Minelab CTX 3030: - максимална дълбочина за монета 35см -дискриминация много точна до 25-30см- -работи под високо напрежение -показва отделно на дисплея черен и цветен предмет -работи в дъжд,роса,локви, -не показва кухини -може да работи само на режим сребро или злато -20 часа работа на батерията
Ако те инересува нещо конкретно мога да ти отговоря Няма нищо общо с ГПХ! А горния пост е реклама, писана от някой, който си няма идея от металдетектори
До колкото знам като дискриминация, няма по добро, ако някой знае нещо друго нека се обади. На супер замърсено е плитък, също на орудено, но работи. Да е безсилен, не съм попадал на такова място, може би точно под стълбовете, за високо напрежение и на 10-тина метра от тях, не бих казал безсилен, но е силно дразнещо. Има настройки, за намаляване на смущенията, но за да изчезнат напълно, трябва да се намали сенза. Предпочитам да работя на пълен сенз и избягвам такива места.
Minelab CTX 3030: - максимална дълбочина за монета 35см -дискриминация много точна до 25-30см- -работи под високо напрежение -показва отделно на дисплея черен и цветен предмет -работи в дъжд,роса,локви, -не показва кухини -може да работи само на режим сребро или злато -20 часа работа на батерията
rescuer в стремежа си да направиш реклама си направил анти реклама на машината. Това е най не грамотната реклама на МД която съм срещал в последните 5 г. Явно нищо не разбираш от МД ?
ПС.Не коментирам машината защото не я познавам,а коментирам конкретния пост,който е с чисто рекламна цел,написан от не грамотен човек по отношение на МД.
Haha.nyakoy rabototil lo s toya model. Pisa ot ispania.Blagodarya.
Много си закъснял колега ,хората тръгнаха преди месец за барселона.Даваи, такав скъп апарат за там не ти трябва ,мароканците ще ти го откраднат .Вземи си маска единичка,познатите ми са с такива.пускаш и тръгваш.
Ne nesam.no pone do ramenata da vlizam zastoto v pyasaka nyama nisto.
Можеш спокойно да влизаш във водата, до рамената. Трябва да прочетеш инструкциите, как става това. Ако е до рамената, ще ти трябват подводни слушалки, които може и да ги няма в комплекта който ще закупиш. Ако ги няма, трябва да си ги вземеш отделно.