искаш.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Чет Апр 23, 2015 10:05 am
B.K.K. написа:
[quote="adminn" Статичния режим на XP DEUS e практически най-добрия но-моушън режим при монетарите.
[/quote]
Точно аз ли ?
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Чет Апр 23, 2015 4:39 pm
B.K.K. написа:
[quote="adminn" Статичния режим на XP DEUS e практически най-добрия но-моушън режим при монетарите.
Точно аз ли ? [/quote]
Да питам: а с какво е по-лош стат режима на фишера, щото незная?
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Чет Апр 23, 2015 5:56 pm
jordan_nenov написа:
А аз смятам, че и добрия стар Ф-75 също става за търсене...
Колега а като завъртиш малко пироните по дължина или поне на диагонал какво се случва .че това дето си снимал не е много сложен тест за повечето детектори.
https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
doncholito Новобранец
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Чет Апр 23, 2015 6:54 pm
Така по добре ли е Sdsds
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Чет Апр 23, 2015 7:01 pm
sdsds написа:
jordan_nenov написа:
А аз смятам, че и добрия стар Ф-75 също става за търсене...
Колега а като завъртиш малко пироните по дължина или поне на диагонал какво се случва .че това дето си снимал не е много сложен тест за повечето детектори.
Колега, аз само повтарям теста в началото на темата, за да покажа, че и ф-75 се справя с този тест дето го прави деуса...
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Чет Апр 23, 2015 7:06 pm
А и това става...
https://www.youtube.com/watch?v=Yrmx7oTVxZ0
Ае, аз отивам малко да търкам...КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ !
B.K.K. Легионер
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Чет Апр 23, 2015 7:45 pm
jordan_nenov написа:
Да питам: а с какво е по-лош стат режима на фишера, щото незная?
Много е нервен,практически не става за постоянно търсене,щото ще ти се надуе главата от постоянните звуци.Поне по моите терени е така,особено в орудените...При Гарета всъщност олметала си е без движение,няма отделен такъв режим,но в комбинация с авто тракинг,или там както и беше името на проследяващата земята функция,машината жужи като пчела,почти няма паразити и се търси ем дълбоко,ем комфортно.На практика такъв режим по ниви и полянки не ти трябва,но в речни корита,в гъсталаци,трънкалаци и гъсти гори,между скали, е незаменим,защото е достатъчно само антената да е над сигнала за да дава сигнал,дори и без да я движиш...а както казах при мен места дет движението е трудно–бол
B.K.K. Легионер
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Чет Апр 23, 2015 7:49 pm
Точно аз ли ?
По дълбок,или по спокоен?Майнлаба няма ли и той такъв режим?Всъщност деуса има ли автоматично коригиране на грунда?....Аха,сега видях,че има...
skiahtro Новобранец
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Чет Апр 23, 2015 8:29 pm
B.K.K. написа:
Точно аз ли ?
По дълбок,или по спокоен?Майнлаба няма ли и той такъв режим?Всъщност деуса има ли автоматично коригиране на грунда?....Аха,сега видях,че има...
CTX3030 няма но моушън режим, за търсене, има но моушън, за по-точно локализиране на сигналите, т.е. пинпойнтер. При оптимални настройки, не съм забелязал разлика в дълбочините, докато при еТрак има.
B.K.K. Легионер
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Чет Апр 23, 2015 10:04 pm
skiahtro написа:
B.K.K. написа:
Точно аз ли ?
CTX3030 няма но моушън режим, за търсене, има но моушън, за по-точно локализиране на сигналите, т.е. пинпойнтер. При оптимални настройки, не съм забелязал разлика в дълбочините, докато при еТрак има.
На Майнлабите не мога да им свикна с полифониите...,нали знаеш–секи луд с номера си..
skiahtro Новобранец
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Чет Апр 23, 2015 10:45 pm
Майнлабите и в частност СТХ имат достатъчно настройки на звука така, че не е проблем, да махнеш полифонията, ако не ти харесва.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Пет Апр 24, 2015 10:47 am
B.K.K. написа:
skiahtro написа:
B.K.K. написа:
Точно аз ли ?
На Майнлабите не мога да им свикна с полифониите...,нали знаеш–секи луд с номера си..
Главния инженер на Minelab е с патенти в аудио техниките и затова и металотърсачите са с особенни звуци и Minelab без полифония не е Minelab
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Пет Апр 24, 2015 12:02 pm
Да, ама тези усилватели се продават за $50000 всеки-не е ли интересно..... Този т.н."Главен инjенер"-BRUCE CANDY, е всъщност физик с hobby като дете да прави металотърсачи.... Е, гениaлен е, нRма съмнение....